ROP SAHAJA

Post new topic   Reply to topic

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Pakcik Sarkas on 22nd February 2018, 9:21 pm

Sudahlah pakcik sarkas woii.. gilah kerja.. kalau sembang... kura-kura pun boleh terbang jauh..
Aku lebih suka ko buat silap mata dari ko menipu sesama bangsa..
Nasiblah siapa gi join benda pakcik sarkas ni..
Nantilah.. ada masa kita sembang mcm mana kerbau boleh terbang lak..

Tak percaya boleh left group.. Hahahahha

Pakcik Sarkas
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Update 22/03/2018 on 22nd February 2018, 8:55 pm

Update dari Bos Romi :

Urusan act 42 smua dh selesai pd ptg selasa .
Smlm Hnya urusan byran charges selesai.
Hari ini agihan semula baki dri 42 charges tu kpd 10act kembali.
Urusan byran ke act leader akan sya mklmkn arini . Tq
Urus susun doc dan surat kuasa dan yg perlu shj sdg di buat utk diserah kan pd pemangku.
Masa serahan akn sya mklm kn arini
Setlah smua lengkap .
Smua info diterima atas pergrkan di pihak bank kpd pihak peguam.
Wc ..sya menyampai kan apa yg di mklm kan oleh mereka pd sya smlm .
Arini sya akn hubungi pemangku bg laluan seterusnya.

Pemangku : Entah.. aku pun tak faham.. Aku pun mcm kalian.. tunggu uang.. Capek sudah 10tahun nunggu dong...

Update 22/03/2018
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Plan Umrah on 22nd February 2018, 8:41 pm

PLAN UMRAH SWWG
TARIKH TUTUP PLAN 28/2/18
9 MALAM
==================================
RM 10 GET RM2J
TIADA BOOKING.. TT TERUS
RM1000 dapat Umrah bersama Owner

WOOW.. MAKIN LAMA MAKIN HEBAT..
TAHNIAH PADA SEMUA YANG TERLIBAT..

Plan Umrah
Guest


Back to top Go down

Rop

Post by Kena kencing sudah on 22nd February 2018, 10:30 am

Dia punya #CLEAR dari bulan 8 tahun lepas lagi.
Lepastu keluar ayat manis next week confirm 10 akaun vvip akan boleh guna. Seterusnya 42 akaun leader. Seterusnya akaun ahli dan seterusnya dan seterusnya dan seterusnya......






....2020 dan seterusnya

Kena kencing sudah
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by To Salwa on 22nd February 2018, 10:08 am

Cuba tanya apa yang dikatakan CLEAR?? Mesti semua tak tahu jawab... hahahahha

Postponed gi Umrah.. tak selesai lagi.. kalau mgg depan gi Umrah.. so maksudnya tak selesai lagi pun..
KITA TUNGGU MAC..
.
.
.
.
.
Tahun 2019

To Salwa
Guest


Back to top Go down

CLEAR

Post by salwa on 22nd February 2018, 9:32 am

To Brader wrote:Masa sekolah dulu tak belajar ke pasal agama.
Cari rezeki yg halal.. bukan topup RM10 dapat RM1juta.

Cepat2 topup .. 10 dah clear 42 dah clear.. korang je tak clear2 lagi..
Korang tanyalah.. apa yg dah clear?? Borang stamping je.. Then lepas tu kena remove.. hahahaha
Korang pun Alhandulilah.. semua dah clear.. apa yg clear pun korang tak tahu..


Betulkh semua dh clear bader?

salwa
Warga Baru

Posts : 10
Join date : 04/12/2017

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by To Brader on 22nd February 2018, 9:13 am

Masa sekolah dulu tak belajar ke pasal agama.
Cari rezeki yg halal.. bukan topup RM10 dapat RM1juta.

Cepat2 topup .. 10 dah clear 42 dah clear.. korang je tak clear2 lagi..
Korang tanyalah.. apa yg dah clear?? Borang stamping je.. Then lepas tu kena remove.. hahahaha
Korang pun Alhandulilah.. semua dah clear.. apa yg clear pun korang tak tahu..

To Brader
Guest


Back to top Go down

Rop

Post by Brader on 21st February 2018, 10:30 pm

Hati tak tenang menunggu..harap2 ada kemenangan disebalik kesabaran

Brader
Guest


Back to top Go down

Rop

Post by Kena kencing sudah on 21st February 2018, 9:38 pm

Puak2 tu kalau sembang langit pun boleh runtuh. Boleh fikir logik kot. Invest RM100 dapat hasil RM3 juta. Bab nak mintak duit orang sampai sanggup tunggang agama. Top leader smmg pun jenis hati tisu. Kalau ahli tak ikut cakap terus kena kick keluar group. Siap guna nama agong, ketua polis negara, PM lagi. Dulu pihak polis bukit aman dedahkan, sign dengap cop rasmi serta dokumen rasmi pihak white house bertandatangan obama pun puak2 ni boleh palsukan. Setakat dokumen bank + dokumen lawyer lagi la senang2 puak2 ni boleh buat. Lawyer sendiri pun tak dapat nak sahkan lagi yg duit rop ( romi ) tu betul2 wujud.

Kena kencing sudah
Guest


Back to top Go down

penunggang agama

Post by doraemon on 21st February 2018, 9:08 pm

mcm2 info manis da bagi, org bodo ja caya... siap ada qariah masjid duk buat solat hajat x berenti x bleh blah.. tgk rupa top leader smmg tu pun nmpak bebenar jahilnya dari bercakap bab agama... kalau betul benda ni, dh lama dh dia tunjuk dokumen bertulis... setakat dokumen bangang siap cop cimb ngan sign kat bank tu pakai printer bodoh duit bertrilion nk masuk, x mcm tu dokumen. bodoh tu namanya. lagi x bleh blah lepak sembang kedai kopi brader... syarikat yg buat ratus ribu pun ada syarikat sendiri, project ratus2 k pun dokumen bapak cantik siap ada cover ngan cover letter lagi... ini trilion palai janji kertas bodoh ja... setakat declare duit nak masuk kat bank, pastu upah org cimb investment tu buat kertas kerja bodoh, alahai mcm bangang. yg x bleh belah surat RHB tu lagi la fake. org tnya bank negara sendiri la surat tu tipu... yg bodoh saja percaya...

doraemon
Guest


Back to top Go down

Rop

Post by Kena kencing sudah on 21st February 2018, 6:31 pm

Salam guys. Perlu bantuan untuk selesaikan tugasan dengan lawyer. Untuk selesaikan surat korang jugak. Ni last job. Akan masuk dalam po1.
Bila hujung bulan, ada tugasan perlu buat guys. Nak kena bayar lawyer stamp pulak. Ni last. Akan masuk dalam po1 siapa yg buat.
Hujung bulan berikutnya. Guys perlu bantuan untuk bayaran parking akaun di bank. Siapa yg tolong akan dapat habuan. Ni last tugasan kita. Mari usaha sama2

Berapa kali last daaaaa

Kena kencing sudah
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Info.. on 21st February 2018, 2:35 pm

Apalah dah nak jadi ROP ni..
Owner takkan buat hal pulak..
Pandangan saya.. Romi dan Lokman dah sama2 scammer juga dah.. sebab dia pun tak tahu apa dia buat.. Eloklah tu.. sorang keling.. sorang melayu.. cina untung.. bagi duit kat 2 bangsa tu.. Ahli mangkok.. dok topup je nak kaya tahap dewa..
Cepat.. topup sampai Jumaat ni.. kasi rehat Sabtu Ahad.. Isnin open plan lagi.. sammmmmpai salah sorang mampos..

Info..
Guest


Back to top Go down

Rop

Post by Kena kencing sudah on 21st February 2018, 1:13 pm

Dulu cakap owner nak pergi umrah awal februari. Lepas tu tengah februari. Lepas tu awal mac pulak.

Kena kencing sudah
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Sedih on 21st February 2018, 12:57 pm

Pulak.. Isnin hari tu cakap lain.. ni cakap lain.. Katanya Dato Owner nak gi Umrah.. uiskk takkan pakai duit kolek? Paroh mcm ni.. Kena kencing sokmo kita..

Sedih
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Info 5 on 21st February 2018, 10:21 am

Diwajib kpd yg beli plan owner baru ni..utk membiayai stamping sila transfer ke acc abg zed ,last 28hb feb ini. Kita kini berada dipuncak.. Sila Topup Segera

Makluman kepada ahli yg telah membeli plan dari owner baru ni..COI anda akan tersedia dipenamakan, walau macammana pun ahli (yg beli plan tersebut) dikenakan menopup utk urusan lawyer & stamping sebanyak RM 150 setiap seorg (setelah dibincangkn dgn pihak pengurusan td).

COLLECTION INI ADALAH UTK STAMPING FEES .
COI UTK AHLI YG MEMBELI PLAN OWNER BARU2 INI , DIURUSKAN-SEDIAKAN.
Harap Topup.

Owner katanya nak gi Umrah.. btau je..
So topuplah lagi..

Itu maknanya Feb memang tak ada.. Then rolling info pakai untuk Mac lak.. bawa ke April.. sampai korang mampos.

Info 5
Guest


Back to top Go down

Rop

Post by Kena kencing sudah on 21st February 2018, 7:30 am

Kronologi rop
1. Alhamdulillah. Bank dah maklumkan dokumen proses is 99% done. Tunggu nak appear ke akaun proxy sahaja.
2. Minggu depan akan dapat ke akaun leader seterusnya ke akaun ahli.
3. Mohon bantuan !! Kita perlukan rm10k untuk bayar kepada bank untuk pengesahan akaun ( bukan ke boleh tolak dari duit yg nak dapat tu???? ) - perkara ni selalu muncul waktu gaji. Boleh fikir sendiri.
4. Kita dah semakin hampir untuk menjadi jutawan !!!
5. Kita dah makin dekat!!!!
6. Impian bakal menjadi kenyataan.
7. Ulang langkah 1-7 sampai bila-bila.

Kena kencing sudah
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Mari kencing on 20th February 2018, 8:40 pm

Katanya dah hampir.. hahahaha hampir ke longkang..
Kenapalah anda diPERBODOHkan dengan info..
Apa anda semua giler info ke?? Bingai sungguh lah anda semua.
Beri je info best.. Alhamdulilah semoga dirahmati.. hahahaha
Kau nak bersyukur apa bingai.. nak info, baca quran bukan baca info kasi faham sampai lebam.
Aku dgr abg proxy road tour semua group bagi penjelasan.. ermm hidup dia pun tak tentu lagi sampai bila.. Dia sebagai abg proxy pun tak tahu nak cakap apa.. kang tanya.. isau salah info lak..
Bantulah pengurusan .. mmg banyak pakai duit..
Anak nak sekolah lagi.. nak servis kereta lagi.. rumah lagi.. belanja kawan2 lagi.. uiskk itu semua pengurusan.. anda tak faham.. sebab ANDA KEPALA BANA... hahahhahaha

Mari kencing
Guest


Back to top Go down

Rop

Post by Kena kencing sudah on 20th February 2018, 7:23 pm

Ada leader group siap ugut nak bubar group sebab tak dapat selesaikan tugasan. Kepala hotak dia senang2 mintak RM2k seorang. Tapi janji puak2 ni cam haram tak tunaikan pun. Kejap bulan 8,bulan 9,bulan 10. Ni dah masuk tahun baru dah bulan 3 pulak katanya. Kejap kata duit dah sampai leader.lepastu minggu depan undur balik skrip cakap owner belum sign surat pulak dah. Kena mintak duit lagi untuk bayaran hamprak kepundek apejadah pulak nanti. Berapa kali mau bayar la

Kena kencing sudah
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by MH on 20th February 2018, 2:09 pm

Kepada metabox99 - link fb dato othman tu tak wujud.

MH
Warga Baru

Posts : 5
Join date : 20/02/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by metabox99 on 20th February 2018, 1:01 pm

Ahmadi wrote:Kecing lg....rop....ckp dh kata akn siap semua pada selasa ni habih2 lewat la...lps tu akan sampai ke proxy zainal la konon nya.tp ari ni senyap semua plyr menggu penuh kesabaran kesian tgk plyr kena diperbodohkn mcm tu ja.nanti kalau di bising2 kena remove kena maki plak dgn kepala grop b...i tu r....l tu lahh.....kesian tgk plyr tekapai2 dok tggu duit rop tu.yg heran dato romi kenapa sendiri x bg info2 serta voice sendiri.tp org lain pulak dok bg info.kalau gentleman masuk grop bg info sendiri serta vouce sendir.tp disebalik nya pecacai lain pulak yg dok bg info dgn voice.dgr khabar berita dr grop lain yg dok buka grop ada yg x bekerja ntah lah.dok harap duit yg dikutip dr plan dia org buka dlm grop selama ni


tanya sendiri lah dgn Dato Romi , ni fb dia :>>https://www.facebook.com/romi.datoothman  bounce bounce

metabox99
Warga Baru

Posts : 18
Join date : 29/05/2017

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Topup RR on 20th February 2018, 12:07 pm

Dengan ini.. setelah mendapat mandat dari Dato Owner, kita membuka peluang kepada Ahli untuk menambah dana anda.
Ye mungkin anda ingin berikan kepada ahli keluarga anda yang masih tertinggal.
RM10 dapat RM10,000

Tutup pada 22 Feb 2018
Yang berminat sila book dan transfer ke Acc maybank xxxx xxxx xxxx dan Cimb xxxx xxxx xx

Selamat melebur.. opss silap.. melabur..
Peluang hanya sekali sahaja.

Yang benar
Ketum

Panas lak cuaca kat Perak ni..

Topup RR
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by MH on 20th February 2018, 11:14 am

Jadinya memang kena tipu lah ni. Bolehlah buat repot polis, kategori jenayah komersial?

MH
Warga Baru

Posts : 5
Join date : 20/02/2018

Back to top Go down

Di manakah kesudahan ROP

Post by Ahmadi on 20th February 2018, 10:58 am

Kecing lg....rop....ckp dh kata akn siap semua pada selasa ni habih2 lewat la...lps tu akan sampai ke proxy zainal la konon nya.tp ari ni senyap semua plyr menggu penuh kesabaran kesian tgk plyr kena diperbodohkn mcm tu ja.nanti kalau di bising2 kena remove kena maki plak dgn kepala grop b...i tu r....l tu lahh.....kesian tgk plyr tekapai2 dok tggu duit rop tu.yg heran dato romi kenapa sendiri x bg info2 serta voice sendiri.tp org lain pulak dok bg info.kalau gentleman masuk grop bg info sendiri serta vouce sendir.tp disebalik nya pecacai lain pulak yg dok bg info dgn voice.dgr khabar berita dr grop lain yg dok buka grop ada yg x bekerja ntah lah.dok harap duit yg dikutip dr plan dia org buka dlm grop selama ni

Ahmadi
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by MH on 20th February 2018, 8:27 am

Terima kasih metabox99. Tapi macam mana ya kita nak highlight reply mesej orang dalam forum ni. Macam metabox99 buat tu balas mesej saya siap boleh highlight lagi. Saya cuba buat tapi tak boleh.

MH
Warga Baru

Posts : 5
Join date : 20/02/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by metabox99 on 20th February 2018, 5:59 am

MH wrote:Assalamu'alaikum semua. Boleh sesiapa jelaskan apakah Rajarampos Group ni wujud? Dan benarkah mereka akan membuat pembayaran kepada para pelabur? Bagaimana nak menyiasat tentang kewujudan Rajarampos Group ni? Dari mana mereka dapat duit untuk membuat pembayaran kepada para pelabur sampai berjuta-juta?

segala persoalan mengenai Rajarampos Group boleh tanya Presiden Rajarampos Dato Rohaizat, boleh pm  fb beliau :>>[You must be registered and logged in to see this link.]


atau orang kanan beliau Ferrah Andriani Halik Chandra :>>[You must be registered and logged in to see this link.]

metabox99
Warga Baru

Posts : 18
Join date : 29/05/2017

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum