Pesanan Untuk Leader-Leader

View previous topic View next topic Go down

Re: Pesanan Untuk Leader-Leader

Post by conan on 28th September 2015, 9:02 am

Aku harap leader2 buka mata hati dan minda. Leader2 ni dh mcm kuda tunggangan pm dh.. Suruh kutip deorg kutip. Bila kita tnya utk apa mcm2 alasan mereka berikan. Leader sini kata utk ini. Leader sana kata utk itu. Aku tengok leader2 ni dh mcm org suruhan pulak.

conan
Warga Baru

Posts : 10
Join date : 28/09/2015

Back to top Go down

Re: Pesanan Untuk Leader-Leader

Post by ikankeli on 29th January 2015, 5:51 pm

koi stuju jugek..sbgai SH yg kcik, smbangan koi ttp mmberi sdikit sbyk aokme cpai trget..n koi xlrt bile tarikh diumumkn...smpai mase delay..pstu collect ag...maaf, koi join nk ujung thn lps...smpat koi bca info tggal seblh kaki nk msuk umh (gaye nk dpt dh te)..pstu kate pose...raye..senyap n collect ag..pastu kate nk tekan button dh..adoii..pon xde jugep..ni kate tggal mslah pswrd..alih2 ngabo nk 300k plop...maaf le..koi ase mcm ande yg disembunyikn..asei nanye, kna sound n kick..nape cpt mlenting n melatah..kot xmmpu pikul amanah,gone gaye aok mikul baiah?sape xpham baiah ni betulnye..n xpaham tugas aok mntenteramkn ahli?maaf..koi bru tau pasei forum ni..koi jadi xcited nk bukak seme n nk komen...koi nk luah perabih..sbb lau kt grp koi ckp gini...alamtnye koi mmg dh kena dusshhuuummm.....

ikankeli
Warga Baru

Posts : 12
Join date : 29/01/2015

Back to top Go down

Re: Pesanan Untuk Leader-Leader

Post by Qalis on 29th January 2015, 9:35 am

Semakin hari semakin ramai yg menyertai forum ini. Nama2 PM pun digunakan sebagai nickname. itu maknanya semakin ramai yang ambik kisah pasal dana ini. kalau dana ini benar moga cepatlah dapat dan kalau tidak benar cepat lah kena tangkap . Kepada PM2 dan Leader2 cukup-cukuplah menawarkan collectian baru kepada SH demi keselamatan kerana khuatiri lambat lagi progress selesai atau tiada lagi progress berlaku. Sebarang kemungkinan kena ambil kira walaupun sepositif mana pemikiran kita. Alasanya saya berkata begitu adalah kerana di akhir zaman ni manusia bertindak di luar peradaban manusia kembali seperti zaman jahilliyah.

Qalis
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 298
Join date : 08/12/2014
Location : KL

Back to top Go down

Re: Pesanan Untuk Leader-Leader

Post by kelawar on 19th December 2014, 10:41 am

Alhamdulillah...biarpun antara saya dan leader serta pm duduk berjauhan hampir 400km...namun kami selalu keep in touch...samada ada info terkini atau perkhabaran biasa. Jika info yg diberikan sebelumnya tersasar maka penjelasan akan diberikan dan bukan alasan. Malah hampir setiap pergerakan fizikal yg membabitkan beliau berkaitan dana ni pun akan dimaklumkan kpd saya walaupun tak sepenuhnya (kerana ada yg p&c)...tu saya faham... sebab tu saya maklum dan tidak menyalahkan mereka jika ada sebarang perkara2 negatif (biasanya hanya info negatif) kerana mereka melaksanakan tugas tanpa sebarang bayaran dan kos urusan mereka tanggung sendiri bagi memastikan segalanya berjalan lancar dan berkesudahan dgn baik.

kelawar
Warga Baru

Posts : 17
Join date : 16/12/2014

Back to top Go down

Re: Pesanan Untuk Leader-Leader

Post by muhammad malik on 18th December 2014, 11:42 pm

semoga Allah membuka hatinya untuk berubah. fikirkan yang baik baik.

muhammad malik
Warga Baru

Posts : 22
Join date : 30/10/2014

Back to top Go down

Pesanan Untuk Leader-Leader

Post by AngkaTujuh on 16th December 2014, 3:42 pm

Renungan bersama.. masih ada lagi geng-geng leader yang mereka-reka info untuk tujuan collection dari ahli grupnya bagi menyelesaikan masalah peribadi ... dari dulu hingga sekarang .. sama saja .. layak ker leader macam ni yang sanggup menipu ahli-ahli grup nya untuk bersama2 memegang amanah yang lebih besar? insaf lah wahai Leader-leader yang sebegini ..selagi ada insan-insan sebegini ..selagi itu lah yang dinamakan Delay(atas keizinanNYA) asbab perbuatan penipuan oleh puak mereka ini .. berkatalah benar wahai Leader ..yang sebenar-benarnya tujuan apa yang hendak di 'collect'nya itu..jangan terlalu ghairah membuat collection hingga sanggup mereka info palsu ..mohon maaf jika ada yang terasa ..

AngkaTujuh
Warga Baru

Posts : 32
Join date : 08/12/2014
Location : UK

Back to top Go down

Re: Pesanan Untuk Leader-Leader

Post by Sponsored content Today at 1:57 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum