status dana

Post new topic   Reply to topic

Page 29 of 34 Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: status dana

Post by matsb181169 on 13th April 2016, 6:47 pm

tak yah tanya laaa bila nk kuar tk kn ada yg nk menjawap
avatar
matsb181169
Dato' Seri
Dato' Seri

Posts : 1213
Join date : 23/11/2014
Age : 47
Location : rahsia

Back to top Go down

Re: status dana

Post by zimmawe on 13th April 2016, 3:13 pm

agak agak bila nk meletopnya dana tsj

zimmawe
Warga Baru

Posts : 8
Join date : 20/05/2015
Location : zimbawe

Back to top Go down

Re: status dana

Post by ak_nine9 on 13th April 2016, 9:49 am

Dana anak koling lokman ni akan tersungkur juo nanti, ekau tengoklah nanti

ak_nine9
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by matsb181169 on 13th April 2016, 9:44 am

saki baki bonazar penuka tu
avatar
matsb181169
Dato' Seri
Dato' Seri

Posts : 1213
Join date : 23/11/2014
Age : 47
Location : rahsia

Back to top Go down

Re: status dana

Post by ak_nine9 on 13th April 2016, 9:36 am

Bezonya ddl scam, dana tsj tulen
itu ekau keno faham betul2

ak_nine9
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by ak47 on 13th April 2016, 9:33 am

ddl ni asyik nak kena bayo insurans aje. dhj pulak asyik nak topup bagi pengurusan. Tengok hujung minggu ni apo cerito.

ak47
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by ak_nine9 on 13th April 2016, 8:55 am

den ghaso buang maso je layan dana anak koling tu
memang dah ternyato scam tapi ramai yg dogil mcm kobau nak jugak topap kek anak koling tu

ak_nine9
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by demonDean on 13th April 2016, 8:47 am

itu football club of barcelona FCB ana tahu lah.. 

nikmat tuhan kamu yg mana kamu dustakan? 
chewahhhhh.. terkena aura bazooka skit..
avatar
demonDean
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 421
Join date : 02/09/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by khairul azman on 13th April 2016, 8:19 am

FRCB tu apa?
Tenang senang menang
avatar
khairul azman
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 165
Join date : 23/04/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by malim pelita on 13th April 2016, 8:13 am

Hmmm

malim pelita
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 132
Join date : 24/03/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by datin rohaidah on 13th April 2016, 6:40 am

Assalamualaikum wbt ...kepada rakan2 leader & semua share holder yg dikasihi..

Amanat dari Master PO FRCB kita Puan Rohaidah Tahir.. Bru shj sebntar tadi ,Khai call Puan r..dan puan r telah memberi tugasan kpd saya untuk teks dlm wasap group ..utk smpaikn amanat dan ucapan setinggi2 penghargaan dan ucapan jutaan terima kasih kepada warga leader dan semua share holder FRCB under beliau yg selama ini membantu dlm menjayakn projek frcb...serta mohon kemaafan jika ada terkasar bahasa atau perlakuan ..kerana ianya berlaku bkn disengajakn.. Dalam perbualan tersebut itu juga.. puan r tlh mklumkn bhawa semua urusan di bank negara dan di deutsche bank telah selesai dan tunggu pada hari isnin nnti (11/4/16) akan berlaku agihan bag cash po & bag cash USD...dan pada hari selasa (12/4/16) pula akan berlaku proses membuka acc yg didahului oleh master po,po2 dan yg di senaraikn nnti...apa pun pesanannya jgn terlalu gembira sgt..bnykkn berbuat amalan kebaikan..lakukan lah solat hajat..berzkir dan berdoa agar semuanya yg dirancang dpt berjlan dgn mudah dan dgn jayanya.. dan berkenaan dgn apajua yg dituntut oleh sesetengah SH berhubung sebarang dokumen berkenaan FRCB...akan diserah juga kpd semua semasa membuka acc di deutsche bank nnti.. jgn lah gusar dan cpt melatah.. apa pun kita dh berjaya..teruskn berdoa dan tunggu pada hari isnin nnti..Puan r akan call kita utk proses agihan tersebut dan minta kpd kita semua bertenang dan sabar untuk progress ari isnin nnti... Sekian..wabillahitaufiqwalhidayah..wassalamualaikum wbt....

saya hanya sampaikn amanah yg di beri oleh puan r..

datin rohaidah
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by OpenMinded on 13th April 2016, 5:46 am

Aku ada dengar dr cerita kawan2 mengatakan dana lokman nak lg duit rm 1 juta utk bt urusan pembayaran.Kahkahkah..Bodoh sampai ke mati..

OpenMinded
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 436
Join date : 11/11/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by demonDean on 13th April 2016, 12:29 am

źaen wrote:
demonDean wrote:
matsb181169 wrote:demondean. . kawan ada pm awak tu tlg tgk sat
 
dah double check, mmg x ada pm la bang.. 
yg ada, hanya request dr Bazooka Penaka.. 
fuhhhhh, ada kah sy insan yg terpilih utk terima gelombang 6 7 8 9 120,000??
yiehaaaaaaa..

Ape..bazooka penaka masih wujud..kan ari tu mengundur diri

haha.. mungkin lama dulu dah request tapi sy terlepas pandang..
avatar
demonDean
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 421
Join date : 02/09/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by murad on 13th April 2016, 12:10 am

Washo78 wrote:Ada info baik.. minta share skali. Terima kasih

Saya sentiasa memberi info baik yang berupa peringatan untuk rakan rakan. Tapi rakan rakan tetap berdegil, masih nak top up walaupun dah berulangkali saya cakap mereka ditipu. Tapi dana yang dibincangkan ini memang ada.

PM PM di Malaysia ni memang panas bontot punya time diorang nampak saya sebab saya tahu rahsia diorang.

Tapi berapa ramai SH yang kenal PM dia dan berbual dgn PM dia.
Tu saya bagi klu samada anda tertipu ataupun tidak

murad
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 103
Join date : 31/05/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by Washo78 on 12th April 2016, 11:59 pm

Ada info baik.. minta share skali. Terima kasih

Washo78
Warga Baru

Posts : 48
Join date : 17/11/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by źaen on 12th April 2016, 10:10 pm

demonDean wrote:
matsb181169 wrote:demondean. . kawan ada pm awak tu tlg tgk sat
 
dah double check, mmg x ada pm la bang.. 
yg ada, hanya request dr Bazooka Penaka.. 
fuhhhhh, ada kah sy insan yg terpilih utk terima gelombang 6 7 8 9 120,000??
yiehaaaaaaa..

Ape..bazooka penaka masih wujud..kan ari tu mengundur diri

źaen
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 160
Join date : 08/02/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by demonDean on 12th April 2016, 5:44 pm

matsb181169 wrote:demondean. . sy dh pm

wokay bang.. diterima
avatar
demonDean
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 421
Join date : 02/09/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by matsb181169 on 12th April 2016, 5:13 pm

demondean. . sy dh pm
avatar
matsb181169
Dato' Seri
Dato' Seri

Posts : 1213
Join date : 23/11/2014
Age : 47
Location : rahsia

Back to top Go down

Re: status dana

Post by demonDean on 12th April 2016, 3:58 pm

matsb181169 wrote:demondean. . kawan ada pm awak tu tlg tgk sat
 
dah double check, mmg x ada pm la bang.. 
yg ada, hanya request dr Bazooka Penaka.. 
fuhhhhh, ada kah sy insan yg terpilih utk terima gelombang 6 7 8 9 120,000??
yiehaaaaaaa..
avatar
demonDean
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 421
Join date : 02/09/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by demonDean on 12th April 2016, 3:52 pm

matsb181169 wrote:demondean. . kawan ada pm awak tu tlg tgk sat

x ada PM la bang, baru je tgk.. 
refresh jap..
avatar
demonDean
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 421
Join date : 02/09/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by demonDean on 12th April 2016, 3:51 pm

endon palir wrote:OM, kitorang ok je sbb xtamak smpai 120k. Kalo kena kencing, redho je lah. Anggap bukan rezeki kita. Tp ada hambaAllah tu topup smpai 120k dan kemudian dh declare xnk amik hasil dan SEDEKAHkan tp masih lg meroyan. Sedekah kategori apa tu??

dah declare la bang.. 
labur RM120k, sebab cita2 ku nak jadi urang kaya heyyyyy.. (ikut rentak lagu yea) 
akan tetapi, lepas rasa2 kena tipu, baru la muncul 'NIAT' sedekah tu KEMUDIAN

matsb dah bilang lama dah, dia sendiri yg buka kegoblokkan diri dia sendiri, bukan org lain.. 
he he he Twisted Evil
avatar
demonDean
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 421
Join date : 02/09/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by matsb181169 on 12th April 2016, 2:37 pm

selagi dia belom berhenti meroyan makna dia lom reda laaa tu. . .
avatar
matsb181169
Dato' Seri
Dato' Seri

Posts : 1213
Join date : 23/11/2014
Age : 47
Location : rahsia

Back to top Go down

Re: status dana

Post by endon palir on 12th April 2016, 2:29 pm

OM, kitorang ok je sbb xtamak smpai 120k. Kalo kena kencing, redho je lah. Anggap bukan rezeki kita. Tp ada hambaAllah tu topup smpai 120k dan kemudian dh declare xnk amik hasil dan SEDEKAHkan tp masih lg meroyan. Sedekah kategori apa tu??

endon palir
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 142
Join date : 04/12/2014

Back to top Go down

Re: status dana

Post by matsb181169 on 12th April 2016, 2:04 pm

ko dh tekena ya. . .ko reda tk?
avatar
matsb181169
Dato' Seri
Dato' Seri

Posts : 1213
Join date : 23/11/2014
Age : 47
Location : rahsia

Back to top Go down

Re: status dana

Post by OpenMinded on 12th April 2016, 2:00 pm

Maksud dr ayat aku , Cukup2 lah korang duk TOPUP lg.Yg dah habis tu habislah.Nak bt camana dah Terkena.Silap kita juga tak selidik habis2 dulu masa mula2 join dana bodoh ni.Ayat ni pon terkena kat muka aku jugak.Aku pon mcm korang juga Percaya idup2 cakap org yg bertopengkan Syaitan.

OpenMinded
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 436
Join date : 11/11/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 29 of 34 Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum