InstaForex - Company News

Page 5 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 10th November 2017, 3:13 pm

InstaForex Shah Alam wrote:MAJLIS MAKAN MALAM PERDANA INSTAFOREX 2017

Terima kasih Shah alam sudi upload gambar dinner. Lama dah tunggu nak tengok, biar pun cuma 2 gambar je
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 75
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 10th November 2017, 3:11 pm

Michael scotfield wrote:Jika ada sebarang pertanyaan berkenaan instaforex atau apa2 yg berkaitan dgn forex boleh ajukan di thread ini. Ramai yg sudi membantu.terima kasih

Boleh rekemen mana2 manager di forexcopy tak? Nampak macam menarik servis tu
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 75
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by InstaForex Shah Alam on 10th November 2017, 1:18 pm

MAJLIS MAKAN MALAM PERDANA INSTAFOREX 2017

Kami telah melakukan pelbagai jenis persediaan dan menanti malam yang penuh gilang-gemilang ini dengan rasa tidak sabar. Kini apabila ia berakhir, kami ingin berkongsi prespektif kami mengenai majlis makan malam tersebut dengan anda.

Majlis Makan Malam pada tahun ini,merupakan majlis ulang tahun ke -10 syarikat kami, kami cuba untuk menggembirakan para tetamu dan kakitangan kami.



Sejak dari awal lagi kami telah menyediakan pelbagai jenis bonus dagangan dan hadiah untuk setiap tetamu yang hadir. Di dewan Majlis Makan Malam Perdana kami telah menyediakan beberapa kawasan bergambar yang agak popular. Sepanjang majlis berlangsung, sesiapa sahaja boleh mencetak foto dan berkongsi dengan rakan baru mereka. Sepanjang ruang legar dewan ini telah di penuhi dengan pelbagai jenis permainan termasuk stimulasi perlumbaan,meja bola sepak , bola keranjang, dan memanah. Para tetamu yang hadir berasa amat gembira untuk menikmati permainan yang telah disediakan.

Sementara itu, DJ Nikki turut memeriahkan suasana dewan dengan lagu-lagu trek yang menghiburkan.

Pada malam majlis makan malam tersebut telah di penuhi dengan suasana yang ceria serta senyuman yang tidak lekang dari bibir para tetamu yang hadir.

Para tetamu berkongsi gambar mereka di media sosial dengan hashtag utama # InstaGD17. Pemenang bertuah untuk alat peranti moden baharu, iPhone 7 telah ditentukan berdasarkan gambar yang mendapat “like” terbanyak akan di pilih sebagai pemenang.

Sergey Aleksandrov dan Aleksandr Goryunov,wakil dari pejabat pusat, telah muncul di pentas yang sama bersama band rock terkenal Khalifah. Lebih 1,100 orang yang telah menonton video persembahan mereka.

Bintang yang tidak asing lagi dari program hiburan Andrew Lee telah membuat pertunjukan silap mata yang memukau serta mendapat perhatian sepenuhnya dari para penonton dan mendapat tepukan gemuruh dari para tetamu yang hadir.



Pada keesokan harinya, lebih daripada 400 status dimuat naik di rangkaian sosial untuk berkongsi kegembiraan mereka bersama kami dalam majlis makan malam tersebut.

Kami mengucapkan ribuan terima kasih kepada setiap tetamu yang hadir untuk memeriahkan majlis makan malam bersama kami. Kami amat berbesar hati untuk bertemu dengan anda sekali lagi pada masa akan datang.

Untuk melihat lebih banyak gambar dan video, boleh klik;https://www.instaforex.com/ms/grand_dinner_2017.php

InstaForex Shah Alam
Warga Baru

Posts : 46
Join date : 16/12/2015

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on 9th November 2017, 9:35 pm

Jika ada sebarang pertanyaan berkenaan instaforex atau apa2 yg berkaitan dgn forex boleh ajukan di thread ini. Ramai yg sudi membantu.terima kasih

Michael scotfield
Warga Baru

Posts : 30
Join date : 02/11/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 9th November 2017, 1:14 pm

instafx_N9 wrote:InstaForex menjadi Broker ECN Terbaik 2017

Tahniah kepada Instaforex atas penganugerahan terbaru ini
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 75
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 9th November 2017, 1:13 pm

InstaForex Shah Alam wrote:KOMISEN SUB IB MENINGKAT DUA KALI GANDA!

Untung la sub IB pun ada kenaikan komisen. Macam ni boleh la cari ramai lagi
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 75
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

InstaForex menjadi Broker ECN Terbaik 2017

Post by instafx_N9 on 9th November 2017, 11:29 am

InstaForex menjadi Broker ECN Terbaik 2017



Satu lagi anugerah Forex diperolehi oleh syarikat kami. Kali ini, InstaForex memperoleh Broker ECN terbaik 2017, anugerah antarabangsa berprestij oleh Ketua Pegawai Eksekutif Eropah.
Ini bukan kali pertama kami memperoleh gelaran ini. Anugerah Ketua Pegawai Eksekutif Eropah adalah anugerah InstaForex kelima oleh perniagaan British berkala dan salah satu penghargaan utama dalam penarafan global.
Setiap kemenangan adalah bukti profesionalisme, kebolehpercayaan dan kesejahteraan syarikat kami dalam pasaran perkhidmatan broker.
Sumber: [You must be registered and logged in to see this link.]
Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
[You must be registered and logged in to see this link.] - InstaForex Companies Group
[You must be registered and logged in to see this link.] - Pertolongan langsung atas talian
avatar
instafx_N9
Warga Baru

Posts : 23
Join date : 18/10/2016
Age : 24
Location : negeri sembilan

https://www.instaforex.com/about_us

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 8th November 2017, 1:23 pm

instaforexns wrote:Waktu dagangan pada 4 September 2017 telah diubah

Waktu buka dagangan pun dah berubah rasanya dari 5am ke 6pm waktu Malaysia
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 75
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 8th November 2017, 1:21 pm

InstaForex Shah Alam wrote:MISS INSTA ASIA 2018

Apa hadiah utama bagi pertandingan Miss Insta ni ya?
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 75
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 7th November 2017, 2:10 pm

instaforexns wrote:Pasaran mata wang digital telah berkembang pesat selama beberapa bulan kebelakangan ini yang menggalakkan InstaForex untuk memperluaskan senarai instrumen perdagangan dengan lebih banyak kriptografi seperti Ripple dan Litecoin.

Mencanak canak naik harga crypto macam bitcoin tu sekarang. Untung la sesiapa yg simpan dulu
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 75
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 7th November 2017, 2:08 pm

Michael scotfield wrote:syarat utk trade bonus 1500usd dr instaforex

Ni antara syarat2 utamanya


1. Bila profit cecah 10%, akaun akan terus disabled x boleh trade. Kena depo $150 dan acc tu akan bertukar jadi $150 depo + $150 bonus.
2. Sebarang profit dari hasil trade acc $300 tu nanti boleh draw (ada syarat, boleh check dalam cabinet available amount to withdraw.
3. $150 bonus tu pula boleh draw dgn syarat kena trade 450 insta lot.
4. Kalau nk draw acc perlu lepas 2 step verification process

Ni syarat untuk bonus tanpa deposit $1500 Instaforex kan?
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 75
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on 6th November 2017, 10:37 pm

syarat utk trade bonus 1500usd dr instaforex

Ni antara syarat2 utamanya


1. Bila profit cecah 10%, akaun akan terus disabled x boleh trade. Kena depo $150 dan acc tu akan bertukar jadi $150 depo + $150 bonus.
2. Sebarang profit dari hasil trade acc $300 tu nanti boleh draw (ada syarat, boleh check dalam cabinet available amount to withdraw.
3. $150 bonus tu pula boleh draw dgn syarat kena trade 450 insta lot.
4. Kalau nk draw acc perlu lepas 2 step verification process

Michael scotfield
Warga Baru

Posts : 30
Join date : 02/11/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 6th November 2017, 2:19 pm

instafx_N9 wrote:7,000,000 orang memilih kami!

Ramai betul pelanggan Instaforex ni. Di Malaysia pun dah ramai
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 75
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 6th November 2017, 2:18 pm

InstaForex Shah Alam wrote:MAJLIS MAKAN MALAM PERDANA INSTAFOREX 2017

Bila lah agaknya tetamu2 waktu dinner tu nk share gambar2, lama menunggu ni
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 75
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 3rd November 2017, 5:30 pm

Michael scotfield wrote:
Jika ada sebarang pertanyaan berkenaan instaforex atau apa2 yg berkaitan dgn forex boleh ajukan di thread ini. Ramai yg sudi membantu.terima kasih

Wah, mudah la camni nk aju soalan sbb ramai sudi membantu kan
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 75
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 3rd November 2017, 5:29 pm

instaforexns wrote:Kejayaan tidak berlaku dalam sehari. Adakah ia benar?

Terdapat pendapat mengatakan Forex adalah lebih kepada nasib. Walau bagaimanapun, kisah kejayaan pelanggan InstaForex membuktikannya fakta ini tidak benar. Kali ini, pedagang kami Czeslaw Subarowski, pemilik akaun nombor 2774430, akan berkongsi dengan kami bagaimana dia berjaya membuat lebih dari USD 25,000 daripada deposit pertama USD 200 dalam masa 2 minggu sahaja.

Hebat sungguh trading dia. Untung berapa ribu persen dah tu
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 75
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by instaforexns on 3rd November 2017, 12:57 pm

Kejayaan tidak berlaku dalam sehari. Adakah ia benar?

Terdapat pendapat mengatakan Forex adalah lebih kepada nasib. Walau bagaimanapun, kisah kejayaan pelanggan InstaForex membuktikannya fakta ini tidak benar. Kali ini, pedagang kami Czeslaw Subarowski, pemilik akaun nombor 2774430, akan berkongsi dengan kami bagaimana dia berjaya membuat lebih dari USD 25,000 daripada deposit pertama USD 200 dalam masa 2 minggu sahaja.
Menurut Czeslaw, dia berminat dengan Forex pada tahun 2013 dan terus berdagang dari semasa ke semasa. Sebelum memulakan dagangan yang telah memberinya USD 25,000, Czeslaw telah mempunyai pengalaman perdagangan. Walau bagaimanapun, ternyata dia tidak menggunakan sebarang alat khas.

"Saya tidak pernah menggunakan sebarang petunjuk. Ia Nampak menarik tetapi  hanya sejarah. Kuncinya hanya mempelajari cara membaca carta. Jangan "melawan" pasaran, hanya ikuti, "kata Czeslaw.

Mengulas mengenai kejayaannya, beliau menasihatkan pemula untuk tidak takut dan mencuba sendiri perdagangan Forex. Czeslaw yakin Forex bukan permainan, itu adalah pelaburan. Dia pasti bahawa seseorang harus bijak dan dapat bertindak balas terhadap isu-isu terkini dengan cepat.

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

"Jangan bimbang tentang kerugian, itu adalah elemen pasaran " katanya.
Seperti yang anda lihat, seorang peniaga tidak perlu menjadi saintis atau seorang siswazah Harvard untuk menjadi kaya dengan Forex. Untuk membina kejayaan, anda memerlukan disiplin, ketekunan, dan keinginan untuk mempelajari lebih lanjut mengenai pasaran dan prinsipnya. Sekiranya anda teragak-agak, inilah masanya untuk mengambil langkah pertama.

Maklumat Lanjut: [You must be registered and logged in to see this link.]
avatar
instaforexns
Warga Baru

Posts : 27
Join date : 12/08/2016

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on 2nd November 2017, 8:01 pm


Jika ada sebarang pertanyaan berkenaan instaforex atau apa2 yg berkaitan dgn forex boleh ajukan di thread ini. Ramai yg sudi membantu.terima kasih

Michael scotfield
Warga Baru

Posts : 30
Join date : 02/11/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 2nd November 2017, 11:05 am

instafx_N9 wrote:7,000,000 orang memilih kami!

7 juta pelanggan tu banyak yg trade di Instaforex rupanya
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 75
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 2nd November 2017, 11:04 am

InstaForex Shah Alam wrote:MISS INSTA ASIA 2018

Ramai ke peserta dari Malaysia yg bertanding ni?
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 75
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 1st November 2017, 2:41 pm

instaforexns wrote:Pasukan Loprais InstaForex menyertai Rally Silk Way 2017.


Antara pertandingan rally paling mencabar di dunia. Rupanya instaforex ada team yg bertanding..
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 75
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 1st November 2017, 2:39 pm

instaforexns wrote:Pasaran mata wang digital telah berkembang pesat selama beberapa bulan kebelakangan ini yang menggalakkan InstaForex untuk memperluaskan senarai instrumen perdagangan dengan lebih banyak kriptografi seperti Ripple dan Litecoin.

Berapa spread untuk crypto di Instaforex ya?
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 75
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 31st October 2017, 4:59 pm

instafx_N9 wrote:Pemenang bagi empat pertandingan InstaForex ditentukan

Macam2 pertandingan rupanya ada di Instaforex ni, seronok pelanggan camni
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 75
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 31st October 2017, 4:58 pm

InstaForex Shah Alam wrote:INSTAFOREX DI SHOWFX ASIA DI SINGAPURA

Nampak meriah showfx ni, seronok yg dpt join tu. Gambar waktu dinner pulak takde ke?
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 75
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by InstaForex Shah Alam on 31st October 2017, 11:42 am

INSTAFOREX DI SHOWFX ASIA DI SINGAPURA



Sabtu lepas, pada 21 Oktober, salah satu acara forex terbesar di Asia, persidangan kewangan ShowFx Asia, berlaku di Singapura. Syarikat kami sekali lagi mengambil bahagian dalam persidangan sebagai penaja utama.



Acara itu diadakan di hotel Marina Bay Sands, di mana sejumlah besar peniaga profesional, pakar perdagangan mata wang, jurulatih perniagaan, dan pakar kewangan berkumpul. Tetamu persidangan berpeluang untuk menghadiri seminar pendidikan yang disediakan oleh para pakar pasaran kewangan terkemuka. Penceramah utama persidangan itu ialah peniaga swasta dari Australia Harsh Japee, peniaga jutawan dan pelabur Spencer Li, dan penceramah antarabangsa dan pakar penyelidikan pasaran Wayne Ko.



Di samping itu, pengunjung menghadiri seminar penganalisis InstaForex Harsh Japee, serta bertemu dengan wakil syarikat, menerima nasihat profesional mengenai perkhidmatan terbaru dan membincangkan syarat-syarat program afiliasi. Semua peserta persidangan ShowFx Asia, yang melawat gerai kami, menerima produk jenama syarikat itu. Sesetengah tetamu cukup bernasib baik untuk menerima sijil bonus untuk sejumlah besar wang dan peranti mudah alih berteknologi tinggi, Apple iPhone 7 dan Samsung Galaxy Tab A.



Kami mengucapkan terima kasih kepada semua pelawat gerai kami dan berharap dapat bertemu lagi tahun depan!





[You must be registered and logged in to see this link.]

InstaForex Shah Alam
Warga Baru

Posts : 46
Join date : 16/12/2015

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum