ROP SAHAJA

Post new topic   Reply to topic

Page 1 of 24 1, 2, 3 ... 12 ... 24  Next

Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Zal Today at 6:53 pm

1 trillion...ni umpama sejuta Rakyat Malaysia ada rm1j... 30juta Rakyat Malaysia ...1juta Rakyatnya ada rm1j...baru 3.3% jutawan drpd 30juta Rakyat Malaysia

Zal
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dokrokcetong Today at 6:45 pm

Ambe dok reti nok kiro duit trillion ni
Baru jah org khabor...
1 billion = 1000 juta
1 trillion ambe tok tau la berapa kosong....
Selesai la masalah negara kalu romi tulong bantu sikit kerajaan kita...

Dokrokcetong
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Mr. krypton Today at 6:39 pm

kebanyakan yang percaya dana ROP ni semua membabi buta je ? bukti apa pun x pernah tengok ? cuma TAMAK nak duit yang banyak ! tu je. sentiasa berharap walaupun hati sendiri kata benda ni x wujud pun. kalau wujud, bukti mana ? jangan bagi ayat manis je laaaa. dah lali telinga aku

Mr. krypton
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dokrokcetong Today at 6:20 pm

X payoh la nok pikir inflasi ko, cetak duit la...pikir betol ko tidak duit ni wujud..takut kena kencing jah..konon duit bertrillion...pelaburan awal 1 billion USD....cepat beranak mencecah trillion...kalu romi bijok serupo ni buleh lantik dia jadi menteri kewangan la...

Dokrokcetong
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by lola lala Today at 6:15 pm

Yg tak join tu tak yah la mnyemak .nk mroyan ckap tu ckap ni tnye tu tanye ni.dr ko buat dose baik kau jage tpi kain ke sluar yg dah koyak p jahit kan .nanti tak pasai2 yg x patut klua nanti klua mnonjol.biaq la depa nak tggu bharap dgn dana ni.yg hangpa p siboq asai.rezeki allah nak bagi kita trima.kalau tak dak kita redha ja la.p main jaoh2.tak yah nak sebok2 sindir mnyindir di forum ni.x baik tau.

lola lala
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Zal Today at 6:09 pm

Kuwait dan Dubai ...antara negara yg terkaya di dunia dan Rakyatnya byk yg jutawan dan billionaire...rilek ja...tak kecoh pun mcm Malaysia...tahu tak sbb apa Malaysia ni...sbb segelintir org2 politik Di negara ni suka Rakyat nya miskin dan susah...sbb senang kawal...hahaha...

Zal
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Gigit Today at 5:54 pm

Inflasi berlaku bila supply duit berlebihan dlm negara dicetak sesuka hati. Duit kalau bertrillion dlm system pun bukan nye dicetak amount yg sama. Amount utk circulation aje. Lagipun jutawan2 segera hanya mewakili 1% aje dari population. Jadi x semua org pegang duit tu. Maybe cuma barang2 mewah luxury je la ada naik sikit harga sbb jutawan2 ni demand tetiba naik utk brg mewah. Mcm kereta Ferrari lamborghini tetiva ramai yg nak. Kena que pulak tu 6 bulan ikut giliran. Sape nak cepat bayar lebih la. Haha. Setakat mcm minyak masak dan barang2 harian xdenye naik harga. Xdenye inflasi sbb jutawan2 tu semua xdenye nak kumpul stok banyak2. Demand and supply secara ke seluruhnya terkawal. Mcm biasa.

Gigit
Warga Baru

Posts : 47
Join date : 15/03/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Mr. krypton Today at 5:50 pm

selain dan rop ni, ada tak dana lain yang dah berjaya ? bagitau sikit . cuma nak tahu

Mr. krypton
Guest


Back to top Go down

Hurm

Post by Kanavale Today at 5:35 pm

Aku tgk gambar romi n the gang yg publish hari tu bukan mcm org vvip pun, nmpak mcm gangster gampang ja lebih. Dulu team haiza ada, hampa kondem depa. Depa la ni begerak dlm group depa sendiri. Silent. Tk hingaq dalam ni dh. Dh jumpa semua org yg dipercayai aritu, dh tubuh satu group. Hampa ingat depa diam? Tk pecaya tkpalah. Tk bg info besebab, sbb dlm ni bukan semua bole pecaya. Baik tubuh satu group, diam2 dpt semua, pi serbu ja. Hang jgn ingat hang boleh tidoq lena romi, hang bole lari pi mana pun, tp tapak kaki hang tkboleh padam. Sapa yg rasa dianiaya tu jgn isaulah. Biaq depa nk melalak dlm ni prevent ketua depa. Pakai id pun tkkenai sapa. Nnti romi kelokap, depa bkn nk ikut sekali, kalau dh sehidup semati sgt, romi kelokap hampa masuk la dlm skali nnti na. Jgn lari plak tau

Kanavale
Guest


Back to top Go down

kebenaran

Post by Pakciksurau Today at 5:29 pm

Pakcik beminat en omar punya pandangan, pasal inflasi naik, ada anak pakcik ckp jugak waktu pakcik cita pasal dana ni. Kalau ramai jutawan segera, bole jadi negara jadi zimbabwe. Ni anak pakcik la ckp, pakcik tk faham pasal ekonomi. Cetak duit pun bukan mcm cetak kt mesin print cheq oii. Kena ada rizab ada pendapatan negara baru bole cetak. Duit romi ni kira mcmana ha? Pening gak lah. Takpalah, kalau ada tu betoi la. Kalau takdak tu kira tipulah

Pakciksurau
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dato balabak Today at 4:30 pm

Alhamdulillah ya Allah...Alhamdulillah....duit nak masuk da 25hb...duit gaji la...wkwkwkwkwk

Dato balabak
Warga Baru

Posts : 5
Join date : 07/12/2017

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by hahahah Today at 4:06 pm

by Rockooo
Salam geng
Sapa yang pergi meeting kat ganu...dgar kata ayhnda rmpos bg 1k sorang dah masuk ke belum,klau ada yang dah dapat info ya...tq


aikk itu hri 1 juta,,
dah downgrade jadi 1k pulak wakakakak,,
bankrup ke??
org mnipu ni dah trdesak sgt ni mnipu,,
agaknya 1k pn x kn mampu bg,,
apatah lg 1 juta hahahah

hahahah
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Gigit Today at 4:03 pm

Bang. Duit tu bukan dalam bentuk physical. Dalam sistem digital. BNM control duit fizikal yg dicetak supaya tak oversupply dlm circulation. Sebab tu wang palsu bahaye.
Takkan bankrupt punye bank. Takkan la pak mid tu nak keluarkan cash rm5 juta kat kaunter. Hilang akal akal ke apa. Mesti la tt. Kalau tt tolak dlm sistem jela. Xde masalah.

Gigit
Warga Baru

Posts : 47
Join date : 15/03/2018

Back to top Go down

lagi pening

Post by pening Today at 3:58 pm

takyah pening2...benda tak ada lg...dah ada baru pk lelebih...

pening
Guest


Back to top Go down

Salam

Post by Omarqyyum Today at 3:36 pm

Salam, sy kt sini bukan nk tunjuk pandai. Tp terpikir gak la, kalau 60ribu org nk jadi jutawan segera, sorg paling minimum 5j, mcmana ekonomi negara ye? Mesti duit seratus sehelai dh tkde nilai, inflasi semakin tinggi dah jadi zimbabwe semua org dh jadi jutawan wlpun duit dh tkde nilai. Adik wife keje cimb seberang jaya. If menurut info pakmid, dia pegi cimb tggu nk masuk duit, lepas tu kononnya nk withdraw duit kt situ, maka bangkrup la cimb seberang perai tu kalau sekali pakmid keluarkan duit dia. Hal ni kita kena tnya yg arif pasal banking. Ada sapa2 bole tolng bg pencerahan. Sy bukan group negatif yem cuma dlm otak ni tertanya2 yg logik akal.

Omarqyyum
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Fabregas Today at 3:28 pm

Tiada lagi mggu ni...hampa sekali...

Fabregas
Warga Baru

Posts : 14
Join date : 28/02/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by pahlawan melayu Today at 3:17 pm

dah masuk dah

pahlawan melayu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Rockooo Today at 3:03 pm

Salam geng
Sapa yang pergi meeting kat ganu...dgar kata ayhnda rmpos bg 1k sorang dah masuk ke belum,klau ada yang dah dapat info ya...tq

Rockooo
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Katak Puru Today at 1:40 pm

Hidup Jutawan!!!!

Katak Puru
Warga Baru

Posts : 46
Join date : 20/03/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Jutawan lama Today at 1:36 pm

Sbb aku mmng dah lama jutawan... bukan mcam jutawan baru... baru nak jadi da belagak... kayu betul... buat malu nama jutawan je...

Jutawan lama
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by spin lg Today at 1:30 pm

eh kau ni bogok la,, spe sruh
pkai nma jutawan,,
konfius 2 org ada nma sma haha

ok yg taksub dan riak tu jutawan baru
yg suka jilat dan info mnis

ksian ayahanda kau tu,, topup je kje dia
ada untk sara hdup

konon dah msuk acc smlm hahaha
smua org thu kau scam

spin lg
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Jutawan lama Today at 1:26 pm

Bodo jugak si spin ni.... babit aku pulak.... bila masa aku update bnda2 ni bagai.... aku pn dok tungu info... kaki spin la kau ni...mesti org umeno ni...

Jutawan lama
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by spin lg Today at 12:41 pm

personToday at 6:23 pm
by MACAN
Nnti kita tengok apa yg berlaku pd hari Rabu (18/04/18) ni...

Tandakan pd jawapan yg betul:

A. Acc Ayahanada dah boleh diguna pakai.
B. Acc ayahanda masih belum appear.
C. Tiada apa2 perubahan dlm semua acc VVIP
D. Ada info minta ahli bersabar lagi.
E. Mnta Topup lagi

Ini yg aku htr minggu lps

Jawapan C......Jadi apa yg aku bg info lps ni korang kena percaya ya....




mana mangkuk ayun yg pcya sgt rabu msuk,,
jutawan lama yg takbur tu pcya kt ayahanda
dia ni kan,,apa citak,,xmasuk lg ka,,
ckp berapi tsembur sembur yakin msuk rabu,,
ni da rabu ,,da habis march dh,,
skrng dh 18 april,,april crita yakin sgt tu,,

kalau crita yakin bkobar siap guna nama Allah
disusuli dgn topup,,,mmg confirm akan kena
tipu mcm ni kehkeh,,nasib baik la jutawan
lama yg x brp cerdik tu je kna tipu



spin lg
Guest


Back to top Go down

rop sahaja

Post by UdangKara Today at 12:39 pm

Kita tumpang kekayaan & kejayaan kawan-kawan...

Untung sabut dapat sedikit manis nanti...

Sama-sama kita berdoa nama dipanggil cepat...

Takbir7x

UdangKara
Guest


Back to top Go down

Rop

Post by aaauuummm Today at 12:37 pm

Yesssss!!!!!!

aaauuummm
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 24 1, 2, 3 ... 12 ... 24  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum