tawaran kerja part/full time

View previous topic View next topic Go down

Re: tawaran kerja part/full time

Post by zaria734 on 23rd October 2015, 4:08 pm

Salam sejahtera..di sini saya nak share pd sape2 yang nak tambah side income..Nak tak kalau kite cube n usahakn utk dapatkn income RM900 sehari..?? FREE REGISTER... Tiada apa2 bayaran pun dikenakan.. ( Kalau rasa program ni menipu, anda tidak rugi apa2 pun sb tak kluar modal langsung pun kan..??) TAK perlu jumpa orang, TAK perlu jual barang.. Anda open link dibawah yg saya bg tu dan REGISTER je anda terus dapat USD25 X 4.2= RM105... lepas tu anda dapat link sendiri da7n copy ayat saya ni... postkan pada kawan2 fb ke, twitter, wassap sebagainya. Setiap yg buka link anda, anda akan terima USD10 X 4.2=RM42. MUDAH sungguh kan..?? Anda boleh pilih samada duit masuk ke Acc bank atau CEK dipos ke alamat rumah anda.. Ramai yg dah Register sebab apa..??? Sebab FREE dan dapat income. Klik link ini kalau nak cuba2 buat duit dgn tanpa kos (FREE) tak salah mencuba tp kalu xcuba kita yg rugi
[You must be registered and logged in to see this link.]

zaria734
Warga Baru

Posts : 41
Join date : 28/12/2014

Back to top Go down

tawaran kerja part/full time

Post by amin on 12th March 2015, 8:00 am

TAWARAN KERJA PART/FULL TIME
Kelayakan:
* Warganegara Malaysia
* Umur 18 tahun keatas
* Lepasan SPM
* Mempunyai akaun bank
* Mempunyai komputer, laptop, smartphone, atau tablet sendiri
Tatacara kerja:
* Bayaran RM60 dikenakan untuk Software Kerja Email sebagai platfom kerja
* Kerja email dilakukan setelah mempunyai Software Ad Email
* Kerja copy and paste dan forward email
* Masa bekerja bebas
* Kerja dirumah sendiri/bebas
Pendapatan:
* Auto-deposit ke akaun bank
* Minimum dibayar RM90 setiap hari
* Kerja Email RM30 per email
Permohonan kerja:
* Pemohon-pemohon yang yang berminat sila daftarkan email pemohon selepas tekan link ini [You must be registered and logged in to see this link.]
TAWARAN KERJA PART/FULL TIME
Kelayakan:
* Warganegara Malaysia
* Umur 18 tahun keatas
* Lepasan SPM
* Mempunyai akaun bank
* Mempunyai komputer, laptop, smartphone, atau tablet sendiri
Tatacara kerja:
* Bayaran RM60 dikenakan untuk Software Kerja Email sebagai platfom kerja
* Kerja email dilakukan setelah mempunyai Software Ad Email
* Kerja copy and paste dan forward email
* Masa bekerja bebas
* Kerja dirumah sendiri/bebas
Pendapatan:
* Auto-deposit ke akaun bank
* Minimum dibayar RM90 setiap hari
* Kerja Email RM30 per email
Permohonan kerja:
* Pemohon-pemohon yang yang berminat sila daftarkan email pemohon selepas tekan link ini [You must be registered and logged in to see this link.]
Brmodal Rm60 jee dibyr rm30 utk urs EMAIL ANDA SENDIRI.salam... lau awk brmint,awk submitkn email awk kt bhgian bwh skali lpas klik
[You must be registered and logged in to see this link.]
tu untk pndftarn...lpas submit email,awk dptkn no akaun puan masnah untk proses pmbyrn ahli bg mendptkn link sndri untk awk wt iklan....lpas wt pmbyrn,awk tggu untk isi borg bukti pmbyrn yg akn di emailkn pd awk nt.ape2 yg awk xfhm lpastu blh tnye sy...pastikn lepas klik link awk bc n fhmkn btl2. Kemudian ikut langkah2 seperti dinyatakan.
Kalu ada pertanyaan sila maklum saya.
Cara biz email...
1)klik link diatas dan bc n fhm mskkan email
2) ambil acc puan masnah.
3)buat pmbyran ke acc puan masnah CIMB @ RHB
3)Tggu email puan masnah dan salin No.siri BOZZV
4)tekan http;//Bozzv6.net/byr
5)isi borang byr
[9:59AM, 3/11/2015] amin: Cara Urus biz email...
1)klik link diatas dan bc n fhm n masukkan email anda
2) ambil acc puan masnah.
3)buat pmbyran ke acc puan masnah CIMB @ RHB
3)Tggu email puan masnah dan salin No.siri BOZZV
4)tekan http;//Bozzv6.net/byr
5)isi borang byr
6)tggu email dr puan masnah utk isi borang ahli
6)tggu 24 jam br blh mula kerja
ini watsap saya 01126252011

amin
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 127
Join date : 17/09/2014

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum