InstaForex - Company News

Page 2 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 12th December 2017, 10:50 pm

|||||| wrote:
Michael scotfield wrote:

Apa perbezaan antara PAMM Instaforex dengan forexcopy Instaforex ni? Kedua duanya adalah sistem yg berbeza kan?

Perbezaan PAMM dan Forexcopy instaforex adalah utk melabur dan menyalin trading

Bagus di Instaforex ni pelabur ada 2 pilihan untuk diguna pakai jika tiada masa untuk trade sendiri[/quote]

sebenarnya bagus jika dapat trade sendiri tapi instaforex mengetahui bahawa ada trader yang sibuk dengan day job maka boleh guna servis instaforex PAMM dan Instaforex Forexcopy

azam575
Warga Baru

Posts : 7
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 12th December 2017, 5:24 pm

azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
|||||| wrote:[quote="Michael scotfield"

Cara pengunaan sistem forexcopy instaforex

Apa perbezaan antara PAMM Instaforex dengan forexcopy Instaforex ni? Kedua duanya adalah sistem yg berbeza kan?

Perbezaan PAMM dan Forexcopy instaforex adalah utk melabur dan menyalin trading

Benar tuan. Modal untuk trading kedua-dua sistem ini bergantung kepada Instaforex PAMM Trader dan Instaforex Forecopy Manager. Untuk deposit ke akaun live adalah serendah 1usd[/quote]

Serendah 1usd kita sudah boleh mula berdagang di Instaforex ya? Kalau guna akaun cent mesti lebih kecil jumlahnya tak?
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 75
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 12th December 2017, 5:23 pm

Michael scotfield wrote:
|||||| wrote:
Michael scotfield wrote:[You must be registered and logged in to see this link.]

Cara pengunaan sistem forexcopy instaforex

Apa perbezaan antara PAMM Instaforex dengan forexcopy Instaforex ni? Kedua duanya adalah sistem yg berbeza kan?

Perbezaan PAMM dan Forexcopy instaforex adalah utk melabur dan menyalin trading

Bagus di Instaforex ni pelabur ada 2 pilihan untuk diguna pakai jika tiada masa untuk trade sendiri
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 75
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by instaforexns on 12th December 2017, 4:30 pm

Instaforex Mengucapkan Selamat Hari Natal dan Tahun Baru 2018

[You must be registered and logged in to see this link.]
avatar
instaforexns
Warga Baru

Posts : 27
Join date : 12/08/2016

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 11th December 2017, 11:12 pm

Michael scotfield wrote:
|||||| wrote:[quote="Michael scotfield"

Cara pengunaan sistem forexcopy instaforex

Apa perbezaan antara PAMM Instaforex dengan forexcopy Instaforex ni? Kedua duanya adalah sistem yg berbeza kan?

Perbezaan PAMM dan Forexcopy instaforex adalah utk melabur dan menyalin trading[/quote]

Benar tuan. Modal untuk trading kedua-dua sistem ini bergantung kepada Instaforex PAMM Trader dan Instaforex Forecopy Manager. Untuk deposit ke akaun live adalah serendah 1usd

azam575
Warga Baru

Posts : 7
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on 11th December 2017, 11:03 pm

|||||| wrote:
Michael scotfield wrote:[You must be registered and logged in to see this link.]

Cara pengunaan sistem forexcopy instaforex

Apa perbezaan antara PAMM Instaforex dengan forexcopy Instaforex ni? Kedua duanya adalah sistem yg berbeza kan?

Perbezaan PAMM dan Forexcopy instaforex adalah utk melabur dan menyalin trading

Michael scotfield
Warga Baru

Posts : 30
Join date : 02/11/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 11th December 2017, 4:13 pm

InstaForex Shah Alam wrote:PEMBERITAHUAN PERUBAHAN SYARAT PERDAGANGAN



Dimaklumkan bahawa langkah berterusan bagi mengoptimumkan syarat perdagangan telah diambil, spread #Bitcoin akan mengalami perubahan mulai 30 November 2017. Anda boleh menyemak spesifikasi kontrak yang baru di halaman [You must be registered and logged in to see this link.].

[You must be registered and logged in to see this link.]

Jangan lupa untuk menyemak perubahan syarat dagangan di Instaforex ni nanti.
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 75
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 11th December 2017, 4:11 pm

Michael scotfield wrote:[You must be registered and logged in to see this link.]

Cara pengunaan sistem forexcopy instaforex

Apa perbezaan antara PAMM Instaforex dengan forexcopy Instaforex ni? Kedua duanya adalah sistem yg berbeza kan?
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 75
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 8th December 2017, 11:58 am

Michael scotfield wrote:Dgr cerita akaun baru instaforex,spread major pair dpt 2 pip.betul ke?

Instaforex ada perkenalkan akaun baru ke? Tak dengar cerita lagi pasal ni
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 75
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 8th December 2017, 11:57 am

Michael scotfield wrote:
|||||| wrote:
Michael scotfield wrote:[You must be registered and logged in to see this link.]

Cara pengunaan sistem forexcopy instaforex

Sangat berguna sebagai panduan kepada mereka yang tidak faham cara2 nak menyertai forexcopy ini

Betul tuan, pelbagai bentuk penerangan mengenai sistem forexcopy instaforex bertujuan utk menarik minat trader mengetahui lebih lanjut penggunaan forexcopy. Instaforex sememangnya memberikan perkhidmatan yg tebaik

Forexcopy dari Instaforex ni memang satu servis yg menarik. Moga lebih ramai manager akan menggunakannya
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 75
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on 8th December 2017, 6:40 am

|||||| wrote:
Michael scotfield wrote:[You must be registered and logged in to see this link.]

Cara pengunaan sistem forexcopy instaforex

Sangat berguna sebagai panduan kepada mereka yang tidak faham cara2 nak menyertai forexcopy ini

Betul tuan, pelbagai bentuk penerangan mengenai sistem forexcopy instaforex bertujuan utk menarik minat trader mengetahui lebih lanjut penggunaan forexcopy. Instaforex sememangnya memberikan perkhidmatan yg tebaik

Michael scotfield
Warga Baru

Posts : 30
Join date : 02/11/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on 7th December 2017, 7:41 pm

Dgr cerita akaun baru instaforex,spread major pair dpt 2 pip.betul ke?

Michael scotfield
Warga Baru

Posts : 30
Join date : 02/11/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 7th December 2017, 12:35 pm

instafx_N9 wrote:Keputusan enpat pertandingan Instaforex telah di ketahui.



Pemenang empat pertandingan InstaForex telah ditentukan. Kali ini, kami akan menamakan pemenang pertandingan berikut: One Million Option, InstaForex Sniper, FX-1 Rally, dan Real Scalping. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang mengenai hasil yang luar biasa dan berharap peserta lain menempa nama mereka dalam ulasan akan datang.

FX-1 Rally
Nikolay Tray menunjukkan prestasi cemerlang yang mempamerkan kemahiran perdagangan dan perlumbaan terbaiknya. Kami mengucapkan tahniah kepadanya atas keputusan yang baik dan berharap dia terus menang. Sekiranya anda menginginkan persaingan sengit dan pengalaman yang menakjubkan, ambil bahagian dalam pertandingan rali FX-1 yang akan datang! Ia akan diadakan dari jam 00:00 1 Disember 2017 hingga 23:59 1 Disember 2017.

One Million Option
Pertandingan InstaForex One Million Option menarik banyak peserta yang sanggup memenangi gelaran pedagang “options” terbaik. Keputusan terkini menunjukkan Olaitan T Ogedengbe dari Nigeria menunjukkan dagangan terbaik.
Peraduan seterusnya akan berlangsung tidak lama lagi: mulai 4 Disember 2017 hingga 8 Disember 2017.

InstaForex Sniper
Pedagang yang paling tajam penglihatan dan paling cepat bersaing dalam konteks InstaForex Sniper. Keputusan terakhir, Sergey Glebov telah menjadi penembak terbaik. Pertandingan seterusnya akan bermula pada 4 Disember 2017 dan akan berakhir pada 8 Disember 2017.

Real Scalping
Dagangan jangka pendek agak rumit dan memerlukan kerja keras dan ketepatan. Bukan semua orang adalah mempunyai hasrat, fokus, dan cukup cepat untuk berjaya dalam scalping. Tetapi ciri-ciri ini semestinya diperlukan untuk memenangi pertandingan ini. Kali ini, Boris Odintsov menunjukkan ciri-ciri yang diperlukan dan mendapat tempat pertama dalam pusingan terbaru pertandingan Real Scalping. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang dan mengalu-alukan semua orang yang bersedia untuk mengambil bahagian dalam peringkat seterusnya. Pertandingan seterusnya akan bermula pada 4 Disember 2017 dan berakhir pada 29 Disember 2017.

Sumber: [You must be registered and logged in to see this link.]
Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
[You must be registered and logged in to see this link.] - InstaForex Companies Group
[You must be registered and logged in to see this link.] - Pertolongan langsung atas talian


Pertandingan seterusnya dah bermula ke? Macam mana dengan kedudukan2 terkini?
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 75
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 7th December 2017, 12:34 pm

Michael scotfield wrote:[You must be registered and logged in to see this link.]

Cara pengunaan sistem forexcopy instaforex

Sangat berguna sebagai panduan kepada mereka yang tidak faham cara2 nak menyertai forexcopy ini
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 75
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on 6th December 2017, 9:50 pm

[You must be registered and logged in to see this link.]

Cara pengunaan sistem forexcopy instaforex

Michael scotfield
Warga Baru

Posts : 30
Join date : 02/11/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 6th December 2017, 12:07 pm

|||||| wrote:Senarai Official IB Instaforex

   Introducing office in Kota Bharu Kelantan , Malaysia
   E-mail [You must be registered and logged in to see this link.]
   Website [You must be registered and logged in to see this link.]
   Yahoo Messenger nizamac79_2
   Phone +60 139865542

   Introducing office in Pahang, Malaysia
   Address No A-261, FIrst Floor, Star City, Jalan Beserah 25300 Kuantan, Pahang, Malaysia
   E-mail [You must be registered and logged in to see this link.]
   Website [You must be registered and logged in to see this link.]
   Yahoo Messenger mysedanfx
   Skype sedanfx
   Phone +60 199112018
   +60 01110606017
   +60 01110606018
   +60 01110606019

   Introducing office in Kuala Lumpur, Malaysia
   Address East Wing Lower Lobby,
   Renaissance Kuala Lumpur Hotel, Jalan Sultan Ismail, 50450 Kuala Lumpur, Malaysia
   Working Time 02:00 - 10:00 (GMT 00)
   E-mail [You must be registered and logged in to see this link.]
   Website [You must be registered and logged in to see this link.]
   Skype kinemetal
   Phone +60(32)725-08-58

   Introducing office in Penang, Malaysia
   Address No 78-2 Bayan Bay, Persiaran Bayan Indah, 11900 Bayan Lepas, Pulau Pinang
   Working Time 10.00 Am to 7.00 Pm Monday to Friday
   E-mail [You must be registered and logged in to see this link.]
   Website [You must be registered and logged in to see this link.]
   Yahoo Messenger nahnufrx
   Skype Nahnufrx
   Phone +60 199887224

   Introducing office in Terengganu, Malaysia
   Address Tingkat 2, Lot 15154, Jalan Baru Pak Sabah, 23000 Dungun, Terengganu, Malaysia
   E-mail [You must be registered and logged in to see this link.]
   Yahoo Messenger wan_azihan
   Skype wan.azihan
   ICQ 89566715
   Phone +60 176677944
   +60 98455744

   Introducing office in Johor , Malaysia
   E-mail [You must be registered and logged in to see this link.]
   Website [You must be registered and logged in to see this link.]
   Skype mewahgold
   Google talk [You must be registered and logged in to see this link.]
   Phone +60167116429
   +60107965678 (transfers below 1000 usd)
   Whats App +60167116429
   WeChat mewahgold

   Introducing office in Kedah, Malaysia
   Address No.7, Tingkat 2, Jalan Perdana Heights 2/1, Lot 88 Perdana Height, 08000 Sungai Petani, Kedah Darul Aman, Malaysia
   E-mail [You must be registered and logged in to see this link.]
   Website [You must be registered and logged in to see this link.]
   Yahoo Messenger rafiqirazali
   Skype rafiqirazali
   Phone +60(11) 106-768-85
   +60(12) 966-04-09

   Introducing office in Selangor, Malaysia
   Address 19-2B Blok N, Jalan Seksyen 3/12 Taman Kajang Utama Selangor, Malaysia
   E-mail [You must be registered and logged in to see this link.]
   Website [You must be registered and logged in to see this link.]
   Phone +60 124123767
   Other contacts [You must be registered and logged in to see this link.]

   Introducing office in Johor, Malaysia
   Address 20-1C, Jalan Ciku, 86000 Kluang, Johor Darul Takzim, Malaysia
   Working Time 09:00 - 16:00 (UTC+8:00)
   E-mail [You must be registered and logged in to see this link.]
   Website [You must be registered and logged in to see this link.]
   Phone +60(17) 810-37-67
   Whats App +6017-8103767

   Introducing office in Kuching, Malaysia
   Address No 82 Kampung Tpong Tengah, Jalan Merdeka, Petra Jaya, 93050 Kuching, Sarawak, Malaysia
   Working Time 10:00 - 19:00 (UTC+8:00)
   E-mail [You must be registered and logged in to see this link.]
   Website [You must be registered and logged in to see this link.]
   Phone +60178103767

   Introducing office in Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
   Address Lot 9, 2nd floor, Block A (A-2-9), Lorong Taipan, 88450 Inanam, Kota Kinabalu, Sabah
   Working Time 10.00 Am to 7.00 Pm Monday to Friday
   E-mail [You must be registered and logged in to see this link.]
   norasaen@yahoo.com
   Website [You must be registered and logged in to see this link.]
   Phone +60(14)562-29-22, +60(88)38-25-31
   Whats App +60(14)562-29-22, +60(88)38-25-31

   Introducing office in Kelantan, Malaysia
   Address Fx Technologys Pt 288, tingkat 1 wisma wantan, seksyen 25 jalan sultan yahya petra 15200, Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
   Working Time 09:00 - 19:00 (UTC +8:00)
   E-mail [You must be registered and logged in to see this link.]
   Website [You must be registered and logged in to see this link.]
   Yahoo Messenger epiigozz
   Whats App +60129852935


Boleh simpan buat rujukan jika ada memerlukan sebarang bantuan dari IB nanti
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 75
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 6th December 2017, 12:06 pm

Michael scotfield wrote:jika ada masalah berkaitan bonus, dan ingin claim , sila pastikan perkara dibawah;-

5.1. When contentious cases occur, the Client is entitled to file a claim with the Company. Claims are accepted within two working days from the date the problem occurs.
5.2. The claim should be in the form of an electronic mail (e-mail) and sent to the Trading Operations Department: [You must be registered and logged in to see this link.]
Claims submitted in other ways will not be taken into account.
5.3. The Client claim will take no longer than 10 working days to be settled by the Company:
If the Client's claim is considered fair, the Company will accept it and deposit funds in the Client's trading account within one working day.
InstaForex Companies Group follows generally accepted market practices and internal policy, for those claims not mentioned in the present Agreement.
5.4. The Client's claim form should have:
- Full name;
- Account number ;
- Date and time contentious case occurred;
- Contentious case ticker or order;
- Description of claim, leaving out emotions

format penting yg perlu diikuti jika ingin menghantar aduan masalah akaun kita
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 75
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on 5th December 2017, 11:06 pm

jika ada masalah berkaitan bonus, dan ingin claim , sila pastikan perkara dibawah;-

5.1. When contentious cases occur, the Client is entitled to file a claim with the Company. Claims are accepted within two working days from the date the problem occurs.
5.2. The claim should be in the form of an electronic mail (e-mail) and sent to the Trading Operations Department: [You must be registered and logged in to see this link.]
Claims submitted in other ways will not be taken into account.
5.3. The Client claim will take no longer than 10 working days to be settled by the Company:
If the Client's claim is considered fair, the Company will accept it and deposit funds in the Client's trading account within one working day.
InstaForex Companies Group follows generally accepted market practices and internal policy, for those claims not mentioned in the present Agreement.
5.4. The Client's claim form should have:
- Full name;
- Account number ;
- Date and time contentious case occurred;
- Contentious case ticker or order;
- Description of claim, leaving out emotions

Michael scotfield
Warga Baru

Posts : 30
Join date : 02/11/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 5th December 2017, 10:12 am

InstaForex Shah Alam wrote:PEMBERITAHUAN PERUBAHAN SYARAT PERDAGANGAN



Dimaklumkan bahawa langkah berterusan bagi mengoptimumkan syarat perdagangan telah diambil, spread #Bitcoin akan mengalami perubahan mulai 30 November 2017. Anda boleh menyemak spesifikasi kontrak yang baru di halaman [You must be registered and logged in to see this link.].

[You must be registered and logged in to see this link.]

Oh, perubahan hanya kepada spread bitcoin sahaja rupanya.
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 75
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 5th December 2017, 10:10 am

Michael scotfield wrote:
InstaForex Shah Alam wrote:PEMBERITAHUAN PERUBAHAN SYARAT PERDAGANGAN



Dimaklumkan bahawa langkah berterusan bagi mengoptimumkan syarat perdagangan telah diambil, spread #Bitcoin akan mengalami perubahan mulai 30 November 2017. Anda boleh menyemak spesifikasi kontrak yang baru di halaman [You must be registered and logged in to see this link.].

[You must be registered and logged in to see this link.]

Ada perubahan utk spread bitcoin nampaknya

Adakah perubahan spread itu semakin membesar atau mengecil?
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 75
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on 4th December 2017, 9:03 pm

InstaForex Shah Alam wrote:PEMBERITAHUAN PERUBAHAN SYARAT PERDAGANGAN



Dimaklumkan bahawa langkah berterusan bagi mengoptimumkan syarat perdagangan telah diambil, spread #Bitcoin akan mengalami perubahan mulai 30 November 2017. Anda boleh menyemak spesifikasi kontrak yang baru di halaman [You must be registered and logged in to see this link.].

[You must be registered and logged in to see this link.]

Ada perubahan utk spread bitcoin nampaknya

Michael scotfield
Warga Baru

Posts : 30
Join date : 02/11/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by InstaForex Shah Alam on 4th December 2017, 3:27 pm

PEMBERITAHUAN PERUBAHAN SYARAT PERDAGANGAN



Dimaklumkan bahawa langkah berterusan bagi mengoptimumkan syarat perdagangan telah diambil, spread #Bitcoin akan mengalami perubahan mulai 30 November 2017. Anda boleh menyemak spesifikasi kontrak yang baru di halaman [You must be registered and logged in to see this link.].

[You must be registered and logged in to see this link.]

InstaForex Shah Alam
Warga Baru

Posts : 46
Join date : 16/12/2015

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 4th December 2017, 1:02 pm

Senarai Official IB Instaforex

Introducing office in Kota Bharu Kelantan , Malaysia
E-mail [You must be registered and logged in to see this link.]
Website [You must be registered and logged in to see this link.]
Yahoo Messenger nizamac79_2
Phone +60 139865542

Introducing office in Pahang, Malaysia
Address No A-261, FIrst Floor, Star City, Jalan Beserah 25300 Kuantan, Pahang, Malaysia
E-mail [You must be registered and logged in to see this link.]
Website [You must be registered and logged in to see this link.]
Yahoo Messenger mysedanfx
Skype sedanfx
Phone +60 199112018
+60 01110606017
+60 01110606018
+60 01110606019

Introducing office in Kuala Lumpur, Malaysia
Address East Wing Lower Lobby,
Renaissance Kuala Lumpur Hotel, Jalan Sultan Ismail, 50450 Kuala Lumpur, Malaysia
Working Time 02:00 - 10:00 (GMT 00)
E-mail [You must be registered and logged in to see this link.]
Website [You must be registered and logged in to see this link.]
Skype kinemetal
Phone +60(32)725-08-58

Introducing office in Penang, Malaysia
Address No 78-2 Bayan Bay, Persiaran Bayan Indah, 11900 Bayan Lepas, Pulau Pinang
Working Time 10.00 Am to 7.00 Pm Monday to Friday
E-mail [You must be registered and logged in to see this link.]
Website [You must be registered and logged in to see this link.]
Yahoo Messenger nahnufrx
Skype Nahnufrx
Phone +60 199887224

Introducing office in Terengganu, Malaysia
Address Tingkat 2, Lot 15154, Jalan Baru Pak Sabah, 23000 Dungun, Terengganu, Malaysia
E-mail [You must be registered and logged in to see this link.]
Yahoo Messenger wan_azihan
Skype wan.azihan
ICQ 89566715
Phone +60 176677944
+60 98455744

Introducing office in Johor , Malaysia
E-mail [You must be registered and logged in to see this link.]
Website [You must be registered and logged in to see this link.]
Skype mewahgold
Google talk [You must be registered and logged in to see this link.]
Phone +60167116429
+60107965678 (transfers below 1000 usd)
Whats App +60167116429
WeChat mewahgold

Introducing office in Kedah, Malaysia
Address No.7, Tingkat 2, Jalan Perdana Heights 2/1, Lot 88 Perdana Height, 08000 Sungai Petani, Kedah Darul Aman, Malaysia
E-mail [You must be registered and logged in to see this link.]
Website [You must be registered and logged in to see this link.]
Yahoo Messenger rafiqirazali
Skype rafiqirazali
Phone +60(11) 106-768-85
+60(12) 966-04-09

Introducing office in Selangor, Malaysia
Address 19-2B Blok N, Jalan Seksyen 3/12 Taman Kajang Utama Selangor, Malaysia
E-mail [You must be registered and logged in to see this link.]
Website [You must be registered and logged in to see this link.]
Phone +60 124123767
Other contacts [You must be registered and logged in to see this link.]

Introducing office in Johor, Malaysia
Address 20-1C, Jalan Ciku, 86000 Kluang, Johor Darul Takzim, Malaysia
Working Time 09:00 - 16:00 (UTC+8:00)
E-mail [You must be registered and logged in to see this link.]
Website [You must be registered and logged in to see this link.]
Phone +60(17) 810-37-67
Whats App +6017-8103767

Introducing office in Kuching, Malaysia
Address No 82 Kampung Tpong Tengah, Jalan Merdeka, Petra Jaya, 93050 Kuching, Sarawak, Malaysia
Working Time 10:00 - 19:00 (UTC+8:00)
E-mail [You must be registered and logged in to see this link.]
Website [You must be registered and logged in to see this link.]
Phone +60178103767

Introducing office in Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
Address Lot 9, 2nd floor, Block A (A-2-9), Lorong Taipan, 88450 Inanam, Kota Kinabalu, Sabah
Working Time 10.00 Am to 7.00 Pm Monday to Friday
E-mail [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
Website [You must be registered and logged in to see this link.]
Phone +60(14)562-29-22, +60(88)38-25-31
Whats App +60(14)562-29-22, +60(88)38-25-31

Introducing office in Kelantan, Malaysia
Address Fx Technologys Pt 288, tingkat 1 wisma wantan, seksyen 25 jalan sultan yahya petra 15200, Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Working Time 09:00 - 19:00 (UTC +8:00)
E-mail [You must be registered and logged in to see this link.]
Website [You must be registered and logged in to see this link.]
Yahoo Messenger epiigozz
Whats App +60129852935

avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 75
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 4th December 2017, 1:00 pm

Michael scotfield wrote:jika ada masalah berkaitan bonus, dan ingin claim , sila pastikan perkara dibawah;-

5.1. When contentious cases occur, the Client is entitled to file a claim with the Company. Claims are accepted within two working days from the date the problem occurs.
5.2. The claim should be in the form of an electronic mail (e-mail) and sent to the Trading Operations Department: [You must be registered and logged in to see this link.]
Claims submitted in other ways will not be taken into account.
5.3. The Client claim will take no longer than 10 working days to be settled by the Company:
If the Client's claim is considered fair, the Company will accept it and deposit funds in the Client's trading account within one working day.
InstaForex Companies Group follows generally accepted market practices and internal policy, for those claims not mentioned in the present Agreement.
5.4. The Client's claim form should have:
- Full name;
- Account number ;
- Date and time contentious case occurred;
- Contentious case ticker or order;
- Description of claim, leaving out emotions

Penting step2 yg dinyatakan tu untuk memudahkan pihak Instaforex membuat siasatan.
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 75
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on 1st December 2017, 9:47 pm

jika ada masalah berkaitan bonus, dan ingin claim , sila pastikan perkara dibawah;-

5.1. When contentious cases occur, the Client is entitled to file a claim with the Company. Claims are accepted within two working days from the date the problem occurs.
5.2. The claim should be in the form of an electronic mail (e-mail) and sent to the Trading Operations Department: [You must be registered and logged in to see this link.]
Claims submitted in other ways will not be taken into account.
5.3. The Client claim will take no longer than 10 working days to be settled by the Company:
If the Client's claim is considered fair, the Company will accept it and deposit funds in the Client's trading account within one working day.
InstaForex Companies Group follows generally accepted market practices and internal policy, for those claims not mentioned in the present Agreement.
5.4. The Client's claim form should have:
- Full name;
- Account number ;
- Date and time contentious case occurred;
- Contentious case ticker or order;
- Description of claim, leaving out emotions

Michael scotfield
Warga Baru

Posts : 30
Join date : 02/11/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum