InstaForex - Company News

Page 1 of 10 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield Yesterday at 9:55 pm

instaforexns wrote:Beberapa minggu lagi menjelang Perlumbaan Dakar 2018 dan teruskan sokongan kepada Pasukan InstaForex Loprais!

[You must be registered and logged in to see this link.]

Hanya beberapa minggu lagi sebelum perlumbaan legenda Dakar 2018 yang akan merentasi seluruh Peru, Bolivia, dan Argentina. Kali ini, [You must be registered and logged in to see this link.] akan memasuki barisan permulaan, dengan nombor 504 pada TATRA Queen 69 ReBorn. Trak ini  telah membuktikan kecemerlangannya di Perlumbaan Silk 2017 serta di padang pasir  Czech dan Poland.
Pada tahun 2018, terdapat 40 edisi perlumbaan yang akan berlansung. Pasukan yang diketuai oleh Ales Loprais meyakinkan penyokong bahawa mereka bakal merasai bahang dan emosi, apabila menyaksikan perlumbaan sengit itu nanti. Malah, laluan sukar di Amerika Selatan bakal menimbulkan cabaran yang pasti menggerunkan. Di Peru, para peserta perlumbaan perlu merentasi bukit-bukau dan pasir yang pasti memerlukan prestasi pemanduan yang sempurna, kemahiran perlumbaan, navigasi sempurna, dan tentunya nasib yang baik.

"Kami tekad untuk menang. Cabaran ini tidak akan menghalang kami untuk menang, "kata ketua pemandu, Ales Loprais." Kami mempunyai pesaing yang hebat, kami tidak sabar untuk sampai ke garisan penamat dengan kelajuan terhebat! "

Ikuti perkembangan berita tentang Pasukan Instaforex Loprais bersama!

Maklumat Lanjut: [You must be registered and logged in to see this link.]

Semoga berjaya team instaforex

Michael scotfield
Warga Baru

Posts : 30
Join date : 02/11/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by instaforexns Yesterday at 5:16 pm

Perubahan dalam Terma Dagangan

[You must be registered and logged in to see this link.]

Ambil perhatian bahawa pada 13 Disember 2017, penyebaran #Litecoin, #Ripple, dan #Ethereum telah diubah untuk mengoptimakan istilah perdagangan. Maklumat baru disediakan di [You must be registered and logged in to see this link.] spesifikasi instrumen perdagangan.

Maklumat Lanjut: [You must be registered and logged in to see this link.]
avatar
instaforexns
Warga Baru

Posts : 27
Join date : 12/08/2016

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by instaforexns Yesterday at 5:13 pm

Pemberitahuan tentang perubahan syarat dagangan.

[You must be registered and logged in to see this link.]

Harap maklum bahawa saiz margin untuk instrumen dagangan kepunyaan cryptocurrency telah berubah sejak 15 Disember 2017 sebagai mengambil langkah untuk menyelaraskan syarat perdagangan. Maklumat mengenai nilai margin baru boleh didapati di laman web dengan [You must be registered and logged in to see this link.] instrumen dagangan.

Maklumat Lanjut: [You must be registered and logged in to see this link.]
avatar
instaforexns
Warga Baru

Posts : 27
Join date : 12/08/2016

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by instaforexns Yesterday at 5:12 pm

Beberapa minggu lagi menjelang Perlumbaan Dakar 2018 dan teruskan sokongan kepada Pasukan InstaForex Loprais!

[You must be registered and logged in to see this link.]

Hanya beberapa minggu lagi sebelum perlumbaan legenda Dakar 2018 yang akan merentasi seluruh Peru, Bolivia, dan Argentina. Kali ini, [You must be registered and logged in to see this link.] akan memasuki barisan permulaan, dengan nombor 504 pada TATRA Queen 69 ReBorn. Trak ini telah membuktikan kecemerlangannya di Perlumbaan Silk 2017 serta di padang pasir Czech dan Poland.
Pada tahun 2018, terdapat 40 edisi perlumbaan yang akan berlansung. Pasukan yang diketuai oleh Ales Loprais meyakinkan penyokong bahawa mereka bakal merasai bahang dan emosi, apabila menyaksikan perlumbaan sengit itu nanti. Malah, laluan sukar di Amerika Selatan bakal menimbulkan cabaran yang pasti menggerunkan. Di Peru, para peserta perlumbaan perlu merentasi bukit-bukau dan pasir yang pasti memerlukan prestasi pemanduan yang sempurna, kemahiran perlumbaan, navigasi sempurna, dan tentunya nasib yang baik.

"Kami tekad untuk menang. Cabaran ini tidak akan menghalang kami untuk menang, "kata ketua pemandu, Ales Loprais." Kami mempunyai pesaing yang hebat, kami tidak sabar untuk sampai ke garisan penamat dengan kelajuan terhebat! "

Ikuti perkembangan berita tentang Pasukan Instaforex Loprais bersama!

Maklumat Lanjut: [You must be registered and logged in to see this link.]
avatar
instaforexns
Warga Baru

Posts : 27
Join date : 12/08/2016

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| Yesterday at 1:05 pm

abu85 wrote:saya akan beri rebet pada yang register code affilate PDY berminat PM saya k..khas utk trader instaforex

Wah, ada tawaran rebet dari Instaforex kepada sesiapa yg berminat. Jangan lepaskan peluang ini ya kawan2 semua
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 75
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| Yesterday at 1:04 pm

azam575 wrote:
|||||| wrote:
abu85 wrote:recommend ib semua ni... senang berurusan dengan ib ... rate pun kompetitif... ada yang dapat rebet lagi.. nak tahu lebih lanjut... contact 012 8382849

Memang betul tu, berurusan dengan ib adalah lebih mudah jika kita ingin berdagang di Instaforex ni. Bila berurusan dengan ib, mereka boleh membantu serba serbi. Tak la tercengang nanti para traders.

Deposit melalui IB adalah paling mudah begitu juga ketika melakukan withdrawal

Kebiasaannya kalau berurusan melalui IB Instaforex ni, lebih cepat dan pantas masa untuk deposit dan withdraw. Paling lewat pun 48 jam sahaja.
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 75
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on 16th December 2017, 12:25 am

saya akan beri rebet pada yang register code affilate PDY berminat PM saya k..khas utk trader instaforex

abu85

Posts : 3
Join date : 13/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 15th December 2017, 11:49 pm

InstaForex Perak wrote:Salam Sejahtera,

Salam perkenalan dari kami kepada semua warga Forum Khas Dana Tan Sri Haji Jasman. Kami merupakan wakil rasmi daripada pejabat InstaForex Perak. Thread ini akan dikemaskini secara harian oleh pihak kami. Jika ada sebarang pertanyaan/pendapat sila ajukan di thread ini.

Waktu Operasi Pejabat Sokongan Insta Forex Ipoh:

Isnin - Khamis (10pagi - 7petang)
(Jam 1petang - 2Petang Rehat)

Jumaat (10pagi - 6.45petang)
(Jam 12.30 tgh.hari - 2.30petang Rehat)

Untuk sebarang maklumat atau soalan, kami boleh di hubungi seperti berikut:

Alamat Pejabat:
Insta Learning Systems Sdn. Bhd.
E-1-6, Greentown Square,
Jalan Dato Seri Ahmad Said,
30450 Ipoh, Perak

Telifon dan Fax Pejabat:
05-2410453

Skype: ifx.perak

MAsa ini sangat penting untuk diawasi. trader instaforex ,semua sila ambil perhatian

azam575
Warga Baru

Posts : 7
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 15th December 2017, 11:19 pm

|||||| wrote:
abu85 wrote:recommend ib semua ni... senang berurusan dengan ib ... rate pun kompetitif... ada yang dapat rebet lagi.. nak tahu lebih lanjut... contact 012 8382849

Memang betul tu, berurusan dengan ib adalah lebih mudah jika kita ingin berdagang di Instaforex ni. Bila berurusan dengan ib, mereka boleh membantu serba serbi. Tak la tercengang nanti para traders.

Deposit melalui IB adalah paling mudah begitu juga ketika melakukan withdrawal

azam575
Warga Baru

Posts : 7
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 15th December 2017, 11:18 pm

Michael scotfield wrote:
|||||| wrote:
abu85 wrote:recommend ib semua ni... senang berurusan dengan ib ... rate pun kompetitif... ada yang dapat rebet lagi.. nak tahu lebih lanjut... contact 012 8382849

Memang betul tu, berurusan dengan ib adalah lebih mudah jika kita ingin berdagang di Instaforex ni. Bila berurusan dengan ib, mereka boleh membantu serba serbi. Tak la tercengang nanti para traders.

Dekat mana ye tuan nak lihat senarai ib official instaforex?yelah mana tau takut ada scammer mengaku,payah juga

tuan boleh semak senarai IB di laman web instaforex

azam575
Warga Baru

Posts : 7
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 15th December 2017, 11:16 pm

InstaForex Perak wrote:Pedagang yang dihormati,

Saya ingin mewakili Syarikat InstaForex dalam topik ini. Saya dengan senang hati ingin mendapatkan maklum balas mengenai perkhidmatan kami dan tawaran menarik kepada anda.

Jangan teragak-agak untuk bertanya apa-apa soalan tentang perdagangan dan Syarikat InstaForex, saya dengan senang hati akan menyokong semua orang.

1.0 Pengenalan

InstaForex.com adalah milik penuh InstaForex Companies Group, yang telah menyediakan perkhidmatan dagangan secara online kepada para pelanggan seluruh dunia sejak 2007. Sehingga hari ini pelanggan-pelanggan kami terdiri dari gabungan lebih 50 buah negara kebanyakannya adalah dari Eropah dan Asia. Setiap hari, terdapat beratus-beratus peniaga yang melabur dana dalam bentuk tukaran matawang dan pasaran-pasaran saham membuka akaun di InstaForex.com.

Perkhidmatan utama InstaForex adalah melibatkan pasaran pertukaran antarabangsa. Kebanyakan urusniaga InstaForex tertumpu kepada bidang dagangan secara atas talian, yang merupakan bidang keutamaan syarikat. Keupayaan menyediakan dagangan perkhidmatan melalui World Wide Web bukan sahaja menjadi tarikan kepada penggunaan teknologi-teknologi canggih seperti teknologi akses elektronik dalam membuat urusniaga, tetapi juga menjadi unsur-unsur perniagaan secara asas dalam perniagaan pembrokeran, berdasarkan sejarah kesinambungan pasaran wang jangka masa panjang.

InstaForex membolehkan akses secara atas talian terus kepada pasaran-pasaran tukaran antarabangsa untuk individu persendirian dan peniaga-peniaga institusi. Kami telah memilih pangkalan MetaTrader 4, yang memenuhi tuntutan kualiti perkhidmatan moden dan adalah dianggap salah satu produk yang menjadi peneraju utama dalam bidang dagangan Internet.

InstaForex sehingga kini bekerjasama dengan market-makers yang utama dengan mengambil 'net positions' untuk pasaran antara bank. Posisi peniaga individu juga kadangkala boleh di bawa ke pasaran antara bank. Ini membolehkan InstaForex berurusan dengan pelanggan-pelanggan secara konsisten, dan ini bermaksud bahawa apabila anda menggunakan perkhidmatan InstaForex, anda tentu yakin bahawa anda tidak berjudi tetapi menjana pendapatan melalui kadar pertukaran matawang.

InstaForex menawarkan terma-terma dagangan yang mudah dan menguntungkan untuk semua pelanggan, tanpa mengambil kira deposit. Layanan individu adalah penting bagi InstaForex yang berusaha membina perhubungan dengan setiap pelanggan. Pendekatan yang sama ini juga telah digunakan dalam terma-terma dagangan, yang melayakkan ia menjadi alat operasi unik di pasaran-pasaran kewangan.

Memulakan kerjaya anda sebagai peniaga matawang professional dengan InstaForex, dengan terma-terma dagangan yang sesuai dengan strategi dagangan anda!

2.0 Kelebihan InstaForex

Leverage
Analisis Forex
Program Rakan Niaga VIP
Akaun terasing
Sistem ForexCopy
spread Tetap
Pilihan Forex
Trade hedging
Dagangan Forex tanpa spread
Kualiti Perkhidmatan
InstaForex dagangan hadapan

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai InstaForex, sila layari laman web kami

JIka anda mempunyai masalah terhadap instaforex. sila hubungi saya dengan segera

azam575
Warga Baru

Posts : 7
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on 15th December 2017, 9:02 pm

|||||| wrote:
abu85 wrote:recommend ib semua ni... senang berurusan dengan ib ... rate pun kompetitif... ada yang dapat rebet lagi.. nak tahu lebih lanjut... contact 012 8382849

Memang betul tu, berurusan dengan ib adalah lebih mudah jika kita ingin berdagang di Instaforex ni. Bila berurusan dengan ib, mereka boleh membantu serba serbi. Tak la tercengang nanti para traders.

Dekat mana ye tuan nak lihat senarai ib official instaforex?yelah mana tau takut ada scammer mengaku,payah juga

Michael scotfield
Warga Baru

Posts : 30
Join date : 02/11/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 15th December 2017, 3:04 pm

abu85 wrote:recommend ib semua ni... senang berurusan dengan ib ... rate pun kompetitif... ada yang dapat rebet lagi.. nak tahu lebih lanjut... contact 012 8382849

Memang betul tu, berurusan dengan ib adalah lebih mudah jika kita ingin berdagang di Instaforex ni. Bila berurusan dengan ib, mereka boleh membantu serba serbi. Tak la tercengang nanti para traders.
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 75
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 15th December 2017, 3:02 pm

Michael scotfield wrote:
|||||| wrote:
abu85 wrote:jom trade di instaforex... ada no deposit bonus 1500 usd lagi,,,

jom register sekarang code affilate PDY

Peluang bagi traders2 diluar sana untuk mencuba berdagang di live market Instaforex secara percuma.

Tak perlu keluarkan modal sendiri, segalanya percuma

Menarik bonus dr instaforex ni,peluang trader2 baru utk berjinak dgn dunia forex

Betul tuan. Ada bermacam macam jenis bonus tersedia di Instaforex ni. Pilih sahaja yang mana berkenan di hati. Jangan lupa untuk membaca terma dan syarat dahulu ya.
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 75
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on 14th December 2017, 9:39 pm

|||||| wrote:
abu85 wrote:jom trade di instaforex... ada no deposit bonus 1500 usd lagi,,,

jom register sekarang code affilate PDY

Peluang bagi traders2 diluar sana untuk mencuba berdagang di live market Instaforex secara percuma.

Tak perlu keluarkan modal sendiri, segalanya percuma

Menarik bonus dr instaforex ni,peluang trader2 baru utk berjinak dgn dunia forex

Michael scotfield
Warga Baru

Posts : 30
Join date : 02/11/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on 14th December 2017, 6:16 pm

recommend ib semua ni... senang berurusan dengan ib ... rate pun kompetitif... ada yang dapat rebet lagi.. nak tahu lebih lanjut... contact 012 8382849

abu85

Posts : 3
Join date : 13/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 14th December 2017, 1:23 pm

abu85 wrote:jom trade di instaforex... ada no deposit bonus 1500 usd lagi,,,

jom register sekarang code affilate PDY

Peluang bagi traders2 diluar sana untuk mencuba berdagang di live market Instaforex secara percuma.

Tak perlu keluarkan modal sendiri, segalanya percuma
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 75
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 14th December 2017, 1:22 pm

azam575 wrote:
InstaForex Perak wrote:Salam Sejahtera,

Salam perkenalan dari kami kepada semua warga Forum Khas Dana Tan Sri Haji Jasman. Kami merupakan wakil rasmi daripada pejabat InstaForex Perak. Thread ini akan dikemaskini secara harian oleh pihak kami. Jika ada sebarang pertanyaan/pendapat sila ajukan di thread ini.

Waktu Operasi Pejabat Sokongan Insta Forex Ipoh:

Isnin - Khamis (10pagi - 7petang)
(Jam 1petang - 2Petang Rehat)

Jumaat (10pagi - 6.45petang)
(Jam 12.30 tgh.hari - 2.30petang Rehat)

Untuk sebarang maklumat atau soalan, kami boleh di hubungi seperti berikut:

Alamat Pejabat:
Insta Learning Systems Sdn. Bhd.
E-1-6, Greentown Square,
Jalan Dato Seri Ahmad Said,
30450 Ipoh, Perak

Telifon dan Fax Pejabat:
05-2410453

Skype: ifx.perak

semua trader instaforex harap ambil perhatian tentang masa trading ini

Memudahkan para pelanggan Instaforex dengan adanya pemberitahuan sebegini. Semua maklumat pun dah lengkap ni
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 75
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 13th December 2017, 10:35 pm

InstaForex Perak wrote:Salam Sejahtera,

Salam perkenalan dari kami kepada semua warga Forum Khas Dana Tan Sri Haji Jasman. Kami merupakan wakil rasmi daripada pejabat InstaForex Perak. Thread ini akan dikemaskini secara harian oleh pihak kami. Jika ada sebarang pertanyaan/pendapat sila ajukan di thread ini.

Waktu Operasi Pejabat Sokongan Insta Forex Ipoh:

Isnin - Khamis (10pagi - 7petang)
(Jam 1petang - 2Petang Rehat)

Jumaat (10pagi - 6.45petang)
(Jam 12.30 tgh.hari - 2.30petang Rehat)

Untuk sebarang maklumat atau soalan, kami boleh di hubungi seperti berikut:

Alamat Pejabat:
Insta Learning Systems Sdn. Bhd.
E-1-6, Greentown Square,
Jalan Dato Seri Ahmad Said,
30450 Ipoh, Perak

Telifon dan Fax Pejabat:
05-2410453

Skype: ifx.perak

semua trader instaforex harap ambil perhatian tentang masa trading ini

azam575
Warga Baru

Posts : 7
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on 13th December 2017, 9:55 pm

jom trade di instaforex... ada no deposit bonus 1500 usd lagi,,,

jom register sekarang code affilate PDY

abu85

Posts : 3
Join date : 13/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on 13th December 2017, 9:54 pm

|||||| wrote:
Michael scotfield wrote:
instaforexns wrote:Instaforex Mengucapkan Selamat Hari Natal dan Tahun Baru 2018

[You must be registered and logged in to see this link.]

Berapa lam instaforex bercuti tuan?

Adakah cuti Instaforex akan effect kepada trading para pelanggan? Macam mana dengan urusan deposit dan withdrawal?

Sudah tentu tuan,jika market instaforex close macam mana nk trade.contoh yg ada hari sabtu dan ahad

Michael scotfield
Warga Baru

Posts : 30
Join date : 02/11/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 13th December 2017, 12:53 pm

Michael scotfield wrote:
instaforexns wrote:Instaforex Mengucapkan Selamat Hari Natal dan Tahun Baru 2018

[You must be registered and logged in to see this link.]

Berapa lam instaforex bercuti tuan?

Adakah cuti Instaforex akan effect kepada trading para pelanggan? Macam mana dengan urusan deposit dan withdrawal?
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 75
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 13th December 2017, 12:51 pm

instafx_N9 wrote:Pasukan pengukuhan bintang instaforex!

Daria Kasatkina dari InstaForex - bintang tenis yang semakin meningkat menjadi duta terbaru untuk InstaForex. Walaupun usia muda, Daria berusia 20 tahun telah berkembang pesat dengan kerjaya yang berjaya dan mampu mengukir nama untuk dirinya sendiri dan berada di 30 teratas pasukan pengukuhan penarafan dunia.
Kemenangan dalam dua kejohanan WTA dan tujuh kejohanan ITF dalam perseorangan adalah antara pencapaian utama. Sebelum itu, Daria memenangi kejohanan Junior Grand Slam (Roland Garros-2014) dan mendapat pingat perak Sukan Olimpik Belia 2014 di China.
Penyertaan di Final Kremlin Cup-2017 membantu Daria memasuki peringkat ke-20 penarafan WTA. InstaForex percaya bahawa Daria Kasatkina akan membuat kerjaya cemerlang, terlebih dahulu kerana dia mempunyai ciri-ciri yang paling penting untuk setiap atlet, iaitu keazaman dan sifat kerja yang luar biasa.
Pertandingan pusingan pertama kejohanan di Roma melawan Czech Barbora Záhlavová-Strýcová, merupakan contoh menarik. Daria mengalami kecederaan kaki yang teruk, akibatnya dia terpaksa berundur dari permainan.
Itu terjadi sejurus sebelum legenda Roland Garros, tetapi staf pelatih tidak memikirkannya, mengatakan: "Akan bagus jika Anda bersedia untuk Wimbledon." Walau bagaimanapun, Daria bukan sahaja mendesak untuk menyertai penyertaan dalam kejohanan ini, tetapi cemerlang dan berjaya mendapat kemenangan dalam dua perlawanan pertama.



Banyak cabaran yang sukar masih menunggu atlet muda di hadapan. Walau bagaimanapun, InstaForex dengan tulus percaya bahawa ia dalam perkongsian dengan syarikat kemenangan baru yang pantas sedang menunggu untuk Daria Kasatkina!

Sumber: [You must be registered and logged in to see this link.]

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
[You must be registered and logged in to see this link.] - InstaForex Companies Group
[You must be registered and logged in to see this link.] - Pertolongan langsung atas talian


Harap boleh bawa datang bintang Instaforex yg baru ni pada dinner di tahun hadapan pula.
avatar
||||||
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 75
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Pasukan pengukuhan bintang instaforex!

Post by instafx_N9 on 13th December 2017, 11:09 am

Pasukan pengukuhan bintang instaforex!

Daria Kasatkina dari InstaForex - bintang tenis yang semakin meningkat menjadi duta terbaru untuk InstaForex. Walaupun usia muda, Daria berusia 20 tahun telah berkembang pesat dengan kerjaya yang berjaya dan mampu mengukir nama untuk dirinya sendiri dan berada di 30 teratas pasukan pengukuhan penarafan dunia.
Kemenangan dalam dua kejohanan WTA dan tujuh kejohanan ITF dalam perseorangan adalah antara pencapaian utama. Sebelum itu, Daria memenangi kejohanan Junior Grand Slam (Roland Garros-2014) dan mendapat pingat perak Sukan Olimpik Belia 2014 di China.
Penyertaan di Final Kremlin Cup-2017 membantu Daria memasuki peringkat ke-20 penarafan WTA. InstaForex percaya bahawa Daria Kasatkina akan membuat kerjaya cemerlang, terlebih dahulu kerana dia mempunyai ciri-ciri yang paling penting untuk setiap atlet, iaitu keazaman dan sifat kerja yang luar biasa.
Pertandingan pusingan pertama kejohanan di Roma melawan Czech Barbora Záhlavová-Strýcová, merupakan contoh menarik. Daria mengalami kecederaan kaki yang teruk, akibatnya dia terpaksa berundur dari permainan.
Itu terjadi sejurus sebelum legenda Roland Garros, tetapi staf pelatih tidak memikirkannya, mengatakan: "Akan bagus jika Anda bersedia untuk Wimbledon." Walau bagaimanapun, Daria bukan sahaja mendesak untuk menyertai penyertaan dalam kejohanan ini, tetapi cemerlang dan berjaya mendapat kemenangan dalam dua perlawanan pertama.



Banyak cabaran yang sukar masih menunggu atlet muda di hadapan. Walau bagaimanapun, InstaForex dengan tulus percaya bahawa ia dalam perkongsian dengan syarikat kemenangan baru yang pantas sedang menunggu untuk Daria Kasatkina!

Sumber: [You must be registered and logged in to see this link.]

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
[You must be registered and logged in to see this link.] - InstaForex Companies Group
[You must be registered and logged in to see this link.] - Pertolongan langsung atas talian

avatar
instafx_N9
Warga Baru

Posts : 23
Join date : 18/10/2016
Age : 24
Location : negeri sembilan

https://www.instaforex.com/about_us

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on 12th December 2017, 11:31 pm

instaforexns wrote:Instaforex Mengucapkan Selamat Hari Natal dan Tahun Baru 2018

[You must be registered and logged in to see this link.]

Berapa lam instaforex bercuti tuan?

Michael scotfield
Warga Baru

Posts : 30
Join date : 02/11/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 10 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum