ROP SAHAJA

Post new topic   Reply to topic

Page 3 of 24 Previous  1, 2, 3, 4 ... 13 ... 24  Next

Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Kahkahkah Yesterday at 10:30 pm

Haha korang kena kencing la.Roy kena kencing ngan Romi.Hahaha.Yang korang topup tu pun kena keader kencing,padahal semua tak buka pun plan.Yang buka ye leader korang je ngan Jimmy si botak gambang tu/azmi .Hahaha

Kahkahkah

Posts : 2
Join date : 18/04/2018

Back to top Go down

+/-=x

Post by 1 + 1 = ? Yesterday at 10:08 pm

tak sabar nak tau kesimpulan dana ni...negatif & positif...redha jelah ye...

1 + 1 = ?
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Pokya cong codei Yesterday at 8:39 pm

guana sihat blako ko bakal jutawan semua kikikikiki..
Suma snyap sunyi krikkk3..pitih dok dale bukus doh ko

Pokya cong codei
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by ROPi Yesterday at 8:12 pm

tggu apa lanjalman haiza sruh tggu duit kn??so sabar k jngn melalak...diorg tgh sibuk buat surat untk ahli dh tu...sbrlh...

ROPi
Guest


Back to top Go down

aku rasa

Post by Lanjamal Yesterday at 7:44 pm

aku rasa haiza tu bukan diam je, tah la. aku ada mesej dia ritu, dia ckp tunggu je. mungkin info tk cukup lg kot. pendapat aku je la ye. tkde kena mengena hidup atau mati. aku kan bodo bak kata macai positif.

Lanjamal
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by xleh sabar dh ni.... Yesterday at 7:03 pm

mggu ni info kredespin apearspin lg

xleh sabar dh ni....
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Jutawan lama Yesterday at 6:58 pm

Woi kaki spin... aku da lama jutawan la....semua duit topup aku ambik la... topup maxis celcom digi semua under aku... kau apa tau... choiii

Jutawan lama
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dokrokcetong Yesterday at 6:48 pm

Ayahanda kata 25hb masuk..

Dokrokcetong
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by spin lg Yesterday at 6:36 pm

personToday at 6:23 pm
by MACAN
Nnti kita tengok apa yg berlaku pd hari Rabu (18/04/18) ni...

Tandakan pd jawapan yg betul:

A. Acc Ayahanada dah boleh diguna pakai.
B. Acc ayahanda masih belum appear.
C. Tiada apa2 perubahan dlm semua acc VVIP
D. Ada info minta ahli bersabar lagi.
E. Mnta Topup lagi

Ini yg aku htr minggu lps

Jawapan C......Jadi apa yg aku bg info lps ni korang kena percaya ya....




mana mangkuk ayun yg pcya sgt rabu msuk,,
jutawan lama yg takbur tu pcya kt ayahanda
dia ni kan,,apa citak,,xmasuk lg ka,,
ckp berapi tsembur sembur yakin msuk rabu,,
ni da rabu ,,da habis march dh,,
skrng dh 18 april,,april crita yakin sgt tu,,
kalau crita yakin bkobar siap guna nama Allah
disusuli dgn topup,,,mmg confirm akan kena
tipu mcm ni kehkeh,,nasib baik la jutawan
lama yg x brp cerdik tu je kna tipu





spin lg
Guest


Back to top Go down

AKAUAN

Post by BISA Yesterday at 6:31 pm

Zainal SMMG:

-Setakat pukul 9:00 am tadi masih belum ada perubahan yg positif dlm akauan VVIP saya. Saya harap akauan VVIP lain ada perkembangan yang baik hari ini.
- Setakat pukul 12:00 pm tadi pun rasanya masih belum ada perubahan yg positif dlm akauan VVIP saya. Saya harap akauan VVIP lain ada perkembangan yang baik hari ini.
-Setakat pukul 2:00 pm tadi juga mcm sebelum ni.....masih belum ada perubahan yg positif dlm akauan VVIP saya. Saya harap akauan VVIP lain ada perkembangan yang baik hari ini.
-Setakat pukul 6:00 pm tadi juga mcm sebelum ni.....masih belum ada perubahan yg positif dlm akauan VVIP saya. Saya harap akauan VVIP lain ada perkembangan yang baik hari ini.
-Dah tentu dah setakat pukul 8:00 pm ni juga mcm sebelum ni.....masih belum ada perubahan yg positif dlm akauan VVIP saya. Saya harap akauan VVIP lain ada perkembangan yang baik hari ini.

-Setakat pukul ......Setakat pukul.....Setakat pukul.................nk mencarut ke tak ni?......

* Ayat esok dah ada ye....tak yah tulis dah ......sama je bunyinya.....

"PEMBERITAHUAN KPD SH LEBIH PENTING DR KESELAMATAN"





BISA
Guest


Back to top Go down

RABU OH RABU

Post by MACAN Yesterday at 6:23 pm

Nnti kita tengok apa yg berlaku pd hari Rabu (18/04/18) ni...

Tandakan pd jawapan yg betul:

A. Acc Ayahanada dah boleh diguna pakai.
B. Acc ayahanda masih belum appear.
C. Tiada apa2 perubahan dlm semua acc VVIP
D. Ada info minta ahli bersabar lagi.
E. Mnta Topup lagi

Ini yg aku htr minggu lps

Jawapan C......Jadi apa yg aku bg info lps ni korang kena percaya ya....

MACAN
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Jutawan lama Yesterday at 6:12 pm

Emmm... mana team haiza hilang ye... dengan inspector shab dang wangi tu?.... aku dok menunnggu juga info2 yang koononn nya nak kongsi ramai2 tu.... takkan senyap je.... sengal betui la...

Jutawan lama
Guest


Back to top Go down

+/-=x

Post by 1 + 1 = ? Yesterday at 5:12 pm

hahaha...belum kaya berlagak gila...kalau kaya harap jgn gila la...hahaha

1 + 1 = ?
Guest


Back to top Go down

Iyer

Post by Lanjamal Yesterday at 5:09 pm

Iyer aku mmg bodo. Aku tk kata aku cerdik. Once a year dulu aku pecaya benda ni sbb nk kaya cepat, konon nk bawak mak gi haji. Tp bila dh info kelaut..org paling bodo dlm dunia pun bole pikir balik bro. Jgn terlalu lurus sgt, allah bg otak suruh pikir. Tp kalau dh tu yg korg pikir nk pecaya, sapa aku nk halang kann

Lanjamal
Guest


Back to top Go down

Jap jap

Post by Lanjamal Yesterday at 5:06 pm

Jap2 ni bukan group negatif ke??? Mmg la tempat meroyan kt sini kan?? Atau ko yg salah masuk umah, pi la kt group positif korg tu, aku tgk dh sendu diam je. Hahaha. Salah masuk pintu ke bro. Dh nama group negatif, tempat kitaorg mmg kt sini ape daa.

Lanjamal
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Fabregas Yesterday at 4:45 pm

Aku buka lot...smpi akhirat jadi jutawan...meh lahh join...
???? *WAKAF KARPET* -3 hari lagi!

???? Update 17.4.2018 : RM19,712 (352 Lot)

Masih berbaki *696 lot* untuk dipenuhkan.

Mengikut rekod kami, tabung untuk wakaf karpet 7 buah masjid di kem pelarian agak perlahan jika dibandingkan dengan tabung lain.

Tuan-tuan dan puan-puan..
Marilah berwakaf dengan nilai hanya *RM56 untuk satu lot.* Wakaf ini untuk manfaat kakak dan abang kita di Syria.. Tetapi hakikatnya ia adalah saham besar untuk diri kita sendiri di 'sana' nanti.

_“Berwakaflah dengan segenap kemampuan dan keikhlasan."_
. . .
Akaun bank Syria Care:
1. CIMB Islamic:8601894560
2. Maybank Islamic: 562106653575
(Seperti tertera dalam poster)

Hantar slip transaksi kepada Pegawai Kewangan 01128809820 dan nyatakan untuk (WAKAF)

Untuk tindakan segera, klik link ini:
???? [You must be registered and logged in to see this link.] atau butang "DONATE" di FB Syria Care - Malaysia
. . .
Tolong tekan SEBARKAN agar kita dapat penuhkan 7 masjid ini dengan karpet wakaf dari Malaysia. Terima kasih.

#wakafkarpet7masjid #syriacare #syriacareforhumanity

Fabregas
Warga Baru

Posts : 14
Join date : 28/02/2018

Back to top Go down

+/-=x

Post by 1 + 1 = ? Yesterday at 4:23 pm

ye ye je korang...duit tak ada depan mata lg...sembang kencang...zainal tak kecoh korang yg lebih...

1 + 1 = ?
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Josh Yesterday at 4:18 pm

Hari ni draw sume tempat. MKT.
Logik tak aku beli rm1, dpt 9J?
Huhu..
Tenang dan sabar...

Josh
Warga Baru

Posts : 12
Join date : 01/03/2018

Back to top Go down

Hasil ROP

Post by skillman Yesterday at 4:01 pm

Ramai yang mempersoalkam rasional atau tak sebagai contoh labur RM1000 dapat RM1 Juta. Jika ada pihak yang rasa tawaran ini tak rasional kononnya dinasihatkan tak perlu le masuk. Tutup buku dan tak perlu difikirkan lagi dan tak perlu untuk memperkatakannya lagi.

Skillman hanya berfikir untuk merebut peluang yang ada. Bukan sebab banyak duit atau suka buang duit. Cepat ..lambat.. rasa kena tipu.. asyik kena top up.. itu bergantung pada individu untuk mentafsirkannya. Paling penting semua urusan adalah menggunakan nama sendiri sebagai ahli untuk didaftarkan termasuk melalui proses tapisan amat ketat pihak berkenaan.

Kepada yang masuk  ikut portion atau berkongsi modal dalam erti kata sebenarnya ianya mengikut nasib tuan2 puan2. Dapat leader yang jujur selamatlah. Dapat leader yang gelong selamatlah juga duit tuan2 puan2 untuk bayar top up tapi hasil belum tahu.

Bila hasil yang dijangka akan diperolehi amat tinggi nilainya sudah semestinya tahap kesabaran yang amat tinggi juga diperlukan. Barang diingat dalam proses sebelum pembayaran berlaku, semua peraturan perbankan di Tanah Melayu ini juga perlu dipatuhi agar tidak timbul kesulitan kepada ahli sebaik menerima hasil masing2. Lebih bermasalah lagi jika menyertai dengan berkongsi modal.

Bila agaknya akan meletop ni? Tak lama lagi tu.he..he..he..

skillman
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Katak Puru Yesterday at 3:41 pm

Lanjamal wrote:Haha panas bontot dh. Aku tegur sikit je. Jgn dok auta la korg tk penah terpikir rasional ke tak dana ni. Tkyh sebut ciptaan Allah tentang manusia, yg tu kita wajib taat. So ko nk ckp aku kena taat pada info romi la kekekekekkeke. Aku masuk gak. Tp lama2, otak bodo aku ni tepikir gak la. Smpai bila nk jadi bodo ikut telunjuk ja kan.

Ade beli plan jugak rupenya ye bos???hahahahaha...dok diam2 udahlah..x pun pegi main jauh2..buat kecoh je..kikikikiki

Katak Puru
Warga Baru

Posts : 46
Join date : 20/03/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Mr. krypton Yesterday at 3:41 pm

sebab duit, semua orang jadi bodoh kat sini, yang positif buat diam je la, yang negatif lantak la depa

Mr. krypton
Guest


Back to top Go down

To lanjamal

Post by aaauuummm Yesterday at 3:38 pm

Dia beli plan RM10 dpt RM100J mmg xde akal. Bangang abadi kahkahkah

aaauuummm
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by ROPi Yesterday at 3:36 pm

alhamdulilah

ROPi
Guest


Back to top Go down

To lanjamal

Post by Dewa keliru Yesterday at 3:27 pm

Hahahaha ada beli plan jga..
Rupanya ahli meroyan hahaha...
Semoga aku Xtergolong di kalangan ahli meroyan..
Amiiinnnn...

Dewa keliru
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Josh Yesterday at 3:20 pm

Yg bodohnya Lanjamal, dari awal ko masuk dana ni, tak kan la engko x fikir rasionalnya..
Haha.. engko memper"clear"kn lagi kebodohan, lps tu meroyan.. haha.. mesti da 3.5 hari engko x mandi kn. Hehehh


Last edited by Josh on 18th April 2018, 3:28 pm; edited 1 time in total

Josh
Warga Baru

Posts : 12
Join date : 01/03/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 24 Previous  1, 2, 3, 4 ... 13 ... 24  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum