ROP SAHAJA

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Page 38 of 40 Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Next

Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by MH on 20th February 2018, 2:09 pm

Kepada metabox99 - link fb dato othman tu tak wujud.

MH
Warga Baru

Posts : 9
Join date : 20/02/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by metabox99 on 20th February 2018, 1:01 pm

Ahmadi wrote:Kecing lg....rop....ckp dh kata akn siap semua pada selasa ni habih2 lewat la...lps tu akan sampai ke proxy zainal la konon nya.tp ari ni senyap semua plyr menggu penuh kesabaran kesian tgk plyr kena diperbodohkn mcm tu ja.nanti kalau di bising2 kena remove kena maki plak dgn kepala grop b...i tu r....l tu lahh.....kesian tgk plyr tekapai2 dok tggu duit rop tu.yg heran dato romi kenapa sendiri x bg info2 serta voice sendiri.tp org lain pulak dok bg info.kalau gentleman masuk grop bg info sendiri serta vouce sendir.tp disebalik nya pecacai lain pulak yg dok bg info dgn voice.dgr khabar berita dr grop lain yg dok buka grop ada yg x bekerja ntah lah.dok harap duit yg dikutip dr plan dia org buka dlm grop selama ni


tanya sendiri lah dgn Dato Romi , ni fb dia :>>https://www.facebook.com/romi.datoothman  bounce bounce

metabox99
Warga Baru

Posts : 21
Join date : 29/05/2017

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Topup RR on 20th February 2018, 12:07 pm

Dengan ini.. setelah mendapat mandat dari Dato Owner, kita membuka peluang kepada Ahli untuk menambah dana anda.
Ye mungkin anda ingin berikan kepada ahli keluarga anda yang masih tertinggal.
RM10 dapat RM10,000

Tutup pada 22 Feb 2018
Yang berminat sila book dan transfer ke Acc maybank xxxx xxxx xxxx dan Cimb xxxx xxxx xx

Selamat melebur.. opss silap.. melabur..
Peluang hanya sekali sahaja.

Yang benar
Ketum

Panas lak cuaca kat Perak ni..

Topup RR
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by MH on 20th February 2018, 11:14 am

Jadinya memang kena tipu lah ni. Bolehlah buat repot polis, kategori jenayah komersial?

MH
Warga Baru

Posts : 9
Join date : 20/02/2018

Back to top Go down

Di manakah kesudahan ROP

Post by Ahmadi on 20th February 2018, 10:58 am

Kecing lg....rop....ckp dh kata akn siap semua pada selasa ni habih2 lewat la...lps tu akan sampai ke proxy zainal la konon nya.tp ari ni senyap semua plyr menggu penuh kesabaran kesian tgk plyr kena diperbodohkn mcm tu ja.nanti kalau di bising2 kena remove kena maki plak dgn kepala grop b...i tu r....l tu lahh.....kesian tgk plyr tekapai2 dok tggu duit rop tu.yg heran dato romi kenapa sendiri x bg info2 serta voice sendiri.tp org lain pulak dok bg info.kalau gentleman masuk grop bg info sendiri serta vouce sendir.tp disebalik nya pecacai lain pulak yg dok bg info dgn voice.dgr khabar berita dr grop lain yg dok buka grop ada yg x bekerja ntah lah.dok harap duit yg dikutip dr plan dia org buka dlm grop selama ni

Ahmadi
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by MH on 20th February 2018, 8:27 am

Terima kasih metabox99. Tapi macam mana ya kita nak highlight reply mesej orang dalam forum ni. Macam metabox99 buat tu balas mesej saya siap boleh highlight lagi. Saya cuba buat tapi tak boleh.

MH
Warga Baru

Posts : 9
Join date : 20/02/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by metabox99 on 20th February 2018, 5:59 am

MH wrote:Assalamu'alaikum semua. Boleh sesiapa jelaskan apakah Rajarampos Group ni wujud? Dan benarkah mereka akan membuat pembayaran kepada para pelabur? Bagaimana nak menyiasat tentang kewujudan Rajarampos Group ni? Dari mana mereka dapat duit untuk membuat pembayaran kepada para pelabur sampai berjuta-juta?

segala persoalan mengenai Rajarampos Group boleh tanya Presiden Rajarampos Dato Rohaizat, boleh pm  fb beliau :>>[You must be registered and logged in to see this link.]


atau orang kanan beliau Ferrah Andriani Halik Chandra :>>[You must be registered and logged in to see this link.]

metabox99
Warga Baru

Posts : 21
Join date : 29/05/2017

Back to top Go down

Kencing x habis lagl

Post by Abang77 on 20th February 2018, 3:22 am

kencing x abis lg jgn smpai satu tahap org dtg smbelih

Abang77
Guest


Back to top Go down

Ingin tahu

Post by MH on 20th February 2018, 2:30 am

Assalamu'alaikum semua. Boleh sesiapa jelaskan apakah Rajarampos Group ni wujud? Dan benarkah mereka akan membuat pembayaran kepada para pelabur? Bagaimana nak menyiasat tentang kewujudan Rajarampos Group ni? Dari mana mereka dapat duit untuk membuat pembayaran kepada para pelabur sampai berjuta-juta?

MH
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by jesse james on 19th February 2018, 10:02 pm

Tu intro sehari dua lagi mintak topup pulak hehehe

jesse james
Warga Baru

Posts : 46
Join date : 03/12/2014

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Pungguk rindukan bulan on 19th February 2018, 11:07 am

Ermmm.. Lagi ayat manis masak lemak..... Tengok lg lah... Setiap tahun mcm ni.. Dh lali... Layan aje...

Pungguk rindukan bulan

Posts : 1
Join date : 19/02/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by jesse james on 18th February 2018, 11:02 pm

Heheh ada je idea nak mengencing kikiki

jesse james
Warga Baru

Posts : 46
Join date : 03/12/2014

Back to top Go down

Rop Lan

Post by Hangat on 18th February 2018, 12:30 pm

Mmg ANAK HARAM puak2 ni....ampa mmg cari pasai ni....

Hangat
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Mac lak? on 18th February 2018, 11:21 am

Bulan mac lak?

Mac lak?
Guest


Back to top Go down

TERCIPTANYA SEJARAH BARU NEGARA

Post by KUDAP on 18th February 2018, 10:28 am

MAKLUMAN:

IN SHA ALLAH...DGN IZIN DAN RAHMAT-NYA MAKA MAC 2018 INI LAHIRLAH JUTAWAN2 NEGARA YG AKAN DDUK SEBARIS DGN JUTAWAN2 YG TELAH SEDIA ADA. MEREKA BUKAN INSAN LUAR BIASA TTP MEMPUNYAI JIWA PEJUANG BANGSA YG KENTAL MENEMPUH PELBAGAI HALANGAN DAN SANGGUP BERKORBAN APA SAHAJA DEMI MENCAPA IMPIAN SUCI MURNI INI. BAHAWA MEREKA PERCAYA DAN YAKIN REZEKI TIDAK PERNAH SALAH ALAMAT DAN SEGALA2NYA DARI YANG MAHA ESA BUKAN DARI MANUSIA....

KUDAP
Guest


Back to top Go down

Rop

Post by Ketumit on 17th February 2018, 9:32 am

Belum nak kena lagi tu hualan.. dia punya pusing boleh 360° ! Kite perhati jer dari lubuk hati yg very2 deep inside nih haa.. hahahaaa..

Ketumit
Guest


Back to top Go down

Rop Lan

Post by Hualan on 16th February 2018, 1:30 pm

Mggu lps lg 6%.....pstu 4%...pstu almost done...Lps tu latest statement.....sehingga 26 feb pulakkkk .. Haishhh taek kencing ni mcm2 otak depa pusing....

Hualan
Guest


Back to top Go down

Rop Lan

Post by Hualan on 15th February 2018, 5:07 pm

Dh appear ke acc hamid 12/2/2018.....tp apa pn tarak.....jgn smpi kekerasan menjelma..haishhh dh sabaq lm ni...

Hualan
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by cctv on 15th February 2018, 1:34 pm

ROP katanya tgh sangkut kat proxy Zainal lol! lol! Sleep Basketball

cctv
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Hampeh on 15th February 2018, 7:57 am

To Muscleman,
Kalau pengurusan kencing?? Berani sumpah ke?

Hampeh
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Muscleman on 14th February 2018, 8:14 am

Semua leader2 Dan PM harus disuruh sumpah ***** Tak curi satu sen pon Duit yg ahli top up dan dihantar ke hipnotis session biar semua penipuan mereka diketahui pengurusan .

Muscleman
Warga Baru

Posts : 40
Join date : 27/11/2014

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Ahmadi on 13th February 2018, 11:25 pm

La ni dok tgk plyr dh terbang tggi sgt dh.x tau la kalau jatuh bekecai kepala badan abih hancur....baru padan muka.x kan x sedar lg kot kutip2 boleh dikatakan setiap mggu.sampai time kerajaan dgn kilang gaji ja buka plan pada setiap bulan.bg info yg lama yg tahun2 lepas.pastu dh kutip penuh poket info pun senyap.bila plyr tanya info terbaru.ckp x boleh bg info lebih2 nanti boleh memudaratkn grop.takut info terlepas keluar dr grop konon laaa....duit plan yg dikutip dr plyr2 katanya akan di bg kepada org ats konon laa...tp resit yg duit plyr dok beli plan bankin ke akaun sekian2 x di tunjuk pun resit yg masuk ke akaun org atasan.jd duit tu kemana pegi.bila sampai ja time nk gaji.keluar la info pala bana mcm2.supaya nk tarik lg plyr beli.sampai kesudah plyr kena pemain mcm tu ja

Ahmadi
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by penipu rop dilaknat on 13th February 2018, 1:55 pm

hahahah kata rop po dah dpt,,ini nak kena topup lagi kahkahkah mmg manusia ***** la penipu2 bangsat ni semua
ALLAH YG BALAS NANTI!

penipu rop dilaknat
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Collect Lagi on 12th February 2018, 9:49 pm

Agak2 lah weii .. dah macam BPIP dan AF dah.. nak marathon kutip gak ke?? Non stop tu.
Sekali kuar info.. sekali kutip..
Owner agak2 lah.. Apalah salahnya tolak dari bank sahaja kalau dah comfirm nak dapat PO.
Kan dah betul nak dapat.. ni collect yang meragukan sahaja..
Susahlah mcm ni.. Kalau collection mcm ni.. Gi haji balik hari jelah.. Paroh...

Collect Lagi
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by ustaz_dke on 12th February 2018, 4:45 pm

KUTIP dan TERUS KUTIP... Sampi bile..... boleh bg tahu ape name group tu...

ustaz_dke

Posts : 1
Join date : 06/02/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 38 of 40 Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum