status dana

Post new topic   Reply to topic

Page 2 of 34 Previous  1, 2, 3 ... 18 ... 34  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: status dana

Post by bond 007 on 20th February 2017, 9:51 am

.... sssssyyyyyy.... semasa dewan rakyat bersidang ...... ssssyyyyyyyyyy...... jangan bising-bising.....

bond 007
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by demonDean on 19th February 2017, 9:50 pm

mcm besa.. makan bulan bawa ke tahun sudah tentu..
avatar
demonDean
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 424
Join date : 02/09/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by Bola Lisut on 19th February 2017, 9:44 pm

bond 007 wrote:Tak sabor-sabor! Tunggu ler dah dekat benor....
Dekat camner tu bos? lagi beberapa hari?, minggu, bulan, tahun??? mengharap sangat ni....

Bola Lisut
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 96
Join date : 01/01/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by bond 007 on 19th February 2017, 7:14 pm

Tak sabor-sabor! Tunggu ler dah dekat benor....

bond 007
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by demonDean on 19th February 2017, 2:17 pm

bond 007 wrote:Dah jangan gaduh-gaduh lagi. Tunggu rohaizat punya dah nak game. Rugi siapa yang tak masuk dengan dia dulu. Yang lain-lain belakang sikit huhuhu...

amacam? dah game ke otw nak game?
avatar
demonDean
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 424
Join date : 02/09/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by ngangajer on 18th February 2017, 6:04 pm

dh nk game yer... kata nk tlg... tp nk 5k jgk.
bertuah ler sapa yg dia tlg tu

ngangajer
Warga Baru

Posts : 31
Join date : 25/11/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by jiwa74 on 13th February 2017, 10:06 pm

Aku ingatkan secret agent dah jadi billionaire pandu ferari, rupa2 nya masih tunggang motor kapcai... puii....

jiwa74
Dato' Wira
Dato' Wira

Posts : 888
Join date : 29/09/2014
Age : 43
Location : Ampang City Complex

Back to top Go down

Re: status dana

Post by bond 007 on 13th February 2017, 10:03 am

Dah jangan gaduh-gaduh lagi. Tunggu rohaizat punya dah nak game. Rugi siapa yang tak masuk dengan dia dulu. Yang lain-lain belakang sikit huhuhu...

bond 007
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by secret agent on 13th February 2017, 8:12 am

B.U.M.P

Untuk perhatian semua pengurusan dana (Sepang, Johor, Wangsa Maju, KB, KGUB etc). Tolong sampaikan kepada pengurusan dana dan ambil tindakan sewajarnya terhadap sh ini. Manusia bebal ni masih lagi memburuk-burukkan arwah Tan Sri dan pengurusan dana di media sosial.

Nama: Muhammad Sani Bin Abu Bakar
Contact no: 012-3720840
Nama samaran: jiwa74, jebon, joey, adolf hitler, halatuju

jiwa74 wrote:Cantik lah .
Aku nak minta duit semula dari Khairitee dan Saliza serta Sharip Dol

jiwa74 wrote:Apa yea!!!!

Sarip Dol WmKL minta duit nak bayar kereta kot ?

Macam mana nak pegang amanah jika PA mcm itu

Makan dan minum atas kesusahan orang

Offer pun sudah mengarut

Cakap bunyi nya kosong saja

jiwa74 wrote:Jangan di layan permintaan PA tu, dulu dapat banyak masuk pocket sendiri
sudah poket nipis mengemis dgn SH

jiwa74 wrote:SHARIF DOL DARI WANGSA MAJU 5% JE BOLEH DI PERCAYAI INFO NYA

jiwa74 wrote:11. Saliza Yaakoob@shanie cafe@bontot Besar@muka minta top up .

jiwa74 wrote:Untung PA2 semua sbb dapat makan dari hasil top up sh .
Sh di beri info lemak manis di janji top up 100 dapat 100k oleh melaun Sharif Dol .
Info di kutip dari kerani BNM bukan dari pengurusan tertinggi .

jiwa74 wrote:Alahai Sarip WmKL sampai bila mahu menipu dgn info manis berkrim sampai bila mahu dari awal 2015 sehingga September lepas .
Lepas info di ikut dgn offer yg mengarut sehingga seorg PA yg bangang dan bodoh tak boleh di bawa berbincang yakin 1000% dengan info anda berikan sehingga PA ini out of control .

jiwa74 wrote:Tak perlu bising2 !! Contact seramai mungkin cari kepala nya seperti Sharif(SPA WmKL) dapat je kita ramai2 semut merah kan kepala butoh nya .

jiwa74 wrote:Dari dulu lagi aku cakap cari si sarip WmKL, bagi pelangkung je atau tangkap si sarip letak semut merah kat telur atau btg puns I dia .
Kerja tak ada tapi pakai kereta mewah pula tu .

jiwa74 wrote:Info sekadar info je dari Sarip, bukan betul pun hanya sekadar minta duit ada lah . Tak payah lah post lagi Tn Hasrul, buat orang lain marah je dan lain kali minta direct dari PC je sbb sarip and the gang/saliza yakoob nak cari duit je .

jiwa74 wrote:Dana Haji Jasman !!! Hampas belaka bro .

jiwa74 wrote:Hardcash untuk group Wangsa Maju/WmKL di buka, RM1k dapat RM1j . Cepat2 untuk buat belanja cuti2 Malaysia buat Saliza Yakoob and gangs .

jiwa74 wrote:Terima kasih pada org kuat negara Malaysia atas pembebasan Datuk Lokman dan lain2 sebelum hari raya tempoh hari..
Maaf zahir batin

jiwa74 wrote:FRB tu ialah Federal reserve Bond iaitu berbentuk Mother Box dan di dalam ada 12 biji yg di panggil black box

jiwa74 wrote:Saya tak nak cash, saya nak black box setiap satu nya US250billion

jiwa74 wrote:General Bobosky@General Bob..
Acting Chairman FRB di bawah pentadbiran baru yg akan mengantikan Obama...


jiwa74 wrote:Jika ada yg tak faham, type di Google Chicago reserve bond dan klik pada imej .
Dalam imej tu ada sebuah kotak Hitam dan ada 12 keping plat .
Kotak hitam besar di panggil mother box dan keping di panggil black box
Sejarah mother box tu ada untold story dan segelintir je tahu .
Tapi sini saya cerita juga pasal mother box dan black box tu, pernah dgr tak kisah 2 kapal British yg di tenggelam oleh Jepun di luar perairan Timur tanah Melayu dan di dalam nya puluhan mother box...
Mother box berada di atas salah satu kapal yg di tenggelam oleh Jepun di perairan Tanah Melayu pada world war ke 2 .


secret agent
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by jiwa74 on 9th February 2017, 9:52 pm

Secret Agent konon... puiii....

jiwa74
Dato' Wira
Dato' Wira

Posts : 888
Join date : 29/09/2014
Age : 43
Location : Ampang City Complex

Back to top Go down

Sampai bila

Post by Timbang rasa on 30th January 2017, 4:32 pm

Pada saudara2 saya yg terlibat disekitar johor baik bertindak segera. Masing2 dh menuntut di kediaman pemegang amanah dana haji jasman. Untuk pulangan modal semula. Makin melampau mereka ini makan duit org. No 21 jalan sierra perdana 2/7. Taman sierra perdana. Pasir gudang.. jejak lokasi akhir ni sebab saya dh tuntut disini untuk keluarga.

Timbang rasa
Guest


Back to top Go down

bond najis

Post by tas4 on 29th January 2017, 5:50 am

Celaka sungguh korang nak aibkan tuan haji. Kalau berani dtg berdepan dgn aku dulu. Hidup korang semua mcm sampah makan najis harap duit tuan haji jugak. Tk payah nak berpura sangat lah.

tas4
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by secret agent on 20th January 2017, 5:00 pm

Untuk perhatian semua pengurusan dana (Sepang, Johor, Wangsa Maju, KB, KGUB etc). Tolong sampaikan kepada pengurusan dana dan ambil tindakan sewajarnya terhadap sh ini.
Nama: Muhammad Sani Bin Abu Bakar
Contact no: 012-3720840
Nama samaran: jiwa74, jebon, joey, adolf hitler, halatuju

jiwa74 wrote:Cantik lah .
Aku nak minta duit semula dari Khairitee dan Saliza serta Sharip Dol

jiwa74 wrote:Apa yea!!!!

Sarip Dol WmKL minta duit nak bayar kereta kot ?

Macam mana nak pegang amanah jika PA mcm itu

Makan dan minum atas kesusahan orang

Offer pun sudah mengarut

Cakap bunyi nya kosong saja

jiwa74 wrote:Jangan di layan permintaan PA tu, dulu dapat banyak masuk pocket sendiri
sudah poket nipis mengemis dgn SH

jiwa74 wrote:SHARIF DOL DARI WANGSA MAJU 5% JE BOLEH DI PERCAYAI INFO NYA

jiwa74 wrote:11. Saliza Yaakoob@shanie cafe@bontot Besar@muka minta top up .

jiwa74 wrote:Untung PA2 semua sbb dapat makan dari hasil top up sh .
Sh di beri info lemak manis di janji top up 100 dapat 100k oleh melaun Sharif Dol .
Info di kutip dari kerani BNM bukan dari pengurusan tertinggi .

jiwa74 wrote:Alahai Sarip WmKL sampai bila mahu menipu dgn info manis berkrim sampai bila mahu dari awal 2015 sehingga September lepas .
Lepas info di ikut dgn offer yg mengarut sehingga seorg PA yg bangang dan bodoh tak boleh di bawa berbincang yakin 1000% dengan info anda berikan sehingga PA ini out of control .

jiwa74 wrote:Tak perlu bising2 !! Contact seramai mungkin cari kepala nya seperti Sharif(SPA WmKL) dapat je kita ramai2 semut merah kan kepala butoh nya .

jiwa74 wrote:Dari dulu lagi aku cakap cari si sarip WmKL, bagi pelangkung je atau tangkap si sarip letak semut merah kat telur atau btg puns I dia .
Kerja tak ada tapi pakai kereta mewah pula tu .

jiwa74 wrote:Info sekadar info je dari Sarip, bukan betul pun hanya sekadar minta duit ada lah . Tak payah lah post lagi Tn Hasrul, buat orang lain marah je dan lain kali minta direct dari PC je sbb sarip and the gang/saliza yakoob nak cari duit je .

jiwa74 wrote:Dana Haji Jasman !!! Hampas belaka bro .

jiwa74 wrote:Hardcash untuk group Wangsa Maju/WmKL di buka, RM1k dapat RM1j . Cepat2 untuk buat belanja cuti2 Malaysia buat Saliza Yakoob and gangs .

jiwa74 wrote:Terima kasih pada org kuat negara Malaysia atas pembebasan Datuk Lokman dan lain2 sebelum hari raya tempoh hari..
Maaf zahir batin

jiwa74 wrote:FRB tu ialah Federal reserve Bond iaitu berbentuk Mother Box dan di dalam ada 12 biji yg di panggil black box

jiwa74 wrote:Saya tak nak cash, saya nak black box setiap satu nya US250billion

jiwa74 wrote:General Bobosky@General Bob..
Acting Chairman FRB di bawah pentadbiran baru yg akan mengantikan Obama...


jiwa74 wrote:Jika ada yg tak faham, type di Google Chicago reserve bond dan klik pada imej .
Dalam imej tu ada sebuah kotak Hitam dan ada 12 keping plat .
Kotak hitam besar di panggil mother box dan keping di panggil black box
Sejarah mother box tu ada untold story dan segelintir je tahu .
Tapi sini saya cerita juga pasal mother box dan black box tu, pernah dgr tak kisah 2 kapal British yg di tenggelam oleh Jepun di luar perairan Timur tanah Melayu dan di dalam nya puluhan mother box...
Mother box berada di atas salah satu kapal yg di tenggelam oleh Jepun di perairan Tanah Melayu pada world war ke 2 .

secret agent
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by demonDean on 17th January 2017, 2:30 pm

ak_eight8 wrote:Udah merapu...
Merepek meraban bagai.

sabarrrrrrr..
klu ada, ada..
klu x ada, teruskan mcm biasa..
avatar
demonDean
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 424
Join date : 02/09/2015

Back to top Go down

status dana

Post by ak_eight8 on 16th January 2017, 11:07 am

Udah merapu...
Merepek meraban bagai.

ak_eight8
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by abdulrazakbudin on 9th January 2017, 8:30 pm

[You must be registered and logged in to see this link.]

abdulrazakbudin
Warga Baru

Posts : 9
Join date : 11/11/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by OpenMinded on 1st December 2016, 3:05 am

Terrrrbaikkk...Mengapa masih ada "Makhluk" yg percaya dan taksub pd Dana Bodoh Maha Scammer ni.

OpenMinded
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 436
Join date : 11/11/2015

Back to top Go down

Ini semua penipuan....!

Post by Jgn Terpedaya on 30th November 2016, 11:14 pm

Habis ibu saya dia perdaya hampir 200K...
Demi Allah ini cerita benar dan bukan rekaan...
Saya ni perkerja Bank,nampak duit ni semua kemana...
Mana ada 1k bagi 1juta...fikir logik la
Jgn la bagi si penipu ni kaya...
Kpd penipu2 semua,
Ingat sikit dunia boleh lepas tapi bukan akhirat...
Fyi, 'datuk' lukman hakim bin abdullah,
dah kena blacklisted dgn bank atas arahan Pdrm,
atas alasan fraud/scammer...

Jgn Terpedaya
Guest


Back to top Go down

Jom buat duit!!!

Post by miracle_maya on 25th November 2016, 3:16 am

Jum buat duit!!!!
Senang je!!!!
Sila klik link kat bawah ni....
[You must be registered and logged in to see this link.]

miracle_maya
Warga Baru

Posts : 26
Join date : 17/12/2014

Back to top Go down

Pucailok

Post by Jaitkuman on 22nd November 2016, 9:13 pm

Apa brite ni.PC dh mampus.phk pengurusan baru bila lagi.TIPU lagi makan lagi duit sh.bila nak kuar ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooi.

Jaitkuman
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by secret agent on 22nd November 2016, 4:59 pm

Untuk perhatian semua pengurusan dana (Sepang, Johor, Wangsa Maju, KB, KGUB etc). Tolong sampaikan kepada pengurusan dana yang baru dan ambil tindakan sewajarnya terhadap sh ini.
Nama: Muhammad Sani Bin Abu Bakar
Contact no: 012-3720840
Nama samaran: jiwa74, jebon, joey, adolf hitler, halatuju

jiwa74 wrote:Cantik lah .
Aku nak minta duit semula dari Khairitee dan Saliza serta Sharip Dol

jiwa74 wrote:Apa yea!!!!

Sarip Dol WmKL minta duit nak bayar kereta kot ?

Macam mana nak pegang amanah jika PA mcm itu

Makan dan minum atas kesusahan orang

Offer pun sudah mengarut

Cakap bunyi nya kosong saja

jiwa74 wrote:Jangan di layan permintaan PA tu, dulu dapat banyak masuk pocket sendiri
sudah poket nipis mengemis dgn SH

jiwa74 wrote:SHARIF DOL DARI WANGSA MAJU 5% JE BOLEH DI PERCAYAI INFO NYA

jiwa74 wrote:11. Saliza Yaakoob@shanie cafe@bontot Besar@muka minta top up .

jiwa74 wrote:Untung PA2 semua sbb dapat makan dari hasil top up sh .
Sh di beri info lemak manis di janji top up 100 dapat 100k oleh melaun Sharif Dol .
Info di kutip dari kerani BNM bukan dari pengurusan tertinggi .

jiwa74 wrote:Alahai Sarip WmKL sampai bila mahu menipu dgn info manis berkrim sampai bila mahu dari awal 2015 sehingga September lepas .
Lepas info di ikut dgn offer yg mengarut sehingga seorg PA yg bangang dan bodoh tak boleh di bawa berbincang yakin 1000% dengan info anda berikan sehingga PA ini out of control .

jiwa74 wrote:Tak perlu bising2 !! Contact seramai mungkin cari kepala nya seperti Sharif(SPA WmKL) dapat je kita ramai2 semut merah kan kepala butoh nya .

jiwa74 wrote:Dari dulu lagi aku cakap cari si sarip WmKL, bagi pelangkung je atau tangkap si sarip letak semut merah kat telur atau btg puns I dia .
Kerja tak ada tapi pakai kereta mewah pula tu .

jiwa74 wrote:Info sekadar info je dari Sarip, bukan betul pun hanya sekadar minta duit ada lah . Tak payah lah post lagi Tn Hasrul, buat orang lain marah je dan lain kali minta direct dari PC je sbb sarip and the gang/saliza yakoob nak cari duit je .

jiwa74 wrote:Dana Haji Jasman !!! Hampas belaka bro .

jiwa74 wrote:Hardcash untuk group Wangsa Maju/WmKL di buka, RM1k dapat RM1j . Cepat2 untuk buat belanja cuti2 Malaysia buat Saliza Yakoob and gangs .

jiwa74 wrote:Terima kasih pada org kuat negara Malaysia atas pembebasan Datuk Lokman dan lain2 sebelum hari raya tempoh hari..
Maaf zahir batin

jiwa74 wrote:FRB tu ialah Federal reserve Bond iaitu berbentuk Mother Box dan di dalam ada 12 biji yg di panggil black box

jiwa74 wrote:Saya tak nak cash, saya nak black box setiap satu nya US250billion

jiwa74 wrote:General Bobosky@General Bob..
Acting Chairman FRB di bawah pentadbiran baru yg akan mengantikan Obama...


jiwa74 wrote:Jika ada yg tak faham, type di Google Chicago reserve bond dan klik pada imej .
Dalam imej tu ada sebuah kotak Hitam dan ada 12 keping plat .
Kotak hitam besar di panggil mother box dan keping di panggil black box
Sejarah mother box tu ada untold story dan segelintir je tahu .
Tapi sini saya cerita juga pasal mother box dan black box tu, pernah dgr tak kisah 2 kapal British yg di tenggelam oleh Jepun di luar perairan Timur tanah Melayu dan di dalam nya puluhan mother box...
Mother box berada di atas salah satu kapal yg di tenggelam oleh Jepun di perairan Tanah Melayu pada world war ke 2 .


secret agent
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by malim pelita on 20th November 2016, 7:15 pm

Agenda tinggal lagenda..

malim pelita
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 132
Join date : 24/03/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by merirobot on 20th November 2016, 12:58 pm

eermmmm akhir tahun bakal menjelma......
Apakah agenda seterusnya ........


merirobot
Warga Baru

Posts : 24
Join date : 04/11/2015

Back to top Go down

KAD JIMAT MINYAK DAN LETRIK

Post by Mat Kad Jimat on 20th November 2016, 12:54 pm

Ya Ya... kad terbukti berkesan...

tempek kat dahi konpom IQ terus naik 200!

bounce

Mat Kad Jimat
Guest


Back to top Go down

KAD JIMAT MINYAK DAN LETRIK

Post by abdulrazakbudin on 19th November 2016, 11:35 pm

Assalamualaikum semua...Just ingin berkongsi / promosi barang Bagus..Kad Penjimat Petrol/ Diesel/ Elektrik.Bio Nano Smart Saver 15k Ion.Alhamdulillah, saya pakai...terbukti berkesan....Mmg menjimatkan..Harga murah saja RM60 free postage..Berminat Pm saya ye..Whatsapp n tele 019 5948668..

abdulrazakbudin
Warga Baru

Posts : 9
Join date : 11/11/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 34 Previous  1, 2, 3 ... 18 ... 34  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum