InstaForex - Company News

Page 6 of 19 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19  Next

Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 19th January 2018, 6:07 pm

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
instafx_N9 wrote:Mazda 6 telah menemui pemenangnya!

Mazda 6 untuk Malaysia dari kempen InstaForex telah berakhir secara rasminya! Nombor-Mazda 05190 telah ditetapkan pada 24 November, 2017
Pemegang akaun 2503916, adalah milik Hasni Zadi Bin Che Husain.
Menurut peraturan kempen, pemenang berhak untuk memilih antara hadiah utama - Mazda 6, dan hadiah wang tunai bernilai 55,000 USD untuk dikreditkan ke akaun dagangannya. Hasni Zadi Bin Che Husain memilih untuk memiliki hadiah wang tunai.

Kami ingin mengucapkan tahniah diatas kemenangannya dan berharap beliau akan mencapai matlamat proffesional baru!



Sumber: [You must be registered and logged in to see this link.]
Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
[You must be registered and logged in to see this link.] - InstaForex Companies Group
[You must be registered and logged in to see this link.] - Pertolongan langsung atas talian

Nampaknya pemenang pertandingan ini memilih untuk mengambil akaun dagangan Instaforex yg bernilai usd 55,000. Trading pelan2 target bulanan 10% pun dah cantik sangat ni

dengan 55K usd .. boleh cuba join Instaforex PAMM atau forexcopy. rasa menarik

Kalau saya dengan akaun Instaforex sebesar itu, baik trade sendiri slow2. Dapat tiap bulan 5-10% pun dah sedap pendapatan

pada saya paling mudah ... labur duit itu ke dalam instaforex PAMM. sangat mudah

Pada yg mempunyai modal tidak berapa besar, saya sarankan untuk mencuba servis forexcopy dari pamm Instaforex ni
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 163
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 19th January 2018, 6:06 pm

abu85 wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
instafx_N9 wrote:Mazda 6 telah menemui pemenangnya!

Mazda 6 untuk Malaysia dari kempen InstaForex telah berakhir secara rasminya! Nombor-Mazda 05190 telah ditetapkan pada 24 November, 2017
Pemegang akaun 2503916, adalah milik Hasni Zadi Bin Che Husain.
Menurut peraturan kempen, pemenang berhak untuk memilih antara hadiah utama - Mazda 6, dan hadiah wang tunai bernilai 55,000 USD untuk dikreditkan ke akaun dagangannya. Hasni Zadi Bin Che Husain memilih untuk memiliki hadiah wang tunai.

Kami ingin mengucapkan tahniah diatas kemenangannya dan berharap beliau akan mencapai matlamat proffesional baru!



Sumber: [You must be registered and logged in to see this link.]
Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
[You must be registered and logged in to see this link.] - InstaForex Companies Group
[You must be registered and logged in to see this link.] - Pertolongan langsung atas talian

Nampaknya pemenang pertandingan ini memilih untuk mengambil akaun dagangan Instaforex yg bernilai usd 55,000. Trading pelan2 target bulanan 10% pun dah cantik sangat ni

dengan 55K usd .. boleh cuba join Instaforex PAMM atau forexcopy. rasa menarik

Kalau saya dengan akaun Instaforex sebesar itu, baik trade sendiri slow2. Dapat tiap bulan 5-10% pun dah sedap pendapatan

pada saya paling mudah ... labur duit itu ke dalam instaforex PAMM. sangat mudah

PAMM tu apa tuan... mcm mn nak labur ke PAMM...

PAMM tu singkatan untuk percentage allocation management module. Dia macam satu pool akaun yg mana semua pelanggan Instaforex boleh sertai. Lagi banyak dana kita dalam satu2 pool, lagi banyak bahagian keuntungan kita boleh dapat.
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 163
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on 18th January 2018, 11:52 pm

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
instafx_N9 wrote:Mazda 6 telah menemui pemenangnya!

Mazda 6 untuk Malaysia dari kempen InstaForex telah berakhir secara rasminya! Nombor-Mazda 05190 telah ditetapkan pada 24 November, 2017
Pemegang akaun 2503916, adalah milik Hasni Zadi Bin Che Husain.
Menurut peraturan kempen, pemenang berhak untuk memilih antara hadiah utama - Mazda 6, dan hadiah wang tunai bernilai 55,000 USD untuk dikreditkan ke akaun dagangannya. Hasni Zadi Bin Che Husain memilih untuk memiliki hadiah wang tunai.

Kami ingin mengucapkan tahniah diatas kemenangannya dan berharap beliau akan mencapai matlamat proffesional baru!



Sumber: [You must be registered and logged in to see this link.]
Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
[You must be registered and logged in to see this link.] - InstaForex Companies Group
[You must be registered and logged in to see this link.] - Pertolongan langsung atas talian

Nampaknya pemenang pertandingan ini memilih untuk mengambil akaun dagangan Instaforex yg bernilai usd 55,000. Trading pelan2 target bulanan 10% pun dah cantik sangat ni

dengan 55K usd .. boleh cuba join Instaforex PAMM atau forexcopy. rasa menarik

Kalau saya dengan akaun Instaforex sebesar itu, baik trade sendiri slow2. Dapat tiap bulan 5-10% pun dah sedap pendapatan

pada saya paling mudah ... labur duit itu ke dalam instaforex PAMM. sangat mudah

PAMM tu apa tuan... mcm mn nak labur ke PAMM...

abu85
Warga Baru

Posts : 40
Join date : 13/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 18th January 2018, 10:24 pm

|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
instafx_N9 wrote:Mazda 6 telah menemui pemenangnya!

Mazda 6 untuk Malaysia dari kempen InstaForex telah berakhir secara rasminya! Nombor-Mazda 05190 telah ditetapkan pada 24 November, 2017
Pemegang akaun 2503916, adalah milik Hasni Zadi Bin Che Husain.
Menurut peraturan kempen, pemenang berhak untuk memilih antara hadiah utama - Mazda 6, dan hadiah wang tunai bernilai 55,000 USD untuk dikreditkan ke akaun dagangannya. Hasni Zadi Bin Che Husain memilih untuk memiliki hadiah wang tunai.

Kami ingin mengucapkan tahniah diatas kemenangannya dan berharap beliau akan mencapai matlamat proffesional baru!



Sumber: [You must be registered and logged in to see this link.]
Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
[You must be registered and logged in to see this link.] - InstaForex Companies Group
[You must be registered and logged in to see this link.] - Pertolongan langsung atas talian

Nampaknya pemenang pertandingan ini memilih untuk mengambil akaun dagangan Instaforex yg bernilai usd 55,000. Trading pelan2 target bulanan 10% pun dah cantik sangat ni

dengan 55K usd .. boleh cuba join Instaforex PAMM atau forexcopy. rasa menarik

Kalau saya dengan akaun Instaforex sebesar itu, baik trade sendiri slow2. Dapat tiap bulan 5-10% pun dah sedap pendapatan

pada saya paling mudah ... labur duit itu ke dalam instaforex PAMM. sangat mudah

azam575
Warga Baru

Posts : 55
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on 18th January 2018, 9:24 pm

|||||| wrote:
instafx_N9 wrote:Mazda 6 telah menemui pemenangnya!

Mazda 6 untuk Malaysia dari kempen InstaForex telah berakhir secara rasminya! Nombor-Mazda 05190 telah ditetapkan pada 24 November, 2017
Pemegang akaun 2503916, adalah milik Hasni Zadi Bin Che Husain.
Menurut peraturan kempen, pemenang berhak untuk memilih antara hadiah utama - Mazda 6, dan hadiah wang tunai bernilai 55,000 USD untuk dikreditkan ke akaun dagangannya. Hasni Zadi Bin Che Husain memilih untuk memiliki hadiah wang tunai.

Kami ingin mengucapkan tahniah diatas kemenangannya dan berharap beliau akan mencapai matlamat proffesional baru!



Sumber: [You must be registered and logged in to see this link.]
Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
[You must be registered and logged in to see this link.] - InstaForex Companies Group
[You must be registered and logged in to see this link.] - Pertolongan langsung atas talian

Nampaknya pemenang pertandingan ini memilih untuk mengambil akaun dagangan Instaforex yg bernilai usd 55,000. Trading pelan2 target bulanan 10% pun dah cantik sangat ni

Kalau trade saham di instaforex,dan simpan order boleh dpt untung tiap2 bulan

Michael scotfield
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 79
Join date : 02/11/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 18th January 2018, 11:22 am

azam575 wrote:
|||||| wrote:
instafx_N9 wrote:Mazda 6 telah menemui pemenangnya!

Mazda 6 untuk Malaysia dari kempen InstaForex telah berakhir secara rasminya! Nombor-Mazda 05190 telah ditetapkan pada 24 November, 2017
Pemegang akaun 2503916, adalah milik Hasni Zadi Bin Che Husain.
Menurut peraturan kempen, pemenang berhak untuk memilih antara hadiah utama - Mazda 6, dan hadiah wang tunai bernilai 55,000 USD untuk dikreditkan ke akaun dagangannya. Hasni Zadi Bin Che Husain memilih untuk memiliki hadiah wang tunai.

Kami ingin mengucapkan tahniah diatas kemenangannya dan berharap beliau akan mencapai matlamat proffesional baru!



Sumber: [You must be registered and logged in to see this link.]
Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
[You must be registered and logged in to see this link.] - InstaForex Companies Group
[You must be registered and logged in to see this link.] - Pertolongan langsung atas talian

Nampaknya pemenang pertandingan ini memilih untuk mengambil akaun dagangan Instaforex yg bernilai usd 55,000. Trading pelan2 target bulanan 10% pun dah cantik sangat ni

dengan 55K usd .. boleh cuba join Instaforex PAMM atau forexcopy. rasa menarik

Kalau saya dengan akaun Instaforex sebesar itu, baik trade sendiri slow2. Dapat tiap bulan 5-10% pun dah sedap pendapatan
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 163
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 18th January 2018, 11:21 am

abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
instafx_N9 wrote:Mazda 6 telah menemui pemenangnya!

Mazda 6 untuk Malaysia dari kempen InstaForex telah berakhir secara rasminya! Nombor-Mazda 05190 telah ditetapkan pada 24 November, 2017
Pemegang akaun 2503916, adalah milik Hasni Zadi Bin Che Husain.
Menurut peraturan kempen, pemenang berhak untuk memilih antara hadiah utama - Mazda 6, dan hadiah wang tunai bernilai 55,000 USD untuk dikreditkan ke akaun dagangannya. Hasni Zadi Bin Che Husain memilih untuk memiliki hadiah wang tunai.

Kami ingin mengucapkan tahniah diatas kemenangannya dan berharap beliau akan mencapai matlamat proffesional baru!



Sumber: [You must be registered and logged in to see this link.]
Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
[You must be registered and logged in to see this link.] - InstaForex Companies Group
[You must be registered and logged in to see this link.] - Pertolongan langsung atas talian

Nampaknya pemenang pertandingan ini memilih untuk mengambil akaun dagangan Instaforex yg bernilai usd 55,000. Trading pelan2 target bulanan 10% pun dah cantik sangat ni

dengan 55K usd .. boleh cuba join Instaforex PAMM atau forexcopy. rasa menarik

Silap memilih manager forexcopy instaforex boleh rugi juga,tuan ada tip utk pilih forexcopy?

klw saya tgk.. 6 bulan ke atas.. profit konsistance... dan tgk jugak ROI

Kadang2 pening kepala nak memilih manager yang sesuai utk di follow dalam PAMM atau forexcopy Instaforex ni sebab ada terlampau ramai manager untuk dipilih
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 163
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on 17th January 2018, 11:39 pm

Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
instafx_N9 wrote:Mazda 6 telah menemui pemenangnya!

Mazda 6 untuk Malaysia dari kempen InstaForex telah berakhir secara rasminya! Nombor-Mazda 05190 telah ditetapkan pada 24 November, 2017
Pemegang akaun 2503916, adalah milik Hasni Zadi Bin Che Husain.
Menurut peraturan kempen, pemenang berhak untuk memilih antara hadiah utama - Mazda 6, dan hadiah wang tunai bernilai 55,000 USD untuk dikreditkan ke akaun dagangannya. Hasni Zadi Bin Che Husain memilih untuk memiliki hadiah wang tunai.

Kami ingin mengucapkan tahniah diatas kemenangannya dan berharap beliau akan mencapai matlamat proffesional baru!



Sumber: [You must be registered and logged in to see this link.]
Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
[You must be registered and logged in to see this link.] - InstaForex Companies Group
[You must be registered and logged in to see this link.] - Pertolongan langsung atas talian

Nampaknya pemenang pertandingan ini memilih untuk mengambil akaun dagangan Instaforex yg bernilai usd 55,000. Trading pelan2 target bulanan 10% pun dah cantik sangat ni

dengan 55K usd .. boleh cuba join Instaforex PAMM atau forexcopy. rasa menarik

Silap memilih manager forexcopy instaforex boleh rugi juga,tuan ada tip utk pilih forexcopy?

klw saya tgk.. 6 bulan ke atas.. profit konsistance... dan tgk jugak ROI

abu85
Warga Baru

Posts : 40
Join date : 13/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on 17th January 2018, 11:01 pm

azam575 wrote:
|||||| wrote:
instafx_N9 wrote:Mazda 6 telah menemui pemenangnya!

Mazda 6 untuk Malaysia dari kempen InstaForex telah berakhir secara rasminya! Nombor-Mazda 05190 telah ditetapkan pada 24 November, 2017
Pemegang akaun 2503916, adalah milik Hasni Zadi Bin Che Husain.
Menurut peraturan kempen, pemenang berhak untuk memilih antara hadiah utama - Mazda 6, dan hadiah wang tunai bernilai 55,000 USD untuk dikreditkan ke akaun dagangannya. Hasni Zadi Bin Che Husain memilih untuk memiliki hadiah wang tunai.

Kami ingin mengucapkan tahniah diatas kemenangannya dan berharap beliau akan mencapai matlamat proffesional baru!



Sumber: [You must be registered and logged in to see this link.]
Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
[You must be registered and logged in to see this link.] - InstaForex Companies Group
[You must be registered and logged in to see this link.] - Pertolongan langsung atas talian

Nampaknya pemenang pertandingan ini memilih untuk mengambil akaun dagangan Instaforex yg bernilai usd 55,000. Trading pelan2 target bulanan 10% pun dah cantik sangat ni

dengan 55K usd .. boleh cuba join Instaforex PAMM atau forexcopy. rasa menarik

Silap memilih manager forexcopy instaforex boleh rugi juga,tuan ada tip utk pilih forexcopy?

Michael scotfield
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 79
Join date : 02/11/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 17th January 2018, 9:02 pm

|||||| wrote:
instafx_N9 wrote:Mazda 6 telah menemui pemenangnya!

Mazda 6 untuk Malaysia dari kempen InstaForex telah berakhir secara rasminya! Nombor-Mazda 05190 telah ditetapkan pada 24 November, 2017
Pemegang akaun 2503916, adalah milik Hasni Zadi Bin Che Husain.
Menurut peraturan kempen, pemenang berhak untuk memilih antara hadiah utama - Mazda 6, dan hadiah wang tunai bernilai 55,000 USD untuk dikreditkan ke akaun dagangannya. Hasni Zadi Bin Che Husain memilih untuk memiliki hadiah wang tunai.

Kami ingin mengucapkan tahniah diatas kemenangannya dan berharap beliau akan mencapai matlamat proffesional baru!



Sumber: [You must be registered and logged in to see this link.]
Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
[You must be registered and logged in to see this link.] - InstaForex Companies Group
[You must be registered and logged in to see this link.] - Pertolongan langsung atas talian

Nampaknya pemenang pertandingan ini memilih untuk mengambil akaun dagangan Instaforex yg bernilai usd 55,000. Trading pelan2 target bulanan 10% pun dah cantik sangat ni

dengan 55K usd .. boleh cuba join Instaforex PAMM atau forexcopy. rasa menarik

azam575
Warga Baru

Posts : 55
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 17th January 2018, 4:19 pm

instafx_N9 wrote:Mazda 6 telah menemui pemenangnya!

Mazda 6 untuk Malaysia dari kempen InstaForex telah berakhir secara rasminya! Nombor-Mazda 05190 telah ditetapkan pada 24 November, 2017
Pemegang akaun 2503916, adalah milik Hasni Zadi Bin Che Husain.
Menurut peraturan kempen, pemenang berhak untuk memilih antara hadiah utama - Mazda 6, dan hadiah wang tunai bernilai 55,000 USD untuk dikreditkan ke akaun dagangannya. Hasni Zadi Bin Che Husain memilih untuk memiliki hadiah wang tunai.

Kami ingin mengucapkan tahniah diatas kemenangannya dan berharap beliau akan mencapai matlamat proffesional baru!



Sumber: [You must be registered and logged in to see this link.]
Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
[You must be registered and logged in to see this link.] - InstaForex Companies Group
[You must be registered and logged in to see this link.] - Pertolongan langsung atas talian

Nampaknya pemenang pertandingan ini memilih untuk mengambil akaun dagangan Instaforex yg bernilai usd 55,000. Trading pelan2 target bulanan 10% pun dah cantik sangat ni
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 163
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 17th January 2018, 4:14 pm

Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:jom trade di instaforex... dan dapatkan rebate 80% terus ke bank anda berminat wasap  012 8382849

Menarik tawaran ini utk trader instaforex

Rebet yg ada di Instaforex memang menarik. Setiap hari automatik rebet akan dikreditkan terus ke akaun dagangan para pelanggan.
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 163
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on 16th January 2018, 10:07 pm

abu85 wrote:jom trade di instaforex... dan dapatkan rebate 80% terus ke bank anda berminat wasap  012 8382849

Menarik tawaran ini utk trader instaforex

Michael scotfield
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 79
Join date : 02/11/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 16th January 2018, 10:06 pm

|||||| wrote:
instafx_N9 wrote:Lima pemenang pertandingan InstaForex di ketahui

Keputusan lima pertandingan InstaForex terkini di rumuskan dan kami bersedia untuk mengumumkan pemenang One Million Option, Lucky Trader, InstaForex Sniper, Real Scalping, dan FX-1 Rally. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang dalam keputusan yang cemerlang dan ingin peserta lain mengukir nama mereka dalam pencapaian masa depan.



FX-1 Rally
Dmitriy Nazimov menunjukkan kemahiran dagangan dan perlumbaan luar biasa yang menaikkan kedudukan hasil terbaik. Kami mengucapkan tahniah kepadanya atas kemenangan yang luar biasa dan berharap dia terus menang. Sekiranya anda berpuas hati dengan persaingan yang menarik dan pengalaman yang menakjubkan, ambil bahagian dalam pertandingan rali FX-1 yang akan datang! Ia akan diadakan dari 00:00 19 Januari 2018 hingga 23:59 19 Januari 2018.

One Million Option
One Million Option adalah salah satu pertandingan InstaForex yang paling popular. Setiap langkah mengumpulkan beratus-ratus peserta yang berjuang untuk gelaran pedagang pilihan terbaik. Prestasi terbaik dipaparkan oleh Vladimir Krivenko.
Peringkat seterusnya adalah bermula tidak lama lagi, pada 22 Januari 2018 dan akan berlangsung hingga 26 Januari, 2018.

Lucky Trader
Keyakinan, keberanian, dan kepekaan pada kejayaan adalah kunci kemenangan dalam dua minggu Lucky Trader maraton. Jika anda berjaya berdagang dengan sempurna selama dua minggu, anda akan dapat memenangi pertandingan ini, seperti Ilya Nikolaevich Prokopets melakukannya. Peringkat seterusnya pertandingan Lucky Trader akan bermula pada 22 Januari 2018 dan akan berakhir pada 2 Februari 2018.

InstaForex Sniper
Pedagang terpantas dan paling tepat, yang mengetahui secara tepat bila untuk menutup perjanjian, bersaing dalam pertandingan Sniper InstaForex. Babalau Ruslan dari Romania ternyata menjadi pemenang pertandingan baru-baru ini. Peringkat seterusnya pertandingan Sniper InstaForex akan dilaksanakan mulai 15 Januari 2018 hingga 19 Januari 2018.

Real Scalping
Dagangan jangka pendek agak sukar dan teliti dan memerlukan perhatian yang mendalam. Tidak semua orang memberi perhatian, memberi tumpuan, dan cukup cepat untuk berjaya dalam pertandingan Real Scalping. Kali ini, Aloise Boamin memaparkan semua ciri-ciri ini dan mengambil tempat pertama. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang dan menjemput pedagang lain untuk menyertai pertandingan. Semua orang yang bersedia menguji kemahiran mereka boleh mendaftar untuk pertandingan Real Scalping, pusingan seterusnya akan bermula pada 5 Februari 2018 dan berakhir pada 23 Februari 2018.

Sumber: [You must be registered and logged in to see this link.]

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
[You must be registered and logged in to see this link.] - InstaForex Companies Group
[You must be registered and logged in to see this link.] - Pertolongan langsung atas talian


Banyak betul pertandingan2 yg sentiasa diadakan oleh Instaforex kan? Satu cara yg bagus untuk menghargai pelanggan

setiap pertandingan instaforex ada terma dan syarat yang perlu dipatuhi. harap semua trader alert mengenai perkara ini

azam575
Warga Baru

Posts : 55
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 16th January 2018, 4:00 pm

instafx_N9 wrote:Lima pemenang pertandingan InstaForex di ketahui

Keputusan lima pertandingan InstaForex terkini di rumuskan dan kami bersedia untuk mengumumkan pemenang One Million Option, Lucky Trader, InstaForex Sniper, Real Scalping, dan FX-1 Rally. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang dalam keputusan yang cemerlang dan ingin peserta lain mengukir nama mereka dalam pencapaian masa depan.



FX-1 Rally
Dmitriy Nazimov menunjukkan kemahiran dagangan dan perlumbaan luar biasa yang menaikkan kedudukan hasil terbaik. Kami mengucapkan tahniah kepadanya atas kemenangan yang luar biasa dan berharap dia terus menang. Sekiranya anda berpuas hati dengan persaingan yang menarik dan pengalaman yang menakjubkan, ambil bahagian dalam pertandingan rali FX-1 yang akan datang! Ia akan diadakan dari 00:00 19 Januari 2018 hingga 23:59 19 Januari 2018.

One Million Option
One Million Option adalah salah satu pertandingan InstaForex yang paling popular. Setiap langkah mengumpulkan beratus-ratus peserta yang berjuang untuk gelaran pedagang pilihan terbaik. Prestasi terbaik dipaparkan oleh Vladimir Krivenko.
Peringkat seterusnya adalah bermula tidak lama lagi, pada 22 Januari 2018 dan akan berlangsung hingga 26 Januari, 2018.

Lucky Trader
Keyakinan, keberanian, dan kepekaan pada kejayaan adalah kunci kemenangan dalam dua minggu Lucky Trader maraton. Jika anda berjaya berdagang dengan sempurna selama dua minggu, anda akan dapat memenangi pertandingan ini, seperti Ilya Nikolaevich Prokopets melakukannya. Peringkat seterusnya pertandingan Lucky Trader akan bermula pada 22 Januari 2018 dan akan berakhir pada 2 Februari 2018.

InstaForex Sniper
Pedagang terpantas dan paling tepat, yang mengetahui secara tepat bila untuk menutup perjanjian, bersaing dalam pertandingan Sniper InstaForex. Babalau Ruslan dari Romania ternyata menjadi pemenang pertandingan baru-baru ini. Peringkat seterusnya pertandingan Sniper InstaForex akan dilaksanakan mulai 15 Januari 2018 hingga 19 Januari 2018.

Real Scalping
Dagangan jangka pendek agak sukar dan teliti dan memerlukan perhatian yang mendalam. Tidak semua orang memberi perhatian, memberi tumpuan, dan cukup cepat untuk berjaya dalam pertandingan Real Scalping. Kali ini, Aloise Boamin memaparkan semua ciri-ciri ini dan mengambil tempat pertama. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang dan menjemput pedagang lain untuk menyertai pertandingan. Semua orang yang bersedia menguji kemahiran mereka boleh mendaftar untuk pertandingan Real Scalping, pusingan seterusnya akan bermula pada 5 Februari 2018 dan berakhir pada 23 Februari 2018.

Sumber: [You must be registered and logged in to see this link.]

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
[You must be registered and logged in to see this link.] - InstaForex Companies Group
[You must be registered and logged in to see this link.] - Pertolongan langsung atas talian


Banyak betul pertandingan2 yg sentiasa diadakan oleh Instaforex kan? Satu cara yg bagus untuk menghargai pelanggan
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 163
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 16th January 2018, 3:59 pm

instafx_N9 wrote:Mazda 6 telah menemui pemenangnya!

Mazda 6 untuk Malaysia dari kempen InstaForex telah berakhir secara rasminya! Nombor-Mazda 05190 telah ditetapkan pada 24 November, 2017
Pemegang akaun 2503916, adalah milik Hasni Zadi Bin Che Husain.
Menurut peraturan kempen, pemenang berhak untuk memilih antara hadiah utama - Mazda 6, dan hadiah wang tunai bernilai 55,000 USD untuk dikreditkan ke akaun dagangannya. Hasni Zadi Bin Che Husain memilih untuk memiliki hadiah wang tunai.

Kami ingin mengucapkan tahniah diatas kemenangannya dan berharap beliau akan mencapai matlamat proffesional baru!



Sumber: [You must be registered and logged in to see this link.]
Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
[You must be registered and logged in to see this link.] - InstaForex Companies Group
[You must be registered and logged in to see this link.] - Pertolongan langsung atas talian

Tahniah kepada pemenang pertandingan khas Mazda 6 Instaforex. Org negeri mana tu ya?
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 163
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Lima pemenang pertandingan InstaForex di ketahui

Post by instafx_N9 on 16th January 2018, 1:29 pm

Lima pemenang pertandingan InstaForex di ketahui

Keputusan lima pertandingan InstaForex terkini di rumuskan dan kami bersedia untuk mengumumkan pemenang One Million Option, Lucky Trader, InstaForex Sniper, Real Scalping, dan FX-1 Rally. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang dalam keputusan yang cemerlang dan ingin peserta lain mengukir nama mereka dalam pencapaian masa depan.



FX-1 Rally
Dmitriy Nazimov menunjukkan kemahiran dagangan dan perlumbaan luar biasa yang menaikkan kedudukan hasil terbaik. Kami mengucapkan tahniah kepadanya atas kemenangan yang luar biasa dan berharap dia terus menang. Sekiranya anda berpuas hati dengan persaingan yang menarik dan pengalaman yang menakjubkan, ambil bahagian dalam pertandingan rali FX-1 yang akan datang! Ia akan diadakan dari 00:00 19 Januari 2018 hingga 23:59 19 Januari 2018.

One Million Option
One Million Option adalah salah satu pertandingan InstaForex yang paling popular. Setiap langkah mengumpulkan beratus-ratus peserta yang berjuang untuk gelaran pedagang pilihan terbaik. Prestasi terbaik dipaparkan oleh Vladimir Krivenko.
Peringkat seterusnya adalah bermula tidak lama lagi, pada 22 Januari 2018 dan akan berlangsung hingga 26 Januari, 2018.

Lucky Trader
Keyakinan, keberanian, dan kepekaan pada kejayaan adalah kunci kemenangan dalam dua minggu Lucky Trader maraton. Jika anda berjaya berdagang dengan sempurna selama dua minggu, anda akan dapat memenangi pertandingan ini, seperti Ilya Nikolaevich Prokopets melakukannya. Peringkat seterusnya pertandingan Lucky Trader akan bermula pada 22 Januari 2018 dan akan berakhir pada 2 Februari 2018.

InstaForex Sniper
Pedagang terpantas dan paling tepat, yang mengetahui secara tepat bila untuk menutup perjanjian, bersaing dalam pertandingan Sniper InstaForex. Babalau Ruslan dari Romania ternyata menjadi pemenang pertandingan baru-baru ini. Peringkat seterusnya pertandingan Sniper InstaForex akan dilaksanakan mulai 15 Januari 2018 hingga 19 Januari 2018.

Real Scalping
Dagangan jangka pendek agak sukar dan teliti dan memerlukan perhatian yang mendalam. Tidak semua orang memberi perhatian, memberi tumpuan, dan cukup cepat untuk berjaya dalam pertandingan Real Scalping. Kali ini, Aloise Boamin memaparkan semua ciri-ciri ini dan mengambil tempat pertama. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang dan menjemput pedagang lain untuk menyertai pertandingan. Semua orang yang bersedia menguji kemahiran mereka boleh mendaftar untuk pertandingan Real Scalping, pusingan seterusnya akan bermula pada 5 Februari 2018 dan berakhir pada 23 Februari 2018.

Sumber: [You must be registered and logged in to see this link.]

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
[You must be registered and logged in to see this link.] - InstaForex Companies Group
[You must be registered and logged in to see this link.] - Pertolongan langsung atas talian

avatar
instafx_N9
Warga Baru

Posts : 34
Join date : 18/10/2016
Age : 24
Location : negeri sembilan

https://www.instaforex.com/about_us

Back to top Go down

Mazda 6 telah menemui pemenangnya!

Post by instafx_N9 on 16th January 2018, 1:18 pm

Mazda 6 telah menemui pemenangnya!

Mazda 6 untuk Malaysia dari kempen InstaForex telah berakhir secara rasminya! Nombor-Mazda 05190 telah ditetapkan pada 24 November, 2017
Pemegang akaun 2503916, adalah milik Hasni Zadi Bin Che Husain.
Menurut peraturan kempen, pemenang berhak untuk memilih antara hadiah utama - Mazda 6, dan hadiah wang tunai bernilai 55,000 USD untuk dikreditkan ke akaun dagangannya. Hasni Zadi Bin Che Husain memilih untuk memiliki hadiah wang tunai.

Kami ingin mengucapkan tahniah diatas kemenangannya dan berharap beliau akan mencapai matlamat proffesional baru!



Sumber: [You must be registered and logged in to see this link.]
Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
[You must be registered and logged in to see this link.] - InstaForex Companies Group
[You must be registered and logged in to see this link.] - Pertolongan langsung atas talian
avatar
instafx_N9
Warga Baru

Posts : 34
Join date : 18/10/2016
Age : 24
Location : negeri sembilan

https://www.instaforex.com/about_us

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on 15th January 2018, 11:37 pm

jom trade di instaforex... dan dapatkan rebate 80% terus ke bank anda berminat wasap 012 8382849

abu85
Warga Baru

Posts : 40
Join date : 13/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 15th January 2018, 11:29 pm

Michael scotfield wrote:
InstaForex Shah Alam wrote:PEMENANG MISS INSTA ASIA 2017 TELAH DIANUGERAHKAN



Dalam pemenang Moscow musim ke-8 pertandingan antarabangsa itu, penghormatan di majlis besar itu berkilauan dengan udara perayaan menjelang Tahun Baru.

Lima pemenang tiba di ibukota Rusia untuk menunjukkan kecantikan mereka dan meraikan kejayaan mereka. Yulia Grebennik diisytiharkan sebagai ratu kecantikan Miss Insta Asia 2017 dan disampaikan dengan hadiah hebat - $20,000 dalam akaun dagangannya. Menariknya, tiada pemenang mempunyai pengalaman perdagangan Forex. Walau bagaimanapun, kanak-kanak perempuan itu menyatakan hasrat untuk mempelajari perdagangan dengan InstaForex. Sesungguhnya, gadis-gadis telah disediakan dengan modal permulaan yang mantap. Moga mereka bernasib baik! Mungkin, selepas seketika gadis-gadis ini akan diingati bukan sahaja sebagai peserta paling menarik Miss Insta Asia 2017, tetapi mereka akan terkenal sebagai pedagang yang berjaya.

Berikut adalah pengumuman bagi semua yang tidak sabar-sabar untuk memasuki nama mereka dalam sejarah pereka dalam talian yang popular dan untuk penyokong kecantikan wanita dari seluruh dunia. Marilah kita mengingatkan anda bahawa pendaftaran untuk musim depan [You must be registered and logged in to see this link.] telah dimulakan. Kolam hadiah sebanyak $45,000 diperuntukkan untuk musim ke-9 pada 2018.

Lebih banyak maklumat dan gambar di [You must be registered and logged in to see this link.] utama pertandingan.

[You must be registered and logged in to see this link.]

Yg berminat utk sertai contest instaforex boleh submit gambar

dapatkan maklumat lanjut untuk menyertai pertandingan miss instaforex 2018 di laman web rasmi instaforex

azam575
Warga Baru

Posts : 55
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on 15th January 2018, 9:51 pm

InstaForex Shah Alam wrote:PEMENANG MISS INSTA ASIA 2017 TELAH DIANUGERAHKAN



Dalam pemenang Moscow musim ke-8 pertandingan antarabangsa itu, penghormatan di majlis besar itu berkilauan dengan udara perayaan menjelang Tahun Baru.

Lima pemenang tiba di ibukota Rusia untuk menunjukkan kecantikan mereka dan meraikan kejayaan mereka. Yulia Grebennik diisytiharkan sebagai ratu kecantikan Miss Insta Asia 2017 dan disampaikan dengan hadiah hebat - $20,000 dalam akaun dagangannya. Menariknya, tiada pemenang mempunyai pengalaman perdagangan Forex. Walau bagaimanapun, kanak-kanak perempuan itu menyatakan hasrat untuk mempelajari perdagangan dengan InstaForex. Sesungguhnya, gadis-gadis telah disediakan dengan modal permulaan yang mantap. Moga mereka bernasib baik! Mungkin, selepas seketika gadis-gadis ini akan diingati bukan sahaja sebagai peserta paling menarik Miss Insta Asia 2017, tetapi mereka akan terkenal sebagai pedagang yang berjaya.

Berikut adalah pengumuman bagi semua yang tidak sabar-sabar untuk memasuki nama mereka dalam sejarah pereka dalam talian yang popular dan untuk penyokong kecantikan wanita dari seluruh dunia. Marilah kita mengingatkan anda bahawa pendaftaran untuk musim depan [You must be registered and logged in to see this link.] telah dimulakan. Kolam hadiah sebanyak $45,000 diperuntukkan untuk musim ke-9 pada 2018.

Lebih banyak maklumat dan gambar di [You must be registered and logged in to see this link.] utama pertandingan.

[You must be registered and logged in to see this link.]

Yg berminat utk sertai contest instaforex boleh submit gambar

Michael scotfield
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 79
Join date : 02/11/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 15th January 2018, 4:43 pm

Michael scotfield wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
abu85 wrote:Harga Minyak Melonjak Ke Paras Tinggi Sejak 2014



Niaga hadapan minyak mentah Brent berada pada paras harga dagangan sebanyak $ 69.15 setong, iaitu sebanyak 0.5 peratus atau pada harga 33 sen lebih tinggi daripada sesi penutupan terakhir mereka. Penanda aras antarabangsa bagi minyak mencapai pada paras harga dagangan sebanyak $ 69.29 pada akhir perdagangan hari Selasa, merupakan antara paras harga tertinggi sejak lonjakan urusniaga harian pada bulan Mei 2015.

Read more: [You must be registered and logged in to see this link.]

Untung ada berita dari Instaforex ni, harga minyak naik pun boleh tahu. Macam ni ringgit makin mengukuh la nanti

trader bolehmendapat berita ini dengan melayari laman web rasmi instaforex di [You must be registered and logged in to see this link.]

Selain dari berita, pelanggan boleh mendapat pelbagai kemudahan disediakan di laman web rasmi Instaforex

Patut la berbagai anugerah instaforex dapat

Pelbagai anugerah di peringkat antarabangsa telah dimenangi oleh Instaforex. Dah lama bertapak di Malaysia
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 163
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 15th January 2018, 4:42 pm

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
abu85 wrote:Harga Minyak Melonjak Ke Paras Tinggi Sejak 2014



Niaga hadapan minyak mentah Brent berada pada paras harga dagangan sebanyak $ 69.15 setong, iaitu sebanyak 0.5 peratus atau pada harga 33 sen lebih tinggi daripada sesi penutupan terakhir mereka. Penanda aras antarabangsa bagi minyak mencapai pada paras harga dagangan sebanyak $ 69.29 pada akhir perdagangan hari Selasa, merupakan antara paras harga tertinggi sejak lonjakan urusniaga harian pada bulan Mei 2015.

Read more: [You must be registered and logged in to see this link.]

Untung ada berita dari Instaforex ni, harga minyak naik pun boleh tahu. Macam ni ringgit makin mengukuh la nanti

trader bolehmendapat berita ini dengan melayari laman web rasmi instaforex di [You must be registered and logged in to see this link.]

Selain dari berita, pelanggan boleh mendapat pelbagai kemudahan disediakan di laman web rasmi Instaforex

ada banyak bonus dan banyak servis yang boleh dipilih di instaforex.com

Penting untuk rujuk terlebih dahulu sebarang terma dan syarat jika berminat dengan bonus dan servis yg ditawarkan oleh Instaforex
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 163
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 12th January 2018, 10:41 pm

|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
abu85 wrote:Harga Minyak Melonjak Ke Paras Tinggi Sejak 2014



Niaga hadapan minyak mentah Brent berada pada paras harga dagangan sebanyak $ 69.15 setong, iaitu sebanyak 0.5 peratus atau pada harga 33 sen lebih tinggi daripada sesi penutupan terakhir mereka. Penanda aras antarabangsa bagi minyak mencapai pada paras harga dagangan sebanyak $ 69.29 pada akhir perdagangan hari Selasa, merupakan antara paras harga tertinggi sejak lonjakan urusniaga harian pada bulan Mei 2015.

Read more: [You must be registered and logged in to see this link.]

Untung ada berita dari Instaforex ni, harga minyak naik pun boleh tahu. Macam ni ringgit makin mengukuh la nanti

trader bolehmendapat berita ini dengan melayari laman web rasmi instaforex di [You must be registered and logged in to see this link.]

Selain dari berita, pelanggan boleh mendapat pelbagai kemudahan disediakan di laman web rasmi Instaforex

ada banyak bonus dan banyak servis yang boleh dipilih di instaforex.com

azam575
Warga Baru

Posts : 55
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on 12th January 2018, 8:56 pm

|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
abu85 wrote:Harga Minyak Melonjak Ke Paras Tinggi Sejak 2014



Niaga hadapan minyak mentah Brent berada pada paras harga dagangan sebanyak $ 69.15 setong, iaitu sebanyak 0.5 peratus atau pada harga 33 sen lebih tinggi daripada sesi penutupan terakhir mereka. Penanda aras antarabangsa bagi minyak mencapai pada paras harga dagangan sebanyak $ 69.29 pada akhir perdagangan hari Selasa, merupakan antara paras harga tertinggi sejak lonjakan urusniaga harian pada bulan Mei 2015.

Read more: [You must be registered and logged in to see this link.]

Untung ada berita dari Instaforex ni, harga minyak naik pun boleh tahu. Macam ni ringgit makin mengukuh la nanti

trader bolehmendapat berita ini dengan melayari laman web rasmi instaforex di [You must be registered and logged in to see this link.]

Selain dari berita, pelanggan boleh mendapat pelbagai kemudahan disediakan di laman web rasmi Instaforex

Patut la berbagai anugerah instaforex dapat

Michael scotfield
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 79
Join date : 02/11/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 19 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum