status dana

Post new topic   Reply to topic

Page 5 of 33 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 33  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: status dana

Post by jiwa74 on 4th August 2016, 10:47 pm

ngam wrote:kena kencing laaa....dari dulu hingga la ni tak dapat apa yg dapat info je laaa....apa yg kita bayar tu adalah untuk beli info ja...tu yg betul..
diorg ni jual info ja sebenarnya

???? Di sini adakah dalam masa 1-2 minggu duit aku tu boleh di pulang balik tak ???

jiwa74
Dato' Wira
Dato' Wira

Posts : 884
Join date : 29/09/2014
Age : 42
Location : Ampang City Complex

Back to top Go down

ceng

Post by ngam on 4th August 2016, 12:03 pm

kena kencing laaa....dari dulu hingga la ni tak dapat apa yg dapat info je laaa....apa yg kita bayar tu adalah untuk beli info ja...tu yg betul..
diorg ni jual info ja sebenarnya

ngam
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by secret agent on 4th August 2016, 9:21 am

jiwa74 wrote:Dana TSJ @WAWI ada news tak??
Aku dah labur 30k, setakat Lokman baru RM500 je sbb tumpang kawan

jiwa74 wrote:WmKL 19k++ je..
1st day 2017 kena bayar 7x dari modal asal K...

putar belit macam haremmmmm

secret agent
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by jiwa74 on 3rd August 2016, 9:41 pm

Pucailok wrote:Cerita nak pulangkan dh lama dengar.betul ke dia org blh pulangkan.dari Mintak tempoh sebulan sampai la sekarang ade sh yg Mintak rifund x dpt2.kalau nak Mintak topup x sempat2 nak berak sanggup tunggu depan pintu jamban.boleh pm2 ni sediakan duitnya utk rifund sh.makan la hasil titik peluh org Islam yg susah & mengharap.kirim salam pada TSJ.rajin2 tengok cerita TANAH KuBuR...............semoga phk pengurusan cepat mampusssssssssssssss.bila nak kuar OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOIIIIII.

Relaks Bro..
Sdg tunggu Ni...
Mana lah secret agent nie?.
Che Awe sdg confident tu .
Modal je tu cukup lah Che Awe..
Byk group masuk..
WmKL 19k++ je..
1st day 2017 kena bayar 7x dari modal asal K...

Aku total confident mereka semua dpt habuan je jika 1 masalah nie selesai...
Jika tidak tahun depan dapat 7x modal.

jiwa74
Dato' Wira
Dato' Wira

Posts : 884
Join date : 29/09/2014
Age : 42
Location : Ampang City Complex

Back to top Go down

Re: status dana

Post by jiwa74 on 3rd August 2016, 9:40 pm

Pucailok wrote:Cerita nak pulangkan dh lama dengar.betul ke dia org blh pulangkan.dari Mintak tempoh sebulan sampai la sekarang ade sh yg Mintak rifund x dpt2.kalau nak Mintak topup x sempat2 nak berak sanggup tunggu depan pintu jamban.boleh pm2 ni sediakan duitnya utk rifund sh.makan la hasil titik peluh org Islam yg susah & mengharap.kirim salam pada TSJ.rajin2 tengok cerita TANAH KuBuR...............semoga phk pengurusan cepat mampusssssssssssssss.bila nak kuar OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOIIIIII.

Relaks Bro..
Sdg tunggu Ni...
Mana lah secret agent nie?.
Che Awe sdg confident tu .
Modal je tu cukup lah Che Awe..
Byk group masuk..
WmKL 19k++ je..
1st day 2017 kena bayar 7x dari modal asal K...

Aku total confident mereka semua dpt habuan je jika 1 masalah nie selesai...

jiwa74
Dato' Wira
Dato' Wira

Posts : 884
Join date : 29/09/2014
Age : 42
Location : Ampang City Complex

Back to top Go down

Jaitkuman

Post by Pucailok on 3rd August 2016, 6:17 pm

Cerita nak pulangkan dh lama dengar.betul ke dia org blh pulangkan.dari Mintak tempoh sebulan sampai la sekarang ade sh yg Mintak rifund x dpt2.kalau nak Mintak topup x sempat2 nak berak sanggup tunggu depan pintu jamban.boleh pm2 ni sediakan duitnya utk rifund sh.makan la hasil titik peluh org Islam yg susah & mengharap.kirim salam pada TSJ.rajin2 tengok cerita TANAH KuBuR...............semoga phk pengurusan cepat mampusssssssssssssss.bila nak kuar OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOIIIIII.

Pucailok
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Che Awe on 3rd August 2016, 8:15 am

Mintak kak tee atau saliza verify betul ke si bangsat ni masuk 30K? Muhammad Sani Bin Abu Bakar. Kalau ye pulangkan balik je duit dia nanti. Bagi saguhati saja cukup. Tak layak puaka ni sebenarnya.

Che Awe
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by jiwa74 on 2nd August 2016, 7:18 pm

Prince cheetah wrote:BENGONG JIWA NI!!!!!!!?


Aku dah tak minat juta juta Bro..
Aku minat dgn modal pusing yg ribu ribu je

jiwa74
Dato' Wira
Dato' Wira

Posts : 884
Join date : 29/09/2014
Age : 42
Location : Ampang City Complex

Back to top Go down

Jaitkuman

Post by Pucailok on 2nd August 2016, 6:37 pm

Semoga phk pegurusan sediada success & cepat mampusssssssssssss.aminnnnnnnnnnnn

Pucailok
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by jiwa74 on 2nd August 2016, 5:39 pm

Syukur Alhamdulillah pada Allah SWT..
Ada rezeki yg telah di tetap Allah SWT terhadap hamba2..
Rezeki juta2 tapi tak berkat..

jiwa74
Dato' Wira
Dato' Wira

Posts : 884
Join date : 29/09/2014
Age : 42
Location : Ampang City Complex

Back to top Go down

Re: status dana

Post by Prince cheetah on 2nd August 2016, 1:26 pm

BENGONG JIWA NI!!!!!!!?

Prince cheetah
Warga Baru

Posts : 12
Join date : 21/04/2016

Back to top Go down

Re: status dana

Post by secret agent on 2nd August 2016, 8:08 am

Kerana pulut santan binasa, kerana mulut badan binasa. Wa dah lama perati sama lu. Lu jangan ingat tak ada PA dan Senior PA yang baca forum ni ya jiwa74 aka Jebon aka nama sebenar Muhammad Sani Bin Abu Bakar! Terang-terang dah lu langgar baiah, memfitnah dan menghina pihak pengurusan dan menghasut merata-rata tempat. Wa rasa terpulang pada Pn Saliza dan En Sharip nak ambil tindakan. Ada masa lagi lu nak mintak maaf.

secret agent
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Muhammad Sani Abu Bakar on 1st August 2016, 11:59 am

IP address traced, mobile phone number confirmed Twisted Evil

jiwa74 wrote:Cantik lah .
Aku nak minta duit semula dari Khairitee dan Saliza serta Sharip Dol

jiwa74 wrote:Apa yea!!!!

Sarip Dol WmKL minta duit nak bayar kereta kot ?

Macam mana nak pegang amanah jika PA mcm itu

Makan dan minum atas kesusahan orang

Offer pun sudah mengarut

Cakap bunyi nya kosong saja

jiwa74 wrote:Jangan di layan permintaan PA tu, dulu dapat banyak masuk pocket sendiri
sudah poket nipis mengemis dgn SH

jiwa74 wrote:SHARIF DOL DARI WANGSA MAJU 5% JE BOLEH DI PERCAYAI INFO NYA

jiwa74 wrote:11. Saliza Yaakoob@shanie cafe@bontot Besar@muka minta top up .

jiwa74 wrote:Untung PA2 semua sbb dapat makan dari hasil top up sh .
Sh di beri info lemak manis di janji top up 100 dapat 100k oleh melaun Sharif Dol .
Info di kutip dari kerani BNM bukan dari pengurusan tertinggi .

jiwa74 wrote:Alahai Sarip WmKL sampai bila mahu menipu dgn info manis berkrim sampai bila mahu dari awal 2015 sehingga September lepas .
Lepas info di ikut dgn offer yg mengarut sehingga seorg PA yg bangang dan bodoh tak boleh di bawa berbincang yakin 1000% dengan info anda berikan sehingga PA ini out of control .

jiwa74 wrote:Tak perlu bising2 !! Contact seramai mungkin cari kepala nya seperti Sharif(SPA WmKL) dapat je kita ramai2 semut merah kan kepala butoh nya .

jiwa74 wrote:Dari dulu lagi aku cakap cari si sarip WmKL, bagi pelangkung je atau tangkap si sarip letak semut merah kat telur atau btg puns I dia .
Kerja tak ada tapi pakai kereta mewah pula tu .

jiwa74 wrote:Info sekadar info je dari Sarip, bukan betul pun hanya sekadar minta duit ada lah . Tak payah lah post lagi Tn Hasrul, buat orang lain marah je dan lain kali minta direct dari PC je sbb sarip and the gang/saliza yakoob nak cari duit je .

jiwa74 wrote:Dana Haji Jasman !!! Hampas belaka bro .

jiwa74 wrote:Hardcash untuk group Wangsa Maju/WmKL di buka, RM1k dapat RM1j . Cepat2 untuk buat belanja cuti2 Malaysia buat Saliza Yakoob and gangs .


Muhammad Sani Abu Bakar
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by bayang kelam on 31st July 2016, 9:55 pm

Aku pun heran ...luka sunat pun blum sembuh elok tiba 2 dah mengaku sebagai pemegang amanah raja2 melayu .hebat si lokman ni .....agak agak dah tak ada org melayu kat malaysia ni kot.

bayang kelam
Warga Baru

Posts : 15
Join date : 29/10/2014

Back to top Go down

Re: status dana

Post by Cirit Sembelit on 31st July 2016, 8:01 pm

Lokman & Jasman, bkk la top up...plsssss....x yh offer bnyak la...dpt sesudu nasi lemak pon dh ok...

Cirit Sembelit
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 122
Join date : 18/10/2015
Location : Public Toilet, UK

Back to top Go down

Jaitkuman

Post by Pucailok on 31st July 2016, 7:09 pm

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaa.pegi mampus phk pegurusan.

Pucailok
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by lokman forever on 31st July 2016, 6:54 pm

sapa yang tak percaya lokman dah bebas tu boleh rujuk pada jiwa74, dia orang kuat dato'

jiwa74 wrote:
Terima kasih pada org kuat negara Malaysia atas pembebasan Datuk Lokman dan lain2 sebelum hari raya tempoh hari..
Maaf zahir batin

lokman forever
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Boboysentap on 31st July 2016, 4:12 pm

Mcm bazooka...xde ana ente jer...gi

Boboysentap
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 146
Join date : 07/03/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by Cirit Sembelit on 31st July 2016, 4:01 pm

Rifqi wrote:untuk makluman, pihak pc/tsj telah mengadap dato sejurus sebelum dato berangkat holiday semalam untuk memohon perkenan untuk perlepasan dana waw dari pecahan dana islam malaysia.

Laa dato' dh jd sultan plk...jeng...jeng...jeng...bnyk plk watak dipegangnya...

Cirit Sembelit
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 122
Join date : 18/10/2015
Location : Public Toilet, UK

Back to top Go down

Re: status dana

Post by Cirit Sembelit on 31st July 2016, 3:59 pm

Rifqi wrote:untuk makluman, pihak pc/tsj telah mengadap dato sejurus sebelum dato berangkat holiday semalam untuk memohon perkenan untuk perlepasan dana waw dari pecahan dana islam malaysia.

Fuyyo!!!! Ko ni watak ker braper ddah dibayar utk mewarnai sinetron akasia DIM/WAW nie? Cirit la woiiiii!!!!! Watak2 sperti Tn. Harapan, Hitman, hamb4llah, The stig, boozakar...suma dh masuk hall of fame...Nmpknya ko sgt talented...

Cirit Sembelit
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 122
Join date : 18/10/2015
Location : Public Toilet, UK

Back to top Go down

Re: status dana

Post by Cirit Sembelit on 31st July 2016, 3:54 pm

Rifqi wrote:telah bertasbih semua yang di langit dan di bumi apabila kebenaran telah ditunjukkan oleh Allah swt, menurut Dato, sepanjang beliau di lokap tidak sedikitpun beliau dilayan seperti seorang OKT, darjat beliau sentiasa di jaga oleh Allah sepanjang di dalam lokap, pihak polis tidak pernah menggari atau mengasari beliau malahan di layan seperti seorang VVIP. tidak terasa seperti malahan seperti holiday di hotel 5 bintang katanya sambil tertawa.
berkenaan dengan dana, walaupun Dato dilokap tetapi beliau bebas untuk memberikan arahan kepada pihak bank Deustche, FRCB dan pihak insurans. dengan kuasa Allah segala keperluan pembayaran telah dibuat oleh pihak-pihak tertentu sepanjang Dato berada di dalam lokap.
buat masa ini Dato meminta izin untuk berehat selama seminggu dua. insya-Allah urusan agihan akan bermula secepat mungkin kerana segala-galanya telah selesai dan jangkaan akan boleh diguna pakai oleh para jamaah adalah sebelum 31 August ini. Sesungguhnya Dato kata “kita akan merdeka sebelum merdeka!”
Dato kirim salam kepada semua. Beliau skrg berada di Langkawi berehat bersama keluarga dan anak-anak. Kita doakan Dato terus sihat dan terus tanpa jemu berusaha untuk memartabatkan kembali ekonomi umat Islam di seluruh dunia.
insha-Allah
Sekian, maklumat terkini tentang dana Islam akhir zaman ini. Amin.

tambahan, sepanjang di lokap, dato tidak pernah sesekali tinggal solat dhuha dan tahajjut setiap malam. malahan dato telah sempat khatam quran sebanyak 3 kali semasa solat tarawih sepanjang bulan ramadhan baru in sehinggakan anggota-anggota polis juga turut berminat mengikut menjadi imam. begitulah kehebatan dato yang jarang kita dengari. allhuakbar!

Dia Dato' Lokman nie wali ker? Hebat!!!!!!!! Syabbassss....

Cirit Sembelit
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 122
Join date : 18/10/2015
Location : Public Toilet, UK

Back to top Go down

Re: status dana

Post by Cirit Sembelit on 31st July 2016, 3:48 pm

Aku x kira la bla pngagihan atau pelepasan berlaku... Skrg nie...aku nk TOP UP!!!! Pd sapa nk byr ni!!!! Xkn x bkk top up dh? Puiiiii!!!!

Cirit Sembelit
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 122
Join date : 18/10/2015
Location : Public Toilet, UK

Back to top Go down

Re: status dana

Post by jiwa74 on 31st July 2016, 2:36 pm


Rifqi wrote:untuk makluman, pihak pc/tsj telah mengadap dato sejurus sebelum dato berangkat holiday semalam untuk memohon perkenan untuk perlepasan dana waw dari pecahan dana islam malaysia.

Dah mereng otak kau Ni..
TSJ is WAW
Lokman is Lokman

Apa2 sabar dgn ketentuan ilahi walaupun diri anda, saya terluka

jiwa74
Dato' Wira
Dato' Wira

Posts : 884
Join date : 29/09/2014
Age : 42
Location : Ampang City Complex

Back to top Go down

Re: status dana

Post by khairul azman on 31st July 2016, 12:10 pm

Untuk makluman Dato telah menolak permohonan tersebut dengan alasan duit topup tidak cukup.

khairul azman
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 165
Join date : 23/04/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by malim pelita on 31st July 2016, 10:58 am

Wow!!!

malim pelita
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 132
Join date : 24/03/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by Sponsored content Today at 1:54 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 33 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 33  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum