status dana

Post new topic   Reply to topic

Page 3 of 34 Previous  1, 2, 3, 4 ... 18 ... 34  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: status dana

Post by L on 2nd November 2016, 4:42 pm

Topup... jgn x topup Basketball lol!

L

Posts : 3
Join date : 23/09/2016

Back to top Go down

Pucalok

Post by Batu on 1st November 2016, 6:48 pm

Apa berita terkini DIM.macammana sambutan untuk buka akaun RM1000.

Batu
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by demonDean on 31st October 2016, 11:33 am

yehdoo wrote:
demonDean wrote:dah la DIM, posted by 'batu'  sinonim pada ice.. serremmmmmm la..

Hahhahah, tk habis2 perkataan ' last"

alamak en yehdoo, 
sy kebingungan nie, mana perkataan 'last' nye? 
he he he
avatar
demonDean
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 421
Join date : 02/09/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by yehdoo on 31st October 2016, 10:38 am

demonDean wrote:dah la DIM, posted by 'batu'  sinonim pada ice.. serremmmmmm la..

Hahhahah, tk habis2 perkataan ' last"

yehdoo
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 203
Join date : 21/11/2014

Back to top Go down

Re: status dana

Post by demonDean on 31st October 2016, 10:23 am

ak_eight8 wrote:Walaikumsalam....  Pembacaan wasiat berkemungkinan berlaku dalam bulan ini juga... In sha Allah.... Apa pun kita tunggu berita selanjutnya... T kasih....
** salam...ni copy paste dr sepang.tp ari ni dh 30 okt ape pn xder.masih senyap mcm dlu.xder ape2 perubahan pn.

bro, dinasehatkan private msg sama hitman yea.. 
jgn harap info dr group sepang aja, sh mcm kita payah nak dpt info terkini..
avatar
demonDean
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 421
Join date : 02/09/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by khairul azman on 30th October 2016, 9:58 pm

Sudah dibaca...
minggu lepas lagi.
Rohaizat ganti pc...
Habib ganti tempat rohaizat..
Ahmad Izwan @ pampong hill jadi PM
Hehehehehehehe..
Tenang senang menang
avatar
khairul azman
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 165
Join date : 23/04/2015

Back to top Go down

status dana

Post by ak_eight8 on 30th October 2016, 4:56 pm

Walaikumsalam.... Pembacaan wasiat berkemungkinan berlaku dalam bulan ini juga... In sha Allah.... Apa pun kita tunggu berita selanjutnya... T kasih....
** salam...ni copy paste dr sepang.tp ari ni dh 30 okt ape pn xder.masih senyap mcm dlu.xder ape2 perubahan pn.

ak_eight8
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by demonDean on 30th October 2016, 4:53 pm

dah la DIM, posted by 'batu' sinonim pada ice.. serremmmmmm la..
avatar
demonDean
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 421
Join date : 02/09/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by khairul azman on 30th October 2016, 8:43 am

DIM? affraid
avatar
khairul azman
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 165
Join date : 23/04/2015

Back to top Go down

Gula-gula

Post by Batu on 29th October 2016, 12:15 am

Berita terkini DIM.sekurangnya 30 percent dari peserta mesti bayar RM1000 utk pelepasan dari bank.ada sesiapa yg join DIM blh sah mklmt ini.sbb saya dpt mklmt minggu ni semua po punya syarikat ada kemasukan duit kedalaman akaun syarikat.

Batu
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by adif on 24th October 2016, 3:27 pm

Ni hah hitman bagitau dua minggu lepas!
hitman:
Assalammualaikum. Saya mohon maaf kerana agak lambat memaklumkan kpd semua sahabat2 dlm grup ini hasil dr pertemuan saya dgn Tuan Adnan di KB pada hari selasa lepas.
Tuan Adnan memberitahu bahawa pengagihan DHJ ini akan bermula selepas selesai semua urusan berkaitan pertukaran nama dr Arwah Hj Jasman kpd pemegang amanah yg baru. Selain itu urusan spt blackbox dan urusan2 lain juga memerlukan masa utk diselesaikan. Setelah selesai segala urusan terbabit barulah akan diberi tarikh sebenar pengagihan DHJ ini. Semua urusan2 yg saya sebutkan tadi akan mengambil masa selama 5 bulan iaitu sehingga awal bulan Februari tahun depan. Dengan izin ALLAH swt, pengagihan akan bermula Mac 2017. Saya tahu ramai sahabat2 akan berasa kecewa dgn berita yg saya sampaikan ini,tapi ketahuilah segala yg berlaku ada hikmahnya. Tempoh selama 6 bulan itu sebenarnya adalah tempoh yg singkat utk saya dan grup saya dan Tuan Rohaizat serta Team AF utk mempersiapkan dan mengemaskini segala butiran setiap penerima DHJ ini memandangkan kami telah diberi amanah dr Tuan Adnan utk memastikan tidak ada walau seorang pun penyumbang yg menyumbang kpd DHJ keciciran. Tidak kira siapa mereka dan dr grup mana mereka bernaung. Bagi penyumbang2 semua,pastikan anda ada bukti sumbangan yg dibuat jika anda rasa anda tidak tahu siapa upline anda.
Setiap sumbangan yg dibuat kpd DHJ ini walau sekecil manapun adalah WAJIB dibayar imbuhan maka saya meminta seluruh warga telegram ini agar dapat memberitahu kpd saudara mara,sahabat handai yg di luar sana tu ya penah ada memberi sumbangan kpd DHJ ini supaya menghubungi Urusetia pengagihan dana (akan diberikan nama2 dan no utk dihubungi).
Pertolongan dr semua warga telegram ini amat2 dihargai agar kerja2 mendaftar setiap ahli DHJ yg seperti anak ayam kehilangan ibu dapat dilaksanakan dgn lancar dan teratur. Ianya suatu proses yg memang amat sukar dan sulit tetapi ianya juga adalah Amanah yg telah dipertanggungjawabkan kpd kami yg wajib kami laksanakan.
Setiap yg berlaku ada hikmahnya,dan pada hikmah itu ada ganjarannya. In sya ALLAH.

adif
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Wak Kang on 24th October 2016, 3:17 pm

Tak kan dapatnya dia orang Dana Haji Jasman tu sebab arwah tu cuma beneficary jer. Bukan tuan punya duit. Tuan punya duit pon tak nak lepaskan. Sampai bila-bila laa tak dapat. Tak kan korang tak tengok dalam dokumen tu, nama arwah tu nombor dua. Yang no satu saper... hehehe

Wak Kang
Warga Baru

Posts : 5
Join date : 11/10/2016

Back to top Go down

Re: status dana

Post by adif on 24th October 2016, 9:57 am

Hitman kata tunggu tahun depan bulan 3 lah!

adif
Guest


Back to top Go down

Puuuuuuuuuuuu

Post by Jaitkuman on 23rd October 2016, 7:58 pm

Sampai skrg semua grop masih menunggu duit yg dijanjikan.x taw la pc dah mati tingalkan wasiat & hutang pada semua grop.tangong la dkt alam sana haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.janji tuhan pasti.mana org kanan & kiri pc dah nak mati jugak ke @ dah nazak nak mampos.tingalkan pm2.bila nak kuar ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooiiiiiiiiiiiiiiiiooiiiii.

Jaitkuman
Guest


Back to top Go down

status dana

Post by ak_eight8 on 23rd October 2016, 1:51 pm

Katanya surat wasiat akan di baca dalam tempoh 44 hari ,bermula 6 sept 2016..ari ni 23 okt 2016 dh lebih dr 44 ari.masih xder ape2 info.

ak_eight8
Guest


Back to top Go down

Ppppppppp

Post by Jaitkuman on 18th October 2016, 8:40 pm

Share la berita bro status dana PC.x kan dh kumpul ramei2 sembang kosong je.

Jaitkuman
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by khairul azman on 18th October 2016, 10:08 am

Perlantikan rasmi? Ada bukti ke bro?
Kalau setakat sembang kencang, aku pun boleh sembang kencang....
Kalau tak tahu pasal cerita bergambar ramai-ramai tu, jangan sembang la bro..
Aku ada disana...aku tahulah cerita apa..phuiiiii
avatar
khairul azman
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 165
Join date : 23/04/2015

Back to top Go down

Pucaiiiii

Post by Jaitkuman on 17th October 2016, 10:51 pm

Ape brite dana jasman & lokman tlg share.dh lama x dpt brite dari pm2 & po.

Jaitkuman
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by endon palir on 17th October 2016, 9:29 pm

Jejaka Misteri wrote:
endon palir wrote:Perkenalkan nama2 mereka dr kiri(pegang buku) ke kanan.

Pengurusan dana pun kau tak kenal?

Kalau kenal xde lah aku mintak diperkenalkan. Ada mslh ke nk bgtau sape si polan2.

endon palir
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 142
Join date : 04/12/2014

Back to top Go down

Kkkkkkk

Post by Pucailok on 17th October 2016, 9:02 pm

Sapa pedulik pegurusan.bila lagi nak pulangkan duit sh oooooooooooooooooi.

Pucailok
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Jejaka Misteri on 17th October 2016, 8:18 pm

endon palir wrote:Perkenalkan nama2 mereka dr kiri(pegang buku) ke kanan.

Pengurusan dana pun kau tak kenal?

Jejaka Misteri
Warga Baru

Posts : 32
Join date : 29/04/2016

Back to top Go down

Re: status dana

Post by demonDean on 17th October 2016, 4:59 pm

provokasi?
relaxxx.. x perlu layan Twisted Evil
avatar
demonDean
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 421
Join date : 02/09/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by endon palir on 17th October 2016, 4:47 pm

Perkenalkan nama2 mereka dr kiri(pegang buku) ke kanan.

endon palir
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 142
Join date : 04/12/2014

Back to top Go down

Re: status dana

Post by Jejaka Misteri on 17th October 2016, 4:11 pm

Wak Kang wrote:

Kau jangan nak biadap! Itu barisan pengurusan tertinggi dana yang telah dilantik secara rasmi oleh pewaris dana yang masih hidup!

Jejaka Misteri
Warga Baru

Posts : 32
Join date : 29/04/2016

Back to top Go down

MUKA-MUKA PENYANGGAK DHJ

Post by Wak Kang on 17th October 2016, 3:33 pm


Wak Kang
Warga Baru

Posts : 5
Join date : 11/10/2016

Back to top Go down

Re: status dana

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 34 Previous  1, 2, 3, 4 ... 18 ... 34  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum