ROP SAHAJA

Post new topic   Reply to topic

Page 19 of 24 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24  Next

Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by haja on 11th April 2018, 6:47 pm

semua dah kena tipu daa

haja
Guest


Back to top Go down

APPEAR & CREDITING

Post by ROYSTAMARIA on 11th April 2018, 6:14 pm

Hello Jutawan2 Whatsup semua.....masih lagi menanti info yg mengatakan kejap dah appear...kejap dah kredit....kjp kang dah kredit tp belum appear...ada lagi kata dah appear tp belum kredit....ntah bank mana laa yg diorg ni masuk duit. nk kata bank kat Msia tak pernah pulak dgr cam tu. Bank Of Lembu kot

ROYSTAMARIA
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Gigit on 11th April 2018, 3:08 pm

Ni musti sebab budak azura tu dah racun mental dan hati kau roy.
Tinggalkan dia.

Gigit
Warga Baru

Posts : 47
Join date : 15/03/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dato balabak on 11th April 2018, 2:40 pm

Roy hati kau keras roy....hahahahahhaha

Dato balabak
Warga Baru

Posts : 5
Join date : 07/12/2017

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by xleh sabar dh ni.... on 11th April 2018, 2:37 pm

roy mna roy xmngesahkn apa2 lg ka..hahaha

xleh sabar dh ni....
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by autafakta on 11th April 2018, 1:53 pm

Mcm2 persepsi dan andaian juga info
Hakikatnya hanya Allah yang tahu
Jangan bermuram durja
Mana tahu esok lusa ada berita.

11 hari di bulan April.

autafakta
Guest


Back to top Go down

rop sahaja

Post by UdangKara on 11th April 2018, 1:14 pm

Kalau kail panjang sejengkal, lautan dalam jangan dipancing....

Kalau takut dilambung badai, jangan buat rumah ditepi laut....

Kalau posmen tak salah alamat, lambat laun terima la surat saman ekor....

Relax, tenang, santai, kebabommmmm....bommmm....keluar la asapnya nanti.

UdangKara
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Katak Puru on 11th April 2018, 12:30 pm

Josh wrote:Tenangggg...
Santai d posisi..
Rezeki tak penah salah poskod.
Jgn risau, hari ni draw semua tempat boleh try nasib..


MKT ke tu bos..kiukiukiukiu

Katak Puru
Warga Baru

Posts : 46
Join date : 20/03/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Josh on 11th April 2018, 12:18 pm

Tenangggg...
Santai d posisi..
Rezeki tak penah salah poskod.
Jgn risau, hari ni draw semua tempat boleh try nasib..

Josh
Warga Baru

Posts : 12
Join date : 01/03/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Bongakman on 11th April 2018, 12:14 pm

Ingatan buat semua...bukan mudah yang disangka umapama campak2 je caranye...baling2 macmtu je....semua kena ikut aturan dan undang2...yang paling senang level paling akhir dpt je boleh cabut sebab tiada tanggungjawab pada sesiapa...yang teruk leader2 yang sentiasa taklari dari kena maki hamun dan ketupat org2 bawah ...so bersabarlah strategi dan penyusunan tgh dilakukan sebaik mungkin bagi memudahkan segala urusan...yelah dah ku bilang bila empangan pecah maka persiapan menerima air bah yang besar sudah disiapkan agar semua selamat dan sejahtera....
avatar
Bongakman
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 122
Join date : 28/11/2017

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Zal on 11th April 2018, 11:45 am

Amin...moga hajat dan cita2 Kita semua tercapai...skillman

Zal
Guest


Back to top Go down

Hasil ROP

Post by skillman on 11th April 2018, 11:42 am

Tak lama lagi dah... Ingat ye, ini hanya pandangan dan keyakinan saya dan ahli  rasmi yang sewaktu dengannya.

Yang lain boleh percaya dan boleh jugak tak percaya. Ini negara demokrasi.

Mungkin ada juga yang rasa macam dah kena tipu. Tak salah juga nak rasa begitu...maklumlah dah lama sangat...kan...kan.

Berbulan ada...bertahun pun ada. Tunggu menanti dari raya Melayu ke raya Cina  ke raya India dan tak lupa lupa juga raya Orang Putih tarikh yang diberi.

Berjumpa di hari kemenangan...tak kira le samada yang dapat Ratus, Ribu, Juta, Billion mahupun Trillion kalau ada...he..he..he..

skillman
Guest


Back to top Go down

ROP

Post by Akak Konfius on 11th April 2018, 11:38 am

Adoiii..mana se betul ni. Bongokman kate nak dapat dah. Deeppurple kata lambat lagi...makin konfius kat situ.
Info dah macam2. Trafik light hijau la, sunshine la, bom meletup la, loading success la. yang benarnye bila nak letup ni

Akak Konfius
Guest


Back to top Go down

rop sahaja

Post by UdangKara on 11th April 2018, 11:19 am

Alhamdulilah...............masuk angin keluar asap, hisap rokok dunhill keluar asap berbunga-bunga, habuk pun tak ada.

Bersyukur dengan apa yang ada..........posman tak pernah salah alamat untuk menghantar kertas undi pos.

Redho dengan ketentuan Yang Maha Esa & setiap ujian pasti ada hikmahnya.

Wassalam

UdangKara
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Ahmadi on 11th April 2018, 10:54 am

Berapa lama mau tggu.sudah2 lah...igt allah sama jgn dok igt dana rop tu saja.nanti boleh jd gila kot.romi n the geng x jd gila plyr2 yg jd gila kah kah kah...x lama lg bln 4 dh nk abih.apa lg la yg romi n the geng nk buat tipu helah lg.asyik dok salah bank saja.ayt dh lapok pastu dok kata tggu pengesahan dr ROY hahaha...tggu la sampai kiamat.kesian kt plyr2 kena di permainkn mcm tu ja....emosi mental fizikal abih di permain Sad

Ahmadi
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Deeppurple on 11th April 2018, 10:45 am

Dpt info awal pagi semalam. Lambat lagi nak masuk..sabarnyerrrr..ermmm

Deeppurple

Posts : 1
Join date : 21/03/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Katak Puru on 11th April 2018, 10:44 am

Josh wrote:Mengapa kau membuat ku serba salah
Melayani perasaan
Menolak kebenaran
Setelah aku dilanda gelora
Mabuk asmara
..... Aminnnn..

Puisi ke ni bos..kikikiki

Katak Puru
Warga Baru

Posts : 46
Join date : 20/03/2018

Back to top Go down

mudah123

Post by ///////// on 11th April 2018, 10:43 am

aku dah hantar  email  beserta  bukti mengenai dana ROP ini kpd pihak BNM dan suruhanjaya securities (sc) , harap dpt balasan dlm masa terdekat

/////////
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA

Post by The Guest House on 11th April 2018, 10:39 am

Kita harap yg terbaik lah minggu ini.
Aamiin

(...gua cuma harap...jangan lah benda ini bersangkutan dgn Nusantara....moga ia benar....Roll Over Program etc )

The Guest House
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by betulman on 11th April 2018, 10:17 am

dunhill man .....kao pun kena kencing dgn romi...hahahaha.......

betulman
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dato balabak on 11th April 2018, 9:59 am

Kalau minggu ni xda juga..boleh la slow2 berhenti berharap...hahahahahahahah

Dato balabak
Warga Baru

Posts : 5
Join date : 07/12/2017

Back to top Go down

+/-=x

Post by 1 + 1 = ? on 11th April 2018, 9:54 am

salah forum ni josh...hahaha...minta maaf..

1 + 1 = ?
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Josh on 11th April 2018, 9:49 am

Mengapa kau membuat ku serba salah
Melayani perasaan
Menolak kebenaran
Setelah aku dilanda gelora
Mabuk asmara
..... Aminnnn..

Josh
Warga Baru

Posts : 12
Join date : 01/03/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by hahahah on 11th April 2018, 9:39 am

belagak dan riak betul bahasa jutawan
baru ni,,

eh romi kata duit mndarat sblm jam 12 malam
hari selasa ,,skrng dh rabu dh,,
dh kaya blm,,

bukan kau ke manusia yg bakal jutawan
hujung march bulan lepas,,
skrng dh april,,terlepas bas ko ni
kehkeh takbur sgt jd manusia

hahahah
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by NanaNanot on 11th April 2018, 8:52 am

Dh ada berita bru ke bongakman?masih blum dpt news lg..last akk 2 ckp tnggu clear dlm acc dia je..xthu dh clear ke blum sbb dia xwatsapp lg..biasanya dia akn watsapp klu ada news bru

NanaNanot
Warga Baru

Posts : 15
Join date : 20/03/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 19 of 24 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum