status dana

Post new topic   Reply to topic

Page 32 of 34 Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33, 34  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: status dana

Post by JJ3535 on 10th April 2016, 6:56 pm

Aminnnn..

JJ3535
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 106
Join date : 18/09/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by ak_nine9 on 10th April 2016, 6:55 pm

Konpom JJ

ak_nine9
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by JJ3535 on 10th April 2016, 6:51 pm

Bln ni ok.....ke.... adoooo....n9...pasti...

JJ3535
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 106
Join date : 18/09/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by ak_nine9 on 10th April 2016, 6:50 pm

Den baru lepas ngeteh dengan beberapa nama-nama besar di dalam program dana ni. Alhamdulillah progress sangat-sangat cantik. Memang kito monang kali ni, tadi dah bincang-bincang projek kebajikan yang akan buat, sambil tu solit solit lah jugak cito pasai keto baru, rumah baru, bini baru ahaks kuikuikui

ak_nine9
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by demonDean on 10th April 2016, 6:29 pm

matsb181169 wrote:jdi geng GSS ni lg bagus . . tak yah kuar duit smpi 120k. . . tk yah kempen kata macam2 kat org. . tak laa smpai gila meroyan. . hidop aman dn damai. . .

biar syok sendiri, x kurang hajar sama org lain.. 
jgn jadi bodoh kali-kali, modal sampai RM120k, lepas tu kurang hajar pula tu..
avatar
demonDean
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 418
Join date : 02/09/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by KGB on 10th April 2016, 5:20 pm

Tunggu 15hb.

KGB
Guest


Back to top Go down

Status dana

Post by Unģu on 10th April 2016, 4:11 pm

Rasanya topup dah lama tutup!!
Ker memang pm korang xdi iktiraf??
Tu yg masih ambik duit!!
Cuba cek betul2.. Takut nanti yg lain dapat korang melopong jerr..

Unģu
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by OpenMinded on 10th April 2016, 3:53 pm

Korang percaya cakap si ak_nine9 tu takde asas.Dia sendiri pon copy paste ayat2 dr PM dia.Kahkahkah..Takde Bukti sahih pon.Percaya atas percaya.PM dia bgtahu pd dia camtu..Dia pulak bgtahu pd korang semua apa yg PM dia cakap.Dia tak sedar yg PM dia pon kena Kencing.Kahkahkah..Kencing atas Kencing.

OpenMinded
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 436
Join date : 11/11/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by OpenMinded on 10th April 2016, 3:46 pm

Nak jadi ahli GSS ni hanya rm 100 je Mat Ferarri..Tak bnyk pon.Ko dah daftar blom jadi ahli GSS ni Mat Ferrari.Cepat..nnt terlepas..Tarikh Akhir 1hb Januari , 2999.

OpenMinded
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 436
Join date : 11/11/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by matsb181169 on 10th April 2016, 3:28 pm

jdi geng GSS ni lg bagus . . tak yah kuar duit smpi 120k. . . tk yah kempen kata macam2 kat org. . tak laa smpai gila meroyan. . hidop aman dn damai. . .
avatar
matsb181169
Dato' Seri
Dato' Seri

Posts : 1213
Join date : 23/11/2014
Age : 47
Location : rahsia

Back to top Go down

Re: status dana

Post by OpenMinded on 10th April 2016, 2:32 pm

Kahkahkah..Korang bukan tak tahu..Setiap Tahun keluar ayat camni..Nak dpt duit..Dah settle 100%..Kahkahkah..Lepas tu minta duit TOPUP..Korang nilai lah sendiri wahai GSS..kehkehkehkeh..

OpenMinded
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 436
Join date : 11/11/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by OpenMinded on 10th April 2016, 2:30 pm

Kahkahkahkah.. Geli hati aku tgk Group Syok Sendiri(GSS)ni bersembang.Korang set tarikh dr hari ni brp tahun lg dia akan cakap benda yg sama.Nak dpt duit..Nak dpt duit..Kahkahkah..Dlm masa yg sama kata nak dpt duit..Minta duit Topup..Menyelam sambil minum air..kahkahkahkah..

OpenMinded
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 436
Join date : 11/11/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by demonDean on 10th April 2016, 2:03 pm

Washo78 wrote:Kalau ada yg dpt rezki juta2 nti.. jgn lupa sedekah pd openminded tu. Kesian dia.. lgipun sblm2 ni dia baik ati sgt2.. siap sedekah 120k lgi..

mcm mana nak sedekah, dia punya pulangan paling banyak nnt tu.. 
tp, paling banyak kebodohan la.. setimpal dgn sumbangan dia Twisted Evil
avatar
demonDean
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 418
Join date : 02/09/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by matsb181169 on 10th April 2016, 1:26 pm

ak_nine9 . . kat mana plk tempat sesuai . . sy nk pm tuan tak boleh plk
avatar
matsb181169
Dato' Seri
Dato' Seri

Posts : 1213
Join date : 23/11/2014
Age : 47
Location : rahsia

Back to top Go down

Re: status dana

Post by Washo78 on 10th April 2016, 12:33 pm

Kalau ada yg dpt rezki juta2 nti.. jgn lupa sedekah pd openminded tu. Kesian dia.. lgipun sblm2 ni dia baik ati sgt2.. siap sedekah 120k lgi..

Washo78
Warga Baru

Posts : 48
Join date : 17/11/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by ak_nine9 on 10th April 2016, 12:15 pm

Matsb, den dah tau bilo nak dapek sebonarnyo tapi tak sesuai la nak cito kek sini haa

ak_nine9
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by matsb181169 on 10th April 2016, 12:06 pm

hahahaha geng tunggul mai dh. . .
avatar
matsb181169
Dato' Seri
Dato' Seri

Posts : 1213
Join date : 23/11/2014
Age : 47
Location : rahsia

Back to top Go down

Re: status dana

Post by OpenMinded on 10th April 2016, 12:04 pm

Haa..Mat ferrari dah tak sabar nak beli ferrari.Bila agaknya dpt duit dana bodoh ni.kehkehkeh..Aku pon tak sabar nak tgk Mat ferarri bawak ferrari baru round 1 malaysia..Cepat lah sikit Pembayaran!!...Pleaseeee...

OpenMinded
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 436
Join date : 11/11/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by matsb181169 on 10th April 2016, 11:48 am

selesai lamo dh. . . masalahnya bila boleh dapat
avatar
matsb181169
Dato' Seri
Dato' Seri

Posts : 1213
Join date : 23/11/2014
Age : 47
Location : rahsia

Back to top Go down

Re: status dana

Post by ak_nine9 on 10th April 2016, 11:37 am

Tadi den sompat la berborak dongan pm den. Ceria jo suaronya. Katanyo semuo dah solosai memang konpom la kito monang kito monang!

ak_nine9
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by ak_nine9 on 10th April 2016, 11:33 am

Tatacara dan prosedur agihan kumpulan-kumpulan besar di bawah pokcik

1. Kump wak ali - agihan secara pukal menerusi yayasan mengikut terma dan syarat yang digariskan
2. Kump sarip - agihan berkala menerusi pa-pa mengikut peringkat agihan dari saguhati ke dana besar
3. Kump hairi - agihan secara pukal menerusi yayasan 100% mengikut perjanjian dengan peguam

ak_nine9
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by OpenMinded on 10th April 2016, 11:22 am

Kah kah kah..Korang semua sebenarnya bukan tunggu duit dana bodoh masuk dlm akaun.Tp tunggu Topup yg berkumandang..kahkahkah..Dana tak wujud..Kononnya tunggu duit masuk akaun.

OpenMinded
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 436
Join date : 11/11/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by ak_nine9 on 10th April 2016, 11:07 am

Rohaizat antaro pm pm yang bermasalah. Namo dah naik ke pokcik. Tengoklah nanti nasib dia macam mano

ak_nine9
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by afundi on 10th April 2016, 9:24 am

ak99 : rohaizat tu dah kena tendang ke? Dia ada ajak masuk dgn MA group jugak. P9 tu maksudnya bulan ni ke?

afundi
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by ak_nine9 on 10th April 2016, 7:53 am

Pm-pm jadi jadian umpama nila setitik yang merusakkan susu sebelanga.

ak_nine9
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 32 of 34 Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33, 34  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum