BESTMobile Telco

View previous topic View next topic Go down

Re: BESTMobile Telco

Post by abang on 14th June 2015, 3:52 pm

Tumpang lalu iklan lagi.....
Nak cari duit tambahan, modal tak besar sekali aje......
Code:
http://akunakduit.com/jkx4209

abang
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 142
Join date : 04/12/2014

Back to top Go down

Re: BESTMobile Telco

Post by abang on 11th June 2015, 9:17 am

Tumpang iklan..........
Nak cari duit tambahan lihat link berikut :
Code:
http://thebestmobile.my/jkx4209

abang
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 142
Join date : 04/12/2014

Back to top Go down

Re: BESTMobile Telco

Post by betaraguru on 5th April 2015, 12:49 am

Alamat Syarikat
BEST Mobile Telecommunication bhd (967814-k)
No. 9 Jalan Penguasa u1/53A,
Temasya Glenmarie,
40150 Shah Alam,Selangor Darul Ehsan 
Daftar Segera dan Jadi Yang Terawal

Code:
http://www.bestmobileteam.com/bestmobile4u

Web Rasmi :
Code:
http://www.bestmobileberhad.com

betaraguru
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 72
Join date : 16/11/2014
Age : 53
Location : Arah kiblat

Back to top Go down

Re: BESTMobile Telco

Post by betaraguru on 29th March 2015, 3:05 am

betaraguru wrote:
betaraguru wrote:Daftar Link Url di bawah:


Code:
http://www.bestmobileteam.com/bestmobile4u


JANA PENDAPATAN DENGAN PHONE ANDA. JADI PENGGUNA BIJAK. DAFTAR SEGERA DISINI.

betaraguru
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 72
Join date : 16/11/2014
Age : 53
Location : Arah kiblat

Back to top Go down

Re: BESTMobile Telco

Post by betaraguru on 28th March 2015, 10:50 am

betaraguru wrote:Daftar Link Url di bawah:

Code:
http://www.bestmobileteam.com/bestmobile4u

betaraguru
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 72
Join date : 16/11/2014
Age : 53
Location : Arah kiblat

Back to top Go down

Re: BESTMobile Telco

Post by betaraguru on 19th March 2015, 8:45 pm

Talian BESTMobile ini menawarkan perkhidmatan talian telefon kepada pengguna menggunakan nombor awalan 01138 dengan menggunakan rangkaian BESTMobile, jika tiada capaian akan beralih kepada FRenDi Mobile dan jika tiada, akan beralih ke rangkaian Maxis secara automatik manakala rangkaian UMobile pula sebagai rangkaian terasnya.
BESTMobile juga akan menggunakan Nama Penyedia perkhidmatan (SPN) - MyBEST.

Iaitu nama rangkaian yg tertera di telefon pengguna rangkaian ini.Biarkan telefon bimbit anda memberikan pendapatan pada anda bila....
Downline anda Top Up RM10 ~ RM 1.10 masuk ke dalam Bank anda
Downline anda Top Up RM30 ~ RM 3.30 masuk ke dalam Bank anda
Downline anda Top Up RM50 ~ RM 5.50 masuk ke dalam Bank anda
Downline anda Top Up RM100 ~ RM 11.00 masuk ke dalam Bank anda

Malah kawan kepada downline anda topup pun anda akan dpt hasil dalam akaun bank anda.

itu baru pengiraan untuk seorang,bayangkan jika ada ratusan org,ribuan org di bawah anda.

Hakikatnya ialah, anda tidak perlu membantu mereka untuk Top up, dan tidak perlu mengingatkan mereka setiap bulan, Di mana lg kita nak mencari peluang yang lebih baik dr bisnes ini?



[You must be registered and logged in to see this link.]
Website rasmi bestmobile dah lancar

Daftar disini>>>>
Code:
http://www.bestmobileteam.com/bestmobile4u


Last edited by TuanRumah on 29th March 2015, 8:18 pm; edited 7 times in total (Reason for editing : tambah url)

betaraguru
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 72
Join date : 16/11/2014
Age : 53
Location : Arah kiblat

Back to top Go down

Re: BESTMobile Telco

Post by betaraguru on 18th March 2015, 6:26 pm

Assalamualaikum,  
sambil menunggu akaun dana anda penuh boleh buat income sampingan dengan phone anda. Kawan2 yg suka topup tu tentu suka dengan bisnes ni.
Daftar dilaman web di bawah dan upgrade untuk ahli vip segera.

Daftar segera di sini dan aktifkan akaun anda>>>> [You must be registered and logged in to see this link.]


Last edited by betaraguru on 27th March 2015, 9:45 pm; edited 2 times in total (Reason for editing : tukar url)

betaraguru
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 72
Join date : 16/11/2014
Age : 53
Location : Arah kiblat

Back to top Go down

Re: BESTMobile Telco

Post by betaraguru on 17th March 2015, 11:07 am

Bagi sahabat yang berminat nak join bisnes telco Bestmobile, sila daftar ahli percuma dahulu melalui link di bawah. Keahlian anda akan diaktifkan setelah pendaftaran diaktifkan oleh admin. Anda boleh mula mencari prospek yg berminat seramai mungkin. Daftar dan upgrade sebagai ahli VIP. Jangan lepaskan peluang keemasan ini. Sila bertindak segera.

Daftar disini:   [You must be registered and logged in to see this link.]


Last edited by betaraguru on 27th March 2015, 9:49 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : edit url)

betaraguru
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 72
Join date : 16/11/2014
Age : 53
Location : Arah kiblat

Back to top Go down

BESTMobile Telco

Post by betaraguru on 12th March 2015, 11:28 pm

Ramai bertanya. Apa itu BESTMobile (BM)?
BestMobile adalah satu entiti perniagaan yang berorientasikan perkhidmatan telekomunikasi yang memberikan lebih nilai kepada pengguna prepaid. Produk asas adalah simcard yang di beri nama BestMobile.
Apa kelebihan simcard ini?
1) Boleh kekalkan nombor yang sama.
2) Setiap kali reload, dapat kembali 4% cashback.
3) Perkenalkan kepada rakan, dapat komisen.
4) Bila rakan top up, anda pun dapat komisen.
5) Bonus di bayar 3x sebulan.
6) Pengguna BM dilindungi insuran takaful RM 100k.
7) Pendapatan di tolak zakat 2.5%.
Cool Kadar rate 19sen seminit, sms 10 sen.
9) Pakej Combo RM 60 dapat 1.2GB internet, 100sms, dan 100 minit panggilan.
10) BANYAK LAGI!
PM jika anda ingin menjadi salah seorang usahawan telco dengan hanya melalui pack permulaan cuma hanyalah RM49. Tak perlu buka kedai top up, tak perlu buka kedai jual simcard. Tak perlu tanggung kos bil elektrik, air dll.
11. Simkad best mobile didatangkan dgn no tersedia..
kite boleh kekalkan no lama atau boleh memilih no2 baru dlm web selepas pendaftaran dilakukan..brape no yg boleh pilih..bkn 4..5..6..no blkg tp semua no..ini mmg best..
12. Utk pelbagai menu ..cth stastus port in..nk topup...nk tahu info2 terkini ttg syrkt..hanya dail *141# ..byk
menu2 tersedia..boleh pilih bahasa sekali..nk melayu ker..english ker atau cina..
13. Syrkt 100% bumiputera melayu..
14. Akan ade latihan2 yg akan disediakan utk agen2..cmne nk jadi leader dan ke peringkat seterusnya ..

RM 49, Semua orang mampu
Daftar disini>>>
Code:
http://www.bestmobileteam.com/bestmobile4u


Last edited by TuanRumah on 29th March 2015, 8:18 pm; edited 2 times in total (Reason for editing : tambah url)

betaraguru
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 72
Join date : 16/11/2014
Age : 53
Location : Arah kiblat

Back to top Go down

Re: BESTMobile Telco

Post by Sponsored content Today at 1:54 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum