ROP SAHAJA

Post new topic   Reply to topic

Page 18 of 24 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 24  Next

Go down

jongkol la

Post by bahrin on 11th April 2018, 9:41 pm

korg tkyah memekak la. dh tau benda sama punya ayat, nk mengamok pun tkde channel yg betoi. antarakasih, rajin hang karang ayat panjang2.. aku pun terkena gak, tp memekak dalam ni dpt apa?? hang dh kena 8thn ka antarakasih?

bahrin
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by antarakasih on 11th April 2018, 9:26 pm

person
Today at 9:19 pm
by anonymmm
aku hairan, ada yang kata ROP ni 8 tahun,ada yang kata baru 3 tahun ? mana satu ni ?

rop bukan 3 tahun, tetapi sudah 8
tahun tn,,mngkin yg baru msuk
diberikan maklumat yg salah mgenai rop

antarakasih
Warga Baru

Posts : 59
Join date : 18/01/2018

Back to top Go down

NTAH

Post by JUTAWAN WASSAUP on 11th April 2018, 9:24 pm

yang mana satu?.......satu2 nya yg MENIPU!!!!!

JUTAWAN WASSAUP
Guest


Back to top Go down

BONGAKMAN MANA BUKTI KAU S1AL

Post by Azman57 on 11th April 2018, 9:21 pm

Wooii SETAKAT TULIS KENAL OWNER,GABENOR BNM DAN CEO BANK PUIHH LAH. MEH CITER SINI APE CERITA SEBENAR YG ROP DUK TUNDA2 MCM BANK LEMBU DAN BNM BODO NAK MAMPUS BERTAHUN DUIT XDPT KELUAR

Azman57
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by anonymmm on 11th April 2018, 9:19 pm

aku hairan, ada yang kata ROP ni 8 tahun,ada yang kata baru 3 tahun ? mana satu ni ?

anonymmm
Guest


Back to top Go down

....................

Post by AMBE on 11th April 2018, 9:17 pm

by BISA on 11th April 2018, 9:06 pm

Zainal SMMG: As Salam, setakat pukul 6:32 pm hari ini, masih belum nampak apa2 dan perubahan positif lagi dalam akauan saya. Saya harap akauan VVIP lain ada berlaku apa2 yang baik


AYAT INI AKAN BERTERUSAN...DAN TERUSAN....HINGGA LAH.........CUMA UBAH MASA JE.....HE..HE...

AMBE
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by antarakasih on 11th April 2018, 9:14 pm

salam cik bongak
apa khabar,,cik bongak join under siapa ya,,


jika boleh lampirkan bukti akn tjdi po dlm
masa tdekat ini akn lbih mnguatkn statement
anda akn kbnaran kata2 cik bongak,,
sbb sy lihat bbulan2 juga cik bongak beri ayat
manis untk tenangkan mereka2 disini,,tapi
ayat kosong shj.

sbb stakat ini,,sudh btahun2 info manis yg lebih
kurng.sama,,tp seperti biasa hnya kata basa basi shj,
yg tidak tbuktikan saban tahun,,

adakah setahun lg,,atau ambil masa btahun2 lg,,
dana ini sudah mencecah angka 8 tahun,,

kebiasaannya dana akn game over apabila mnghmpri
10 tahun,,expired,,akn dikatakan dana xbjaya,,
dan owner mmbawa lari duit,,

skim ini jalan kjanya sama sperti skim2 yg lain,,
ianya tidk bdaftar,,ianya plaburan risiko tnggi,,
tapi sebelum mnyertai mereka merayu dan bjanji
untk mmberikan sgala mcm habuan,,

maka lunaskan lah janji sbgaimana waktu anda
mrayu2 meminta mereka masuk suatu ketika dhulu

cuma yg hairannya selama 8 tahun,,info appear
kredit, dh masuk ke romi,,sudh kdgran acap kali,,

mungkin slpas ini akan dikatakan sblm raya atau slepas raya pula,,apabila tlepas tarikh lagi,,
akn dikatakan sblm hjung tahun,,
apabila hjung thun,,bjanji awal januari thun hdapan,,
sperti januari tahun ini,,sudah 4 bulan kini janji
itu berlalu . tiada pmohonan maaf ttapi dijanjikn
tarikh lain lg

sudah bubar parlimen , nmun masih tiada statement tkini dari atasan. romi sbnrnya ada masalah yg
tidak mahu diketahui org rmai,,kmungkinan besar dana xbjaya. seeloknya berlaku jujur shj,,agar tiada
yg bharap lg.,hentikanlah pnipuan ini.

jika bjanji harus tunaikan janji, xbaik mmberi harapan
palsu dan mmungkiri janji,,takut harapan org yg
bjanji itu pula tidak akan tcapai,,apatah lg mngaku org Islam. bdosa besar bg org yg bbohong dan mungkiri janji.xselamat hidupnya di akhirat nanti,, jgn bongkak , sombong dan bbohong ,,di dunia ini shj Allah boleh turunkan kifarah pd bila2 masa.

antarakasih
Warga Baru

Posts : 59
Join date : 18/01/2018

Back to top Go down

+/-=x

Post by 1 + 1 = ? on 11th April 2018, 9:10 pm

positif negatif..dah macam bateri forum ni aku tengok..hahahaha

1 + 1 = ?
Guest


Back to top Go down

AKAUAN

Post by BISA on 11th April 2018, 9:06 pm

Zainal SMMG: As Salam, setakat pukul 6:32 pm hari ini, masih belum nampak apa2 dan perubahan positif lagi dalam akauan saya. Saya harap akauan VVIP lain ada berlaku apa2 yang baik

BISA
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Najib Razak on 11th April 2018, 9:00 pm

Hahaha org sama dgn bongakman ke aku ni..jgn buat fitnah ye bro...sukahatilah bagi org yg negtve perception ni...yg penting x lama lg yg positif senyum lebar...

Najib Razak
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by haja on 11th April 2018, 8:56 pm

bongakman...boleh ko letak no tepon romi kat sini ..biar dia orang col sendiri tanya direct ..baru senyap ckit kot

haja
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by cerita kena spin on 11th April 2018, 8:54 pm

by Azman57
HAHA INI BONGAKMAN YG HUJUNG TAHUN LEPAS KATA CONFIRM DPT TOKEN DAN BULAN 3 SELESAI PO.
DERR DAH BLN 4 LAH. HAHA BODO SOMBONG. LEADER RUPANYA MKN DUIT HAROOMM JADAH. PUIHHH..


...

oh dari tahun lps pn ada ye,,tiap bulan
nak po katanya ,,munafik benar janjinya
tu ya,,bnda xada bukti apa pn,,cuma
skdr kata2,,naik muak juga mndgrnya,,
nk refund skrng,,bukan tnggu po,,
sbb org dh xnk tnggu tjadi po,,
bnda pn xtbukti dari dlu lg. bukti
dan jalan kerja pn xada,,yg ada hanya air liur
sejak dlu,,jutawan bru konon bongkak
akan kaya bulan 3 siap kata jamin lg,,
dh habis march tu,,dh kaya ke blm tu haha
aku rsa najib razak, jutawan bru ni,,
dgn pokdi mcm org yg sama je,,
kn dh agk,,org kuat dana ni jugk,,
sbb byk ambil org bwh dia si bongak ni,,
xhairan lah perilaku bongak sperti namanya,,
hanya bongak mmprrdayakan org,,
ini bukan fitnah,,tetapi knyataan,,
info ksemuanya hanyalah harapan
palsu untk melengah2 kan shj,,
ambil masa untk lari atau bakal minta
topup lg? dh x berani dh bagi tarikh lg
ye,,klau bg tarikh pn konfirm kelaut dlm lgi,,
puak2 munafik ni xkn serik menipu slagi
azab Allah blm turun kt mereka ni,,
langsung x takut aniaya org



cerita kena spin
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by xleh sabar dh ni.... on 11th April 2018, 8:50 pm

dpt info skrg stage 4 dh..stage 5 blh pakai duit..stage 4 ni pn 3hri bkerja start hri apa pn xtau..ntah2 esok..hahaha

xleh sabar dh ni....
Guest


Back to top Go down

Adoi

Post by zandra on 11th April 2018, 8:47 pm

adoi, perkataan 'high risk high return' tu tk semestinya utk investment yg berdaftar, tu ayat bole dipakai oleh semua. gila lah puak meroyan ni. tkde akal smpai istilah tu pun jadi isu, dana ni mmg high risk, dan return yg kita dpt mmg tinggi kan??? so betul la aku ckp. adoiii la

zandra
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Bongakman on 11th April 2018, 8:45 pm

Yakinla dan sabar....insha allah ia pasti sampai melainkan korang xjujur spt ahli pi jual portion pada org yg xberkaitan..tipu org guna duit utk join dan yang aku maksudkan laluan secara haram...tggu xberapa lama...owner buat masa ni tidak akan umumkan apa2 info perkembangan ROP demi kelancaran n progress...baik ya sabar ya kita akan pasti hadapinya
avatar
Bongakman
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 122
Join date : 28/11/2017

Back to top Go down

Kahkahkah

Post by Jutawanbaru on 11th April 2018, 8:44 pm

dasyatnya ko masuk smpai 67k. kan aku dh ckp, hanya org tamak saja yg meroyan dlm ni. bodo wei masuk sampai tergadai habeh semua kahkahkahkah

Jutawanbaru
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Najib Razak on 11th April 2018, 8:42 pm

Amboi azman57 meroyan tahap 4 kanser ...aku tade plak memaki hamun kau..takpelah nnt dh po sejuk hati kau nak...

Najib Razak
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Bongakman on 11th April 2018, 8:39 pm

Allo fren aku bukan leader laaa...aku org kanan je..siapa hahaha xpe xbley mention nama lead aku...yang pasti ROP ni pasti akan muncul meletup...aku berani ckp sebab aku info diect dtg kat aku dari sumber yg tiada ikut peringkat2...heheheh korang dlm ni xdpt je asyik melepas je info2 dri leader korang mulala buat prepesi negatif mulala fitnah bagai ...hahaha xpe aku faham sangat....tu la pasal aku bagi bunga2 yang positif utk korang2 hilang semangat kembali tenang dan tak meroyan bagai...
avatar
Bongakman
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 122
Join date : 28/11/2017

Back to top Go down

JUBOOO NAJIB RAZAK

Post by Azman57 on 11th April 2018, 8:37 pm

Najib Razak Today at 8:24 pm
Azman57 dh bape thn awk tggu rop? Pi lah mintak refund kalau dh x snggup nk nunggu


WOII LAHANAT JGN BYK TULIS SINI MACAI. MCMLAH LEADER DAN PENGURUSAN NAK BAYAR RM67400 DUIT AKU S1AL HARAMMJADAH.

TGK MCM JIMMY BANGANG. REFUND HANYA SELEPAS PO BESAR. ITU BUKAN REFUND DAH ANJING.
NAK REFUND  BAGI SEKARANGLAH S1AL.


NAJIB RAZAK KONON. BAB1 KAU LAH

Azman57
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Najib Razak on 11th April 2018, 8:24 pm

Azman57 dh bape thn awk tggu rop? Pi lah mintak refund kalau dh x snggup nk nunggu

Najib Razak
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by El on 11th April 2018, 8:00 pm

Jaringan internet bank negara mengalami masaalah..... jadi krediting tidak dapat dilakukan.

Sent from Topic'it App
avatar
El
Warga Baru

Posts : 15
Join date : 10/04/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by xleh sabar dh ni.... on 11th April 2018, 7:30 pm

xda ayat2 manis ke hari ni...krediting xhbs lg ke???aku rasa bank negara cetak duit xsiap lg kot.haha

xleh sabar dh ni....
Guest


Back to top Go down

BONGAKMAN JGN LUPER CITER KAU

Post by Azman57 on 11th April 2018, 7:20 pm

HAHA INI BONGAKMAN YG HUJUNG TAHUN LEPAS KATA CONFIRM DPT TOKEN DAN BULAN 3 SELESAI PO.
DERR DAH BLN 4 LAH. HAHA BODO SOMBONG. LEADER RUPANYA MKN DUIT HAROOMM JADAH. PUIHHH..

Azman57
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Najib Razak on 11th April 2018, 7:11 pm

Sedap je mulut kau kata smmg\rop ni tipu..tggu je ok..jgn nk meroyan sgt mcm makcik bawang

Najib Razak
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by cerita kena spin on 11th April 2018, 7:06 pm

ko tgk la bongakman tu pn
ngaku dia sndiri leader ada beratus org
bwh dia,,sbb tu dia bmatian cuba pthankan
bnda yg dia sndiri x pasti,,iyelh
mana nak bayar balik duit diorng smua tu,,

bulan april pn dh xada janji2 manis yg
bkal dibawa ke raya..

xlama pn bongakman dpt pthankan kt sni,
smpai akhir tahun blah la ,bosan dh duk tnggu,
bnda sama je spin dan ulang2,,

cuma nk ckp,,takut diri sengsara kena sumpah
org ramai,,hidup x berkat mnipu org,,
nnti ada lh sakit2 bdan, hidup x tenang..

xya la ckp high risk high return la,
stakat cuba nasib la,,ko fikir ni judi ke,,
ckp mcm org xguna akal,,bongkak betul

lupa waktu mngemis topup dlu beri janji
dan harapan,,bila org mnuntut janji balik,,
trus meroyan,,merasakan diri pakai duit
haram yg mngalir ke diri tu pbuatan yg btul
ke,,,xkemana pn bang,,,xkn berkat hidup tu

harini mmg seronok pkai duit org,,,
esk lusa ada la nikmat yg kena tarik balik tu.
mnganiaya org xkn kmna bang..
beringat2 lah lagi2 bila usia dh lanjut tu

cerita kena spin
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 18 of 24 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 24  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum