DANA EMAS RAJA-RAJA MELAYU DI BANK DUNIA

Go down

DANA EMAS RAJA-RAJA MELAYU DI BANK DUNIA

Post by TuanRumah on 16th December 2013, 3:09 pm

Perkara Yang Harus Anda Tahu Berkaitan DANA ini:

1. Pertama dana ini bukanlah Dana Haji Jasman, dana ini adalah dimiliki oleh waris raja2 melayu sejak 500 tahun yg lalu, boleh search 'untold story: tabung emas raja-raja melayu di bank dunia.

2. Haji Jasman hanyalah pemilik kepada master account. Dana ini akan dialirkan kpd master account terlebih dahulu sebelum ke account2 yg lain melalui sistem bank yang telah pun dibina sejak tahun 2000 lagi.

3. Sepatutnya pada tahun 2010 mereka yg terlibat dengan dana ini dah boleh dapat hasilnya.. tetapi ada 'VVIP' yg tamak.. individu ini telah mengerakkan semua kenalannya di peringkat tinggi termasuklah di peringkat antarabangsa untuk menyapu bersih dana ini... tetapi sehingga hari ini usahanya telah gagal tetapi kesannya menyebabkan dana ini menjadi delay kerana pihak pengurusan terpaksa memenuhi beberapa prosedur-prosedur yang tak masuk akal akibat tekanan daripada teamwork VVIP itu tadi.

4. Kisah Dana Haji Jasman ini keluar dalam media masa bermula April 2011 ini pun adalah salah satu usaha daripada VVIP ini tadi untuk mengagalkan projek ini. Kesannya lebih 40,000 laporan polis di seluruh negara. Persoalannya kenapa Haji Jasman masih bebas dan Pay Master masih bebas tidak ditangkap oleh pihak berkuasa.. jika projek ini adalah tidak benar, sepatutnya tangkapan telah dibuat sejak April 2011 lagi.. betul tak?? Yg salah tentang projek ini ialah namanya.. ini bukan DANA HAJI JASMAN.. DANA INI ADALAH DANA EMAS RAJA-RAJA MELAYU DI BANK DUNIA

5. Semua sultan didalam Malaysia, semua menteri-menteri kabinet (melayu sahaja), semua menteri besar tahu dan terlibat di dalam dana ini. Kerajaan Malaysia pun secara tidak rasmi adalah tulang belakang dalam projek ini. Kerajaan Malaysia tidak menguruskan dana ini secara rasmi kerana ianya bukan hakmilik kerajaan Malaysia tetapi hak milik raja-raja Melayu (skrg hak milik waris kpd raja-raja Melayu tersebut).

6. Kerajaan Malaysia akan dpt 18% cukai dpd dana ini yg mana jumlahnya cukup utk mentadbir malaysia selama 30 tahun tanpa mengutip sebarang cukai. Sebab itulah :-....

a. Bank2 berani memberi pinjaman tanpa cagaran pada kerajaan. Dari situ datangnya pelbagai bantuan termasuk brim dan sebagainya.

b. Malaysia boleh keluarkan matawang baru disaat negara-negara Eropah mengalami kemelesetan yang teruk.


7. Yang terlibat dgn dana ni boleh mengukir senyuman lepas ni sekiranya penyertaan anda betul-betul sampai ke pihak pengurusan. Tidak dinafikan memang ada PM-PM atau Leaderr-Leader yg tidak jujur dan kemungkinan nama anda tidak tersenaray dalam sistem pihak pengurusan. Masalah itu anda selesaikanlah sendiri dengan PM / Leader masing-masing. Pihak pengurusan tidak akan bertanggungjawab sekiranya nama anda tiada di dalam sistem, harap rujuk pada PM / Leader masing-masing untuk membuat semakan.

8. Paling penting, selama ini, projek ini telah bergerak secara rahsia, tiada hebahan di mana-mana samada melalui media atau pun blog internet.. sekiranya ada, ianya mungkin adalah usaha pihak-pihak yang di nyatakan di atas tadi bagi tujuan untuk memburukburukkan dana ini atau pun luahan daripada ahli-ahli lama yg mungkin terasa telah tertipu.

INI BUKANLAH SKIM PELABURAN.. rakyat biasa yg terlibat dalam usaha membantu dana ini akan diberi HADIAH oleh waris raja-raja Melayu mengikut kadar penyertaan masing-masing. JIKA INI ADALAH SKIM TIPU, dah lama sepatutnya kerajaan Malaysia mengambil tindakan undang-undang.

PERSOALANNYA : Kenapa sampai sekarang masih belum ada tindakan.. anda fikir-fikirkanlah sendiri
avatar
TuanRumah
Pengasas
Pengasas

Posts : 69
Join date : 14/12/2013
Location : Malaysia

http://danahajijasman.forums2u.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum