Viralkan Bisnis Anda Sekarang!

View previous topic View next topic Go down

Re: Viralkan Bisnis Anda Sekarang!

Post by |||||| on 15th November 2017, 2:16 pm



Viralkan Produk Anda Online Dan Di Media Utama. Pakej 2 in 1 terkini!

Sila rujuk post pertama di thread ini untuk penerangan yg lebih jelas

||||||
Warga Baru

Posts : 43
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: Viralkan Bisnis Anda Sekarang!

Post by |||||| on 2nd November 2017, 11:07 am



Viralkan Produk Anda Online Dan Di Media Utama. Pakej 2 in 1 terkini!

||||||
Warga Baru

Posts : 43
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Viralkan Bisnis Anda Sekarang!

Post by |||||| on 1st November 2017, 2:42 pm


Dah puas korban duit, masa dan tenaga belajar :
???? FB Ads
????Copy Writing
????Like Method

Tapi respon semua krik-krik ibarat pungguk rindukan bulan? Tengok kawan buat macam senang, padahal pergi belajar haritu sekali.Yang kawan tu sales makin kencang, duit dalam bank makin bertambah 0. Kita ni? Masih macam tu juga..

Waktu pergi belajar haritu kemain membara semangat, handphone pon pandang tak pandang tau. Konon salah satu 100 azam waktu kelas nak fokus. Tapi balik kelas, apa jadi?

⚪️Anak nak susu
⚪️ Internet lembap
⚪️ Laptop kena virus
⚪️ Stock nak kena update
⚪️ Nak kena pergi pos brg pelanggan
⚪️ Bz sampai tak cukup tidur

"Haih! Semua benda tak jadi kerja ni", borak sorang dalam hati, Takpe, esok aku MESTI buat. Namun, sayaaaaaaaaaaangg.. Semua benda tak jadi sebab bz memanjang...

Kan bagus kalau ada org yg boleh membantu? Boleh la aku tumpukan pada sales sahaja. Ada waktu terluang boleh bahagikan kepada famili pula.

Jangan risau, #pakejsuperviral kan ada. Kenapa kena susah buat sendiri kalau ada pakar yang boleh membantu?

Nak tahu apa #pakejsuperviral ni?
✔️ Korang bagi info, kita gemparkan info korang!
✔️ Diviralkan di platform-platform viral terkenal di Malaysia. Purata followers mereka sahaja dah lebih dari 2 juta org tau? Bayangkan berapa banyak view boleh dpt post kita tu? Kalau dulu buat post sendiri, satu post reach ada la 13, 22, 100.. tapi dengan #pakejsuperviral post reach? 10k? 20k? 50k? 1juta??!
✔️Tak cukup dgn tu #pakejsuperviral akan hantarkan pula post2 ni ke semua media utama Malaysia. Ada rezeki masuk pulak muka kita dlm tv atau suratkhabar! Cepat glamor macam ni!

Kan mudah nak promo produk kita. Serahkan je kepada team #pakejsuperviral

Mana nak dapat servis lengkap camni, 2 dlm 1 tu. Online dan konvensional. Kalau buat sendiri belum tentu boleh siap.

Harga? Harga dijamin mesra rakyat. #pakejsuperviral 2 in 1. Bayar satu harga dapat 2 servis!

Amacam? Minat? Kalau minat kena cepat tau sbb #pakejsuperviral ni terhad. Kita tak nak banyak sangat lambakan iklan2 di dalam network viral nanti.

So, apa tunggu lagi. Hubungi nombor2 yg tertera dibawah utk sesi konsultasi percuma

016-7010540 HQ
016-4014848 Eastern
014-3930031 Western
012-8248737 Borneo

#pakejsuperviral #superviral #teamsuperviral

||||||
Warga Baru

Posts : 43
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: Viralkan Bisnis Anda Sekarang!

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum