InstaForex - Company News

Page 11 of 27 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 19 ... 27  Next

Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on 9th February 2018, 8:21 pm

InstaForex Perak wrote:Salam Sejahtera,

Salam perkenalan dari kami kepada semua warga Forum Khas Dana Tan Sri Haji Jasman. Kami merupakan wakil rasmi daripada pejabat InstaForex Perak. Thread ini akan dikemaskini secara harian oleh pihak kami. Jika ada sebarang pertanyaan/pendapat sila ajukan di thread ini.

Waktu Operasi Pejabat Sokongan Insta Forex Ipoh:

Isnin - Khamis (10pagi - 7petang)
(Jam 1petang - 2Petang Rehat)

Jumaat (10pagi - 6.45petang)
(Jam 12.30 tgh.hari - 2.30petang Rehat)

Untuk sebarang maklumat atau soalan, kami boleh di hubungi seperti berikut:

Alamat Pejabat:
Insta Learning Systems Sdn. Bhd.
E-1-6, Greentown Square,
Jalan Dato Seri Ahmad Said,
30450 Ipoh, Perak

Telifon dan Fax Pejabat:
05-2410453

Skype: ifx.perak

Trader baru atau lama instaforex yg berdekatan boleh la bekunjung ke opis instaforex

Michael scotfield
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 117
Join date : 02/11/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 9th February 2018, 3:28 pm

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
Michael scotfield wrote:
|||||| wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:Kelebihan Berdagang dengan platform InstaForex

Leverage
Analisis Forex
Program Rakan Niaga VIP
Akaun terasing
Sistem ForexCopy
spread Tetap
Pilihan Forex
Trade hedging
Dagangan Forex tanpa spread
Kualiti Perkhidmatan
InstaForex dagangan hadapan

Macam2 kelebihan trade di instaforex ye tuan

yang lebih best ada sistem komisen yg diterima oleh rakan niaga... terus dapat 15$ klw broker lain ada level stage baru naik...ke 15$

Maknanya Instaforex menyediakan komisen lumayan buat semua rakan niaga mereka. Bertuah menjadi pelanggan dan rakan niaga disini

Rakan niaga instaforex dgn affliate tak sama ke tuan?

Rakan niaga tu adalah terma umum yg digunakan oleh Instaforex. Di bawah rakan niaga ada banyak pecahan lain seperti affiliate, IB, acc manager, exchanger, dll

semua trader berpeluang menjadi affliate dan paling menarik menjadi IB . tapi sebelum ingin menjadi IB . trader perlu menjadi affliate untuk menarik minat trader baru ke instaforex

pada yang mahir trading pula boleh mencuba menjadi manager pamm atau forexcopy di Instaforex. Peluang pendapatan lumayan tu

saya pun syorkan begitu juga. sambil kita trade profit. kita open signal pada yang berminat nak follow atau copytarde kita melalui instaforex forexcopy. Instaforex forrxcopy dan PAMM boleh jadi serentak pada satu akaun sahaja

Inillah keunikan sistem di Instaforex. Boleh gabung serentak forexcopy dan pamm
avatar
||||||
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 241
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 9th February 2018, 3:27 pm

abu85 wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
Michael scotfield wrote:
|||||| wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:Kelebihan Berdagang dengan platform InstaForex

Leverage
Analisis Forex
Program Rakan Niaga VIP
Akaun terasing
Sistem ForexCopy
spread Tetap
Pilihan Forex
Trade hedging
Dagangan Forex tanpa spread
Kualiti Perkhidmatan
InstaForex dagangan hadapan

Macam2 kelebihan trade di instaforex ye tuan

yang lebih best ada sistem komisen yg diterima oleh rakan niaga... terus dapat 15$ klw broker lain ada level stage baru naik...ke 15$

Maknanya Instaforex menyediakan komisen lumayan buat semua rakan niaga mereka. Bertuah menjadi pelanggan dan rakan niaga disini

Rakan niaga instaforex dgn affliate tak sama ke tuan?

Rakan niaga tu adalah terma umum yg digunakan oleh Instaforex. Di bawah rakan niaga ada banyak pecahan lain seperti affiliate, IB, acc manager, exchanger, dll

semua trader berpeluang menjadi affliate dan paling menarik menjadi IB . tapi sebelum ingin menjadi IB . trader perlu menjadi affliate untuk menarik minat trader baru ke instaforex

pada yang mahir trading pula boleh mencuba menjadi manager pamm atau forexcopy di Instaforex. Peluang pendapatan lumayan tu

saya pun syorkan begitu juga. sambil kita trade profit. kita open signal pada yang berminat nak follow atau copytarde kita melalui instaforex forexcopy. Instaforex forrxcopy dan PAMM boleh jadi serentak pada satu akaun sahaja

bagus jugak idea tu... pasal open signal tu mcm mn nak subscribe ye tuan

Semuanya boleh dilakukan sendiri melalui kabinet pelanggan Instaforex. Pada yg berminat menjadi manager atau follower cuma perlu aktifkan perkhidmatan tersebut sahaja
avatar
||||||
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 241
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on 8th February 2018, 11:22 pm

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
Michael scotfield wrote:
|||||| wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:Kelebihan Berdagang dengan platform InstaForex

Leverage
Analisis Forex
Program Rakan Niaga VIP
Akaun terasing
Sistem ForexCopy
spread Tetap
Pilihan Forex
Trade hedging
Dagangan Forex tanpa spread
Kualiti Perkhidmatan
InstaForex dagangan hadapan

Macam2 kelebihan trade di instaforex ye tuan

yang lebih best ada sistem komisen yg diterima oleh rakan niaga... terus dapat 15$ klw broker lain ada level stage baru naik...ke 15$

Maknanya Instaforex menyediakan komisen lumayan buat semua rakan niaga mereka. Bertuah menjadi pelanggan dan rakan niaga disini

Rakan niaga instaforex dgn affliate tak sama ke tuan?

Rakan niaga tu adalah terma umum yg digunakan oleh Instaforex. Di bawah rakan niaga ada banyak pecahan lain seperti affiliate, IB, acc manager, exchanger, dll

semua trader berpeluang menjadi affliate dan paling menarik menjadi IB . tapi sebelum ingin menjadi IB . trader perlu menjadi affliate untuk menarik minat trader baru ke instaforex

pada yang mahir trading pula boleh mencuba menjadi manager pamm atau forexcopy di Instaforex. Peluang pendapatan lumayan tu

saya pun syorkan begitu juga. sambil kita trade profit. kita open signal pada yang berminat nak follow atau copytarde kita melalui instaforex forexcopy. Instaforex forrxcopy dan PAMM boleh jadi serentak pada satu akaun sahaja

bagus jugak idea tu... pasal open signal tu mcm mn nak subscribe ye tuan

abu85
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 77
Join date : 13/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 8th February 2018, 11:21 pm

|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
Michael scotfield wrote:
|||||| wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:Kelebihan Berdagang dengan platform InstaForex

Leverage
Analisis Forex
Program Rakan Niaga VIP
Akaun terasing
Sistem ForexCopy
spread Tetap
Pilihan Forex
Trade hedging
Dagangan Forex tanpa spread
Kualiti Perkhidmatan
InstaForex dagangan hadapan

Macam2 kelebihan trade di instaforex ye tuan

yang lebih best ada sistem komisen yg diterima oleh rakan niaga... terus dapat 15$ klw broker lain ada level stage baru naik...ke 15$

Maknanya Instaforex menyediakan komisen lumayan buat semua rakan niaga mereka. Bertuah menjadi pelanggan dan rakan niaga disini

Rakan niaga instaforex dgn affliate tak sama ke tuan?

Rakan niaga tu adalah terma umum yg digunakan oleh Instaforex. Di bawah rakan niaga ada banyak pecahan lain seperti affiliate, IB, acc manager, exchanger, dll

semua trader berpeluang menjadi affliate dan paling menarik menjadi IB . tapi sebelum ingin menjadi IB . trader perlu menjadi affliate untuk menarik minat trader baru ke instaforex

pada yang mahir trading pula boleh mencuba menjadi manager pamm atau forexcopy di Instaforex. Peluang pendapatan lumayan tu

saya pun syorkan begitu juga. sambil kita trade profit. kita open signal pada yang berminat nak follow atau copytarde kita melalui instaforex forexcopy. Instaforex forrxcopy dan PAMM boleh jadi serentak pada satu akaun sahaja

azam575
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 92
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on 8th February 2018, 9:48 pm

InstaForex Shah Alam wrote:KEPERLUAN MARGIN UNTUK BEBERAPA INSTRUMEN DAGANGAN AKAN DIUBAH

[img:bdbc][You must be registered and logged in to see this link.]

Sila ambil perhatian bahawa, sebahagian daripada proses mengoptimumkan keadaan perdagangan, bermula pada 7 Februari 2018, margin untuk semua CFDs pada saham dan indeks saham akan berubah. Lihat maklumat mengenai keperluan margin baru di [You must be registered and logged in to see this link.].

[You must be registered and logged in to see this link.]

Terima kasih tuan atas makluman bekenaan margin di instaforex

Michael scotfield
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 117
Join date : 02/11/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 8th February 2018, 3:00 pm

azam575 wrote:
|||||| wrote:
Michael scotfield wrote:
|||||| wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:Kelebihan Berdagang dengan platform InstaForex

Leverage
Analisis Forex
Program Rakan Niaga VIP
Akaun terasing
Sistem ForexCopy
spread Tetap
Pilihan Forex
Trade hedging
Dagangan Forex tanpa spread
Kualiti Perkhidmatan
InstaForex dagangan hadapan

Macam2 kelebihan trade di instaforex ye tuan

yang lebih best ada sistem komisen yg diterima oleh rakan niaga... terus dapat 15$ klw broker lain ada level stage baru naik...ke 15$

Maknanya Instaforex menyediakan komisen lumayan buat semua rakan niaga mereka. Bertuah menjadi pelanggan dan rakan niaga disini

Rakan niaga instaforex dgn affliate tak sama ke tuan?

Rakan niaga tu adalah terma umum yg digunakan oleh Instaforex. Di bawah rakan niaga ada banyak pecahan lain seperti affiliate, IB, acc manager, exchanger, dll

semua trader berpeluang menjadi affliate dan paling menarik menjadi IB . tapi sebelum ingin menjadi IB . trader perlu menjadi affliate untuk menarik minat trader baru ke instaforex

pada yang mahir trading pula boleh mencuba menjadi manager pamm atau forexcopy di Instaforex. Peluang pendapatan lumayan tu
avatar
||||||
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 241
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 8th February 2018, 2:57 pm

Michael scotfield wrote:
|||||| wrote:
Michael scotfield wrote:
|||||| wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:Kelebihan Berdagang dengan platform InstaForex

Leverage
Analisis Forex
Program Rakan Niaga VIP
Akaun terasing
Sistem ForexCopy
spread Tetap
Pilihan Forex
Trade hedging
Dagangan Forex tanpa spread
Kualiti Perkhidmatan
InstaForex dagangan hadapan

Macam2 kelebihan trade di instaforex ye tuan

yang lebih best ada sistem komisen yg diterima oleh rakan niaga... terus dapat 15$ klw broker lain ada level stage baru naik...ke 15$

Maknanya Instaforex menyediakan komisen lumayan buat semua rakan niaga mereka. Bertuah menjadi pelanggan dan rakan niaga disini

Rakan niaga instaforex dgn affliate tak sama ke tuan?

Rakan niaga tu adalah terma umum yg digunakan oleh Instaforex. Di bawah rakan niaga ada banyak pecahan lain seperti affiliate, IB, acc manager, exchanger, dll

Jadi luas la maksud rakan niaga instaforex ni,terima kasih tuan atas penerangan tersebut

betul tuan, setiap rakan niaga di Instaforex mempunyai tanggungjawab yg berbeza bagi memenuhi keperluan para pelanggan semua
avatar
||||||
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 241
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on 7th February 2018, 11:33 pm

|||||| wrote:
Michael scotfield wrote:
|||||| wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:Kelebihan Berdagang dengan platform InstaForex

Leverage
Analisis Forex
Program Rakan Niaga VIP
Akaun terasing
Sistem ForexCopy
spread Tetap
Pilihan Forex
Trade hedging
Dagangan Forex tanpa spread
Kualiti Perkhidmatan
InstaForex dagangan hadapan

Macam2 kelebihan trade di instaforex ye tuan

yang lebih best ada sistem komisen yg diterima oleh rakan niaga... terus dapat 15$ klw broker lain ada level stage baru naik...ke 15$

Maknanya Instaforex menyediakan komisen lumayan buat semua rakan niaga mereka. Bertuah menjadi pelanggan dan rakan niaga disini

Rakan niaga instaforex dgn affliate tak sama ke tuan?

Rakan niaga tu adalah terma umum yg digunakan oleh Instaforex. Di bawah rakan niaga ada banyak pecahan lain seperti affiliate, IB, acc manager, exchanger, dll

Jadi luas la maksud rakan niaga instaforex ni,terima kasih tuan atas penerangan tersebut

Michael scotfield
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 117
Join date : 02/11/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 7th February 2018, 9:41 pm

|||||| wrote:
Michael scotfield wrote:
|||||| wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:Kelebihan Berdagang dengan platform InstaForex

Leverage
Analisis Forex
Program Rakan Niaga VIP
Akaun terasing
Sistem ForexCopy
spread Tetap
Pilihan Forex
Trade hedging
Dagangan Forex tanpa spread
Kualiti Perkhidmatan
InstaForex dagangan hadapan

Macam2 kelebihan trade di instaforex ye tuan

yang lebih best ada sistem komisen yg diterima oleh rakan niaga... terus dapat 15$ klw broker lain ada level stage baru naik...ke 15$

Maknanya Instaforex menyediakan komisen lumayan buat semua rakan niaga mereka. Bertuah menjadi pelanggan dan rakan niaga disini

Rakan niaga instaforex dgn affliate tak sama ke tuan?

Rakan niaga tu adalah terma umum yg digunakan oleh Instaforex. Di bawah rakan niaga ada banyak pecahan lain seperti affiliate, IB, acc manager, exchanger, dll

semua trader berpeluang menjadi affliate dan paling menarik menjadi IB . tapi sebelum ingin menjadi IB . trader perlu menjadi affliate untuk menarik minat trader baru ke instaforex

azam575
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 92
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 7th February 2018, 2:28 pm

Michael scotfield wrote:
|||||| wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:Kelebihan Berdagang dengan platform InstaForex

Leverage
Analisis Forex
Program Rakan Niaga VIP
Akaun terasing
Sistem ForexCopy
spread Tetap
Pilihan Forex
Trade hedging
Dagangan Forex tanpa spread
Kualiti Perkhidmatan
InstaForex dagangan hadapan

Macam2 kelebihan trade di instaforex ye tuan

yang lebih best ada sistem komisen yg diterima oleh rakan niaga... terus dapat 15$ klw broker lain ada level stage baru naik...ke 15$

Maknanya Instaforex menyediakan komisen lumayan buat semua rakan niaga mereka. Bertuah menjadi pelanggan dan rakan niaga disini

Rakan niaga instaforex dgn affliate tak sama ke tuan?

Rakan niaga tu adalah terma umum yg digunakan oleh Instaforex. Di bawah rakan niaga ada banyak pecahan lain seperti affiliate, IB, acc manager, exchanger, dll
avatar
||||||
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 241
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 7th February 2018, 2:26 pm

abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
|||||| wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:Kelebihan Berdagang dengan platform InstaForex

Leverage
Analisis Forex
Program Rakan Niaga VIP
Akaun terasing
Sistem ForexCopy
spread Tetap
Pilihan Forex
Trade hedging
Dagangan Forex tanpa spread
Kualiti Perkhidmatan
InstaForex dagangan hadapan

Macam2 kelebihan trade di instaforex ye tuan

yang lebih best ada sistem komisen yg diterima oleh rakan niaga... terus dapat 15$ klw broker lain ada level stage baru naik...ke 15$

Maknanya Instaforex menyediakan komisen lumayan buat semua rakan niaga mereka. Bertuah menjadi pelanggan dan rakan niaga disini

Rakan niaga instaforex dgn affliate tak sama ke tuan?

saya biasa jadi affliate tak pasti pula untuk rakan niaga instaforex ini. biasa untuk affliate komisen adalah 1.5pips dari setiap close trade trader yang kita bawa ke instaforex

sama jer rakan niaga dengan affilate... tuan... pasal 1.5 tu.. utk broker lain dia tak guna standart lot mcm insta... dipanggil akaun micro 0.01=0.10...

Betul tuan, di Instaforex lotnya lebih kecil dari kebanyakan broker lain. Mudah nak kira.
avatar
||||||
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 241
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on 6th February 2018, 11:49 pm

azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
|||||| wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:Kelebihan Berdagang dengan platform InstaForex

Leverage
Analisis Forex
Program Rakan Niaga VIP
Akaun terasing
Sistem ForexCopy
spread Tetap
Pilihan Forex
Trade hedging
Dagangan Forex tanpa spread
Kualiti Perkhidmatan
InstaForex dagangan hadapan

Macam2 kelebihan trade di instaforex ye tuan

yang lebih best ada sistem komisen yg diterima oleh rakan niaga... terus dapat 15$ klw broker lain ada level stage baru naik...ke 15$

Maknanya Instaforex menyediakan komisen lumayan buat semua rakan niaga mereka. Bertuah menjadi pelanggan dan rakan niaga disini

Rakan niaga instaforex dgn affliate tak sama ke tuan?

saya biasa jadi affliate tak pasti pula untuk rakan niaga instaforex ini. biasa untuk affliate komisen adalah 1.5pips dari setiap close trade trader yang kita bawa ke instaforex

sama jer rakan niaga dengan affilate... tuan... pasal 1.5 tu.. utk broker lain dia tak guna standart lot mcm insta... dipanggil akaun micro 0.01=0.10...

abu85
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 77
Join date : 13/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 6th February 2018, 11:33 pm

Michael scotfield wrote:
|||||| wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:Kelebihan Berdagang dengan platform InstaForex

Leverage
Analisis Forex
Program Rakan Niaga VIP
Akaun terasing
Sistem ForexCopy
spread Tetap
Pilihan Forex
Trade hedging
Dagangan Forex tanpa spread
Kualiti Perkhidmatan
InstaForex dagangan hadapan

Macam2 kelebihan trade di instaforex ye tuan

yang lebih best ada sistem komisen yg diterima oleh rakan niaga... terus dapat 15$ klw broker lain ada level stage baru naik...ke 15$

Maknanya Instaforex menyediakan komisen lumayan buat semua rakan niaga mereka. Bertuah menjadi pelanggan dan rakan niaga disini

Rakan niaga instaforex dgn affliate tak sama ke tuan?

saya biasa jadi affliate tak pasti pula untuk rakan niaga instaforex ini. biasa untuk affliate komisen adalah 1.5pips dari setiap close trade trader yang kita bawa ke instaforex

azam575
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 92
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on 6th February 2018, 10:39 pm

|||||| wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:Kelebihan Berdagang dengan platform InstaForex

Leverage
Analisis Forex
Program Rakan Niaga VIP
Akaun terasing
Sistem ForexCopy
spread Tetap
Pilihan Forex
Trade hedging
Dagangan Forex tanpa spread
Kualiti Perkhidmatan
InstaForex dagangan hadapan

Macam2 kelebihan trade di instaforex ye tuan

yang lebih best ada sistem komisen yg diterima oleh rakan niaga... terus dapat 15$ klw broker lain ada level stage baru naik...ke 15$

Maknanya Instaforex menyediakan komisen lumayan buat semua rakan niaga mereka. Bertuah menjadi pelanggan dan rakan niaga disini

Rakan niaga instaforex dgn affliate tak sama ke tuan?

Michael scotfield
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 117
Join date : 02/11/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 6th February 2018, 1:04 pm

abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:Kelebihan Berdagang dengan platform InstaForex

Leverage
Analisis Forex
Program Rakan Niaga VIP
Akaun terasing
Sistem ForexCopy
spread Tetap
Pilihan Forex
Trade hedging
Dagangan Forex tanpa spread
Kualiti Perkhidmatan
InstaForex dagangan hadapan

Macam2 kelebihan trade di instaforex ye tuan

yang lebih best ada sistem komisen yg diterima oleh rakan niaga... terus dapat 15$ klw broker lain ada level stage baru naik...ke 15$

Maknanya Instaforex menyediakan komisen lumayan buat semua rakan niaga mereka. Bertuah menjadi pelanggan dan rakan niaga disini
avatar
||||||
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 241
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 6th February 2018, 1:03 pm

azam575 wrote:
|||||| wrote:
abu85 wrote:Kelebihan Berdagang dengan platform InstaForex

Leverage
Analisis Forex
Program Rakan Niaga VIP
Akaun terasing
Sistem ForexCopy
spread Tetap
Pilihan Forex
Trade hedging
Dagangan Forex tanpa spread
Kualiti Perkhidmatan
InstaForex dagangan hadapan

Yang saya paling suka dengan Instaforex ni adalah mereka menyediakan perkhidmatan yang menyeluruh jika dibandingkan dengan kebanyakan broker2 lain di luar sana.

antara kelebihan instaforex yang lain adalah instaforex menyediakan kelas forex asas kepada trader baru berserta modal berjumlah 100usd. boleh mendaftar di pejabat ib berdekatan anda

Mudah bagi pelanggan Instaforex untuk menimba ilmu dengan adanya kelas forex asas di setiap pejabat berdekatan
avatar
||||||
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 241
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 5th February 2018, 11:49 pm

|||||| wrote:
abu85 wrote:Kelebihan Berdagang dengan platform InstaForex

Leverage
Analisis Forex
Program Rakan Niaga VIP
Akaun terasing
Sistem ForexCopy
spread Tetap
Pilihan Forex
Trade hedging
Dagangan Forex tanpa spread
Kualiti Perkhidmatan
InstaForex dagangan hadapan

Yang saya paling suka dengan Instaforex ni adalah mereka menyediakan perkhidmatan yang menyeluruh jika dibandingkan dengan kebanyakan broker2 lain di luar sana.

antara kelebihan instaforex yang lain adalah instaforex menyediakan kelas forex asas kepada trader baru berserta modal berjumlah 100usd. boleh mendaftar di pejabat ib berdekatan anda

azam575
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 92
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on 5th February 2018, 11:28 pm

Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:Kelebihan Berdagang dengan platform InstaForex

Leverage
Analisis Forex
Program Rakan Niaga VIP
Akaun terasing
Sistem ForexCopy
spread Tetap
Pilihan Forex
Trade hedging
Dagangan Forex tanpa spread
Kualiti Perkhidmatan
InstaForex dagangan hadapan

Macam2 kelebihan trade di instaforex ye tuan

yang lebih best ada sistem komisen yg diterima oleh rakan niaga... terus dapat 15$ klw broker lain ada level stage baru naik...ke 15$

abu85
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 77
Join date : 13/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on 5th February 2018, 10:54 pm

abu85 wrote:Kelebihan Berdagang dengan platform InstaForex

Leverage
Analisis Forex
Program Rakan Niaga VIP
Akaun terasing
Sistem ForexCopy
spread Tetap
Pilihan Forex
Trade hedging
Dagangan Forex tanpa spread
Kualiti Perkhidmatan
InstaForex dagangan hadapan

Macam2 kelebihan trade di instaforex ye tuan

Michael scotfield
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 117
Join date : 02/11/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 5th February 2018, 8:33 am

azam575 wrote:
|||||| wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:

PAMM-akaun dengan InstaForex akan menyediakan kawalan dan laporan dalam semua bentuk operasi, kepentingan dan keuntungan di dalam mod automatik untuk semua pelanggan syarikat. Seorang pengurus Pedagang Matawang PAMM boleh mendapatkan sumber pelaburan yang tidak terhad, tanpa ada sekatan dari segi kuantiti pelaburan dan tanpa halangan dari segi bilangan pelabur. Satu dan akaun yang sama boleh dilaburkan dengan JAMINAN, iaitu jumlah dari satu hingga ke ratusan ribu dolar AS dari setiap pelabur bergantung mengikut kepentingan akaun pelabur masing-masing.

Berapa min modal utk sertai pamm dr instaforex ni tuan?

modal untuk sertai PAMM akaun adalah mengikut manager yang tuan pilih.

pamm ni utk kita dapat profit sharing

copy trade ni kita copy cara trade trader...

Kalau masuk PAMM di Instaforex dengan modal yg rendah seperti $1 sahaja, keuntungan yg kita perolehi sikit sangat, tak berbaloi dengan masa

kalau nak cuba sistem instaforex PAMM ni boleh la. lepas itu digalakkan invest dengan modal yang besar sedikit dan variasikan manager yang dipilih.

Boleh juga dicuba pada yang berminat. Secara peribadi sy lebih menyukai forexcopy sebab modal sy tidak besar. Dengan forexcopy sy berpotensi membuat keuntungan yg lebih dengan modal $100 sahaja
avatar
||||||
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 241
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 5th February 2018, 8:29 am

abu85 wrote:Kelebihan Berdagang dengan platform InstaForex

Leverage
Analisis Forex
Program Rakan Niaga VIP
Akaun terasing
Sistem ForexCopy
spread Tetap
Pilihan Forex
Trade hedging
Dagangan Forex tanpa spread
Kualiti Perkhidmatan
InstaForex dagangan hadapan

Yang saya paling suka dengan Instaforex ni adalah mereka menyediakan perkhidmatan yang menyeluruh jika dibandingkan dengan kebanyakan broker2 lain di luar sana.
avatar
||||||
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 241
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on 2nd February 2018, 10:57 pm

Kelebihan Berdagang dengan platform InstaForex

Leverage
Analisis Forex
Program Rakan Niaga VIP
Akaun terasing
Sistem ForexCopy
spread Tetap
Pilihan Forex
Trade hedging
Dagangan Forex tanpa spread
Kualiti Perkhidmatan
InstaForex dagangan hadapan

abu85
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 77
Join date : 13/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on 2nd February 2018, 10:30 pm

InstaForex Shah Alam wrote:KEPERLUAN MARGIN UNTUK BEBERAPA INSTRUMEN DAGANGAN AKAN DIUBAH

[img:5a9e][You must be registered and logged in to see this link.]

Sila ambil perhatian bahawa, sebahagian daripada proses mengoptimumkan keadaan perdagangan, bermula pada 7 Februari 2018, margin untuk semua CFDs pada saham dan indeks saham akan berubah. Lihat maklumat mengenai keperluan margin baru di [You must be registered and logged in to see this link.].

[You must be registered and logged in to see this link.]

Terima kasih tuan atas makaluman bekenaan instaforex

Michael scotfield
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 117
Join date : 02/11/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 2nd February 2018, 8:28 pm

|||||| wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:

PAMM-akaun dengan InstaForex akan menyediakan kawalan dan laporan dalam semua bentuk operasi, kepentingan dan keuntungan di dalam mod automatik untuk semua pelanggan syarikat. Seorang pengurus Pedagang Matawang PAMM boleh mendapatkan sumber pelaburan yang tidak terhad, tanpa ada sekatan dari segi kuantiti pelaburan dan tanpa halangan dari segi bilangan pelabur. Satu dan akaun yang sama boleh dilaburkan dengan JAMINAN, iaitu jumlah dari satu hingga ke ratusan ribu dolar AS dari setiap pelabur bergantung mengikut kepentingan akaun pelabur masing-masing.

Berapa min modal utk sertai pamm dr instaforex ni tuan?

modal untuk sertai PAMM akaun adalah mengikut manager yang tuan pilih.

pamm ni utk kita dapat profit sharing

copy trade ni kita copy cara trade trader...

Kalau masuk PAMM di Instaforex dengan modal yg rendah seperti $1 sahaja, keuntungan yg kita perolehi sikit sangat, tak berbaloi dengan masa

kalau nak cuba sistem instaforex PAMM ni boleh la. lepas itu digalakkan invest dengan modal yang besar sedikit dan variasikan manager yang dipilih.

azam575
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 92
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 11 of 27 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 19 ... 27  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum