Status dana

Post new topic   Reply to topic

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Go down

Re: Status dana

Post by metabox99 on 2nd February 2018, 8:01 pm

Damansara wrote:Wow kecoh harini semua dana ye..

Ada yang terlebih pandai dan mula memberi kata-kata manis agar Ahli dan SH tidak terpedaya.

Ada pulak yang support.. banggang abadi lah korang ni.Leader korang kencing korang je.
Collect 100K bagi owner 10K sahaja.
Masuk poket dulu. Sebab nak bayar kereta mewah.

Kan saya sudah bilang kepada anda.
Collect dari AF masuk ROP
Collect ROP masuk AF
Collect AF masuk BPIP
Collect BPIP masuk kocek sendiri.

ROP berjaya, AF dan BPIP claim dana diorg berjaya.
AF berjaya, BPIP dan ROP claim diorg berjaya
Tapi BPiP??? Sampai korang dapat cucu takkan berjaya sebab?? BPIP SCAM dari dulu sampai sekarang.

Apa yang saya tulis di sini adalah mudah sahaja.. Leader korang suruh Topup?? Korang tak yah topup.. takkan sorang dapat 100juta, 100billion tak cukup kot.. Tamak sangat tu.. Tak baik woo..
Lepas ni lawyer lak, LHDN lak, AMLA lak, Bank processing.. tuuuuuuu semua kencing..
Makan bersama org politk kita bayar, tengok wayang kita bayar, IU kita bayar, Ceti kita bayar, anak kahwin kita bayar, meeting kita bayar, gi bangkok kita bayar. Anak sekolah kita bayar.

Cukuplah wahai Orang Malaysia, Singapore dan Brunei.. Bangunlah dan cukuplah kita diperdaya oleh leader korang tu..

Kalau dapat nanti 100Juta tu.. takkan tak cukup kan..

Stop Topup dan Doa agar Tuhan masing2 tunjuk kebenaran.


ooohhh macam tu ceritanya ye , patutlah blog danahajijasman.wordpress tu depa hack, depa takut rahsia bocor lol! lol! bounce affraid affraid

metabox99
Warga Baru

Posts : 18
Join date : 29/05/2017

Back to top Go down

Re: Status dana

Post by jesse james on 30th January 2018, 12:07 pm

Yg berjaya leader 2 je dpt duit topup hehehe

jesse james
Warga Baru

Posts : 43
Join date : 03/12/2014

Back to top Go down

Re: Status dana

Post by salwa on 30th January 2018, 8:58 am

Damansara wrote:Wow kecoh harini semua dana ye..

Ada yang terlebih pandai dan mula memberi kata-kata manis agar Ahli dan SH tidak terpedaya.

Ada pulak yang support.. banggang abadi lah korang ni.Leader korang kencing korang je.
Collect 100K bagi owner 10K sahaja.
Masuk poket dulu. Sebab nak bayar kereta mewah.

Kan saya sudah bilang kepada anda.
Collect dari AF masuk ROP
Collect ROP masuk AF
Collect AF masuk BPIP
Collect BPIP masuk kocek sendiri.

ROP berjaya, AF dan BPIP claim dana diorg berjaya.
AF berjaya, BPIP dan ROP claim diorg berjaya
Tapi BPiP??? Sampai korang dapat cucu takkan berjaya sebab?? BPIP SCAM dari dulu sampai sekarang.

Apa yang saya tulis di sini adalah mudah sahaja.. Leader korang suruh Topup?? Korang tak yah topup.. takkan sorang dapat 100juta, 100billion tak cukup kot.. Tamak sangat tu.. Tak baik woo..
Lepas ni lawyer lak, LHDN lak, AMLA lak, Bank processing.. tuuuuuuu semua kencing..
Makan bersama org politk kita bayar, tengok wayang kita bayar, IU kita bayar, Ceti kita bayar, anak kahwin kita bayar, meeting kita bayar, gi bangkok kita bayar. Anak sekolah kita bayar.

Cukuplah wahai Orang Malaysia, Singapore dan Brunei.. Bangunlah dan cukuplah kita diperdaya oleh leader korang tu..

Kalau dapat nanti 100Juta tu.. takkan tak cukup kan..

Stop Topup dan Doa agar Tuhan masing2 tunjuk kebenaran.

ROP dah berjaya ke? BPIP?

salwa
Warga Baru

Posts : 10
Join date : 04/12/2017

Back to top Go down

Re: Status dana

Post by Damansara on 29th January 2018, 10:58 pm

Wow kecoh harini semua dana ye..

Ada yang terlebih pandai dan mula memberi kata-kata manis agar Ahli dan SH tidak terpedaya.

Ada pulak yang support.. banggang abadi lah korang ni.Leader korang kencing korang je.
Collect 100K bagi owner 10K sahaja.
Masuk poket dulu. Sebab nak bayar kereta mewah.

Kan saya sudah bilang kepada anda.
Collect dari AF masuk ROP
Collect ROP masuk AF
Collect AF masuk BPIP
Collect BPIP masuk kocek sendiri.

ROP berjaya, AF dan BPIP claim dana diorg berjaya.
AF berjaya, BPIP dan ROP claim diorg berjaya
Tapi BPiP??? Sampai korang dapat cucu takkan berjaya sebab?? BPIP SCAM dari dulu sampai sekarang.

Apa yang saya tulis di sini adalah mudah sahaja.. Leader korang suruh Topup?? Korang tak yah topup.. takkan sorang dapat 100juta, 100billion tak cukup kot.. Tamak sangat tu.. Tak baik woo..
Lepas ni lawyer lak, LHDN lak, AMLA lak, Bank processing.. tuuuuuuu semua kencing..
Makan bersama org politk kita bayar, tengok wayang kita bayar, IU kita bayar, Ceti kita bayar, anak kahwin kita bayar, meeting kita bayar, gi bangkok kita bayar. Anak sekolah kita bayar.

Cukuplah wahai Orang Malaysia, Singapore dan Brunei.. Bangunlah dan cukuplah kita diperdaya oleh leader korang tu..

Kalau dapat nanti 100Juta tu.. takkan tak cukup kan..

Stop Topup dan Doa agar Tuhan masing2 tunjuk kebenaran.

Damansara
Guest


Back to top Go down

Jom Pergi Laut

Post by Peneroka Maya on 27th January 2018, 5:18 pm

Apalah korang nak tahu pasal Dana semua ni..
Semua KELAUT dan SCAMMER.
Nak tahu apa lagi???
Leader korang dah kaya giler.. siap buat majlis akikah 10kambing lagi.. belum scandal lagi tu.. belum duduk hotel lagi tu..
Along menanti anda.

Peneroka Maya
Warga Baru

Posts : 5
Join date : 27/01/2018

Back to top Go down

Rop

Post by Xdekenemengena on 8th January 2018, 9:55 pm

Mohon maaf..saya sendiri xtau ape kebenda rop..and t9lng jgn wassap saya...ntah syaiton mana..letak my num kat web ni..boleh tlng padam x.

Xdekenemengena
Guest


Back to top Go down

Add sya

Post by Kaulah on 25th December 2017, 11:09 pm

Add dlm telegram nak tau jugak 01126563796

Kaulah
Guest


Back to top Go down

Dana rop 2017

Post by Kaulah on 25th December 2017, 11:07 pm

Ni web site baru ka

Kaulah
Guest


Back to top Go down

Re: Status dana

Post by maz256 on 23rd December 2017, 12:12 pm

0148370646

maz256

Posts : 1
Join date : 23/12/2017

Back to top Go down

Dana

Post by Rezeki on 22nd December 2017, 12:05 pm

Google group baru dana hj jasman


Ni group baru bincang dana hj jasman
Telegram mana ada..buang masa jer suruh add...

Rezeki
Guest


Back to top Go down

Re: Status dana

Post by endon palir on 22nd December 2017, 11:47 am

Add sy juga 0163649534. T kasih.

endon palir
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 143
Join date : 04/12/2014

Back to top Go down

Re: Status dana

Post by artkaraoke on 22nd December 2017, 2:18 am

Salam. Tolong add saya dlm group tele 0165465567

artkaraoke

Posts : 1
Join date : 20/02/2017

Back to top Go down

Re: Status dana

Post by kir on 22nd December 2017, 12:16 am

ada yg dh diadd ke group tu ke

kir
Guest


Back to top Go down

Re: Status dana

Post by anakkedah on 21st December 2017, 11:11 pm

Add saya kat group telegram...0103957064

anakkedah
Guest


Back to top Go down

add saya group telegram...0103957064

Post by anakkedah on 21st December 2017, 11:10 pm

Thanks

anakkedah
Guest


Back to top Go down

Re: Status dana

Post by ropee on 17th December 2017, 5:16 pm

Apa manafaat bagi no. telepon ni?

ropee
Guest


Back to top Go down

sabor

Post by Saya on 16th December 2017, 2:24 pm

0124399554 add plis

Saya
Guest


Back to top Go down

Re: Status dana

Post by Penunggu PO on 14th December 2017, 4:28 pm

0126967148

Penunggu PO
Guest


Back to top Go down

Re: Status dana

Post by Dzeerze on 9th December 2017, 4:22 pm

Add 0199217418

Dzeerze
Guest


Back to top Go down

Add

Post by Dzeerze on 9th December 2017, 4:19 pm

Add 0198217418

Dzeerze
Guest


Back to top Go down

Re: Status dana

Post by dana dono on 8th December 2017, 8:15 pm

ROP dengarnya proxy 1 dah settle....tgh urusan ke proxy 2 pulak

dana dono
Guest


Back to top Go down

Re: Status dana

Post by Khai rill on 7th December 2017, 10:07 pm

Itu la pasal. Boleh dapat ke tidak tak tahu la dana ni.. Dah lama mnunggu

Khai rill
Guest


Back to top Go down

Re: Status dana

Post by Adl39 on 7th December 2017, 12:19 am

Ada forum tapi xbincang. Tutup je la forum ni. Mcm bodo

Adl39
Warga Baru

Posts : 5
Join date : 31/07/2015

Back to top Go down

Rop

Post by Ingin mengetahui on 5th December 2017, 10:06 pm

Add 0136778886

Ingin mengetahui
Guest


Back to top Go down

Re: Status dana

Post by rop a dop on 5th December 2017, 8:39 am

Bagi no. telepon kat dalam ni tak bahaya ke? Ada ke diterima masuk telegram group tu?

rop a dop
Guest


Back to top Go down

Re: Status dana

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum