MUDAH!! SUMBANG DUIT DAPAT DUIT

View previous topic View next topic Go down

Re: MUDAH!! SUMBANG DUIT DAPAT DUIT

Post by zaria734 on 23rd November 2016, 8:36 am

ASSALAAMUALAIKUM

Jom buat DUIT ...TANPA MODAL!!!

Heboh 1 Malaysia, company ANTZ COMMERCE sdn. bhd nak bagi duit untuk 2nd batch. Tak salah kita mencuba, sebab2nya:


zaria734
Warga Baru

Posts : 41
Join date : 28/12/2014

Back to top Go down

Re: MUDAH!! SUMBANG DUIT DAPAT DUIT

Post by zaria734 on 23rd November 2016, 8:35 am

"Sapa Nak Buat Duit Percuma Tanpa Mengeluarkan Modal...!!!!
Ayuh Cepat Register Dan Join Disini

[You must be registered and logged in to see this link.]

zaria734
Warga Baru

Posts : 41
Join date : 28/12/2014

Back to top Go down

Re: MUDAH!! SUMBANG DUIT DAPAT DUIT

Post by kajangberlipat on 12th December 2015, 5:57 pm

Heh³ mace² indah info nya dah recycle dari 1990an zaman netscape dulu

kajangberlipat
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 277
Join date : 22/09/2015

Back to top Go down

Re: MUDAH!! SUMBANG DUIT DAPAT DUIT

Post by yatieyasin on 11th December 2015, 2:17 am

Faridshima...sya yatie..mcmna nk join yer bleh bg tnjuk ajar x...sya dh bca hbis dh...nie almat email [You must be registered and logged in to see this link.]

yatieyasin

Posts : 4
Join date : 04/02/2015
Age : 41
Location : Johor bahru

Back to top Go down

Re: MUDAH!! SUMBANG DUIT DAPAT DUIT

Post by faridshima on 18th October 2015, 9:43 am

BACA SAMPAI HABIS UNTUK FAHAM MACAM MANA MENJANA DUIT HANYA BERMODALKAN RM 10.00 SAHAJA.CUBA *****

faridshima
Warga Baru

Posts : 13
Join date : 30/08/2015

Back to top Go down

Re: MUDAH!! SUMBANG DUIT DAPAT DUIT

Post by faridshima on 18th October 2015, 9:42 am

KEPADA PEMEGANG2 AKAUN BANK2 DIMALAYSIA, BERTINDAK SEGERA... 

Ini pasti tak merugikan anda. percayalah. Untuk anda semua, sila luangkan 
sedikit masa membaca email di bawah ini, mudah-mudahan dibuka pintu 
hati untuk mencuba. 

MARI MEMANFAATKAN PENGUNAAN 

MAYBANK, MAYBANK2U.COM , BCB, BSN, EON BANK, HONG LEONG BANK, TABUNGHAJI, 
HONG KONGBANK, RHB BANK, BANK ISLAM 

ATAU APA SAHAJA.. 
USAHA UNTUK MENAMBAHKAN PENDAPATAN.. . 

DARI RM10.00 ANDA BOLEH MENJADIKAN 
IA BANYAK. 

JIKA KITA SAMA-SAMA JUJUR DAN IKHLAS, IANYA TIDAK MUSTAHIL. 
INSYAALLAH.. . 

Assalamualaikum dan salam sejahtera Saudara/saudari, 
muslimin/muslimat, 
Anda yang budiman, sebelum anda menganggap surat ini tidak 
munasabah, saya cadangkan supaya anda membacanya terlebih dahulu. Selamat datang ke 
laman informasi kewangan rakyat Malaysia & luar negara di seluruh dunia dgn 
bermodalkan RM10 sahaja. Tidak kira apa status, keturunan, umur & 
warganegara, anda berpeluang merebut pendapatan yang lumayan ini. 
Wang akan mengalir masuk walaupun anda sedang tidur! 

Percayalah. Sebulan yang lalu, saya sedang melayari news groups 
seperti anda sekarang ini & menjumpai artikel seperti ini yang mengajak saya 
melabur RM10 utk mendapatkan pulangan beribu ringgit!! Mula2 saya tidak percaya. Ini 
tak lain tak bukan mesti bertujuan hendak ngenakan orang sahaja....!! Tetapi 
seperti kebanyakan orang, saya tertanya2, jadi saya terus membaca artikel 
itu. Artikel itu menyatakan bahawa hantar RM2 kpd 5 nama & alamat yg disertakan 
di dalam artikel tersebut. Anda kemudian diminta meletakkan nama & alamat 
anda pd tempat Peserta 5 & membuang nama Peserta 1, & kemudian post artikel itu ke 
sekurang2nya 200 newsgroup (terdapat beribu2 newsgroup di internet jika anda 
rajin surfing). 

Selepas saya meminta pandangan beberapa orang rakan & memikirkan 
semula risiko yg ada, saya membuat keputusan untuk mencubanya. Tiada apa yg 
merugikan saya kecuali RM10 & 5 nombor akaun, kan ? 

WELL GUESS WHAT!!! Dlm tempoh 7 hari, akaun saya mula dipenuhi 
WANG!!! Saya betul-betul terkejut . 

Saya ingat ia akan berhenti masuk pada bila2 masa sahaja tetapi wang 
itu tetap datang. Saya memperolehi RM240,226.00 dalam tempoh 35 hari shj!!! 
Sangat berbaloi! Dengan pelaburan RM10 !!

faridshima
Warga Baru

Posts : 13
Join date : 30/08/2015

Back to top Go down

Re: MUDAH!! SUMBANG DUIT DAPAT DUIT

Post by faridshima on 18th October 2015, 9:40 am

WANG DATANG SENDIRI KE DALAM AKAUN BANK SAYA!!! Logik Ke??? 

Ok.Saya akan terangkan macam mana ia berfungsi & yang lebih penting kenapa ia 
berfungsi sebegitu. 
Yang penting, anda cetak artikel ini SEKARANG utk 
memudahkan anda mendapatkan semua langkah2 yg diperlukan.Saya pasti, jika anda 
mengikuti langkah2 yang telah diatur dalam artikel ini, anda akan mula membuat 
duit sblm habis penghujung minggu ini. Anggaplah program ini sebagai 1 peluang 
keemasan yang meningkatkan taraf ekonomi anda. Tahukah anda bahawa cara ini 
telah dipraktikkan oleh berjuta2 orang di seluruh dunia bagi memungut derma & 
mengumpul modal perniagaan. 

Percayalah! Dalam masa 40-50 hari anda akan memperolehi sebanyak 
RM1,627,230.00 tanpa penat. Kalau tak percaya, apa kata anda mencubanya dahulu! 
Program ini telah dicipta setelah dibuat penelitian & kajian terperinci ke atas 
program2 yang ada di negara2 maju & ianya telah diringkaskan seberapa yg 
boleh bagi memudahkan usaha para peserta. Jumlah RM1,627,230/ apapun jumlah 
yang anda inginkan sudah tidak mustahil lagi. Pokok pangkal, anda bertindaklan 
dari SEKARANG & gembelingkan usaha ke arahnya dengan penuh keyakinan & 
kesungguhan.Baca & fahamkan arahan sebelum menyertainya supaya tidak berlaku 
penganiayaan kepada peserta lain secara tidak sengaja. 

BAGAIMANA CARANYA???. 

Langkah1 

Pertama sekali anda dikehendaki menghulurkan sumbangan RM2 shj kpd 
setiap peserta. Seterusnya, bank-in kpd setiap nama & nombor peserta yg 
terdapat pd Senarai Nama Peserta. 

Anda juga boleh transfer terus guna online.(Internet Banking) 
Transfer to 3rd party ,Interbank atau guna ATM mesin (transfer @ deposit.) 

Langkah2 

Setelah setiap peserta menerima sumbangan drpd anda, maka gugurkan 
nama & nombor akaun Peserta 1 drpd senarai itu. 

Anjakkan nama Peserta 2 ke ruang Peserta 1, Peserta 3 ke ruang 
Peserta 2,Peserta 4 ke ruang Peserta 3, Peserta 5 ke ruang Peserta 4 & 
masukkan nama & nombor akaun anda pada ruang Peserta 5 yg tlh dikosongkan td. 
Pastikan senarai nama & nombor akaun baru itu berada dlm kedudukan yg betul & 
pastikan juga ianya tepat bg memastikan tidak berlaku sbrg penganiayaan kpd peserta lain. 

Langkah3 

Kemudian, poskan artikel ini (boleh dibuat pengubahsuaian jika 
perlu) ke sekurang2nya 200 news group yg terdapat di internet spt laman-laman 
web diskusi,forum dan message board. 

Langkah4 

Kemudian, tunggulah giliran anda dengan sabar (biasanya 40-50 hari 
utk ganjaran yg lbh besar) utk mencapai matlamat ini bilamana wang 
kiriman drpd peserta2 lain yg menyertai program ini akan anda terima. Semakin 
ramai yg menyertai program ini, maka semakin berkembanglah kedudukan anda. 

Sila lihat carta sebagai rujukan (andaian 15 peserta menyertai setiap 
peringkat,dan setiap seorang menjana 15 lagi peserta). 

CARA PENGIRAAN 

Peserta 5 (Anda bermula di sini) 
15 peserta x RM2 =RM30.00 

Peserta 4 

15 peserta x (15) x RM2 =RM450.00 

Peserta 3 

15 peserta x (15) x (15) x RM2 =RM6,750.00 

Peserta 2 

15 peserta x (15) x (15) x (15) x RM2 =RM101,250.00 

Peserta 1 

15 peserta x (15) x (15) x (15) x (15) x RM2 

=RM1,518,750. 00 

JUMLAH =RM1,627,230. 00 

JANGAN CUBA MENIPU, Allah melihat apa yg anda lakukan. Hasil yang 
anda dapat juga dikhuatiri HARAM kerana menipu. Pastikan anda mengirimkan RM2 
kepada peserta setelah menyertai program ini. Oleh itu, bersabarlah kerana 
giliran anda akan tiba juga. Anda perlu ingat, bukan semua org berfikiran positif 
seperti kita. Andainya tidak ramai yg menyertai program ini, tentu jumlah 
wang anda terima sedikit sahaja kan . Oleh itu anda dinasihatkan supaya 
mengepos sebanyak mungkin artikel tersebut ke internet. 

Walaupun 50% sahaja yang menyertainya, anda masih boleh memperolehi 
sumbangan sebanyak RM406,808. Saya yakin artikel2 yg anda kirim itu akan 
mendapat jawapan (wang) seperti apa yg telah saya alami. Sila ikuti arahan 
yang telah ditetapkan & imbuhan lebih RM1,627,230 boleh menjadi milik anda 
dalam tempoh 40 - 50 hari sahaja. Program ini masih kekal bertahan atas dasar 
kejujuran semua pihak. 

faridshima
Warga Baru

Posts : 13
Join date : 30/08/2015

Back to top Go down

Re: MUDAH!! SUMBANG DUIT DAPAT DUIT

Post by faridshima on 18th October 2015, 9:39 am

Anda sekarang akan menjadi salah seorang pemilik perniagaan 
melalui surat-menyurat. Di dalam perniagaan ini anda tidak menjual barang2 
yang dapat dilihat tetapi sebaliknya anda menjual perkhidmatan. Perkhidmatan 
ini terjamin selamat & dibenarkan!! Simpan salinan langkah2 ini & bila-bila masa 
anda memerlukan duit, anda boleh mencubanya lagi & lagi & lagi. 

SILA INGAT bahawa program ini masih terus bertahan kerana KEJUJURAN 
semua peserta yang telah mengikuti langkah2 yang telah digariskan dengan 
sempurna. 

Cuba anda bayangkan, JIKA ANDA JUJUR, program ini akan berterusan & 
duit yang diterima oleh orang2 lain akan sampai juga ke tangan anda. 

HANTARKANNYA SEKARANG!!! 
masukkan nama anda dalam 
senarai dan anda telah mula berniaga.... .!! 

SENARAI NAMA PESERTA 
(SUMBANGKAN RM 2 KEPADA PESERTA 1 HINGGA 5 ) 

PESERTA 1 
EZANAZIHA BINTI ABDULLAH 
Maybank : 1060 9842 6960 
(**Anjakkan nama & Nombor Akaun Peserta 2 ke sini) 

PESERTA 2 
NOR ANIS ASRAR BINTI ZUKEFELI 
Maybank: 1530 1009 4889 
**Anjakkan nama & Nombor Akaun Peserta 3 ke sini) 

PESERTA 3 
WAN SARIATI BINTI WAN SALIM 
Maybank : 1647 2603 2116 
(**Anjakan nama & Nombor Akaun Peserta 4 ke sini) 

PESERTA 4 
MOHD HELMI BIN ABU TALIB 
MAYBANK : 1521 2523 3775 
(**Anjakkan nama & no akaun peserta 5 ke sini)

PESERTA 5
MOHD FARID BIN MOHAMMAD
MAYBANK : 169972102530 
(*** Tuliskan nama & Nombor Akaun anda disini sebagai Peserta 5 -baru) 

LAKUKAN DENGAN PENUH IKHLAS! DERMA & SUMBANGLAH KPD PESERTA TERSEBUT 
NESCAYA ANDA JUGA AKAN MENERIMA DERMA & SUMBANGAN SEUMPAMANYA. INSYA-LLAH.. . 

Tak perlu percaya...cuma buat semua step yang diajarkan...kalau program tidak berjalan 
dengan lancar... at least, kerugian cumalah RM10...yang boleh kita habiskan tanpa kita sedari... 

Sekiranya program berjalan dengan agak lancar...bayangkanlah ganjarannya... 
Insyaallah...kalau ada rezeki anda menerusi program ini...janji Allah itu benar belaka... 

BAGAIMANA UTK MENGIKLANKAN KE NEWS GROUP? 

Melalui newsgroup iaitu laman2 web 
yang mengandungi diskusi, forum / message board, anda boleh mendapat 
keuntungantanpa mengenali / mengetahui siapa yang telah membaca risalah anda. 
Walaupun ia tidak selamat dari segi security kerana anda tidak mampu mengawal 
orang bawahan anda, tetapi anda boleh menyebarkan risalah anda kepada lebih 
daripada 5000 orang dalam satu masa. 

Cuba anda lihat fakta ini, di seluruh dunia ada terdapat 
lebih daripada 32,000 laman web bercorak diskusi & pada satu2 hari, 
lebih daripada 5,000 orang melawat laman web seperti berikut. Di dalam 
dunia terdapat lebih kurang 2 BILLION pengguna internet yang berdaftar & pada diri, 
bayangkan setiap hari dianggarkan lebih daripada 50,000 pengguna baru 
mendaftarkan berapa ramai orang yang bakal menyebarkan risalah yang mengandungi nama & 
alamat anda, & setiap orang yang menyalin risalah anda akan menghantar anda 
sebanyak RM2. Sekiranya dalam masa 2 bulan 50000 
orang menghantar anda RM2, anda akan memperolehi RM100,000!!! Banyak 
tu. 

faridshima
Warga Baru

Posts : 13
Join date : 30/08/2015

Back to top Go down

MUDAH!! SUMBANG DUIT DAPAT DUIT

Post by faridshima on 18th October 2015, 9:38 am

Langkah 1 

Anda tidak perlu menaip semula risalah ini, anda hanya perlu pilih 
menu EDIT-SELECT ALL utk memilih seluruh risalah & kemudian pilih menu 
EDIT-Copy utk menyalin risalah anda. 

Langkah 2 

Klik Compose new message dan PASTE utk meyalin risalah asal. 
Kemudian editkan risalah asal dengan mengisi maklumat anda dan menganjakkan peserta- 
peserta awal. 

Isikan Subject dan Save as Draft .( bagi memudahkan anda untuk 
membuat promosi dimasa akan datang) 

Langkah3 

Pergi ke folder DRAFT buka risalah yg telah anda save sebelum ini 
dan hantarkan 
ke forum2 dibawah dan diskusi2 lain. (Anda juga mungkin dikehendaki 
untuk mendaftar diri pada laman web tersebut, tidak mengapa kerana anda 
hanya mahu menyebarkan kepada mereka yang ingin mencari sumber kewangan yang 
sah & anda hanya menjalankan tugas anda. Jadi, daftarkan sahaja setelah 
memastikan yang program tersebut PERCUMA) 

Langkah 4 

Pergi ke laman2 web tersebut & pilih diskusi, forum / sebagainya &
hantar risalah anda. Anda perlu mengisi ruangan SUBJECT sebagai tajuk anda 
& pergi ke risalah anda tadi, pilih menu EDIT- COPY untuk menyalin & klik pada 
ruang untuk mengisi risalah anda pada laman web tersebut & pilih menu EDIT- 
PASTE pada Netscape / Internet Explorer anda. (Anda juga mungkin dikehendaki 
untuk mendaftar diri pada laman web tersebut, tidak mengapa, kerana anda 
hanya mahu menyebarkan kepada mereka yang ingin mencari sumber kewangan yang 
sah & anda hanya menjalankan tugas anda. Jadi, daftarkan sahaja setelah 
memastikan yang program tersebut PERCUMA) Tahniah... ITU SAHAJA! Apa yang perlu anda 
lakukan sekarang ialah pergi ke message board seterusnya & ulangi langkah2 
di atas.Setiap message yang dihantar akan mengambil masa kira2 30 saat untuk 
muncul di skrin anda.Ingat? lebih banyak anda iklankan (message board dsb) 
lebih banyak duit yang akan anda dapat!! Mudah kan ? 

Ini adalah senarai laman web pencari seperti Yahoo! untuk mencari 
laman-laman web diskusi,Forum & message board. 

Antaranya SAYA sertakan disini : 
(just copy alamat email di bawah ini @ tambah sendiri jika anda ada rujukan yg lebih banyak....ingat..lagi banyak anda hantarkan email ini...semakin cerah peluang anda...)

faridshima
Warga Baru

Posts : 13
Join date : 30/08/2015

Back to top Go down

Re: MUDAH!! SUMBANG DUIT DAPAT DUIT

Post by Sponsored content Today at 1:55 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum