ROP SAHAJA

Post new topic   Reply to topic

Page 2 of 24 Previous  1, 2, 3 ... 13 ... 24  Next

Go down

rop sahaja

Post by UdangKara Today at 12:39 pm

Kita tumpang kekayaan & kejayaan kawan-kawan...

Untung sabut dapat sedikit manis nanti...

Sama-sama kita berdoa nama dipanggil cepat...

Takbir7x

UdangKara
Guest


Back to top Go down

Rop

Post by aaauuummm Today at 12:37 pm

Yesssss!!!!!!

aaauuummm
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Katak Puru Today at 12:35 pm

Belum kaya..tapi alhamdulillah makan pakai sume cukuplah..jutawan lama dah tentu kaya kan..haha

Katak Puru
Warga Baru

Posts : 46
Join date : 20/03/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Zal Today at 12:34 pm

Hahahahahaha....adoiii la...katak puru

Zal
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Jutawan lama Today at 12:29 pm

Dah kaya ke?....

Jutawan lama
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Katak Puru Today at 12:25 pm

Yahooooo...ak x dpt info..tp kire yahoo jelahhh..hahahaha

Katak Puru
Warga Baru

Posts : 46
Join date : 20/03/2018

Back to top Go down

rop sahaja

Post by UdangKara Today at 12:23 pm

Alhamdulillahh...syukurrr...akhirnya meletup berasap juga.

Siapsedia dr skrg utk menerima gelombang ini...

Ramadhan tahun ini bykkan amal jariah...

Raya bergaya nampaknya...

Takbir7x

UdangKara
Guest


Back to top Go down

ROP

Post by Akak Konfius Today at 12:19 pm

Sape yang dapat info tu bagi tau lah sikit kat sini. Grop akak konfius senyap sunyi sepi jah. Harapnye tak salah lorong le kome ni.....

Akak Konfius
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by autafakta Today at 11:43 am

Tunggu dipanggil...

autafakta
Guest


Back to top Go down

Rop

Post by shirokensuka Today at 11:41 am

Alhamdulillah

shirokensuka
Warga Baru

Posts : 8
Join date : 19/12/2017

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Najib Razak Today at 11:20 am

Alhamdulillah ..Aamin ..insyaAllah raya tahun ni kita berduit ..Thank you Allah .. Tkasih SMMG khasnya Tuan Romi...

Najib Razak
Guest


Back to top Go down

Rop

Post by Dewa keliru Today at 10:49 am

Alhamdulillah.... Ini kali la.. Xda apa yg mampu menghalang... Puncak gunung kinabalu pasti akan ku tawan... Alhamdulillah.. Fight till the end..

Dewa keliru
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by ROPi Today at 10:10 am

alhamdulilh...semakin menuju kejayaan.....syukur2

ROPi
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Cencalok Today at 8:37 am

Kekayaan la... Lanjaaaa lokkk..

Cencalok
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Pahlawan Melayu Today at 8:21 am

Duit dah masuk.

Pahlawan Melayu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by YakinROP Today at 8:07 am

Kepada team positif yg memang dapat info saluran yg betol ni, biarlah kita berehat dari menyalurkan info terkini sehari dua ni...biar mereka yg mengharapkan info ni tertanya2 dan semakin menaburkan fitnah2...
Rasanya lagi meroyan depa ni x dapat info...
Biarlah kita yg positif terus berdoa dalam penantian kejayaan kita..

YakinROP
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Zal Today at 7:39 am

Alhamdulillah...syukur...betul Bongakman Dan Yakinrop...saya sependapat anda berdua

Zal
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Bongakman Today at 7:32 am

Betul tu tuan yakinrop...kita positif sentiasa positif...setiap apa yg kita nyatakan adalah doa...kalau positif insha allah positiflah hasilnya begitu la sebaliknya...
avatar
Bongakman
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 122
Join date : 28/11/2017

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by YakinROP Today at 6:40 am

Mengaku islam tapi bahasa puok negatif macam manusia tadak tamadun( sebahagiannya)...kami yg positif nak jadi macai ke, apa ke..hangpa peduli apa...rasanya yg dok komen negatif dlm ni org yg sama tapi guna nama yg berbeza2...tujuannya hanya utk menimbulkan kemarahan org yg positif dan seterusnya dan berharap akan dapat info , berita baik...
Hangpa mungkin xdapat info yg betul..mungkin hangpa berada dalam saluran yg salah..atau hangpa berada entah level ke berapa...xpayah dok provoke la kalau sekadar melabur..coi xde, loi xder....dok diam2 sudah...
Kami pihak positif menunggu detik2 kejayaan..

YakinROP
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Pablo Escobar Today at 1:29 am

Hancingggggg........ tu aje jawapanya........ dari tunggu info lebih baik korang yang cerdik bijak pandai ni cari sendiri info......... bersedialah untuk KECEWA....... #kipidap (KitaPilihDamai&Perpaduan) #jilake #kacokite

Pablo Escobar
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Kencing sepah sepah Today at 12:03 am

Itu dia macai romi sedang berkata2 nama pun info negative biar lah org nak kata apa..ayat nak berjaya dpat bila???..esok lusa bulan depan taun depan kahkahkahkah
Ko yakin la sorang2 ko aku tak berapa yakin dah

Kencing sepah sepah
Guest


Back to top Go down

+/-=x

Post by 1 + 1 = ? Today at 12:01 am

puak positif dlm ni sesama islam dgn puak negatif...kerana duit berpecah belah... bape ari lg nak puasa dah...bermaafan la kita semua...agar amalan kita diterima....duit ni...ada..adalah...tak ada..bukan rezeki kita...solat sunat taubat...atas kekhilafan & kejahilan kita.....maafkan salah dan silap saya ye...assalamualaikum...

1 + 1 = ?
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by YakinROP Yesterday at 11:43 pm

Puok negatif yg menulis dalam forum ni ada 2 jenis
1) puok ni x melabur pun. Bila dapat tahu kejayaan makin hampir, puok ni cemhuru sebab x dapat jadi jutawan. Saja2 nak menyibukkan diri disini
2) puok no2 ni melabur tapi sikit..paling kuat pun 100..mereka senngaja provike semata nak dapatkan info dari org2 yg positf..sebrnarnya mereka ni yg lebih berharap benda ni cepat dapat..

YakinROP
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Kencing sepah sepah Yesterday at 10:53 pm

Dok tgh karang ayat la tu,aritu kata nk dpat duit tunggu lpas meeting pastu senyap,kluar plak cerita pasal rumah pastu senyap,kluar plak pasal nk dpat sagu hati pastu senyap,yang skrg cerita xder perubahan dlm acc bank..kalah cerita tamil punya movie,padu yg buat script nie belit2 mkn la korang duit aram .. dunia akhirat xselamat

Kencing sepah sepah
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Kahkahkah Yesterday at 10:46 pm

Rilek la Romi dia ada buat script ,nanti ada la info dia,Pastu Si jimmy neutron pun buka plan.kah kah kah.Kutip pulak ,kata lot lebihan..Haha cite dia lebih kurang camtu.

Kahkahkah

Posts : 2
Join date : 18/04/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 24 Previous  1, 2, 3 ... 13 ... 24  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum