status dana

Post new topic   Reply to topic

Page 30 of 34 Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: status dana

Post by murad on 11th April 2016, 11:38 pm

OpenMinded wrote:Sbb aku dah checking dana ni kat Bank Negara Malaysia.Tak Wujud!!!

Memang kat BNM tak wujud bagi yang tak ada kena mengena dgn urusan BNM. Hanya yang berurusan dgn BNM saja yang akan terlibat. Kalau penjual ikan biasanya berurusan dgn nelayan bukannya dgn pembekal ubat gigi Colgate. Kalau PM anda tak ada urusan dgn BNM, macamana anda nak tau cerita bab dana ni. Kalau setakat berkumpul kat sana dan sefie, budak kecik pun boleh.

murad
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 103
Join date : 31/05/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by ayoyoo on 11th April 2016, 11:33 pm

sesekali kena tukar la penyanyi..sbb tgok dh nyanyi syok sendiri ye... tempo lari piching out ..tp hati nk top ..

ayoyoo
Warga Baru

Posts : 11
Join date : 28/03/2016

Back to top Go down

Re: status dana

Post by OpenMinded on 11th April 2016, 10:33 pm

Sbb aku dah checking dana ni kat Bank Negara Malaysia.Tak Wujud!!!

OpenMinded
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 436
Join date : 11/11/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by dossthedot on 11th April 2016, 9:49 pm

OpenMinded wrote:Tulis dlm diari korang apa yg aku taip mlm ni..OK?.Aku Yakin 10000000% dana ni Scam dan Tak wujud!!!

Bang, boleh abg kasi reason kenapa abg ckp dana ni scam ya? Mungkin dalam ni ramai yg tak tahu. Terima kasih

dossthedot
Warga Baru

Posts : 51
Join date : 01/03/2016

Back to top Go down

Re: status dana

Post by OpenMinded on 11th April 2016, 9:07 pm

Tulis dlm diari korang apa yg aku taip mlm ni..OK?.Aku Yakin 10000000% dana ni Scam dan Tak wujud!!!

OpenMinded
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 436
Join date : 11/11/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by OpenMinded on 11th April 2016, 9:05 pm

Kalau keluar dlm bulan APRIL,MEI,JUN,JULAI,OGOS,SEPT,OKT,NOV atau DEC 2016,Aku berbogel berjalan sambil Potong Bulu..Panggil media2 dr luar negara sekali..Kahkahkah..Dana langsung tak wujud nak keluar konon..Keluar Tahik seketol2..Pastu aku tampal ke muka Jiwa74..Kahkahkahkahkah..

OpenMinded
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 436
Join date : 11/11/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by xafee87 on 11th April 2016, 8:29 pm

Klu keluar april potong bulu...kalau x keluar nak potong ape lak ??


xafee87
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 68
Join date : 13/10/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by jiwa74 on 11th April 2016, 8:03 pm

khairul azman wrote:Hihihihihi....
Dia tengah bersemangat tu...
hihihihihi....
tenang senang menang..

Jika keluar bulan April ini potong bulu lepas itu aku tampal ke muka OpenMind..

jiwa74
Dato' Wira
Dato' Wira

Posts : 888
Join date : 29/09/2014
Age : 42
Location : Ampang City Complex

Back to top Go down

Re: status dana

Post by khairul azman on 11th April 2016, 5:54 pm

Hihihihihi....
Dia tengah bersemangat tu...
hihihihihi....
tenang senang menang..
avatar
khairul azman
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 165
Join date : 23/04/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by jiwa74 on 11th April 2016, 5:33 pm

Saudara kepada bazooka penukar

jiwa74
Dato' Wira
Dato' Wira

Posts : 888
Join date : 29/09/2014
Age : 42
Location : Ampang City Complex

Back to top Go down

Re: status dana

Post by jiwa74 on 11th April 2016, 5:31 pm

Welcome ak_9 our new informer huukksss...

jiwa74
Dato' Wira
Dato' Wira

Posts : 888
Join date : 29/09/2014
Age : 42
Location : Ampang City Complex

Back to top Go down

Re: status dana

Post by Salam 1 Dana on 11th April 2016, 4:15 pm

Syukur la kalo blh dpt dlm mggu nie.. aku pon tgh tggu gak nie bila di panggil nanti.. dont worry be happy...
avatar
Salam 1 Dana
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 75
Join date : 05/12/2014

Back to top Go down

Re: status dana

Post by Musty on 11th April 2016, 3:11 pm


Musty
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 62
Join date : 21/11/2014

Back to top Go down

Re: status dana

Post by ak_nine9 on 11th April 2016, 3:10 pm

alhamdulillah segala puji bagi Allah tuhan sekalian alam kerana memakbulkan doa kita semua

ak_nine9
Guest


Back to top Go down

status dana

Post by ak_eight8 on 11th April 2016, 3:06 pm

Insyaallah...truskn berdoa.

ak_eight8
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Washo78 on 11th April 2016, 2:57 pm

InshaAllah....

Washo78
Warga Baru

Posts : 48
Join date : 17/11/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by ak_nine9 on 11th April 2016, 2:17 pm

bersiap siaga untuk menjalankan amanah membangunkan negara malaysia yang tercinta!

ak_nine9
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Muscleman on 11th April 2016, 2:05 pm

Yang sudah dipanggil bila2 masa ini tolong tinggal kan blog ini .:)Selamat menjalankan amanah.

Muscleman
Warga Baru

Posts : 29
Join date : 27/11/2014

Back to top Go down

Re: status dana

Post by OpenMinded on 11th April 2016, 12:11 pm

Tak caya?..Tunggu dan lihat kawan2..Keskeskes

OpenMinded
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 436
Join date : 11/11/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by OpenMinded on 11th April 2016, 12:10 pm

Kahkahkah..Semakin dekat pulak dah..Lepas ni "Semakin Hampir"..Selepas tu " 100% dah settle"..Hahahaha..After that "TOPUP"..Kahkahkahkah..

OpenMinded
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 436
Join date : 11/11/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by Washo78 on 11th April 2016, 10:15 am

Semakin dekat yo??? Huhuhu...
Sabar jelah..

Washo78
Warga Baru

Posts : 48
Join date : 17/11/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by ak_nine9 on 11th April 2016, 8:49 am

semakin dekat

ak_nine9
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by demonDean on 11th April 2016, 4:27 am

guna modal aku sampai RM120k?
ha ha ha..
OpenMinded ingat wujud ke kat dunia nie org yang sama bangang atau lagi bangang pada dia?
avatar
demonDean
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 410
Join date : 02/09/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by xafee87 on 11th April 2016, 1:03 am

Sudah terjawablah...sepanjang join forum ni..ni geng kutu / GSS pengesah 1000%....

hamba allah > hitman > boozakar pundeka > ak99 > ??

Bulan ni senyap, lepas tu id sape pulak ???

xafee87
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 68
Join date : 13/10/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by xafee87 on 11th April 2016, 1:01 am

Sudah terjawablah...sepanjang join forum ni..ni geng kutu / GSS pengesah 1000%....

hamba allah > hitman > boozakar pundeka > ak99 > ??

Bulan ni senyap

xafee87
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 68
Join date : 13/10/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 30 of 34 Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum