InstaForex - Company News

Page 15 of 19 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Next

Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 6th November 2017, 2:18 pm

InstaForex Shah Alam wrote:MAJLIS MAKAN MALAM PERDANA INSTAFOREX 2017

Bila lah agaknya tetamu2 waktu dinner tu nk share gambar2, lama menunggu ni
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 163
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 3rd November 2017, 5:30 pm

Michael scotfield wrote:
Jika ada sebarang pertanyaan berkenaan instaforex atau apa2 yg berkaitan dgn forex boleh ajukan di thread ini. Ramai yg sudi membantu.terima kasih

Wah, mudah la camni nk aju soalan sbb ramai sudi membantu kan
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 163
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 3rd November 2017, 5:29 pm

instaforexns wrote:Kejayaan tidak berlaku dalam sehari. Adakah ia benar?

Terdapat pendapat mengatakan Forex adalah lebih kepada nasib. Walau bagaimanapun, kisah kejayaan pelanggan InstaForex membuktikannya fakta ini tidak benar. Kali ini, pedagang kami Czeslaw Subarowski, pemilik akaun nombor 2774430, akan berkongsi dengan kami bagaimana dia berjaya membuat lebih dari USD 25,000 daripada deposit pertama USD 200 dalam masa 2 minggu sahaja.

Hebat sungguh trading dia. Untung berapa ribu persen dah tu
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 163
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by instaforexns on 3rd November 2017, 12:57 pm

Kejayaan tidak berlaku dalam sehari. Adakah ia benar?

Terdapat pendapat mengatakan Forex adalah lebih kepada nasib. Walau bagaimanapun, kisah kejayaan pelanggan InstaForex membuktikannya fakta ini tidak benar. Kali ini, pedagang kami Czeslaw Subarowski, pemilik akaun nombor 2774430, akan berkongsi dengan kami bagaimana dia berjaya membuat lebih dari USD 25,000 daripada deposit pertama USD 200 dalam masa 2 minggu sahaja.
Menurut Czeslaw, dia berminat dengan Forex pada tahun 2013 dan terus berdagang dari semasa ke semasa. Sebelum memulakan dagangan yang telah memberinya USD 25,000, Czeslaw telah mempunyai pengalaman perdagangan. Walau bagaimanapun, ternyata dia tidak menggunakan sebarang alat khas.

"Saya tidak pernah menggunakan sebarang petunjuk. Ia Nampak menarik tetapi  hanya sejarah. Kuncinya hanya mempelajari cara membaca carta. Jangan "melawan" pasaran, hanya ikuti, "kata Czeslaw.

Mengulas mengenai kejayaannya, beliau menasihatkan pemula untuk tidak takut dan mencuba sendiri perdagangan Forex. Czeslaw yakin Forex bukan permainan, itu adalah pelaburan. Dia pasti bahawa seseorang harus bijak dan dapat bertindak balas terhadap isu-isu terkini dengan cepat.

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

"Jangan bimbang tentang kerugian, itu adalah elemen pasaran " katanya.
Seperti yang anda lihat, seorang peniaga tidak perlu menjadi saintis atau seorang siswazah Harvard untuk menjadi kaya dengan Forex. Untuk membina kejayaan, anda memerlukan disiplin, ketekunan, dan keinginan untuk mempelajari lebih lanjut mengenai pasaran dan prinsipnya. Sekiranya anda teragak-agak, inilah masanya untuk mengambil langkah pertama.

Maklumat Lanjut: [You must be registered and logged in to see this link.]
avatar
instaforexns
Warga Baru

Posts : 27
Join date : 12/08/2016

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on 2nd November 2017, 8:01 pm


Jika ada sebarang pertanyaan berkenaan instaforex atau apa2 yg berkaitan dgn forex boleh ajukan di thread ini. Ramai yg sudi membantu.terima kasih

Michael scotfield
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 79
Join date : 02/11/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 2nd November 2017, 11:05 am

instafx_N9 wrote:7,000,000 orang memilih kami!

7 juta pelanggan tu banyak yg trade di Instaforex rupanya
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 163
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 2nd November 2017, 11:04 am

InstaForex Shah Alam wrote:MISS INSTA ASIA 2018

Ramai ke peserta dari Malaysia yg bertanding ni?
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 163
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 1st November 2017, 2:41 pm

instaforexns wrote:Pasukan Loprais InstaForex menyertai Rally Silk Way 2017.


Antara pertandingan rally paling mencabar di dunia. Rupanya instaforex ada team yg bertanding..
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 163
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 1st November 2017, 2:39 pm

instaforexns wrote:Pasaran mata wang digital telah berkembang pesat selama beberapa bulan kebelakangan ini yang menggalakkan InstaForex untuk memperluaskan senarai instrumen perdagangan dengan lebih banyak kriptografi seperti Ripple dan Litecoin.

Berapa spread untuk crypto di Instaforex ya?
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 163
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 31st October 2017, 4:59 pm

instafx_N9 wrote:Pemenang bagi empat pertandingan InstaForex ditentukan

Macam2 pertandingan rupanya ada di Instaforex ni, seronok pelanggan camni
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 163
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 31st October 2017, 4:58 pm

InstaForex Shah Alam wrote:INSTAFOREX DI SHOWFX ASIA DI SINGAPURA

Nampak meriah showfx ni, seronok yg dpt join tu. Gambar waktu dinner pulak takde ke?
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 163
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by InstaForex Shah Alam on 31st October 2017, 11:42 am

INSTAFOREX DI SHOWFX ASIA DI SINGAPURA



Sabtu lepas, pada 21 Oktober, salah satu acara forex terbesar di Asia, persidangan kewangan ShowFx Asia, berlaku di Singapura. Syarikat kami sekali lagi mengambil bahagian dalam persidangan sebagai penaja utama.



Acara itu diadakan di hotel Marina Bay Sands, di mana sejumlah besar peniaga profesional, pakar perdagangan mata wang, jurulatih perniagaan, dan pakar kewangan berkumpul. Tetamu persidangan berpeluang untuk menghadiri seminar pendidikan yang disediakan oleh para pakar pasaran kewangan terkemuka. Penceramah utama persidangan itu ialah peniaga swasta dari Australia Harsh Japee, peniaga jutawan dan pelabur Spencer Li, dan penceramah antarabangsa dan pakar penyelidikan pasaran Wayne Ko.



Di samping itu, pengunjung menghadiri seminar penganalisis InstaForex Harsh Japee, serta bertemu dengan wakil syarikat, menerima nasihat profesional mengenai perkhidmatan terbaru dan membincangkan syarat-syarat program afiliasi. Semua peserta persidangan ShowFx Asia, yang melawat gerai kami, menerima produk jenama syarikat itu. Sesetengah tetamu cukup bernasib baik untuk menerima sijil bonus untuk sejumlah besar wang dan peranti mudah alih berteknologi tinggi, Apple iPhone 7 dan Samsung Galaxy Tab A.



Kami mengucapkan terima kasih kepada semua pelawat gerai kami dan berharap dapat bertemu lagi tahun depan!





[You must be registered and logged in to see this link.]

InstaForex Shah Alam
Warga Baru

Posts : 50
Join date : 16/12/2015

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 30th October 2017, 10:29 am

instaforexns wrote:Majlis Makan Malam Perdana InstaForex 2017 bakal berlangsung tidak lama lagi

Mesti meriah majlis makan malam Instaforex ni. Persembahan hebat2 siap ada ahli silap mata terkenal, Andrew Lee dan tetamu istimewa "Insta Bear" lagi
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 163
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 30th October 2017, 10:27 am

InstaForex Perak wrote:Spring in Liverpool - Pertandingan baru dari InstaForex



Dengan kerjasama legenda Liverpool FC kami mengumumkan pelancaran pertandingan baru - Spring in Liverpool. Tiga pemenang dijemput untuk menghadiri perlawanan Great Britain dan visit Reds yang akan berlangsung pada hari pertama bulan Mac!

Pertandingan ini bermula pada 14 Disember 2015 dan akan berlangsung sehingga 31 Januari 2016. Deposit sebanyak $ 500 atau lebih diperlukan untuk akaun dagangan anda bagi mengambil bahagian dalam pertandingan .

Ambil peluang untuk mendaftar dalam peraduan ini! Membuat persediaan untuk musim bunga - Spring in Liverpool!

Maklumat lanjut layari laman web rasmi InstaForex.

Hebatnya Instaforex sponsor team Liverpool rupanya. Tahniah!
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 163
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Pemenang bagi empat pertandingan InstaForex ditentukan

Post by instafx_N9 on 19th October 2017, 3:50 pm

Pemenang bagi empat pertandingan InstaForex ditentukan



Kami telah menentukan empat pemenang pusingan baru-baru ini dalam pertandingan InstaForex berikut: One Million Option, FX-1 Rally and Great Race. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang dalam keputusan yang hebat dan berharap agar peserta lain teruskan berusaha!

One Million Option
One Million Option menjadi salah satu pertandingan InstaForex yang paling di gemari, One Million Option menarik banyak peserta yang bersaing untuk gelaran pedagang pilihan terbaik. Menurut keputusan baru-baru ini, Vladimir Kurilenko dari Ukraine mempunyai skor tertinggi. Pertandingan InstaForex One Million Option akan bermula pada 23 Oktober 2017 dan akan berlangsung sehingga 27 Oktober 2017.

InstaForex Sniper
Kunci kejayaan dalam InstaForex Sniper adalah untuk mendapatkan ketepatan dalam membuat kemasukan. Pertandingan perdagangan mengumpulkan lebih banyak peserta setiap minggu. Kali ini, Dmitriy Koksharov berjaya meraih kemenangan. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang dan berharap semoga peserta lain juga berjaya pada pertandingan Sniper InstaForex yang seterusnya yang akan diadakan dari 23 Oktober 2017 hingga 27 Oktober 2017. Cabar ketepatan anda sekarang!

Fx-1 Rally
Aleksandr Grigoriev menggunakan semua perlumbaan dan kemahiran perdagangannya dan menunjukkan prestasi terbaik dalam pusingan terakhir FX-1 Rally. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang dalam keputusannya yang cemerlang dan berharap agar terus memenangi pertandingan ini. Sekiranya anda ingin mengalami perjuangan mendebarkan untuk kepimpinan, ikuti langkah FX-1 Rally yang akan datang! Anda boleh mendaftar untuk perlumbaan seterusnya yang akan berlangsung dari 00:00, 20 Oktober, 2017 hingga 23:59 20 Oktober 2017.

Great Race 2017
Guissepe Francisco Cordano Cajas dari Peru memenangi pertandingan pusingan baru pertandingan Great Race 2017. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang dan peserta lain yang membawa pulang hadiah pada pertandingan marathon tahunan great race yang terbaru ini.

Berita lanjut: [You must be registered and logged in to see this link.]
Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
[You must be registered and logged in to see this link.] - InstaForex Companies Group
[You must be registered and logged in to see this link.] - Pertolongan langsung atas talian
avatar
instafx_N9
Warga Baru

Posts : 34
Join date : 18/10/2016
Age : 24
Location : negeri sembilan

https://www.instaforex.com/about_us

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by instaforexns on 12th October 2017, 4:48 pm

Majlis Makan Malam Perdana InstaForex 2017 bakal berlangsung tidak lama lagi

[You must be registered and logged in to see this link.]

Pada 21 Oktober, [You must be registered and logged in to see this link.] dan sambutan ulang tahun ke-10 syarikat bakal berlangsung.

Pada majlis makan malam itu, anda akan berpeluang untuk menikmati:

Persembahan hebat dari ahli silap mata terkenal, Andrew Lee

Pertunjukkan laser yang menakjubkan
Persembahan dari kumpulan drum wanita yang akan memainkan drum mengikut rentak muzik

Persembahan nyanyian dari kumpulan rock terkini, Khalifah

Kemunculan tetamu istimewa, ”Insta Bear” yang akan menawarkan pelbagai jenis hadiah dan kejutan untuk anda dengan jumlah keseluruhan hadiah bernilai AS$25,000.

Sebuah 'booth' juga akan dibuka khusus untuk pelanggan mendapatkan maklumat dari ibu pejabat mengenai program afiliasi IB.
Tinggal beberapa hari sahaja lagi sebelum 21 Oktober.

Untuk menyertai [You must be registered and logged in to see this link.], anda dikehendaki untuk:

Membuat pendepositan sekurang-kurangnya AS$250 ke dalam akaun dan mempunyai tidak kurang dari 1 lot dagangan untuk pendaftaran biasa,

Membuat pendepositan sekurang-kurangnya AS$2,500 dan mempunyai tidak kurang daripada 10 lot dagangan untuk pendaftaran VIP.
Isi borang pendaftaran di laman web rasmi Majlis Makan Malam Perdana.

Pendaftaran ini terbuka untuk pelanggan berumur 18 tahun ke atas sahaja.

[You must be registered and logged in to see this link.] akan berlangsung pada 21 Oktober, bermula dari jam 6 petang hingga 11 malam, bertempat di Hotel Berjaya Times Square, 1 Jalan Imbi, 55100 Kuala Lumpur, Malaysia.

Maklumat Lanjut: [You must be registered and logged in to see this link.]
avatar
instaforexns
Warga Baru

Posts : 27
Join date : 12/08/2016

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by InstaForex Shah Alam on 10th October 2017, 12:34 pm

MISS INSTA ASIA 2018

Pihak Pengurusan Peraduan Miss Insta Asia dengan sukacitanya ingin mengumumkan permulaan musim baru - Miss Insta Asia 2018!



Pada setiap musim, pendaftaran untuk menyertai Peraduan Miss Insta Asia akan dibuka pada 1 Oktober dan berakhir pada 1 September tahun berikutnya. Jumlah keseluruhan hadiah untuk peraduan ini bernilai AS$45,000. Mungkin anda adalah merupakan salah seorang pemenang yang akan berkongsi jumlah hadiah ini bersama finalis-finalis lain. Apa yang perlu anda lakukan adalah mengisi borang pendaftaran, memuat naik foto dan video menarik anda, profil mengenai diri anda, dan melihat jumlah 'like' pada gambar anda yang semakin meningkat!

Seperti biasa, kejayaan anda bergantung kepada pedagang InstaForex dan pengunjung laman web rasmi peraduan, yang akan mengundi gadis yang paling mereka gemari. Selain itu, pengguna Instagram juga boleh mengundi untuk peserta Miss Insta Asia pilihan mereka. Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai peraduan dan peraturan pengundian Miss Insta Asia di halaman [You must be registered and logged in to see this link.].

Kami begitu teruja untuk melihat profil anda dan semoga berjaya!

[You must be registered and logged in to see this link.]

InstaForex Shah Alam
Warga Baru

Posts : 50
Join date : 16/12/2015

Back to top Go down

Mulai sekarang anda boleh berdagang #Ripple dan #Litecoin dengan InstaForex

Post by instaforexns on 3rd October 2017, 4:46 pm

Pasaran mata wang digital telah berkembang pesat selama beberapa bulan kebelakangan ini yang menggalakkan InstaForex untuk memperluaskan senarai instrumen perdagangan dengan lebih banyak kriptografi seperti Ripple dan Litecoin.

[You must be registered and logged in to see this link.]

Ripple adalah mata wang dari rangkaian pembayaran global, pertukaran mata wang, dan pengiriman wang. Protokol Transaksi Ripple semakin diterima pakai oleh sektor kewangan kerana ia menawarkan perbankan cara transaksi kewangan yang lebih selamat dan bebas saiz di seluruh dunia. Transaksi disahkan dalam masa kurang daripada empat saat. Sistem pembayaran yang cekap ini mampu memproses sehingga 1,000 transaksi sesaat.
Ripple telah dilihat oleh institusi kewangan Asia. Sesetengah bank di Jepun telah menggunakan protokol Ripple. Pada awal tahun 2017, Bank Negara Abu Dhabi (UAE) menunjukkan minat terhadapnya. Nilai Ripple melonjak sebanyak hampir 3,000% kepada $ 0.2 menjelang musim luruh 2017 dari $ 0.0065 pada awal tahun ini. Harga per syiling semakin meningkat. Cryptocurrency itu mendapat sokongan daripada bank-bank yang mencadangkan pandangan bernas, Ripple bakal menjadi instrumen yang sangat baik untuk pelaburan jangka panjang.

[You must be registered and logged in to see this link.]

Instrumen dagangan lain yang telah ditambah ke dalam senarai adalah CFD pada Litecoin, salah satu mata wang kriptografi yang paling cair. Litecoin termasuk dalam syiling crypto teratas dengan permodalan tinggi.
Litecoin dicipta sebagai versi Bitcoin yang lebih baik. Pemaju melaksanakan perbezaan ketara. Berbanding dengan Bitcoin, Litecoin mempunyai masa pengesahan transaksi yang lebih pantas (2.5 minit yang 4 kali lebih pendek daripada dengan Bitcoin) dan kecekapan penyimpanan yang lebih baik.
Instrumen ini menimbulkan minat di kalangan pelabur sebagai aset lumayan untuk jangka panjang.

[You must be registered and logged in to see this link.]

Instrumen perdagangan baru boleh didapati di platform InstaTrader di bawah penanda berikut, #Litecoin dan #Ripple.
Yang penting, kelebihan berat CFD adalah keselamatan. Anda mendapat keuntungan dari turun naik harga sesuatu aset. Anda tidak perlu membeli dan menjual cryptocurrency. Oleh itu, anda tidak perlu risau bahawa seseorang akan mencuri mereka.
InstaForex sentiasa menjejaki perkembangan terbaru di Forex supaya pelanggan kami disediakan dengan instrumen dagangan maju moden.

Maklumat Lanjut: [You must be registered and logged in to see this link.]
avatar
instaforexns
Warga Baru

Posts : 27
Join date : 12/08/2016

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by InstaForex Shah Alam on 28th September 2017, 1:56 pm

INSTAFOREX MENGAMBIL BAHAGIAN DALAM ACARA SHOWFX ASIA-2017 TAHUNAN DI SINGAPURA



Pelanggan yang dihormati, rakan kongsi, dan semua orang yang bersedia,

Kami menjemput anda untuk melawat persidangan kewangan [You must be registered and logged in to see this link.], yang akan diadakan pada 21 Oktober di salah sebuah hotel terbaik dan paling bergaya di dunia - Marina Bay Sands. Acara istimewa ini dikhaskan untuk pelbagai aspek kerja di pasaran kewangan: dari pertukaran mata wang asing dan perdagangan niaga hadapan ke pasaran saham dan CFD.

Pedagang akan mendapat peluang untuk meningkatkan profesionalisme mereka dan bersatu dengan peserta lain bagi masyarakat forex untuk pertukaran pengetahuan dan pengalaman. Sebagai salah seorang pemimpin pasaran dan rakan kongsi kekal di ShowFx Asia, InstaForex telah menyediakan satu program yang bermanfaat untuk persidangan itu. Sebagai contoh, para tetamu akan dapat mengambil bahagian dalam seminar pendidikan dan latihan dari juruanalisis guru syarikat kami dan pakar pasaran kewangan yang bereputasi.

Peserta lain dari pasaran kewangan, termasuk pemaju program perdagangan khusus, juga akan mengambil bahagian dalam [You must be registered and logged in to see this link.]. Secara tradisinya, InstaForex akan menggembirakan para tetamu dengan hadiah berharga seperti alat dan sijil bonus, yang akan dibiayai di gerai kami. Perhatikan bahawa persidangan Singapore ShowFx Asia adalah satu peluang yang unik untuk mengenali syarikat yang menyediakan perkhidmatan broker di pasaran forex dan berpeluang untuk bertukar pengalaman dengan pedagang lain dalam suasana kemewahan Asia dan kemajuan teknologi. Kami akan gembira melihat anda di persidangan di Singapura!

[You must be registered and logged in to see this link.]

InstaForex Shah Alam
Warga Baru

Posts : 50
Join date : 16/12/2015

Back to top Go down

Keputusan empat pertandingan InstaForex di rumuskan.

Post by instafx_N9 on 27th September 2017, 12:21 pm

Keputusan empat pertandingan InstaForex di rumuskan.

Kami telah menentukan pemenang dalam empat pertandingan InstaForex: One Million Option, InstaForex Sniper, FX-1 Rally, dan Lucky Trader. Kami dengan sukacitanya mengucapkan tahniah kepada para pemenang dan ingin peserta lain untuk menyertai pertandingan akan datang.

One Million Option
Pertandingan One Million Option InstaForex, paling di sukai pedagang, mengumpulkan banyak peserta di setiap peringkat. Mereka bersaing sengit untuk gelaran pedagang pilihan terbaik. Vladimir Ivan Melestean dari Moldova menunjukkan hasil terbaik dalam pusingan baru-baru ini. Pertandingan seterusnya akan berlangsung dari 2 Oktober 2017 hingga 6 Oktober 2017.

InstaForex Sniper
Untuk menjadi pedagang yang tajam penglihatannya adalah tujuan utama InstaForex Sniper. Ia adalah salah satu pertandingan InstaForex yang paling popular dan pertandingan Instaforex yang boleh di akses telah menarik lebih ramai pedagang dengan setiap pusingan. Kali ini, MD Tariqul hasan dari Bangladesh meraih kemenangan dalam pertandingan perdagangan yang baik. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang dan ingin nasib peserta lain. Langkah seterusnya pertandingan Sniper InstaForex akan berlangsung dari 2 Oktober 2017 hingga 6 Oktober 2017. Cabar ketepatan anda sekarang!

FX-1 Rally
Vladimir Gennadievich Dyatkovich mempamerkan prestasi terbaik dalam peringkat terakhir peraduan FX-1 Rally. Vladimir mempamerkan semua kemahiran perdagangannya. Kami mengucapkan tahniah kepada beliau dengan keputusan yang hebat dan berharap beliau berjaya pada pusingan masa depan. Jika anda ingin mengambil bahagian dalam persaingan yang sengit dan merasai perlumbaan yang mendebarkan untuk kepimpinan, maka dialu-alukan untuk memulakan pusingan Rali FX-1 baru! Ia akan bermula pukul 00:00 pada 6 Oktober 2017 dan akan berakhir pada 23:59 pada 6 Oktober 2017.

Lucky Trader
Keyakinan, berwaspada, dan orientasi ke arah kejayaan adalah kunci untuk memenangi maraton Lucky Trader. Jika anda berjaya berdagang dengan lancar selama dua minggu, anda akan dapat memenangi pertandingan Lucky Trader, sama seperti Vladimir Shabrat melakukannya. Peringkat seterusnya pertandingan Lucky Trader akan bermula pada 2 Oktober 2017 dan berakhir pada 13 Oktober 2017.



Sumber: [You must be registered and logged in to see this link.]
Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
[You must be registered and logged in to see this link.] - InstaForex Companies Group
[You must be registered and logged in to see this link.] - Pertolongan langsung atas talian
avatar
instafx_N9
Warga Baru

Posts : 34
Join date : 18/10/2016
Age : 24
Location : negeri sembilan

https://www.instaforex.com/about_us

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by InstaForex Shah Alam on 13th September 2017, 12:00 pm

KEPUTUSAN 5 PERTANDINGAN INSTAFOREX DISIMPULKAN



Kami telah merumuskan keputusan dan menentukan pemenang lima pertandingan InstaForex berikut: One Million Option, Lucky Trader, InstaForex Sniper, Real Scalping, dan FX-1 Rally. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang kemenangan kejayaan dan berharap peserta yang kurang bertuah tidak melepaskan diri dan terus berusaha dalam pusingan perjumpaan yang akan datang!

[You must be registered and logged in to see this link.]
Ihor Berezovskyi dari Ukraine menunjukkan prestasi terbaik dalam langkah baru FX-1 Rally, sehingga membuktikan kemahiran dagangan dan reaksi yang tajam. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang dan memintanya untuk meraih kemenangan di peringkat hadapan peraduan FX-1 Rally. Sekiranya anda ingin persaingan sengit dan bersedia untuk perlumbaan menawan, dialu-alukan untuk memulakan pusingan FX-1 Rally! Anda boleh mendaftar untuk perhimpunan terdekat yang akan berlangsung dari 00:00 15 September 2017 hingga 23:59 15 September 2017.

[You must be registered and logged in to see this link.]
Salah satu pertandingan InstaForex yang paling popular, One Million Option, menarik banyak peserta dalam setiap peringkat, yang bersaing keras untuk gelaran pedagang pilihan terbaik. Dmitriy Horzeev memenangi pertandingan terbaru One Million Option. Pertandingan perdagangan opsyen seterusnya akan bermula pada September 2017 dan berakhir pada 22 September 2017.

[You must be registered and logged in to see this link.]
Hasil kemenangan dan cemerlang dalam dua minggu Marathon Lucky Trader bergantung kepada keyakinan seorang pedagang, berhemat dan kepekatan pada kejayaan. Jika anda berjaya berdagang dengan sempurna selama dua minggu bertanding, anda boleh menjadi pemenang, sama seperti Oleg Glavatskikh melakukannya. Langkah seterusnya pertandingan Lucky Trader akan bermula pada 18 September 2017 dan akan berlangsung sehingga 29 September 2017.

[You must be registered and logged in to see this link.]
Pedagang terpantas dan paling tepat mengambil bahagian dalam pertandingan Sniper InstaForex. Menurut keputusan langkah baru-baru ini, Vladimir Belikov adalah yang terbaik. Pertandingan seterusnya akan bermula pada 18 September 2017 dan berakhir pada 22 September 2017.

[You must be registered and logged in to see this link.]
Perdagangan jangka pendek adalah jenis perdagangan yang agak rumit yang memerlukan perhatian yang sangat dekat. Kadang-kadang peniaga kurang perhatian, tumpuan, dan kelajuan tindak balas untuk berjaya dalam pertandingan Real Scalping. Kali ini, Anna Mambetova memaparkan semua ciri-ciri ini dan meraih tempat pertama. InstaForex mengucapkan selamat kepada pemenang dan menjemput pedagang lain untuk mencuba nasib mereka di peraduan ini. Semua orang yang bersedia menguji kemahiran mereka boleh mendaftar untuk pertandingan Real Scalping di laman web rasmi InstaForex. Pertandingan seterusnya akan berlangsung dari 2 Oktober 2017 hingga 27 Oktober 2017.

[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

InstaForex Shah Alam
Warga Baru

Posts : 50
Join date : 16/12/2015

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by instaforexns on 8th September 2017, 5:33 pm

Waktu dagangan pada 4 September 2017 telah diubah

[You must be registered and logged in to see this link.]

InstaForex telah memaklumkan bahawa waktu perdagangan pada 4 September 2017 berubah disebabkan oleh cuti kebangsaan Amerika Syarikat - Hari Buruh.

Oleh itu, perdagangan di tempat dan instrumen hadapan pada logam berharga dan energetik akan ditutup pada pukul 20:00 waktu terminal.

Juga perdagangan saham CFD, instrumen Niaga Hadapan Futures, Niaga Hadapan, #SPX, #INDU dan #COMPQ tiada.

Sesi dagangan akan terus beroperasi dalam mod biasa pada hari Selasa, 5 September.

Maklumat Lanjut: [You must be registered and logged in to see this link.]
avatar
instaforexns
Warga Baru

Posts : 27
Join date : 12/08/2016

Back to top Go down

Keputusan lima pertandingan InstaForex telah di ketahui

Post by instafx_N9 on 30th August 2017, 12:25 pm

Keputusan lima pertandingan InstaForex telah di ketahui



Hari ini kami akan menamakan para pemenang pertandingan berikut: One Million Option, InstaForex Sniper, Trader Trader, FX-1 Rally, dan Real Scalping.

FX-1 Rally
TRI PUJI HARTANTO menunjukkan prestasi terbaik dalam peringkat terkini peraduan FX-1 Rally. Pedagang dari Indonesia menunjukkan kemahiran perdagangan dan perlumbaan yang hebat. Tahniah kepada pemenang dan semoga berjaya! Jika anda ingin merasakan semangat yang mendebarkan perlumbaan, dialu-alukan untuk memulakan satu lagi peraduan FX-1 Rally. Anda boleh mendaftar untuk pertandingan terdekat yang akan berlangsung dari 00:00 1 September 2017 hingga 23:59 1 September 2017.

One Million Option
One Million Option menjadi salah satu peraduan paling menarik yang mengumpulkan banyak peserta yang berusaha keras untuk gelaran pedagang pilihan terbaik. Hasil yang paling cemerlang ditunjukkan oleh Kehinde Adetola Osonaike dari Nigeria. Peringkat seterusnya pertandingan akan berlangsung dari 28 Ogos 2017 hingga 1 September 2017.

Lucky Trader
Jika anda berjaya berdagang dengan sempurna dalam masa dua minggu, anda akan dapat memenangi pertandingan Lucky Trader, seperti Anna Gazizovna Mambetova melakukannya. Pedagang menunjukkan kemahiran yang sangat baik dan hasil terbaik di kalangan ratusan peserta lain. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang dan semoga berjaya dalam pertandingan seterusnya. Peringkat seterusnya pertandingan Lucky Trader akan diadakan dari 4 September 2017 hingga 15 September 2017.

InstaForex Sniper
Pedagang yang paling cekap dan paling cepat bersaing dalam konteks Sniper InstaForex. Keputusan terbaru, Stanislav Grigorievich Kozlov menjadi pemenang. Peraduan seterusnya akan diadakan dari 28 Ogos, 2017 hingga 1 September 2017.

Real Scalping
Dagangan jangka pendek adalah aktiviti sukar yang memerlukan perhatian dan ketepatan yang tinggi. Tidak semua orang bagus dalam memerhati, berfokus dan cukup cepat untuk membuat keputusan yang tepat untuk jenis perdagangan ini, tetapi kualiti ini diperlukan untuk berjaya dalam scalping. Kali ini, Faraj Milad Alhadar mengambil tempat pertama dalam pertandingan Real Scalping. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang dan menjemput peserta lain untuk menguji nasib mereka sekali lagi. Semua orang yang bersedia untuk mencabar kemahiran mereka boleh mendaftar dalam langkah seterusnya yang akan bermula pada 4 September 2017 dan berakhir pada 29 September 2017.

Sumber: [You must be registered and logged in to see this link.]
Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
[You must be registered and logged in to see this link.] - InstaForex Companies Group
[You must be registered and logged in to see this link.] - Pertolongan langsung atas talian
avatar
instafx_N9
Warga Baru

Posts : 34
Join date : 18/10/2016
Age : 24
Location : negeri sembilan

https://www.instaforex.com/about_us

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by instaforexns on 23rd August 2017, 12:53 pm

Pasukan Loprais InstaForex menyertai Rally Silk Way 2017.

Rally Silk Way 2017 berlangsung dari 7 hingga 22 Julai. Para peserta rally akan bermula di Moscow dan merentasi laluan sejauh 9,599 kilometer.

Antara anggota [You must be registered and logged in to see this link.] terdiri daripada Ales Loprais yang memenangi beberapa hadiah dalam kejuaraan Rally dan menjadi pemandu arah. Milan Holan bertindak sebagai pembantu pemandu dan Khalid Alkendi dari UAE mengambil peranan sebagai jurumudi. Beliau mempunyai pengalaman selama 14 tahun dalam perlumbaan di padang pasir.

[You must be registered and logged in to see this link.]

Pasukan perlumbaan ini berusaha untuk memperolehi kemenangan dalam kabin evolusi TATRA Queen 69 ReBorn van. Kereta baru yang telah melakukan pelbagai penambahbaikan dari versi terdahulu. Dalam pertandingan ketahanan ini, pasukan ini menakluk jalan raya, padang rumput yang luas, dan padang pasir yang panas. Keadaan yang begitu sukar dan kegagalan teknikal memaksa pasukan keluar dari landasan di bandar Hami China selepas berjaya melepasi 9 peringkat perlumbaan.

[You must be registered and logged in to see this link.]

Ahli pasukan mengucapkan terima kasih kepada mereka yang mengambil bahagian dalam perlumbaan dan ingin mengucapkan terima kasih kepada para pelanggan InstaForex yang menyokong pasukan ketika perlumbaan berlangsung.

[You must be registered and logged in to see this link.]

Maklumat Lanjut: [You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
instaforexns
Warga Baru

Posts : 27
Join date : 12/08/2016

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by InstaForex Shah Alam on 11th August 2017, 12:31 pm

MAJLIS MAKAN MALAM PERDANA INSTAFOREX 2017



Sukacitanya dimaklumkan bahawa kami akan menganjurkan sebuah acara kewangan terbesar pada tahun ini - Majlis Makan Malam Perdana InstaForex 2017. Majlis paling berprestij ini bakal diadakan pada tanggal 21 Oktober, 2017. Sejumlah besar pedagang InstaForex dijangka akan berkumpul di tingkat 14, salah sebuah hotel mewah bertaraf 5 bintang di Kuala Lumpur - Hotel Berjaya Times Square.

Begitu banyak kejutan menanti anda di Majlis Makan Malam Perdana InstaForex 2017 yang didedikasikan untuk sambutan ulang tahun ke-10 syarikat kami. Anda pasti ingin berkongsi perasaan anda dan memberitahu semua orang mengenai suasana majlis malam itu nanti. Pendaftaran kini telah dibuka. Segera mendaftar kerana pelanggan yang mendaftar untuk menyertai Majlis Makan Malam Perdana sebelum penghujung bulan Ogos akan menikmati keistimewaan tambahan!

Malam 21 Oktober pasti akan menjadi detik manis dalam lipatan memori anda yang tidak mungkin dapat dilupakan! Butiran penuh mengenai Majlis Makan Malam Perdana InstaForex akan diketahui tidak lama lagi.

Sekiranya anda sudah bersedia untuk mengambil bahagian di dalam Majlis Makan Malam Perdana InstaForex 2017, maka:

~ Anda harus mempunyai sekurang-kurangnya AS$250 dan 1 lot dagangan pada akaun anda untuk pendaftaran biasa;
~ Untuk pendaftaran VIP, anda harus mempunyai tidak kurang daripada 10 lot dagangan dan AS$2,500 dalam akaun dagangan;
~ Pendaftaran hanya terbuka untuk pelanggan yang berumur 18 tahun dan ke atas sahaja.


Para pelanggan yang menetap di Negeri Sembilan, Melaka, Johor, Kelantan, Terengganu, Pulau Pinang, Ipoh, Kedah, dan Pahang akan disediakan dengan kemudahan bas mewah untuk perjalanan pergi dan balik secara percuma ke majlis tersebut.

Kami berasa amat teruja untuk bertemu dengan anda pada 21 Oktober, 2017 mulai jam 6 petang hingga 11 malam di Kuala Lumpur — 1 Jalan Imbi, 55100 Kuala Lumpur, Malaysia.

[You must be registered and logged in to see this link.]

InstaForex Shah Alam
Warga Baru

Posts : 50
Join date : 16/12/2015

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 15 of 19 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum