status dana

Post new topic   Reply to topic

Page 2 of 33 Previous  1, 2, 3 ... 17 ... 33  Next

View previous topic View next topic Go down

Puuuuuuuuuuuu

Post by Jaitkuman on 23rd October 2016, 7:58 pm

Sampai skrg semua grop masih menunggu duit yg dijanjikan.x taw la pc dah mati tingalkan wasiat & hutang pada semua grop.tangong la dkt alam sana haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.janji tuhan pasti.mana org kanan & kiri pc dah nak mati jugak ke @ dah nazak nak mampos.tingalkan pm2.bila nak kuar ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooiiiiiiiiiiiiiiiiooiiiii.

Jaitkuman
Guest


Back to top Go down

status dana

Post by ak_eight8 on 23rd October 2016, 1:51 pm

Katanya surat wasiat akan di baca dalam tempoh 44 hari ,bermula 6 sept 2016..ari ni 23 okt 2016 dh lebih dr 44 ari.masih xder ape2 info.

ak_eight8
Guest


Back to top Go down

Ppppppppp

Post by Jaitkuman on 18th October 2016, 8:40 pm

Share la berita bro status dana PC.x kan dh kumpul ramei2 sembang kosong je.

Jaitkuman
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by khairul azman on 18th October 2016, 10:08 am

Perlantikan rasmi? Ada bukti ke bro?
Kalau setakat sembang kencang, aku pun boleh sembang kencang....
Kalau tak tahu pasal cerita bergambar ramai-ramai tu, jangan sembang la bro..
Aku ada disana...aku tahulah cerita apa..phuiiiii

khairul azman
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 165
Join date : 23/04/2015

Back to top Go down

Pucaiiiii

Post by Jaitkuman on 17th October 2016, 10:51 pm

Ape brite dana jasman & lokman tlg share.dh lama x dpt brite dari pm2 & po.

Jaitkuman
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by endon palir on 17th October 2016, 9:29 pm

Jejaka Misteri wrote:
endon palir wrote:Perkenalkan nama2 mereka dr kiri(pegang buku) ke kanan.

Pengurusan dana pun kau tak kenal?

Kalau kenal xde lah aku mintak diperkenalkan. Ada mslh ke nk bgtau sape si polan2.

endon palir
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 142
Join date : 04/12/2014

Back to top Go down

Kkkkkkk

Post by Pucailok on 17th October 2016, 9:02 pm

Sapa pedulik pegurusan.bila lagi nak pulangkan duit sh oooooooooooooooooi.

Pucailok
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Jejaka Misteri on 17th October 2016, 8:18 pm

endon palir wrote:Perkenalkan nama2 mereka dr kiri(pegang buku) ke kanan.

Pengurusan dana pun kau tak kenal?

Jejaka Misteri
Warga Baru

Posts : 32
Join date : 29/04/2016

Back to top Go down

Re: status dana

Post by demonDean on 17th October 2016, 4:59 pm

provokasi?
relaxxx.. x perlu layan Twisted Evil

demonDean
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 395
Join date : 02/09/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by endon palir on 17th October 2016, 4:47 pm

Perkenalkan nama2 mereka dr kiri(pegang buku) ke kanan.

endon palir
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 142
Join date : 04/12/2014

Back to top Go down

Re: status dana

Post by Jejaka Misteri on 17th October 2016, 4:11 pm

Wak Kang wrote:

Kau jangan nak biadap! Itu barisan pengurusan tertinggi dana yang telah dilantik secara rasmi oleh pewaris dana yang masih hidup!

Jejaka Misteri
Warga Baru

Posts : 32
Join date : 29/04/2016

Back to top Go down

MUKA-MUKA PENYANGGAK DHJ

Post by Wak Kang on 17th October 2016, 3:33 pm


Wak Kang
Warga Baru

Posts : 5
Join date : 11/10/2016

Back to top Go down

Re: status dana

Post by demonDean on 16th October 2016, 11:52 pm

Jaitkuman wrote:Apa berita jasman,ada sesiapa blh pos mklmt.sepang dah sunyi.

sama bro, sy pun sepang.. sunyi dah 2 tahun..
group Pang6 langsung xda bilang apa2..

demonDean
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 395
Join date : 02/09/2015

Back to top Go down

PucailokKkkkk

Post by Jaitkuman on 16th October 2016, 11:47 pm

Apa berita jasman,ada sesiapa blh pos mklmt.sepang dah sunyi.

Jaitkuman
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by demonDean on 14th October 2016, 2:45 pm

ak_eight8 wrote:Salam semua.
Sape ada info baru..?
Blh share tak.?
Group sepang senyap plak skrg..

sepang group mana n siapa leader yea?

demonDean
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 395
Join date : 02/09/2015

Back to top Go down

status dana

Post by ak_eight8 on 12th October 2016, 11:23 pm

( Cari kat bahagian info positif. )
Ruangan positif pn kkdg jd ruangan negatif.

ak_eight8
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by adif on 12th October 2016, 9:37 am

Cari kat bahagian info positif.

adif
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by demonDean on 12th October 2016, 2:23 am

ak_eight8 wrote:Salam semua.
Sape ada info baru..?
Blh share tak.?
Group sepang senyap plak skrg..

wsalam.. sepang juga?
2 tahun dah x dpt sebarang berita

demonDean
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 395
Join date : 02/09/2015

Back to top Go down

status dana

Post by ak_eight8 on 12th October 2016, 12:18 am

Salam semua.
Sape ada info baru..?
Blh share tak.?
Group sepang senyap plak skrg..

ak_eight8
Guest


Back to top Go down

Pucaolok

Post by Jaitkuman on 1st October 2016, 11:42 am

Bila nak kuarrrrrrrrrrrrrrrrrr ooooooooooooooooooooooi.

Jaitkuman
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by secret agent on 1st October 2016, 9:54 am

Untuk perhatian Puan Kharyatee dan Puan Saliza. Tolong sampaikan kepada pengurusan dana yang baru dan ambil tindakan sewajarnya terhadap sh ini.
Nama: Muhammad Sani Bin Abu Bakar
Contact no: 012-3720840
Nama samaran: jiwa74, jebon, joey, adolf hitler, halatuju

jiwa74 wrote:Cantik lah .
Aku nak minta duit semula dari Khairitee dan Saliza serta Sharip Dol

jiwa74 wrote:Apa yea!!!!

Sarip Dol WmKL minta duit nak bayar kereta kot ?

Macam mana nak pegang amanah jika PA mcm itu

Makan dan minum atas kesusahan orang

Offer pun sudah mengarut

Cakap bunyi nya kosong saja

jiwa74 wrote:Jangan di layan permintaan PA tu, dulu dapat banyak masuk pocket sendiri
sudah poket nipis mengemis dgn SH

jiwa74 wrote:SHARIF DOL DARI WANGSA MAJU 5% JE BOLEH DI PERCAYAI INFO NYA

jiwa74 wrote:11. Saliza Yaakoob@shanie cafe@bontot Besar@muka minta top up .

jiwa74 wrote:Untung PA2 semua sbb dapat makan dari hasil top up sh .
Sh di beri info lemak manis di janji top up 100 dapat 100k oleh melaun Sharif Dol .
Info di kutip dari kerani BNM bukan dari pengurusan tertinggi .

jiwa74 wrote:Alahai Sarip WmKL sampai bila mahu menipu dgn info manis berkrim sampai bila mahu dari awal 2015 sehingga September lepas .
Lepas info di ikut dgn offer yg mengarut sehingga seorg PA yg bangang dan bodoh tak boleh di bawa berbincang yakin 1000% dengan info anda berikan sehingga PA ini out of control .

jiwa74 wrote:Tak perlu bising2 !! Contact seramai mungkin cari kepala nya seperti Sharif(SPA WmKL) dapat je kita ramai2 semut merah kan kepala butoh nya .

jiwa74 wrote:Dari dulu lagi aku cakap cari si sarip WmKL, bagi pelangkung je atau tangkap si sarip letak semut merah kat telur atau btg puns I dia .
Kerja tak ada tapi pakai kereta mewah pula tu .

jiwa74 wrote:Info sekadar info je dari Sarip, bukan betul pun hanya sekadar minta duit ada lah . Tak payah lah post lagi Tn Hasrul, buat orang lain marah je dan lain kali minta direct dari PC je sbb sarip and the gang/saliza yakoob nak cari duit je .

jiwa74 wrote:Dana Haji Jasman !!! Hampas belaka bro .

jiwa74 wrote:Hardcash untuk group Wangsa Maju/WmKL di buka, RM1k dapat RM1j . Cepat2 untuk buat belanja cuti2 Malaysia buat Saliza Yakoob and gangs .

jiwa74 wrote:Terima kasih pada org kuat negara Malaysia atas pembebasan Datuk Lokman dan lain2 sebelum hari raya tempoh hari..
Maaf zahir batin

jiwa74 wrote:FRB tu ialah Federal reserve Bond iaitu berbentuk Mother Box dan di dalam ada 12 biji yg di panggil black box

jiwa74 wrote:Saya tak nak cash, saya nak black box setiap satu nya US250billion

jiwa74 wrote:General Bobosky@General Bob..
Acting Chairman FRB di bawah pentadbiran baru yg akan mengantikan Obama...


jiwa74 wrote:Jika ada yg tak faham, type di Google Chicago reserve bond dan klik pada imej .
Dalam imej tu ada sebuah kotak Hitam dan ada 12 keping plat .
Kotak hitam besar di panggil mother box dan keping di panggil black box
Sejarah mother box tu ada untold story dan segelintir je tahu .
Tapi sini saya cerita juga pasal mother box dan black box tu, pernah dgr tak kisah 2 kapal British yg di tenggelam oleh Jepun di luar perairan Timur tanah Melayu dan di dalam nya puluhan mother box...
Mother box berada di atas salah satu kapal yg di tenggelam oleh Jepun di perairan Tanah Melayu pada world war ke 2 .

secret agent
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by L on 25th September 2016, 9:50 am

Cirit Sembelit wrote:Senyum....x perlu kata apa2..senyum...............senyummmmmm.......cheeesseeeee....senyum....

Ok.. i senyummmm jerr lahh ...SmileSmileSmile

L

Posts : 3
Join date : 23/09/2016

Back to top Go down

Re: status dana

Post by Cirit Sembelit on 24th September 2016, 8:53 am

Senyum....x perlu kata apa2..senyum...............senyummmmmm.......cheeesseeeee....senyum....

Cirit Sembelit
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 122
Join date : 18/10/2015
Location : Public Toilet, UK

Back to top Go down

Re: status dana

Post by L on 24th September 2016, 12:04 am

Senyap sunyi...hu3..

L

Posts : 3
Join date : 23/09/2016

Back to top Go down

Jembalang

Post by Hantu air on 19th September 2016, 12:32 am

Apa berita dana jasman & lokman .kawan2 ada berita syer la info pm & po senyap je.

Hantu air
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Sponsored content Today at 1:54 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 33 Previous  1, 2, 3 ... 17 ... 33  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum