status dana

Post new topic   Reply to topic

Page 3 of 33 Previous  1, 2, 3, 4 ... 18 ... 33  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: status dana

Post by mohdruhaizatrahim on 18th September 2016, 12:46 pm

Alhamdulillah...

mohdruhaizatrahim

Posts : 2
Join date : 01/09/2016

Back to top Go down

Hantu

Post by Hantu air on 14th September 2016, 7:55 pm

Apa brite dana PC & lokman .senyappppppp je.pm2& po2 grop Selangor apa cerita ni .

Hantu air
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Cirit Sembelit on 14th September 2016, 2:25 pm

Bersedia utk menipu & ditipu....

Top up...top up...top up....
Dibuka shgga esok shj...slagi stok lembu msh ada...
Lg pon last nk bkorban...

Dunia...ohhhh...dunia....

Cirit Sembelit
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 122
Join date : 18/10/2015
Location : Public Toilet, UK

Back to top Go down

Re: status dana

Post by mohdmoden on 13th September 2016, 6:06 pm

aku pun dah sedia ni. sedia terima berita palsu je memanjang hehe

mohdmoden
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 274
Join date : 11/12/2014

Back to top Go down

Re: status dana

Post by mohdmoden on 13th September 2016, 6:05 pm

oit lontang!..takdenya pihak bank call utk buat pengesahan acc kecuali org yg call tu scamm haha. confused

mohdmoden
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 274
Join date : 11/12/2014

Back to top Go down

Re: status dana

Post by demonDean on 13th September 2016, 1:36 am

malim pelita wrote:Bersedialah nak kena topup ke?

hahaha! 
bab top-up kena bersedia.. 
bab nak terima imbuhan, lama dah sedia..

demonDean
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 395
Join date : 02/09/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by malim pelita on 12th September 2016, 11:38 pm

Bersedialah nak kena topup ke?

malim pelita
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 132
Join date : 24/03/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by lontang ligkup on 12th September 2016, 9:40 pm

di kawasan msia tengah( tmpt x leh sebut) dah ada pehak bank call untuk pengesahan Acc,og yg berkenaan call PM,pm cakap bersedialah...

lontang ligkup
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by lontang ligkup on 12th September 2016, 9:36 pm

he he

lontang ligkup
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by ejoii on 12th September 2016, 5:36 pm

Assalam bab dana kene tanya ak nine.lama tak muncul2..slm hari raya

ejoii
Warga Baru

Posts : 29
Join date : 09/09/2015

Back to top Go down

Hindustan he

Post by Manderam on 12th September 2016, 5:31 pm

X de cerita pa pe pun.pm2 semua dh cari program rop lain cara sama je .tunggu & alasan delay.jaga2 semua nanti pm2 tuan akan Offer program rop dri atok ********* lak jangan jadi tipah tertipu lagi.haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Manderam
Guest


Back to top Go down

status dana

Post by ak_eight8 on 12th September 2016, 5:23 pm

Salam semua...lame x muncul.
Ape cite dana hj jasman ni..?(waw)
Katanya hj jasman dh meninggal...
Dgr kata rya aji ni....senyap smp sudah.

ak_eight8
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by secret agent on 9th September 2016, 9:59 am

Untuk perhatian Puan Kharyatee dan Puan Saliza. Tolong sampaikan kepada pengurusan dana yang baru dan ambil tindakan sewajarnya terhadap sh ini.
Nama: Muhammad Sani Bin Abu Bakar
Contact no: 012-3720840
Nama samaran: jiwa74, jebon, joey, adolf hitler

jiwa74 wrote:Cantik lah .
Aku nak minta duit semula dari Khairitee dan Saliza serta Sharip Dol

jiwa74 wrote:Apa yea!!!!

Sarip Dol WmKL minta duit nak bayar kereta kot ?

Macam mana nak pegang amanah jika PA mcm itu

Makan dan minum atas kesusahan orang

Offer pun sudah mengarut

Cakap bunyi nya kosong saja

jiwa74 wrote:Jangan di layan permintaan PA tu, dulu dapat banyak masuk pocket sendiri
sudah poket nipis mengemis dgn SH

jiwa74 wrote:SHARIF DOL DARI WANGSA MAJU 5% JE BOLEH DI PERCAYAI INFO NYA

jiwa74 wrote:11. Saliza Yaakoob@shanie cafe@bontot Besar@muka minta top up .

jiwa74 wrote:Untung PA2 semua sbb dapat makan dari hasil top up sh .
Sh di beri info lemak manis di janji top up 100 dapat 100k oleh melaun Sharif Dol .
Info di kutip dari kerani BNM bukan dari pengurusan tertinggi .

jiwa74 wrote:Alahai Sarip WmKL sampai bila mahu menipu dgn info manis berkrim sampai bila mahu dari awal 2015 sehingga September lepas .
Lepas info di ikut dgn offer yg mengarut sehingga seorg PA yg bangang dan bodoh tak boleh di bawa berbincang yakin 1000% dengan info anda berikan sehingga PA ini out of control .

jiwa74 wrote:Tak perlu bising2 !! Contact seramai mungkin cari kepala nya seperti Sharif(SPA WmKL) dapat je kita ramai2 semut merah kan kepala butoh nya .

jiwa74 wrote:Dari dulu lagi aku cakap cari si sarip WmKL, bagi pelangkung je atau tangkap si sarip letak semut merah kat telur atau btg puns I dia .
Kerja tak ada tapi pakai kereta mewah pula tu .

jiwa74 wrote:Info sekadar info je dari Sarip, bukan betul pun hanya sekadar minta duit ada lah . Tak payah lah post lagi Tn Hasrul, buat orang lain marah je dan lain kali minta direct dari PC je sbb sarip and the gang/saliza yakoob nak cari duit je .

jiwa74 wrote:Dana Haji Jasman !!! Hampas belaka bro .

jiwa74 wrote:Hardcash untuk group Wangsa Maju/WmKL di buka, RM1k dapat RM1j . Cepat2 untuk buat belanja cuti2 Malaysia buat Saliza Yakoob and gangs .

jiwa74 wrote:Terima kasih pada org kuat negara Malaysia atas pembebasan Datuk Lokman dan lain2 sebelum hari raya tempoh hari..
Maaf zahir batin

jiwa74 wrote:FRB tu ialah Federal reserve Bond iaitu berbentuk Mother Box dan di dalam ada 12 biji yg di panggil black box

jiwa74 wrote:Saya tak nak cash, saya nak black box setiap satu nya US250billion

jiwa74 wrote:General Bobosky@General Bob..
Acting Chairman FRB di bawah pentadbiran baru yg akan mengantikan Obama...


jiwa74 wrote:Jika ada yg tak faham, type di Google Chicago reserve bond dan klik pada imej .
Dalam imej tu ada sebuah kotak Hitam dan ada 12 keping plat .
Kotak hitam besar di panggil mother box dan keping di panggil black box
Sejarah mother box tu ada untold story dan segelintir je tahu .
Tapi sini saya cerita juga pasal mother box dan black box tu, pernah dgr tak kisah 2 kapal British yg di tenggelam oleh Jepun di luar perairan Timur tanah Melayu dan di dalam nya puluhan mother box...
Mother box berada di atas salah satu kapal yg di tenggelam oleh Jepun di perairan Tanah Melayu pada world war ke 2 .

secret agent
Guest


Back to top Go down

Unta

Post by Pucailok on 6th September 2016, 10:15 pm

Peginya seorang pejuang yg belum tunaikan janji pada SH semua.yg lain tunggu la masa akan sampai jua.doa sh yg teraniaya makbulkan jua.jawab la dlm kubur tu.anak buah yg dilantik tu tunggu giliran kali ni comform x tipu punya panggilan kematian.dari aku sedekah fatihah kat PC lebih baik sedekah kt ibu @ bapa kita.bila nak kuar ooooooooooooooooooooooooooooooooi

Pucailok
Guest


Back to top Go down

Kubur

Post by Barzarkh on 6th September 2016, 8:55 pm

Al-fatihah buat PC .macamane dgn urusan sekarang ni setelah PC meninggal .bila sh ni nak terima imbuhan yg dijanjikan.x kan PC meninggal pihak pegurusan nak tangguhkan lagi urusan pembayaran pada sh.ingat pihak pengurusan ramai sh yg susah mengharapkan imbuhan yg pm2 janjikan sama ada betul jumlahnya @ x tak taw le.sh x kn halal setiap sen yg di sumbangkan selagi x ditunai janji2 pihak pegurusan,pm2,leader2.tanah kubur sedang menunggu utk mayat seterusnya.

Barzarkh
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Cirit Sembelit on 6th September 2016, 6:41 pm

Setiap manusia akan dipertanggungjawabkn atas dirinya dari apa yg mereka kerjakan...

Al Fatihah...Amin...

Cirit Sembelit
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 122
Join date : 18/10/2015
Location : Public Toilet, UK

Back to top Go down

Re: status dana

Post by demonDean on 6th September 2016, 5:46 pm

iya, terlambat baca.. 
Al-Fateha..

demonDean
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 395
Join date : 02/09/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by endon palir on 6th September 2016, 3:21 pm

PC.

endon palir
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 142
Join date : 04/12/2014

Back to top Go down

Re: status dana

Post by demonDean on 6th September 2016, 3:09 pm

aik.. siapa pula meninggal?

demonDean
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 395
Join date : 02/09/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by masyarina on 6th September 2016, 10:23 am

Alfatihah...

Untuk keterangan lanjut berkaitan jenazah ..
Boleh hubungi waris.. 0164097074

masyarina
Warga Baru

Posts : 24
Join date : 21/01/2015

Back to top Go down

Cibai mak lu

Post by Tunai je on 4th September 2016, 11:50 am

Ooooooooooi PC mana duit sh semua yg ko janji.cuma ko org je ke yg taw guna duit.mampus lagi baik la kooooo PC & pengurusan semua.kalau dah tua nak mampus ingat MATI la ooooooooooooi.sh x penah pun halakn setiap sen yg mereka sumbang .pihak pengurusan PC lebih baik mammmmmmmmmmmmpus je.

Tunai je
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Woodywoodpacker on 1st September 2016, 10:42 pm

Hari siap tunjuk bond Dari BNM 500,000,000,.000.00

Woodywoodpacker
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by malim pelita on 1st September 2016, 3:21 pm

Berapa ringgit dapat refund?

malim pelita
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 132
Join date : 24/03/2015

Back to top Go down

Pulangan modal

Post by Kesan on 1st September 2016, 2:21 pm

Jb dh refund anda bila lagi.

Kesan
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Cirit Sembelit on 31st August 2016, 12:08 pm

Status dana buat masa ni masih dalam periuk kosong...
Blm cukup garamnya n beberapa rencah utk ditumis...sesiapa garam lebih utk disumbgkn? Topup la...buat2 x paham plak...
Tp wlupon garam dh ada nnt rasanya delay lg sbb kayu api basah plk sbb br nk tgkujuh...
La knp x pki dapur gas? Saper yg nk sumbgkn dpur gas? Pulangan dapat sebatang jgung (bngunan KLCC)

Haaaaa offer baik punya...mai...mai...topup...

Cirit Sembelit
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 122
Join date : 18/10/2015
Location : Public Toilet, UK

Back to top Go down

Re: status dana

Post by Sponsored content Today at 1:55 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 33 Previous  1, 2, 3, 4 ... 18 ... 33  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum