ROP SAHAJA

Post new topic   Reply to topic

Page 4 of 24 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 24  Next

Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Josh Yesterday at 3:20 pm

Yg bodohnya Lanjamal, dari awal ko masuk dana ni, tak kan la engko x fikir rasionalnya..
Haha.. engko memper"clear"kn lagi kebodohan, lps tu meroyan.. haha.. mesti da 3.5 hari engko x mandi kn. Hehehh


Last edited by Josh on 18th April 2018, 3:28 pm; edited 1 time in total

Josh
Warga Baru

Posts : 12
Join date : 01/03/2018

Back to top Go down

Hahaha

Post by Lanjamal Yesterday at 3:11 pm

Haha panas bontot dh. Aku tegur sikit je. Jgn dok auta la korg tk penah terpikir rasional ke tak dana ni. Tkyh sebut ciptaan Allah tentang manusia, yg tu kita wajib taat. So ko nk ckp aku kena taat pada info romi la kekekekekkeke. Aku masuk gak. Tp lama2, otak bodo aku ni tepikir gak la. Smpai bila nk jadi bodo ikut telunjuk ja kan.

Lanjamal
Guest


Back to top Go down

To lanjamal

Post by Dewa keliru Yesterday at 2:40 pm

Sy rasa kau xda la beli plan rop or topup mana2 plan so kau masi xlayak nak komen di sini... Sy cuma berdoa kehadrat allah s.w.t agar mempercepat kan proses rop ini... Sama ada rop ini di landasan yg betul atau tidak... Klau xbetul tu bukan rezeki sy.. Kalau betul alhamdulillah aku pun ikut jutawan jga yabadabeduuuu andre andre yariba yariba huuhaaiiii... Assalamualaikum....

Dewa keliru
Guest


Back to top Go down

To lanjamal

Post by aaauuummm Yesterday at 2:29 pm

Klu xde, jgn memekak kt sini

aaauuummm
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Josh Yesterday at 2:22 pm

Lanjamal: Ini lawak. Cuba fikir rasional wahai sahabat Lanjamal. Boleh terima tak dari akal fikiran ko yang sangat bernas, dalam saintifik manusia diciptakan dari debu tanah.
Haha..
Engkau menidakkan kuasa-NYA.

Josh
Warga Baru

Posts : 12
Join date : 01/03/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Katak Puru Yesterday at 2:22 pm

Lanjamal wrote:Mmg tkde yg mustahil, tp ko ada akal, ko bole fikir. Allah dh bg setiap org otak yg normal. Aku pecaya dlm ni semua bekerjaya. So tkkn tkle pikir rasional sket.

Ade join jugak ke bos topup2 sblm ni???

Katak Puru
Warga Baru

Posts : 46
Join date : 20/03/2018

Back to top Go down

kebenaran

Post by Lanjamal Yesterday at 1:54 pm

Mmg tkde yg mustahil, tp ko ada akal, ko bole fikir. Allah dh bg setiap org otak yg normal. Aku pecaya dlm ni semua bekerjaya. So tkkn tkle pikir rasional sket.

Lanjamal
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Josh Yesterday at 1:40 pm

Segala sesuatu tidak mustahil dengan kuasa-NYA.
Tenang dan sabar menanti..

Josh
Warga Baru

Posts : 12
Join date : 01/03/2018

Back to top Go down

kebenaran

Post by Lanjamal Yesterday at 1:37 pm

Dewa keliru wrote:
Permainan apakah ini semua.. Sekejap da floating sekejap appearing, kejap lagi clearing pastu creaditing... Di ulang2 di ulang2...ya allah tammat kan la permainan semua ni... Jgn la biarkan hamba2 mu ni dalam di lema kekeliruan yg xada penghujungnya... Aku mohon pada mu ya allah sama ada permainan ini di landasan yg betul atau sebaliknya kau tamatkan lah permainan ini.. Amiinn

MMG BOLE DOA KAT ALLAH, TP ALLAH DH BG AKAL FIKIRAN. BOLE BEZAKAN YG MANA BENAR YG MANA PALSU. RM50 BOLE DPT SEJUTA, KORG RASA LOGIK KE TAK?? ALLAH TKKN BERI SESUATU KALAU KITA TK USAHA, KENA USAHA UTK JATUHKAN DANA NI. JGN TOPUP CARI SMPAI AKAR UMBI. KALAU SETAKAT DOA DLM NI TP BERTUHANKAN SI ROMI LG, KO TKKN DPT PAPELAH. INGAT, ALLAH DH BG AKAL, GUNA SEBAIKNYA

Lanjamal
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by ajaiwashere Yesterday at 12:40 pm

Aduhai....ada bukak plan lg.....bila nak abis mcmnie

ajaiwashere

Posts : 4
Join date : 13/12/2017

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dokrokcetong Yesterday at 12:04 pm

Masukla tu ..tunggu je..
Mungkin pada ketika duit nak masuk..org2 yg topup ni dah mengumpul berbillion2 hasil dari belian lot...leader utama pulak dah xdapat apa kerana portion mereka telah dijual..

Dokrokcetong
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Pak Maonn Yesterday at 11:47 am

Hmmm.. bila duit nk masuk ni? pak maon nk berjoget .

Pak Maonn
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Berat nanang Yesterday at 11:44 am

Bila pembayaran tu,seminggu? Sebulan? Setaun??
Topup lg..????

Berat nanang
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Zal Yesterday at 11:41 am

Ya...betul ...skillman

Zal
Guest


Back to top Go down

Hasil ROP

Post by skillman Yesterday at 11:39 am

Semua urusan plan baru dan top up dah tak ada. Hanya nak tunggu proses bayaran sahaja lagi yg kebetulannya bila2 masa dari lama dulu dah.

Ada pun plan baru  ianya adalah dalam bentuk portion yang sendiri buat. Bukan direct dengan pemegang amanah dan tiada tapisan.

Siapa yang buat portion tu kena tanya sendiri sebelum anda terpedaya. Tapi kalau masih nak cuba nasib dipersilakan.

skillman
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Saya dapat dulu Yesterday at 11:36 am

Check account masing2... lekas.... saya dah check.... anda bila lagi?... malam tadi sya mmpi mcam tu la.... bederau darah bagun tido.... hahahahahaha

Saya dapat dulu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Katak Puru Yesterday at 11:28 am

1 + 1 = ? wrote:duit dijanji tak dapat2...duit lagi diminta2...kerakusan apakah ini...

Nak pakai duit..PRU nk dekat ni..hahahahaha

Katak Puru
Warga Baru

Posts : 46
Join date : 20/03/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dokrokcetong Yesterday at 10:47 am

Jimmy muzafar buka plan 700 lot x RM20...atas angin jah buleh RM14 ribu.....
Pah pelabur dapat info manis sebagai imbuhan..
Siapa jimmy muzafar ni? Leader di laluan betol ko x?
Mungkin pengurusan tertinggi ada jawapannnya...

Dokrokcetong
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Katak Puru Yesterday at 10:09 am

Dewa keliru wrote:Permainan apakah ini semua.. Sekejap da floating sekejap appearing, kejap lagi clearing pastu creaditing... Di ulang2 di ulang2...ya allah tammat kan la permainan semua ni... Jgn la biarkan hamba2 mu ni dalam di lema kekeliruan yg xada penghujungnya... Aku mohon pada mu ya allah sama ada permainan ini di landasan yg betul atau sebaliknya kau tamatkan lah permainan ini.. Amiinn

Aminnn...

Katak Puru
Warga Baru

Posts : 46
Join date : 20/03/2018

Back to top Go down

Rop

Post by Dewa keliru Yesterday at 10:02 am

Permainan apakah ini semua.. Sekejap da floating sekejap appearing, kejap lagi clearing pastu creaditing... Di ulang2 di ulang2...ya allah tammat kan la permainan semua ni... Jgn la biarkan hamba2 mu ni dalam di lema kekeliruan yg xada penghujungnya... Aku mohon pada mu ya allah sama ada permainan ini di landasan yg betul atau sebaliknya kau tamatkan lah permainan ini.. Amiinn

Dewa keliru
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Katak Puru Yesterday at 9:13 am

Yahoooo..Yehaaaa...Wohoooo...and lastly Confius..hahahahahha..mampoi2

Katak Puru
Warga Baru

Posts : 46
Join date : 20/03/2018

Back to top Go down

+/-=x

Post by 1 + 1 = ? Yesterday at 9:01 am

duit dijanji tak dapat2...duit lagi diminta2...kerakusan apakah ini...

1 + 1 = ?
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Jutawan lama Yesterday at 8:54 am

Bukak plan lagi..... mati la nakkkk.....

Jutawan lama
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Cong codei Yesterday at 8:42 am

Haaa tunggu apa lg topup..hahaha

Cong codei
Guest


Back to top Go down

PELUANG AKHIR KPD SEMUA

Post by Wakil tn jimmy Yesterday at 8:37 am

????????????????????????????????

SUMBANGAN PORTION JIWA TEGAR ( S.P.J.T)...

SALAM MUAFAKAT DAN SALAM JATIDIRI BUAT SEMUA INSAN2 TERPILIH....
IMBUHAN LEBIHAN SEBANYAK RM 10B MILIK TUAN JIMMY MUZAFAR... BAKAL MENJADI MILIK AHLI2 YG YAKIN DENGAN PERJALANAN INI DAN TEGAR INGIN MENGUBAH NASIB...

TARIKH OPEN:
1️⃣7️⃣0️⃣4️⃣2️⃣0️⃣1️⃣8️⃣

TARIKH TUTUP:
2️⃣0️⃣0️⃣4️⃣2️⃣0️⃣1️⃣8️⃣
???? JUMAAT
⌚️ 11.59 MALAM

1️⃣LOT
???? RM 2️⃣0️⃣.0️⃣0️⃣
????????????????GET ????????????????
???? RM 1️⃣5️⃣ JUTA

???? MUZAFAR SAID
???? CIMB
???? 76 00 03 88 11

???? MUZAFAR SAID
???? HONG LEONG
???? 421 51 01 526 5

????????????????????????????????

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.

OPEN: 7️⃣0️⃣0️⃣ LOT
LOT LEFT :

????????????????????????????????????????????????????????????????
TERIMA KASIH, DAUN KELADI, PANJANG UMUR,
KITA BERSUA NANTI...

????????ANDA PERCAYA, ANDA BERJAYA....
KHAS BUAT SEMUA AHLI2 DIBAWAH PENGURUSAN TUAN JIMMY MUZAFAR????????

Wakil tn jimmy
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 24 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 24  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum