status dana

Post new topic   Reply to topic

Page 30 of 34 Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: status dana

Post by OpenMinded on 12th April 2016, 1:57 pm

Sampan korang dah lama Karam.Korang berdoa lah agar Sampan Korang tak tenggelam kat lg dalam di tengah Laut dalam.

OpenMinded
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 436
Join date : 11/11/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by OpenMinded on 12th April 2016, 1:53 pm

Mat GSS ni aku cakap tu aku perli kat korang..Kahkahkahkah..Dana bodoh ni Scam.Ko berdoa bagai nak rak pon batu tidak akan menjadi Emas.Dan kaca tidak akan bertukar menjadi Berlian.

OpenMinded
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 436
Join date : 11/11/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by matsb181169 on 12th April 2016, 12:41 pm

demondean. . kawan ada pm awak tu tlg tgk sat
avatar
matsb181169
Dato' Seri
Dato' Seri

Posts : 1213
Join date : 23/11/2014
Age : 47
Location : rahsia

Back to top Go down

Re: status dana

Post by demonDean on 12th April 2016, 12:40 pm

mahu x meroyan.. 
'di hati kecil, menaruh harapan'
steady la kak eton..
avatar
demonDean
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 421
Join date : 02/09/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by ak47 on 12th April 2016, 10:24 am

Tu tanda apa datin? Sakit jantung?

ak47
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by datin rohaidah on 12th April 2016, 9:44 am


datin rohaidah
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by matsb181169 on 12th April 2016, 7:57 am

hahahahaha org meroyan pandai gak buat lawak kn. . . hahahaha
avatar
matsb181169
Dato' Seri
Dato' Seri

Posts : 1213
Join date : 23/11/2014
Age : 47
Location : rahsia

Back to top Go down

Re: status dana

Post by endon palir on 12th April 2016, 4:18 am

OpenMinded wrote:Dah terlajak naik sampan..Terpaksalah naik sampan jugak dgn harapan sampai ke hulu.Tak gitu kawan2.Kayuh lah selagi boleh kayuh.Berdoa jelah jgn bg sampan bocor nnt karam di tengah laut dalam.

Aik...berdoa buat apalagi? Ko jugak yg ckp dana x wujud, sampan ko dh lama karam OM. Ke ko sndri yg keliru? Patutlah meroyan siang malam.

endon palir
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 142
Join date : 04/12/2014

Back to top Go down

status dana

Post by ak_eight8 on 12th April 2016, 2:26 am

Ape2 pn kita sme2 berdoa yg terbaik utk semua...x kisah ape situasi skali pn.

ak_eight8
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by OpenMinded on 12th April 2016, 2:16 am

Dah terlajak naik sampan..Terpaksalah naik sampan jugak dgn harapan sampai ke hulu.Tak gitu kawan2.Kayuh lah selagi boleh kayuh.Berdoa jelah jgn bg sampan bocor nnt karam di tengah laut dalam.

OpenMinded
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 436
Join date : 11/11/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by demonDean on 12th April 2016, 1:32 am

matsb181169 wrote:laaaa dh ada kawam baik dgn zeti. . . nape tak tanya dulu dgn kawan tu sblm tabur duit smpi 120k.....

jawapan tu x ada pd dia bang.. 
sy ada jawapan utk soalan cepu emas tu.. 
akan tetapi, ramai sini dah tahu kot sebab apa.. 
hahahahahahaha Twisted Evil
avatar
demonDean
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 421
Join date : 02/09/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by murad on 12th April 2016, 12:57 am

OpenMinded wrote:Ko ingat aku tanya kat kerani bank negara ke bro?kahkahkah..

Pada pandangan saya you jangan fikirlah tentang perkara ni lagi sebab ianya akan menjadikan diri anda seorang yang negatif. Nanti datang penyakit, banyak masalah, otak memerlukan ram yang besar untuk berfikir masalah.

Kalau kita positif, pelbagai dana akan datang dan peluang untuk kita maju lebih besar.

murad
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 103
Join date : 31/05/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by kedana on 12th April 2016, 12:49 am

matsb181169 wrote:laaaa dh ada kawam baik dgn zeti. . . nape tak tanya dulu dgn kawan tu sblm tabur duit smpi 120k.....

dlm bahasa omputeh, kawan saya  cakap 'voracious'

Evil or Very Mad

kedana
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 81
Join date : 29/04/2014

Back to top Go down

Re: status dana

Post by matsb181169 on 12th April 2016, 12:25 am

laaaa dh ada kawam baik dgn zeti. . . nape tak tanya dulu dgn kawan tu sblm tabur duit smpi 120k.....
avatar
matsb181169
Dato' Seri
Dato' Seri

Posts : 1213
Join date : 23/11/2014
Age : 47
Location : rahsia

Back to top Go down

Re: status dana

Post by OpenMinded on 12th April 2016, 12:08 am

Ko ingat aku tanya kat kerani bank negara ke bro?kahkahkah..

OpenMinded
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 436
Join date : 11/11/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by OpenMinded on 12th April 2016, 12:06 am

Aku tanya pd geng2 bafia dan AMLA bank negara.Kawan aku sendiri baik dgn zeti aziz sebelom ni.Zeti bgtahu takde kemasukkan duit yg banyak dr luar negara utk dana ni.Maknanya..Tak Wujud laa.

OpenMinded
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 436
Join date : 11/11/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by matsb181169 on 11th April 2016, 11:44 pm

om sudah semakin tenat. .
avatar
matsb181169
Dato' Seri
Dato' Seri

Posts : 1213
Join date : 23/11/2014
Age : 47
Location : rahsia

Back to top Go down

Re: status dana

Post by murad on 11th April 2016, 11:38 pm

OpenMinded wrote:Sbb aku dah checking dana ni kat Bank Negara Malaysia.Tak Wujud!!!

Memang kat BNM tak wujud bagi yang tak ada kena mengena dgn urusan BNM. Hanya yang berurusan dgn BNM saja yang akan terlibat. Kalau penjual ikan biasanya berurusan dgn nelayan bukannya dgn pembekal ubat gigi Colgate. Kalau PM anda tak ada urusan dgn BNM, macamana anda nak tau cerita bab dana ni. Kalau setakat berkumpul kat sana dan sefie, budak kecik pun boleh.

murad
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 103
Join date : 31/05/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by ayoyoo on 11th April 2016, 11:33 pm

sesekali kena tukar la penyanyi..sbb tgok dh nyanyi syok sendiri ye... tempo lari piching out ..tp hati nk top ..

ayoyoo
Warga Baru

Posts : 11
Join date : 28/03/2016

Back to top Go down

Re: status dana

Post by OpenMinded on 11th April 2016, 10:33 pm

Sbb aku dah checking dana ni kat Bank Negara Malaysia.Tak Wujud!!!

OpenMinded
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 436
Join date : 11/11/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by dossthedot on 11th April 2016, 9:49 pm

OpenMinded wrote:Tulis dlm diari korang apa yg aku taip mlm ni..OK?.Aku Yakin 10000000% dana ni Scam dan Tak wujud!!!

Bang, boleh abg kasi reason kenapa abg ckp dana ni scam ya? Mungkin dalam ni ramai yg tak tahu. Terima kasih

dossthedot
Warga Baru

Posts : 51
Join date : 01/03/2016

Back to top Go down

Re: status dana

Post by OpenMinded on 11th April 2016, 9:07 pm

Tulis dlm diari korang apa yg aku taip mlm ni..OK?.Aku Yakin 10000000% dana ni Scam dan Tak wujud!!!

OpenMinded
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 436
Join date : 11/11/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by OpenMinded on 11th April 2016, 9:05 pm

Kalau keluar dlm bulan APRIL,MEI,JUN,JULAI,OGOS,SEPT,OKT,NOV atau DEC 2016,Aku berbogel berjalan sambil Potong Bulu..Panggil media2 dr luar negara sekali..Kahkahkah..Dana langsung tak wujud nak keluar konon..Keluar Tahik seketol2..Pastu aku tampal ke muka Jiwa74..Kahkahkahkahkah..

OpenMinded
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 436
Join date : 11/11/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by xafee87 on 11th April 2016, 8:29 pm

Klu keluar april potong bulu...kalau x keluar nak potong ape lak ??


xafee87
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 68
Join date : 13/10/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by jiwa74 on 11th April 2016, 8:03 pm

khairul azman wrote:Hihihihihi....
Dia tengah bersemangat tu...
hihihihihi....
tenang senang menang..

Jika keluar bulan April ini potong bulu lepas itu aku tampal ke muka OpenMind..

jiwa74
Dato' Wira
Dato' Wira

Posts : 888
Join date : 29/09/2014
Age : 43
Location : Ampang City Complex

Back to top Go down

Re: status dana

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 30 of 34 Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum