status dana

Post new topic   Reply to topic

Page 6 of 33 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 33  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: status dana

Post by Rifqi on 31st July 2016, 10:58 am

untuk makluman, pihak pc/tsj telah mengadap dato sejurus sebelum dato berangkat holiday semalam untuk memohon perkenan untuk perlepasan dana waw dari pecahan dana islam malaysia.

Rifqi
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by malim pelita on 31st July 2016, 10:12 am

Bazooka? Is that you bazooka? Smile)

malim pelita
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 132
Join date : 24/03/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by Rifqi on 31st July 2016, 10:07 am

Mcmmana ye org yg kamu semua kutuk, perli, difitnah, di caci bagai dan bla2 tapi mahkamah bebaskan dia? Mahkamah tu. Sebab tu dari awal lagi aku malas nak layan website mental ni. Esok dapat atau tak tak tahulah. Tapi persoalannya lah kan jika org tertuduh bersalah bagaimana dia boleh dibebaskan ya? Melainkan dl dapat tunjuk semua bukti pada hakim mahkamah yg menyatakan dana dim ni benar. Hurm bagaimana korang nak minta maaf pada org yg kamu fitnah? Aku dah nasihat dulu. Biar hakim yg menentukan dl ni salah atau benar. Jika salah barulah kite hentam dia. Tapi ape yg aku tgk sekarang mcm terbalik je kesudahan dia. Melainkan dl bengang dgn kamu semuayg menyusahkan pihak pengurusan lalu dia lari. Jadi habuk pun tarak untuk kite. Padan muke. Nasib baik duit modal aku dah dpt balik. Tapi dana masih berjalan. Alhamdulillah.R

Rifqi
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by malim pelita on 31st July 2016, 8:30 am

Mcm baca novel pulak. Drama tv3 terbaru ke? Sayangku datuk lokman.

malim pelita
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 132
Join date : 24/03/2015

Back to top Go down

Jaitkuman

Post by Pucailok on 31st July 2016, 8:29 am

Info kencing je tu.semoga hidup sengsara suka menipu orang Islam .mampus lagi baik.

Pucailok
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Rifqi on 31st July 2016, 6:38 am

telah bertasbih semua yang di langit dan di bumi apabila kebenaran telah ditunjukkan oleh Allah swt, menurut Dato, sepanjang beliau di lokap tidak sedikitpun beliau dilayan seperti seorang OKT, darjat beliau sentiasa di jaga oleh Allah sepanjang di dalam lokap, pihak polis tidak pernah menggari atau mengasari beliau malahan di layan seperti seorang VVIP. tidak terasa seperti malahan seperti holiday di hotel 5 bintang katanya sambil tertawa.
berkenaan dengan dana, walaupun Dato dilokap tetapi beliau bebas untuk memberikan arahan kepada pihak bank Deustche, FRCB dan pihak insurans. dengan kuasa Allah segala keperluan pembayaran telah dibuat oleh pihak-pihak tertentu sepanjang Dato berada di dalam lokap.
buat masa ini Dato meminta izin untuk berehat selama seminggu dua. insya-Allah urusan agihan akan bermula secepat mungkin kerana segala-galanya telah selesai dan jangkaan akan boleh diguna pakai oleh para jamaah adalah sebelum 31 August ini. Sesungguhnya Dato kata “kita akan merdeka sebelum merdeka!”
Dato kirim salam kepada semua. Beliau skrg berada di Langkawi berehat bersama keluarga dan anak-anak. Kita doakan Dato terus sihat dan terus tanpa jemu berusaha untuk memartabatkan kembali ekonomi umat Islam di seluruh dunia.
insha-Allah
Sekian, maklumat terkini tentang dana Islam akhir zaman ini. Amin.

tambahan, sepanjang di lokap, dato tidak pernah sesekali tinggal solat dhuha dan tahajjut setiap malam. malahan dato telah sempat khatam quran sebanyak 3 kali semasa solat tarawih sepanjang bulan ramadhan baru in sehinggakan anggota-anggota polis juga turut berminat mengikut menjadi imam. begitulah kehebatan dato yang jarang kita dengari. allhuakbar!

Rifqi
Guest


Back to top Go down

Jaitkuman

Post by Pucailok on 30th July 2016, 8:59 pm

Semoga phk pengurusan dana cepat mampussssssss.keja tipu org Islam

Pucailok
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by xafee87 on 30th July 2016, 6:35 pm

baru terfikir..tak tahu lah dah ada atau tak sebelum ni...

sembang nak keluar dana sekian2 hari bulan ni...ibarat orang kelentong kenduri kahwin 30hb February saban tahun...

:p

xafee87
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 68
Join date : 13/10/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by demonDean on 30th July 2016, 6:23 pm

kalau melawat, kena bawa ice skit, ana smuggle dari malaya..

demonDean
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 395
Join date : 02/09/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by malim pelita on 30th July 2016, 4:34 pm

Tak lepas lg ke? Lokap mana dia duduk ea? Nak g melawat. Huhuhuuuu

malim pelita
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 132
Join date : 24/03/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by Salam 1 Dana on 30th July 2016, 4:32 pm

Mana ada lokman bebas lg.. Masih dlm lokap lg bro.. Leader aku mengomfirmkan yg lokman masih dlm lokap lg.. Jgn mimpi la besok dpt duit.. Taik la semua ini.. Puihh..

Salam 1 Dana
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 75
Join date : 05/12/2014

Back to top Go down

Re: status dana

Post by dossthedot on 30th July 2016, 2:54 pm

Rifqi wrote:subhanallah alhamdulillah allahuakbar, tepat waktu zohor semalam dato lokman telah dibebaskan dengan penuh bergaya. satu perjumpaan dengan semua master po dan po-po akan dijalankan hari ni di damansara perdana. semua yang berkaitan dijemput hadir. saya dimaklumkan pengagihan akan dibuat tepat jam 12 tengah hari esok ahad 31 july 2016! allhuakbar! allhuakbar! allhuakbar!

Pengagihan esok?? Duit bwk kuar dari peti ais / bawah bantal ker? Dah la beratus2 juta nyer citer. Agak2 la sikit bang kok ye pun nak sembang. Esok ahad bank sumer cuti kot. Common sense jer ni. Ahahahahhahahahah!

dossthedot
Warga Baru

Posts : 51
Join date : 01/03/2016

Back to top Go down

Re: status dana

Post by malim pelita on 30th July 2016, 2:44 pm

Hari tu kata dah lepas sebelum raya. Ni kata lepas hari ni. Tiba2 kata belum lepas lg. Info pasal lepas tak lepas pun ke laut. Apatah lg info pengagihan. Huhuhuhuuuu

malim pelita
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 132
Join date : 24/03/2015

Back to top Go down

Berbuih22222222

Post by Jaitkuman on 30th July 2016, 11:07 am

Kita tengok je la esok.baru dpt berita lokman x bebas lagi.

Jaitkuman
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Rifqi on 30th July 2016, 10:25 am

subhanallah alhamdulillah allahuakbar, tepat waktu zohor semalam dato lokman telah dibebaskan dengan penuh bergaya. satu perjumpaan dengan semua master po dan po-po akan dijalankan hari ni di damansara perdana. semua yang berkaitan dijemput hadir. saya dimaklumkan pengagihan akan dibuat tepat jam 12 tengah hari esok ahad 31 july 2016! allhuakbar! allhuakbar! allhuakbar!

Rifqi
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by malim pelita on 29th July 2016, 8:07 pm

Gi mari gi mari pitis jugak la jugok

malim pelita
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 132
Join date : 24/03/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by Cirit Sembelit on 29th July 2016, 7:09 pm

malim pelita wrote:X perlu keluar duit tapi kena topup? Hurmmmm..berattttt...

Tn Malim kundang kueh pelita, kna ingat btul2....biasanya nk g hj kna kumpul duit. Duit tu la antara pengorbanan harta utk ibadah tue...tp ni lain...pengurusan sediakan suma... Tp bab TOPUP tue sumbangan ikhlas...hehehehehheeh

Cirit Sembelit
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 122
Join date : 18/10/2015
Location : Public Toilet, UK

Back to top Go down

Re: status dana

Post by malim pelita on 29th July 2016, 5:17 pm

X perlu keluar duit tapi kena topup? Hurmmmm..berattttt...

malim pelita
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 132
Join date : 24/03/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by Cirit Sembelit on 29th July 2016, 4:44 pm

Salam sh2 suma...standby utk berangkat pergi menunaikan ibadah haji...x perlu kuar duit satu sen pon...suma diurus pihak pengurusan...tp ada term n conditions...

1. Kna berangan dulu "...kalu aku kaya...."
2. Kna main dam hj dulu...
3. Kna TOPUP duluuuu...saper topup sblm akhir bln ni blh g packaage VIP tp 100tahun lg...
4. Kna redha d TIPU...

Cirit Sembelit
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 122
Join date : 18/10/2015
Location : Public Toilet, UK

Back to top Go down

Re: status dana

Post by Muhammad Sani Abu Bakar on 27th July 2016, 5:29 am

salam perkenalan buat semua sh-sh

Muhammad Sani Abu Bakar
Guest


Back to top Go down

Jaitkuman

Post by Pucailok on 27th July 2016, 12:16 am

Tunggu PC buat kenduri.stanby semua utk di kencing lagi.haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa info macam haram jadah.

Pucailok
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Cirit Sembelit on 26th July 2016, 2:10 pm

khairul azman wrote:Standby.....

Standby untuk mendengar dengan ayat-ayat agama dari PM Habib Idrus @ Halimi.
Bila dah dengar,
hati yang keras akan lembut, jiwa yang kental akan lemah.

Ahmad izuan @ pampong hill @ cucu wan bidin cakap direct to the poin
ada top up lagi.
Kihkihkihkihkihkih

Untuk kerja-kerja akhir yang kali ke dua belas juta.
Tenang senang menang

Kerjanya nak menipu saja...tue la kerja-kerja tugasan akhir...fitnah akhir zaman...

Cirit Sembelit
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 122
Join date : 18/10/2015
Location : Public Toilet, UK

Back to top Go down

Re: status dana

Post by malim pelita on 26th July 2016, 12:14 pm

Bazooka reboot ke tu?

malim pelita
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 132
Join date : 24/03/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by khairul azman on 26th July 2016, 12:13 pm

Standby.....

Standby untuk mendengar dengan ayat-ayat agama dari PM Habib Idrus @ Halimi.
Bila dah dengar,
hati yang keras akan lembut, jiwa yang kental akan lemah.

Ahmad izuan @ pampong hill @ cucu wan bidin cakap direct to the poin
ada top up lagi.
Kihkihkihkihkihkih

Untuk kerja-kerja akhir yang kali ke dua belas juta.
Tenang senang menang

khairul azman
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 165
Join date : 23/04/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by xafee87 on 26th July 2016, 10:18 am

altec lansing ..the new pak arab chi loop

xafee87
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 68
Join date : 13/10/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by Sponsored content Today at 1:55 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 33 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 33  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum