Selamat Mencuba

View previous topic View next topic Go down

Re: Selamat Mencuba

Post by zaria734 on 23rd November 2016, 8:46 am

ASSALAAMUALAIKUM

Jom buat DUIT ...TANPA MODAL!!!

"Sapa Nak Buat Duit Percuma Tanpa Mengeluarkan Modal...!!!!
Ayuh Cepat Register Dan Join Disini

[You must be registered and logged in to see this link.]

Heboh 1 Malaysia, company ANTZ COMMERCE sdn. bhd nak bagi duit untuk 2nd batch. Tak salah kita mencuba!!!!

zaria734
Warga Baru

Posts : 41
Join date : 28/12/2014

Back to top Go down

Selamat Mencuba

Post by zaki on 24th December 2013, 9:04 am

Assalamualaikum

Nak kata real macam tipu. .tapi kalau tak cuba terasa rugi pulak Jana Duit RM900 Sehari Tanpa Modal. .Assalammualaikum semua. .daripada berFB tak ada hasil, baik berFB yang ada hasil. .saya ada nak perkenalkan satu program dari US. .yang boleh membuat pendapatan sampingan. .Free register, tiada apa2 bayaran di
kenakan. .tiada tipu muslihat ( Kalau tipu pun
bukan kita rugi apa2 pun). .
Tak perlu cari orang. .
Tak perlu jual barang, dan Kerja sikit2 je. .saya baru 8 jam join dah us$245.

Syarat kelayakan:
Anda ada facebook dan tau computer sikit2. Anda hanya perlu open link di bawah dan register sebagai member. Lepas register terus dapat upah USD25, bersamaan RM80.00 lah lebih kurang .

Dah tu, anda akan dapat link anda sendiri..pastu apa lagi? Copy link anda, atau copy terus semua ayat saya ni, and paste kat facebook atau apa2 saja yg anda tahu,mcm email,tweeter dan sebagainya. .Setiap orang yang open link anda, anda akan menerima ganjaran sebanyak USD10 atau RM30 lah lebih kurang.

Mudah kan!!! Duit anda boleh pilih, samaada duit masuk account terus, atau cek (akan di pos terus ke rumah.) Kalau dah faham dan nak register, sila click

[You must be registered and logged in to see this link.]

zaki

Posts : 1
Join date : 16/12/2013

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum