status dana

Post new topic   Reply to topic

Page 29 of 34 Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: status dana

Post by murad on 13th April 2016, 12:10 am

Washo78 wrote:Ada info baik.. minta share skali. Terima kasih

Saya sentiasa memberi info baik yang berupa peringatan untuk rakan rakan. Tapi rakan rakan tetap berdegil, masih nak top up walaupun dah berulangkali saya cakap mereka ditipu. Tapi dana yang dibincangkan ini memang ada.

PM PM di Malaysia ni memang panas bontot punya time diorang nampak saya sebab saya tahu rahsia diorang.

Tapi berapa ramai SH yang kenal PM dia dan berbual dgn PM dia.
Tu saya bagi klu samada anda tertipu ataupun tidak

murad
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 103
Join date : 31/05/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by Washo78 on 12th April 2016, 11:59 pm

Ada info baik.. minta share skali. Terima kasih

Washo78
Warga Baru

Posts : 48
Join date : 17/11/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by źaen on 12th April 2016, 10:10 pm

demonDean wrote:
matsb181169 wrote:demondean. . kawan ada pm awak tu tlg tgk sat
 
dah double check, mmg x ada pm la bang.. 
yg ada, hanya request dr Bazooka Penaka.. 
fuhhhhh, ada kah sy insan yg terpilih utk terima gelombang 6 7 8 9 120,000??
yiehaaaaaaa..

Ape..bazooka penaka masih wujud..kan ari tu mengundur diri

źaen
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 160
Join date : 08/02/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by demonDean on 12th April 2016, 5:44 pm

matsb181169 wrote:demondean. . sy dh pm

wokay bang.. diterima
avatar
demonDean
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 412
Join date : 02/09/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by matsb181169 on 12th April 2016, 5:13 pm

demondean. . sy dh pm
avatar
matsb181169
Dato' Seri
Dato' Seri

Posts : 1213
Join date : 23/11/2014
Age : 47
Location : rahsia

Back to top Go down

Re: status dana

Post by demonDean on 12th April 2016, 3:58 pm

matsb181169 wrote:demondean. . kawan ada pm awak tu tlg tgk sat
 
dah double check, mmg x ada pm la bang.. 
yg ada, hanya request dr Bazooka Penaka.. 
fuhhhhh, ada kah sy insan yg terpilih utk terima gelombang 6 7 8 9 120,000??
yiehaaaaaaa..
avatar
demonDean
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 412
Join date : 02/09/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by demonDean on 12th April 2016, 3:52 pm

matsb181169 wrote:demondean. . kawan ada pm awak tu tlg tgk sat

x ada PM la bang, baru je tgk.. 
refresh jap..
avatar
demonDean
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 412
Join date : 02/09/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by demonDean on 12th April 2016, 3:51 pm

endon palir wrote:OM, kitorang ok je sbb xtamak smpai 120k. Kalo kena kencing, redho je lah. Anggap bukan rezeki kita. Tp ada hambaAllah tu topup smpai 120k dan kemudian dh declare xnk amik hasil dan SEDEKAHkan tp masih lg meroyan. Sedekah kategori apa tu??

dah declare la bang.. 
labur RM120k, sebab cita2 ku nak jadi urang kaya heyyyyy.. (ikut rentak lagu yea) 
akan tetapi, lepas rasa2 kena tipu, baru la muncul 'NIAT' sedekah tu KEMUDIAN

matsb dah bilang lama dah, dia sendiri yg buka kegoblokkan diri dia sendiri, bukan org lain.. 
he he he Twisted Evil
avatar
demonDean
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 412
Join date : 02/09/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by matsb181169 on 12th April 2016, 2:37 pm

selagi dia belom berhenti meroyan makna dia lom reda laaa tu. . .
avatar
matsb181169
Dato' Seri
Dato' Seri

Posts : 1213
Join date : 23/11/2014
Age : 47
Location : rahsia

Back to top Go down

Re: status dana

Post by endon palir on 12th April 2016, 2:29 pm

OM, kitorang ok je sbb xtamak smpai 120k. Kalo kena kencing, redho je lah. Anggap bukan rezeki kita. Tp ada hambaAllah tu topup smpai 120k dan kemudian dh declare xnk amik hasil dan SEDEKAHkan tp masih lg meroyan. Sedekah kategori apa tu??

endon palir
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 142
Join date : 04/12/2014

Back to top Go down

Re: status dana

Post by matsb181169 on 12th April 2016, 2:04 pm

ko dh tekena ya. . .ko reda tk?
avatar
matsb181169
Dato' Seri
Dato' Seri

Posts : 1213
Join date : 23/11/2014
Age : 47
Location : rahsia

Back to top Go down

Re: status dana

Post by OpenMinded on 12th April 2016, 2:00 pm

Maksud dr ayat aku , Cukup2 lah korang duk TOPUP lg.Yg dah habis tu habislah.Nak bt camana dah Terkena.Silap kita juga tak selidik habis2 dulu masa mula2 join dana bodoh ni.Ayat ni pon terkena kat muka aku jugak.Aku pon mcm korang juga Percaya idup2 cakap org yg bertopengkan Syaitan.

OpenMinded
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 436
Join date : 11/11/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by OpenMinded on 12th April 2016, 1:57 pm

Sampan korang dah lama Karam.Korang berdoa lah agar Sampan Korang tak tenggelam kat lg dalam di tengah Laut dalam.

OpenMinded
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 436
Join date : 11/11/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by OpenMinded on 12th April 2016, 1:53 pm

Mat GSS ni aku cakap tu aku perli kat korang..Kahkahkahkah..Dana bodoh ni Scam.Ko berdoa bagai nak rak pon batu tidak akan menjadi Emas.Dan kaca tidak akan bertukar menjadi Berlian.

OpenMinded
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 436
Join date : 11/11/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by matsb181169 on 12th April 2016, 12:41 pm

demondean. . kawan ada pm awak tu tlg tgk sat
avatar
matsb181169
Dato' Seri
Dato' Seri

Posts : 1213
Join date : 23/11/2014
Age : 47
Location : rahsia

Back to top Go down

Re: status dana

Post by demonDean on 12th April 2016, 12:40 pm

mahu x meroyan.. 
'di hati kecil, menaruh harapan'
steady la kak eton..
avatar
demonDean
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 412
Join date : 02/09/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by ak47 on 12th April 2016, 10:24 am

Tu tanda apa datin? Sakit jantung?

ak47
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by datin rohaidah on 12th April 2016, 9:44 am


datin rohaidah
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by matsb181169 on 12th April 2016, 7:57 am

hahahahaha org meroyan pandai gak buat lawak kn. . . hahahaha
avatar
matsb181169
Dato' Seri
Dato' Seri

Posts : 1213
Join date : 23/11/2014
Age : 47
Location : rahsia

Back to top Go down

Re: status dana

Post by endon palir on 12th April 2016, 4:18 am

OpenMinded wrote:Dah terlajak naik sampan..Terpaksalah naik sampan jugak dgn harapan sampai ke hulu.Tak gitu kawan2.Kayuh lah selagi boleh kayuh.Berdoa jelah jgn bg sampan bocor nnt karam di tengah laut dalam.

Aik...berdoa buat apalagi? Ko jugak yg ckp dana x wujud, sampan ko dh lama karam OM. Ke ko sndri yg keliru? Patutlah meroyan siang malam.

endon palir
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 142
Join date : 04/12/2014

Back to top Go down

status dana

Post by ak_eight8 on 12th April 2016, 2:26 am

Ape2 pn kita sme2 berdoa yg terbaik utk semua...x kisah ape situasi skali pn.

ak_eight8
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by OpenMinded on 12th April 2016, 2:16 am

Dah terlajak naik sampan..Terpaksalah naik sampan jugak dgn harapan sampai ke hulu.Tak gitu kawan2.Kayuh lah selagi boleh kayuh.Berdoa jelah jgn bg sampan bocor nnt karam di tengah laut dalam.

OpenMinded
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 436
Join date : 11/11/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by demonDean on 12th April 2016, 1:32 am

matsb181169 wrote:laaaa dh ada kawam baik dgn zeti. . . nape tak tanya dulu dgn kawan tu sblm tabur duit smpi 120k.....

jawapan tu x ada pd dia bang.. 
sy ada jawapan utk soalan cepu emas tu.. 
akan tetapi, ramai sini dah tahu kot sebab apa.. 
hahahahahahaha Twisted Evil
avatar
demonDean
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 412
Join date : 02/09/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by murad on 12th April 2016, 12:57 am

OpenMinded wrote:Ko ingat aku tanya kat kerani bank negara ke bro?kahkahkah..

Pada pandangan saya you jangan fikirlah tentang perkara ni lagi sebab ianya akan menjadikan diri anda seorang yang negatif. Nanti datang penyakit, banyak masalah, otak memerlukan ram yang besar untuk berfikir masalah.

Kalau kita positif, pelbagai dana akan datang dan peluang untuk kita maju lebih besar.

murad
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 103
Join date : 31/05/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by kedana on 12th April 2016, 12:49 am

matsb181169 wrote:laaaa dh ada kawam baik dgn zeti. . . nape tak tanya dulu dgn kawan tu sblm tabur duit smpi 120k.....

dlm bahasa omputeh, kawan saya  cakap 'voracious'

Evil or Very Mad

kedana
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 81
Join date : 29/04/2014

Back to top Go down

Re: status dana

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 29 of 34 Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum